Jeg har et gavekort som jeg skal have indløst men jeg kan ikke få adgang til hjemmesiden, og telefonnummeret virker ikke — :-( mega frustrerende 🥲
For snart en måned siden bestilte jeg nogle øl, som ifølge hjemmesiden burde have en leveringstid på 1-2 hverdage. Først efter knap en måned modtog jeg øllene, på trods af at jeg flere gange fik lo... Se mere
Fin øl - men leveringstiden skal ganges med 10. 1-3 dage blev til 20 dage!! Jeg skulle desvære bruge øllet til ølsmagning 5 dage efter - og måtte hurtigt bestille lignende et andet sted, der var mere... Se mere
Craft Makers Collective har fokus på nøje udvalgte specialøl fra danske bryggerier. Vores sortiment sammensættes efter et fokus på craft produkter af høj kvalitet. Vi udfordrer, overrasker og guider med skiftende produkter og collections.
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Jeg har et gavekort som jeg skal have…
I får lige lidt medvind herfra..
I får lige lidt medvind herfra. Jeg har ikke oplevet andet en positiv og hurtig kundeservice. Hurtig levering. Og de lovet produkter. Så rigtig god oplevelse.
Forkert indhold i smagskasse
Jeg bestilte 2 forskellige smagskasser på baggrund af, hvad de hver især indeholdte.
Da jeg modtog min bestilling kunne jeg dog konstatere, at jeg ikke havde modtaget de øl, som jeg havde bestilt.
Jeg tjekkede deres hjemmeside og beskrivelsen af de to smagskasser og kunne bekræfte at tre af øllene, som jeg havde bestilt, var blevet erstattet af nogle andre øl.
Jeg tog kontakt til Craft Makers Collective blot for at få at vide, at den ene smagskasse var blevet ændret samme dag, som jeg bestilte. Beskrivelsen og billedet på deres hjemmeside, var dog stadig den samme, som da jeg bestilte. Jeg kan desuden se dags dato (1o dage efter jeg bestilte min ordre), at deres beskrivelse og billedet af smagskassen stadig viser de øl, som jeg bestilte, selvom man ikke får dem...
Så anbefalingen herfra er at købe smagskasser andets, eller undlade at bestille på baggrund af hvad Craft Makers Collective beskriver at smagskassen indeholder - da det åbenbart er lidt gætværk og ændres løbende og med tilbagevirkende kraft.
Meget lang leveringstid
Bestilte nogle ølglas en uge før min brors fødselsdag, så jeg tænkte, at det var rigeligt tid til at få dem leveret og give som gave. Glassene blev først afsendt halvanden uge efter bestilling. Supporten undskyldte med, at der var "nedbrud på lageret" og at de straks muligt ville blive afsendt. Det blev de så først 3 dage efter den mail. Kan se at jeg ikke er den første som oplever meget langsom levering, så vælg et andet sted medmindre I er i rigtig god tid.
Kort holdbarhed👎🏻
Hej.
Bestilte 6 special øl. Alt var i den fineste orden. Jeg hentede pakken med det samme og den kom d. 27/1. Kom hjem og åbnede den. De var mht. d. 7/2. Det var ikke billige øl jeg havde købt så jeg syntes 11 dages holdbarhed var lige kort nok. Har kontakten kundeservice 1. Pr. Telefon. De ville ringe tilbage med svar. Har ikke hørt fra dem endnu (19/2) 2. kontaktet dem på mail. Heller ikke hørt noget. Dårlig service på kundeservice. De kunne idet mindste skrive/ringe og sige at der ikke er noget at høre ved det. Så næste handel bliver et andet sted👎🏻☹️
God (og hurtig) kundeservice
Vi bestilte en kasse med øl som nytårsgave, inklusive glas fra Fur Bryghus. Desværre var der slået et skår af det ene glas under transporten, og der var få dage til nytår. Men CFC sendte straks et erstatningsglas, og modtageren blev meget glad for den fine gave.
Hurtig levering og kanon kundeservice
Det er sørme i orden
Det er sørme i orden. Kvalitet og hurtig levering. Har fået tre kasser, alle med de mest udsøgte skønne øl.
Ingen varer modtaget.
Jeg er SÅ skuffet. Har ikke fået min varer som bestilt og lovet. Havde virkelig glædet mig, da den bestilte varer var den helt rigtige til min datters studentergilde. Er i halvandet døgn holdt hen, med di Else løfter om, at varen bestemt nok, på den ene eller anden måde, skulle være fremme på min adresse inden studenterfesten på mandag.
Men nej…. Får ved sidste tlf samtale, en time før lukketid afvide, at de ikke har nogle på lager, og nu, grundet weekend, har jeg ikke mulighed for, at få varen tilsendt et andet sted fra.
