Bestilte i begyndelsen af januar 2021 for 500,- mundbind. Ventede dobbelt så lang tid som deres leveringstid angav, fik i flabede mails besked på selv at følge op hos postnord, som kunne bekræfte at c... Se mere
Varer bestilt 3/3-21, dd 9/4 intet modtaget og ordren står kun som bekræftet stadig. Skrev til den hurtigt efter bestilling for at annullere ordren, men fik at vide, at det kunne jeg ikke, da varen... Se mere
Hold jer helt væk, hæver penge, men leverer ingen vare!!!!! Svarer ikke på mails, der er ingen tilknyttet adressen, som står på hjemmesiden. Fub !!!!!!!!!!!!!!!!! Har bestilt varer 23/3, penge hæv... Se mere
Har modtaget mail om, at jeg skal anmelde corona-udstyr på trustpilot. Indtil videre har jeg stadig ikke modtaget mine varer, så det bliver én stjerne ! Har afgivet bestilling medio december. ... To... Se mere
Danmarks største udvalg af mundbind og visirer
Danmark
- corona-udstyr.dk
Andre kiggede også på
Vildt nok gentagne gange at bede om en…
Vildt nok gentagne gange at bede om en anmeldelse på Trustpilot, når varerne efter næsten fire uger siden bestilling og betaling endnu ikke er afsendt fra jeres firma.
God oplevelse!
Hvis man er lidt tålmodig og interreseret i at spare en del penge så er det stedet at handle! Forstår slet ikke de dårlige anmeldelser her inde, har fået fantastisk kundeservice og produkter leveret man slet ikke kan få herhjemme på det danske marked.. Jeg handler her helt sikkert igen! 😃
LAAANG leveringstid.…
Håber at modtage mine mundbind inden pandemien er overstået;-)
Dårlig stil at trække pengene fra ens konto inden varen er sendt til en.
For lang leveringstid men god hjælp fra kundeservice
Som flere andre brugere havde jeg heller ikke fattet, at der var så lang leveringstid og varerne kom langvejs fra. Jeg bestilte også julemundbind, og da jeg modtog afsendelsesnotifikationen, kunne jeg godt se, at de først ville nå frem efter nytår. Jeg skrev til dem for at fortryde ordren, men da var det allerede afsendt. Da havde de også lige fjernet julemundbindene fra hjemmesiden, og det var jo fornuftigt grundet den lange leveringstid på sæsonvare. ;) Jeg fik dog god og hurtig respons, da jeg henvendte mig til kundeservice og tilbudt muligheden for at returnere og få pengene retur. Det ville være fint hvis leveringstiden fremgik lidt tydeligere under hvert enkelt produkt, også selvom den er lang, for så kan man forberede sig på det, for som kunde tror jeg man automatisk antager, at når man handler med en dansk butik, går det hurtigt. Kunden tænker ikke over, hvor produktet bliver sendt fra, og hvis man handler meget online - som vi alle jo gør i øjeblikket ;), så læser man ikke nødvendigvis FAQ på samtlige webshops. Bare nogle tanker herfra. Men som sagt ros for hurtig og venlig respons fra kundeservice, derfor de 4 stjerner. :)
Det tager meget lang tid at få det…
Det tager meget lang tid at få det bestilte men pegene er de hurtige til at trække og man skal selv henvende sig for at høre hvor varerne bliver af,der kan de lige oppe sig lidt og sende en mail ud
2 måneder levering.
Jeg fik hvad jeg havde bestilt , men efter 2 måneder!

Besvarelse fra Corona Udstyr
Har ikke modtaget mine vage jeg…
Har ikke modtaget mine vage jeg bestilte for en måned siden snart. Når jeg skriver får jeg bare et kold svare tilbage.. så dårlig service.. lad vær at sælge vare i ikke har op lager!!

Besvarelse fra Corona Udstyr
Har endnu ikke set set varen men…
Har endnu ikke set set varen men pengene er trukket.

Meget Useriøs hjemmeside
Anmeldt d. 9. januar
Jeg har ikke fået det jeg købte.
Redigeret d. 19. januar
Firmaet har nu bedt mig om at ændre øverste linje, på forkert grundlag. De vil nok ikke have en dårlig anmeldelse.
Jeg har stadig ikke fået det jeg købte.

Dårligt køb
Har handlet i december, fordi der stod kort leveringstid. Betalt 20/12 og stadig ikke set skyggen af varer. Jeg har sendt en mail, som de fint har svaret på. Jeg er sikker på hjemmesiden er blevet opdateret efter mit køb, da jeg specifikt købte udstyr fordi jeg skulle bruge det hurtigt. Jeg har forlængst købt og fået varer andet sted fra, så nu ville jeg egentlig bare ønske at få pengene tilbage for ordre 1347

Svindel firma
Trækker pengene med Det samme
Men sender først varen efter 36dage
Hele tiden er det posten
Der er langsom