Hold jer helt væk, hæver penge, men leverer ingen vare!!!!! Svarer ikke på mails, der er ingen tilknyttet adressen, som står på hjemmesiden. Fub !!!!!!!!!!!!!!!!! Har bestilt varer 23/3, penge hæv... Se mere
Har modtaget mail om, at jeg skal anmelde corona-udstyr på trustpilot. Indtil videre har jeg stadig ikke modtaget mine varer, så det bliver én stjerne ! Har afgivet bestilling medio december. ... To... Se mere
Danmarks største udvalg af mundbind og visirer
Danmark
- corona-udstyr.dk
Andre kiggede også på
Elendig virksomhed
Elendig virksomhed. Først gik der 100 år før varen kom. Jeg havde bestilt 10 brillevisirer og da de kom var der 3 pakker med en brille i hver pakke. Dog med 2 ekstra skærme til.
Har skrevet til dem flere gange og intet svar. Desuden var kvaliteten af varen slet ikke svarende til prisen.
Vist et firma der har udnyttet krisen.
Alt for lang leveringstid
Alt for lang leveringstid, som ikke blev oplyst ved bestillingen.
Vildt lang tids levering og produkterne…
Vildt lang tids levering og produkterne levede slet ikke op til jeres beskrivelse. Det skulle være dugfrie skærme, -det var det langt fra! Lad være med at spild jeres penge herinde.
Er absolut ikke tilfreds
Er absolut ikke tilfreds. Ingen vare modtaget og ingen penge retur.
Kunne der gives 0 stjerne havde jeg givet dette.
Al for lang leveringstid og produktet…
Al for lang leveringstid og produktet levede på ingen måde op til beskrivelsen!
Er rigtig glade for dem.
Frarådes.
Bestilte 23. april, i dag den 27. maj har jeg endnu ikke modtaget mine vare. Har skrevet til dem mange gange, men får en standart mail om at min levering er afsendt. Første gang den 9. maj, og igen den 22. maj men intet modtaget.
Fraråder at handle på denne side.
Bedtilte den 23 marts og har ikke…
Bestilte den 23 marts og har ikke modtaget noget endnu. De skriver hele tiden at der kan gå 25 dage. Pengene har de trukket. Virkelig dårlig service
Hold jer væk fra denne side......
Hold jer væk fra denne side......
Bestilte Corona udstyr 23/3 (Visir) de er ikke kommet endnu, men pengene er trukket...
FUP OG SVINDEL!!!
FUP OG SVINDEL!!!
har rykket og rykket for bestilte varer og rykker nu for at få penge retur.
Hold jer væk fra dette firma.
Hold jer helt væk
Hold jer helt væk, hæver penge, men leverer ingen vare!!!!!
Svarer ikke på mails, der er ingen tilknyttet adressen, som står på hjemmesiden. Fub !!!!!!!!!!!!!!!!! Har bestilt varer 23/3, penge hævet 24/3 stadig her 26/4 ikke modtaget lagervare.
Samme dårlige oplevelse som alle andre…
Samme dårlige oplevelse som alle andre har haft.
SVINDEL!!!!
minus 20 stjerner herfra
minus 20 stjerner herfra, har betalt, pengene er væk, ingen telefonnummer er opgivet, svarer ikke på beskeder. total svindelfirma tror jeg, hold dig væk
Ingen varer modtaget - over 1 mdr siden bestilling
Varer bestilt 3/3-21, dd 9/4 intet modtaget og ordren står kun som bekræftet stadig. Skrev til den hurtigt efter bestilling for at annullere ordren, men fik at vide, at det kunne jeg ikke, da varen var afsendt..? 🤨🙄
Har efterfølgende skrevet flere gange til dem, men har ikke fået nogen som helst respons. 🤬
Totalt uacceptabelt - håber stadig på at få mine over 500kr retur 🤞🏻
Kan ikke anbefales at handle her.
Bestilte d. 25/2 - 21 10 stk visir, på det tidspunkt stod der ikke noget om leveringstid på hjemmesiden, så d. 1/3 skrev jeg for at høre om de kunne sige noget om hvornår jeg fik dem. Får besked tilbage om at de kan se at min pakke er afsendt og at der kan gå op til 20 arbejdsdage før jeg modtager den. Track and trace fik jeg først da jeg efterfølgende havde skrevet nogle gange og kan så se at varene sendes fra Kina.
Jeg modtog mine varer d. 30/3.
De er utroligt svære at komme i kontakt med, svarer kun når det passer dem og er bestemt ikke kundevenlige i deres svar.
Kunne godt ha' dem mistænkt for selv at lave de positive anmeldelser, for at trække kunder til.
Ingen varer og ingen penge tilbage...
Bestilte i begyndelsen af januar 2021 for 500,- mundbind. Ventede dobbelt så lang tid som deres leveringstid angav, fik i flabede mails besked på selv at følge op hos postnord, som kunne bekræfte at corona-udstyr.dk havde angivet forkert lev. adresse. Har skrevet utallige mails siden 17. Feb hvor jeg fik at vide pengene ville være på min konto inden for 14 dage. Måske en dårlig anmeldelse kan speede tingene lidt op.....