vores kvindeloge K-Klubben, bestående af 7 friske tøser, besøgte lørdag den 14/1-2012 Eventfactory. Her blev allerede ved indgangen modtaget af Peter med højt humør og fed humor, så var sti... Se mere

Vi var en flok tøser, der skulle fejre vores venindes Polterabend. Vi havde booket 2 events: Musikvideo og lokumsræs, som var for tre uger siden. Vi havde bryllup i lørdags og i den forbindelse bru... Se mere

Godt event, nemt at bestille og hurtig svar på eventuelle ændringer og spørgsmål på dagen. Polterabend med 12 kvinder fra start tyverne til slut halvtredserne. Super sjovt croquis med Bob på res... Se mere

1. Eventbureau

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Eventfactory er danmark største indedørs eventcenter. nybygget croma studie med den nyeste teknik.2016. , loungebar, musikvideo,sumodragter, quiz,strip,firmaarangement,CD indspiling,karaoke,buzz,rodeotyr,ølsmagning,polterabend,quiz,ølsmagning,strip.lokumsræs børnefødselsdag,fødselsdag

4,4

Super oplevelse

Super oplevelse, vi ses helt sikkert igen

5. september 2024

Besvarelse fra Eventfactory

Tak for det Hans , i er så velkommen næste gang, så for i en ekstra fin rabat. God weekend.
M.v.h. Eventfactory.

Fantastisk oplevelse hos Eventfactory

Fantastisk oplevelse hos Eventfactory! For et par ugers siden fejrede vi min søsters polterabend, hvor vi selfølgelig skulle forbi og lave musikvideo. Medarbejderne virkede meget profesionelle og for vores held heldigvis også en del tålmodige, og var alt i alt med til st skabe et godt produkt. (Vi er meget tilfredse).

19. august 2023

Besvarelse fra Eventfactory

Tak Hannah og alle din musikalske venner, vi have også en fest med jer. M.v.h. Eventfactory

Uprofessionel opsætning og personale

Total uprofessionel opsætning og selve musikvideoen ligner noget en fra 5 klasse har klippet sammen.
Der var ikke styr på musikken, rekvisitter eller lokale at filme i og det virkede som om de ikke viste hvad de lavede.

Vi kan kun sige at deres kundeservice er endelig, de lyver og snakker nedladende til en når ringer ind for at få hjælp. Vi har forsøgt flere gange. De har haft 1,5 måned til at få færdiggjort en musikvideo, selvom de lovede ca en uges behandlingstid. Men hver gang man ringer ind for at rykke efter den, kommer de med diverse undskyldninger og prøver at snyde en. Vi vil aldrig kunne anbefale nogen andre at bruge dette bureau.

1. juli 2023

Besvarelse fra Eventfactory

Kære Anonyme Kunde, det er svært at gennemskue hvad det går ud på, vi bruger ikke rekvisitter og filmer gerne ude, jeg ved heller ikke hvad vi skulle lyve om, Eventfactory er et Booking firma, og har man en klage til dem der laver musikvideo skal man kontakte det ansvarlige firma der filme og klipper videoerne, de hedder. www.c3m.dk. på Frederiksberg.
Og det må du jo vide HVIS du har fået en musikvideo, fra Dem ?
Mvh Eventfactory

Sjove Funcars hos Eventfactory

Vi bookede tid til Funcar, hvor vi fik hurtig respons om reservation og god reminder inden selve dagen.
Da vi ringede, oplevede vi god sparring, om hvilke andre oplevelser som vi kunne knytte til såsom cocktailkursus som vi gjorde.
Funcar foregår udendørs, så det var god kombi med indendørsaktiviteter at kunne gøre begge dele.
Samlet set gav EventFactory en god service før og i løbet af dagen.

1. september 2022

D.21 maj fejrede vi en polter

D.21 maj fejrede vi en polter, hvor vi var 9 kvinder som skulle indspille en sang og musikvideo. Det var den bedste og sjoveste oplevelse! Vi havde også fået lov til at medbringe vores elskede lille yorkie hund til videoen! Det hele var så godt! Perfekt stemning, Vi havde valgt en sang , hvor vi selv lavede teksten om… det var en genial oplevelse og musikvideoen skulle allerede være klar til ugen efter, og det var den!! Tak Morten!! Videoen blev vist til brylluppet , til stor fornøjelse for alle gæster!!
Ville til hver en tid gøre brug af eventfactory til fremtidige arrangementer !!!

13. juni 2022

Tak for selv at være en fest :) m.v.h. Eventfactory

Super

Polterabend med 12 kvinder fra start tyverne til slut halvtredserne. Super sjovt croquis med Bob på restaurant Kongen hvor der også var lækker mad og god service.

Klart anbefalelsesværdig..

30. maj 2022

Besvarelse fra Eventfactory

Vi have en hyggelig dag, skal hilse fra Bob.

Julefrokost.

En meget lystig julefrokost for 10 damer i alle aldre, startede perfekt med croquis tegning i selskab med Bob, som var super rar, sjov og et festlig indslag. Vi fik god instruktion på begyndernivau, med overbærende humor.
Vi kan klart anbefale at booke en arrangement hos jer.

