Elendig mad i caféen
Copenhagen Surf School har en café tilknyttet deres aktiviteter ved Amager strandpark. Stedet sælger Hansen Is og specialøl, så jeg tænkte, at de var kvalitetsbevidste og ærekære omkring det, de laver. Jeg må indrømme, at jeg tog fuldstændig fejl med den vurdering.
Min kæreste og jeg købte to panini - en med skinke, ost og dijonaise samt en med falafel og grillede peberfrugter. Prisen var 85 kr. pr. panini, så jeg forventede et produkt, de kunne være bekendt, men det fik jeg desværre ikke. Det var den kedeligste omgang til dato. Brødet var tørt og dårligt og der var næsten intet fyld. Skinke, ost og falafel smagte af billige supermarkedsprodukter, og de grillede peberfrugter var slatne.
Havde jeg stået i et cafeteria i en sportshal i Jylland og betalt 30 kr. for samme produkt, havde produktet levet op til min forventning, men når man betaler 85 kr. på et københavnersmart sted, så er der nogen, der burde spørge sig selv, om de vil være det bekendt.
Det kan virkelig ikke anbefales at spise i deres café. Så håber jeg bare, at deres Surf School leverer højere kvalitet.
1. august 2025