Jeg har et gavekort som jeg skal have indløst men jeg kan ikke få adgang til hjemmesiden, og telefonnummeret virker ikke — :-( mega frustrerende 🥲
En ven og jeg bestilte begge Natholdets julekalender, som vi modtog inden for kort tid. Da vi åbner den ene kalender, ser vi til vores ærgrelse at der er en mindre skade på kruset, som kunne være over... Se mere
For snart en måned siden bestilte jeg nogle øl, som ifølge hjemmesiden burde have en leveringstid på 1-2 hverdage. Først efter knap en måned modtog jeg øllene, på trods af at jeg flere gange fik lo... Se mere
Fin øl - men leveringstiden skal ganges med 10. 1-3 dage blev til 20 dage!! Jeg skulle desvære bruge øllet til ølsmagning 5 dage efter - og måtte hurtigt bestille lignende et andet sted, der var mere... Se mere
Craft Makers Collective har fokus på nøje udvalgte specialøl fra danske bryggerier. Vores sortiment sammensættes efter et fokus på craft produkter af høj kvalitet. Vi udfordrer, overrasker og guider med skiftende produkter og collections.
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Det kan ikke gøres bedre.
Jeg bestilte, onsdag eftermiddag, de pakkede og sendte torsdag, jeg modtog pakken fredag.
Varerne var 100% som vist/forventet og de var forsvarligt pakket. En god dansk side, men fornuftigt udvalg og gode priser.
Det kan ikke gøres bedre.
Hurtig levering! Har bestilt mange herfra og det er altid hurtig levering. Selv til virtuelle ølsmagninger hvor der advares om længere levering, har jeg fortsat ikke oplevet dette. Kan kun anbefale at handle herfra 👍
Pisse go service!!
Pisse go service!!! Havde bestilt en masse blandet øl. 4 kasser i alt. En kasse forsvandt i posten. Vi fandt en løsning og der blev sendt en ny blandet kasse ub.
I kan roligt handle her.
Fantastisk hurtig service ude bøvl
Fantastisk hurtig service ude bøvl
Var så uheldig at under transport at nogen gyldne dråber måtte lade livet og på under 24 timer har kundeservice fundet en løsning på problemet uden noget bøvl.
Helt klart et sted jeg vil handle i fremtiden.
Jeg bestilte 2 stk julekalendere
Jeg bestilte 2 stk. natholdets julekalendere + plus noget andet øl.
julekalenderne vil ankomme uge 45, hvilket var fint med mig...
Men der går ca. en uge og de sender øllet som jeg har ekstra bestilt, og trækker det FULDE beløb for julekalender og øllet.
Det finder jeg godt nok ikke som almindelig forretningsskik ?
Jeg havde forventet at få min vare samlet!
De afsender ikke ens ordre og de tager…
De afsender ikke ens ordre og de tager ikke telefonen. Lad vær med at købe noget her, indtil de får styr på deres virksomhed. Utroligt dårlig service.
"Vi sendte selveste direktøren afsted for at pakke din ordre CMCID-xxxxx. Det kan ikke gå galt." - Det gik så galt...
I forbindelse med Craft Makers Collective virtuelle ølsmagning d. 12. September 2020, kom smagekassen aldrig frem.
Kassen blev bestilt d. 1. september, d. 3. september blev pengene trukket fra min konto (dvs. pengene blev trukket før afsendelse - et direkte brud på markedsføringslovens § 1), d. 9. september får jeg en track and trace, på en pakke som aldrig har forladt afsenderens lager, og her d. 13. september stadig står hos afsenderen.
Pakken når aldrig frem til d. 12. september.
Som en sidenote kan det nævnes, at firmaet har kørt en ret aggresiv markedsføring frem til d. 9. september; "I KAN STADIG NÅ DET ENDNU" - noget tyder på at de har solgt flere bjørneskind end de har kunne pelse.
Utrolig ringe logistik!
Bestilte min smagskasse for 10 dage siden, men den blev først sendt i mandags, så den når ikke frem til fredag.
De skriver i deres mail at "Din ordre er markeret som afsendt i går - vi har oplevet en kæmpe efterspørgsel på den virtuelle ølsmagning, og har ikke kunne prioritere ordrene i den rækkefølge, som de er modtaget i. "
Vil jo mene at men sender pakker ud som man får ens order ind og ikke venter til sidste øjeblik med at sende ud.
Det er sgu en omme at folk som bestiller efter en, får sin pakke!
UPDATE, blev ringet op kl. 1000 i formiddags af Lasse fra Craft makers collective, om jeg stadig ville have en smags kasse, da de havde en medarbejder på vej op igennem jylland, med smags kasse og hvis jeg stadig var interesseret ville de lever en ved mig.
Smagskassen kom i tide
Smagskassen kom i tide. Eneste minus var manglende information om leveringstid efter bestilling. De svarede dog hurtigt på mail.
Var hurtige til at besvare min…
Var hurtige til at besvare min henvendelse, og varerne kom i god tid.
Alt for længe om at sende - det var for sent!
Bestilte smagekasse til "Danmarks største ølsmagning", men den nåede ikke frem i tide, fordi de var halvanden uge om at afsende pakken. Det ER bare ikke det samme at se smagningen efterfølgende.
Dårlig håndtering af logistikken, men vildt lækre og friske øl!
Verdensklasse
Sjældent har jeg mødt en kundehåndtering, efter køb vel og mærke, som var så varm og tidsgivende. Jeg følte aldrig Anders bare gerne ville videre i teksten, men han tog den tid jeg havde brug for!!!
Verdensklasse (Y)
Jeg vil på det kraftigste anbefale Craft Makers Collective!