Føler mig SÅ snydt. Bestilte fra starten varen i rigtig god tid, så der var lidt tid at løbe på ved evt forsinkelse. Fik straks efter bestilling en ordrebekræftelse, men havde stadig intet modtaget efter 8 dage, hvorefter jeg pr tlf begyndte at rykke for varen og hele tiden med den samme lovning på, at varen nok skulle komme inden weekenden.
ØV. Bestille aldrig herfra igen.
Skulle have læst på anmeldelser inden bestilling, for mange er med samme oplevelse som min!
Lang leveringstid
Først efter knap en måned modtog jeg øllene, på trods af at jeg flere gange fik lovning på, at lagermedarbejderne ville tjekke op på min ordre.
Det skal siges, at craftmakers mellem jul og nytår har flyttet lager, hvilket var en del af udfordringen. Dette fremgik dog ingen steder, da jeg skulle bestille øllene, og jeg fik heller ikke besked om det, før jeg selv tog kontakt.
Venter stadig……
Venter stadig…… Efter køb af Natholdets julekalender, som faldt i god jord, venter jeg stadig på at modtage øl Nr. 24, da den i kassen var en genganger. Skrev første gang til kundeservice d. 28. - og igen d. 29. December, der lovede at gensende ASAP. Den 11. januar skrev jeg igen, om definitionen på “ med det samme”, og fik svaret ( d. 13. januar) at der var blevet flyttet lager, men den lå klar. Her den 19. januar, ligger den (måske) stadig klar… Who knows?
Natholdet julekalender
Natholdet julekalender var igen i år et stort hit hjemme hos os.
Kassen kom i uden skrammer, og i god tid inden 1. søndag i advent.
Gad vide om der kommer endnu en sæson til næste jul, gør der det, er vi med på den igen
4 dage om at pakke min ordre
4 dage om at pakke min ordre!
Det sgu for længe, især når man bliver lovet 1-2 dage.
Meget lang leveringstid og manglende varer
Meget lang leveringstid og manglende varer. Ved bestilling og i ugen efter stod der garanteret leveringstid på kun 1-3 hverdage på hjemmesiden. Først efter at have kontaktet dem og spurgt til min bestilling på den 4. hverdag efter bestillingen, blev min bestilling pakket. Jeg modtog derfor først pakken efter halvanden uge, og ved kontakt med deres kundeservice forsøgte de at give transportfirmaet skylden. Da pakken endelig ankom, manglede der to øl, selvom de havde trukket det fulde beløb for min bestilling og aldrig informeret mig om det, selvom vi havde været i kontakt og de havde skrevet, at bestillingen var pakket. Jeg blev selv nødt til at kontakte dem og bede om at få refunderet de manglende øl, hvilket de så også blev. Det redder dem lige op på 2 stjerner i stedet for 1.
Jeg kommer ikke til at handle hos dem igen. Man kan ikke regne med leveringstiden, og de informerer ikke om noget som helst, man skal selv stå for al kontakt og tjekke ordren igennem, det er samlet set dårlig kundeservice, ærgerligt!
Stor anbefaling
Virkelig en stor anbefaling herfra. Har brugt deres øl-smagning og selvfølgelig også kørt Natholdets øl-julekalender, flere år i træk. Kundeservice er i top og højt kvalitetsniveau på produkterne 👍
Alt som forventet
God shop, fint udvalg og hurtig levering.
Skulle dog have ventet en dag med at bestille, for da jeg tilmeldte mig nyhedsbrev, kom der en mail dagen efter med -30% på de øl jeg lige havde købt. Bad luck.
Fantastisk kundeservice
En ven og jeg bestilte begge Natholdets julekalender, som vi modtog inden for kort tid. Da vi åbner den ene kalender, ser vi til vores ærgrelse at der er en mindre skade på kruset, som kunne være overset under pakningen. Vi henvender os til Craftmakers om vores problem, og uden at tøve sender de et nyt krus som, vi modtog inden for en uge. Fantastisk kundeservice og ligeså fantastisk øl!
Fantastisk service trods en masse…
Fantastisk service trods en masse skriveri og telefon samtaler med hinanden.
Vil helt klart anbefale jer trods det som skete.
Endnu mere at der bliver følt op på min ordre og der bliver gjordt noget ved det sådan ikke skal gå og vente i lang tid på svar.
Tak for hjælpen Simon fra Craft Makers Collective.
Lang leveringstid
Lang leveringstid. Når man kontakter kundeservice for man beskeden “din ordre kommer når den kommer”… jamen sikke en god og brugbar information.. Som ny kunde kan jeg da kun sige farvel og tak for et yderste kort og ikke særligt godt bekendtskab… så finde et andet sted og købe jeres ting..