10. november 2021

Besvarelse fra Eventfactory

Tak Pia, vi er altid glade for kunne hjælpe.
mvh
peter

Fantastisk sted!!

Fantastisk sted!!

Vi havde bestilt et cocktailkursus og bliver mødt med en fantastisk service i verden!!! Det fedeste sted nogensinde!! Kan klart anbefale det! Man kan virkelig mærke at der bliver lagt tid og sjæl i at give folk en oplevelse for livet.

10. september 2021

Tak for de pæne ord.
www.eventfactory.dk

Fantastisk service

Fantastisk service!
Havde booket forkert dato og lige på falderebet fiksede Peter det, så vi fortsat kunne have den fedeste polterabend for vores veninde!
Tusind tak til Peter.

10. september 2021

Hej Natacha.
ja det var meget tæt på at gå galt :) forsat god weekend.

Fedeste polterabend!!

Det er et super fedt sted, hvor jeg helt klart vil komme igen, vi blev taget imod med åbne arme og rigtig godt humør, fik en super god service. Jeg kunne ikke være mere tilfreds. Helt klart et sted jeg vil anbefale til andre.

16. august 2021

Besvarelse fra Eventfactory

Tak til jer og forsat god dag.
mvh.
Peter

FEDT STED!!!

Fedt sted!!! I lørdags holdt vi min søsters polterabend og havde booket to aktiviteter - dans og croqis.
Vores danse instruktør var mega god og trods diverse skavanker i kroppen, fik man lyst til at danse med.
Croqis var en kæmpe succes og Bob var mega cool. Her kommer der 12 tøser, som undervejs får grineflip m.m. og han er helt cool, fortsætter bare og lader som ingenting. Vi endte med at være dybt koncentreret og fik faktisk mange ret gode tegninger med os...
TAK for et vellykket arrangement og vi vil klart anbefale jer fremover.

4. august 2021

Fuldstændig urimelig behandling

Fuldstændig urimelig behandling, det er noget af det værste jeg har oplevet, vil aldrig anbefale dette sted til nogen eller selv komme igen!
Dagen hvor jeg havde arrangeret en polterabend, blev jeg ringet fordi de ville aflyse en booking 3 TIMER FØR, efter man har haft en telefon samtale dagen før og bekræftet man stadig ønsker tiden, en booking som havde været booket i 2 måneder til en polterabend, så fordi der kom fodboldkamp, så skulle booking aflyses og der var ingen forståelse for at vi i gruppen havde valgt at det var brudens dag og det var vigtigere end fodbold denne dag. Det var uprofessionelt og på ingen måde i orden den behandling man fik, super ubehageligt, ingen forståelse og ødelæggende for dagen at man får et opkald og alle planer skal ændres. Selve lokumsræs var nu super sjovt.
Jeg kan se på trustpilot at de oftest svarer retur, med en eller anden form for undskyldning og skyder tilbage, men jeg vil dele denne, så folk ved det hvis man bruger meget energi og tid på at lave en god dag for en man holder af.

Trustpilet har verificeret min booking og jeg har bekræftelse til dem.

7. juli 2021

Besvarelse fra Eventfactory

vi kan desværre ikke finde dig i vores booking.
Trustpilot skriver: Cecilie H har desværre ikke reageret på din Find bruger-anmodning inden for fristen på 3 dage.

Fedt sted

Skønt sted. Især om sommeren. Både hyggeligt og stort. Ligger lige ud til vandet. Gode muligheder for mange gode forskellige aktiviteter på en central beliggenhed i Kbh.

28. juni 2021

Firmaudflugt

Vi var på firmaudflugt ud til teglholmen hos Eventfactory, hvor vi skulle køre lokumsræs. Det var en rigtig sjov oplevelse. Firmaet kontaktede os flere gange op til, for at sikre sig om der var noget vi ønskede at få at spise drikke mens vi var hos dem, eller andet vi havde brug for. Vi havde en sjov eftermiddag.

18. juni 2021

Højt elskede Peter gav os noget af en…

Højt elskede Peter gav os noget af en oplevelse.... det vil altid være en polterabend vi aldrig glemmer med masser af dans og musik og self havde vi en sang indspilning med en flok tonedøve kvinder hvor vi skulle synge om og om igen til den næsten var hjemme med sangen “All the single ladys”!!!! 😂😂😂så blev det ikke bedre.... SUPER FED STEMNING♥️ Vi elskede det alle og det skal helt klart gentage sig 🤩

28. september 2020

Besvarelse fra Eventfactory

Ååååååååååå i gav den så meget gas, specielt i omkvædet, det var pisse sjovt, håber i kender flere der skal giftes....
Varme Hilsen
Peter Silfvander
www.Eventfactory.dk

Super event

Super event, med indspilning af sang.

26. september 2020

Besvarelse fra Eventfactory

Tak selv for en hyggelig og professionel medvirken.
m.v.h.

Eventfactory./Peter

Indspilning af sang

Vi var til polterabend, 10 glade damer, som skulle indspille en cd, top underholdning og god undervisning! Kan klart anbefales!

26. september 2020

Mange tak .
flot deltagelse og korsang fra jer alle, den sad lige i skabet.
m.v.h.
Eventfactory