Bestilte i begyndelsen af januar 2021 for 500,- mundbind. Ventede dobbelt så lang tid som deres leveringstid angav, fik i flabede mails besked på selv at følge op hos postnord, som kunne bekræfte at c... Se mere

Varer bestilt 3/3-21, dd 9/4 intet modtaget og ordren står kun som bekræftet stadig. Skrev til den hurtigt efter bestilling for at annullere ordren, men fik at vide, at det kunne jeg ikke, da varen... Se mere

Hold jer helt væk, hæver penge, men leverer ingen vare!!!!! Svarer ikke på mails, der er ingen tilknyttet adressen, som står på hjemmesiden. Fub !!!!!!!!!!!!!!!!! Har bestilt varer 23/3, penge hæv... Se mere

Har modtaget mail om, at jeg skal anmelde corona-udstyr på trustpilot. Indtil videre har jeg stadig ikke modtaget mine varer, så det bliver én stjerne ! Har afgivet bestilling medio december. ... To... Se mere

1. Hovedbeklædningsbutik

Danmarks største udvalg af mundbind og visirer

1,6

Dårlig

Dårlig oplevelse

Dårlig oplevelse hos dette firma de fortjener slet ingen stjerner. Man kan ikke komme i kontakt med dem , skriver man til dem findes deres mail ikke. Og de trækker penge med det samme. 5 dage siden jeg bestilte. Det er vist et fupfirma....Godt råd til andre hold jer langt væk...

4. marts 2021

Snyd og bedrag

Hvis man kunne give 0 stjerner, så ville dette passe på mit oplevelse. Jeg bestilte og penge blev trukket fra min dankort 25/1 uden at få at vide at de ikke havde varen på lager. Jeg har stadig dags dato ikke modtaget det jeg har betalt for. Ved vedvarende henvendelse (uden svar) fik jeg endelig en track and trace men der stod hverken hvad pakken indeholdt eller hvor den var på vej - så dette kunne være et copy&paste fra noget andet de havde bestilt. Senere opdateres købsvilkår til at de har såååå travlt og at de bestiller direkte hos leverandør (dette tilfælde Kina) og at de IKKE refundere hvis varen er væk - de nægter at tilbageføre beløbet da jeg så ikke har lyst til at vente i flere måneder på deres mundvisir. Dette firma udnytter corona situationen til at sælge varer de ikke har på lager.

2. marts 2021

Har bestilt brille visir for over en…

Har bestilt brille visir for over en måned siden og har skrevet og spurgt hvornår jeg kan forvente at modtage min ordre. Jeg for en henvisning til sporing af min pakke som er på vej, det er 2 uger side, men fortsat ingen levering. Har skrevet til dem igen, men sjovt nok kommer mail retur, da jeg ikke længere kan få fat i dem.
HOLD DIG VÆK FRA DENNE SIDE, det er ren og skær fup og svindel.

12. februar 2021

Langsom levering og penge trækkes tidligt

Bestilte i start december, pengene bliver trukket umiddelbart efter uden at jeg har fået information om at varerne er på vej. Jeg kontakter kundeservice midt december, som oplyser om længere leveringstid pga corona, og at pengene er trukket, da varerne er sendt fra deres udenlandske lager. Det er håbløst at have en forretning der forhandler coronaudstyr som oplever forsinkelser pga corona 😳
Jeg hører ikke yderligere og jeg modtager mine varer ad to omgange. Sidste del i start februar.

11. februar 2021

Skal aldrig handle hos Corona-Udstyr igen, -det har jeg ikke nerver til!

Bestilte 5. januar og fik leveret i dag, den 9. februar. Ind imellem megen korrespondance, hvor tvivlen nagede: er det et svindelfirma måske? Eller er det bare et dårligt forretningskoncept?
Tjekkede på De Gule Sider: der er 234 firmaer på adressen! Det fremmer jo ikke tilliden.
Men nu er varen så kommet efter over en måneds ventetid, så jeg mener nu, de har et dårligt koncept med at sende hver eneste vare fra Kina. Skal aldrig handle hos Corona-Udstyr igen, -det har jeg ikke nerver til!

9. februar 2021

Nej tak herfra

Bestilte d. 5 januar, fik besked d.11 januar at de var på vej. Venter stadig uden held og kan ikke få kontakt med dem 🤷
Et no go fra mig

3. februar 2021

Jeg havde som så mange andre også…

Jeg havde som så mange andre også misset det med småt. At leveringstiden er lang. Kvaliteten er efter min mening ikke lige så god, som man kan købe i danske butikker, og jeg har fundet dem både billigere og bedre i Matas. Kundeservice svarede imidlertid hurtigt på min mail.

29. januar 2021

Laaang levering - produktet lever ikke op til beskrivelsen

Laaang levering - produktet lever ikke op til forventningerne. På hjemmesiden var ingen mål beskrevet, men der var vist billeder at kvinder også kunne bruge maskemundbindet, men det var alt for stort.

Ordre nr: #1364 - har også mails fra jer som bevis på at jeg har handlet med jer.

21. januar 2021

Har endnu ikke modtaget noget

Har endnu ikke modtaget noget. Købte den 17/12. Har fået svar på min henvendelse at der er leverings problemer, jeg ønsker at få mine penge tilbage men der er ikke svaret endnu

20. januar 2021

Tjek din indbakke Ninna 😃

Jeg bestilte den 24 okt

Jeg bestilte den 24 okt. 2020. Jeg har aldrig fået min bestilling. Den første jeg kom i kontakt med fra virksomheden, var ordentlig og sagde det var unormalt, at der var så lang ventetid. Jeg fik en rabatkode. Da jeg stadig ikke havde modtaget, kontaktede jeg dem igen, her blev jeg modtaget meget flabet. Og fik af vide, at jeg ikke havde givet rette oplysninger. Jeg gav alle de oplysninger, som der blev bedt om. Jeg venter nu stadig på mine penge, som jeg først kan få når leverandøreren har modtaget pakken. Jeg kan se på tracking, at den blev returneret til leverandør 9/12-20. Der er ikke sket yderligere.

Sagen er blevet løst, og jeg har fået mine penge efter næsten 3 måneder og gentagende kontakt.

19. januar 2021

Hej Emma

Har du stadig ikke fået sagen løst?

Lang leveringstid

... To dage efter ovenstående er skrevet, har jeg nu modtaget mine mundbind. Sætter en stjerne mere, men handler ikke hos corona-udstyr igen.

17. januar 2021

Det er godt nok svært at svare på

Det er godt nok svært at svare på, når man efter 2,5 uge ikke har modtaget sin ordre!
Undrer mig...

Hej Hanne

Har du givet dig tid til at læse vores leveringstider inden du anmelder os for vores leveringstider?

Venter stadig på ordren

Venter stadig på ordren! Meget langsom levering, må snart købe mundbind fra anden shop, for jeg mangler dem NU! Træls oplevelse...

Hej Julie

Corona-udstyr.dk

Har stadig ikke modtaget noget pakke endnu

Har stadig ikke modtaget noget ting endnu . Har næsten ventet 2 måneder nu 😡

Hej Lene

Jeg kan kun se en orde fra den 19. December, som jeg kan se er på vej, den ligger i transit hos postnord lige nu:

Hvad er det for en ordre du næsten har ventet 2 måneder på?