vores kvindeloge K-Klubben, bestående af 7 friske tøser, besøgte lørdag den 14/1-2012 Eventfactory. Her blev allerede ved indgangen modtaget af Peter med højt humør og fed humor, så var sti... Se mere

Vi var en flok tøser, der skulle fejre vores venindes Polterabend. Vi havde booket 2 events: Musikvideo og lokumsræs, som var for tre uger siden. Vi havde bryllup i lørdags og i den forbindelse bru... Se mere

D.21 maj fejrede vi en polter, hvor vi var 9 kvinder som skulle indspille en sang og musikvideo. Det var den bedste og sjoveste oplevelse! Vi havde også fået lov til at medbringe vores elskede lille... Se mere

Godt event, nemt at bestille og hurtig svar på eventuelle ændringer og spørgsmål på dagen. Polterabend med 12 kvinder fra start tyverne til slut halvtredserne. Super sjovt croquis med Bob på res... Se mere

1. Eventbureau

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Eventfactory er danmark største indedørs eventcenter. nybygget croma studie med den nyeste teknik.2016. , loungebar, musikvideo,sumodragter, quiz,strip,firmaarangement,CD indspiling,karaoke,buzz,rodeotyr,ølsmagning,polterabend,quiz,ølsmagning,strip.lokumsræs børnefødselsdag,fødselsdag

4,4

Uprofessionelt og Lav Kvalitet

Vi holdt polterabend og to af vores aktiviteter var arrangeret med Eventfactory: Lokumsræs og hiphop danselektion.

Der var til at starte med et indtryk af uorganisering, da vi dagen inden eventet opdagede, at der stod to forskellige adresser på deres hjemmeside. Vi måtte da ringe til dem for at høre, hvilken var den korrekte lokation, hvortil vi fik en tredje, hidtil ukendt, adresse. Havde vi ikke set denne fejl og selv taget kontakten, var vi mødt op et forkert sted.

Da vi kom dertil blev vi ledt ind i et baglokale til en café, hvor begge vores aktiviteter fandt sted. Det var ikke en lokation indrettet til formålet. Til lokumsræs havde jeg forventet en bane, og at der var køretøj til mange. I stedet fik vi et mindre lokale på ca. 10x10 m, med fire opsatte kegler, hvor vi kunne køre i små cirkler. Der var to køretøjer otte personer måtte deles om. Køretøjerne virkede i dårlig stand og et tabte en skrue undervejs og måtte blive fikset. Ville vi have musik til ræset, blev vi bedt om selv at sørge for det fra vores telefoner.

En fra gruppen stod ved siden af et køretøj og holdt let på styrets speeder. Dette fik vi i situationen at vide var forbudt, hvilket er fair. Sikkerhed er vigtigt. Men i stedet for at forklare os det som ligeværdige, blev det nærmere højlydt udskældning. Der kom en underlig trykkende stemning, hvor man mærkede instruktørens misbilligelse, kom man til at lave en fejl. Det var både unødvendigt og usmageligt, og en valgte at sidde ræset over, fordi de syntes det blev for meget. Det kunne have været håndteret bedre og mere professionelt af instruktøren.

Vores danseinstruktør var en dygtig danser, men det var også tydeligt, at han havde svært ved at lære fra sig, ikke var vant til nybegyndere, eller blot meget ilde forberedt. Hans undervisning havde lille struktur, og han fortalte ikke hvad han gjorde, hvordan og hvornår i takten. Han lavede nogle relativt indviklede dansetrin, hvorefter vi skulle gøre efter, blot ud fra at have kigget på ham, hvortil vi var noget lost. En håndfuld gange glemte eller ændrede han sin koreografi. Det blev mere forvirring og fjollede halvforsøg fremfor læring og dans, og vi måtte fortælle ham, hvordan han bedre kunne undervise os. Det bør man ikke betale sig til. I sig selv var han dygtig, men undervisningen virkede usammenhængende og uprofessionel.

Jeg anmelder ikke ud fra humøret på dagen, da glade mennesker kan få spas og sjov ud af næsten en hver situation. Jeg anmelder ud fra det jeg mener Eventfactory leverede. Til det giver jeg to stjerner, primært for det vi kunne få ud af dansen. En stjerne ville ikke være for hård en bedømmelse i min vurdering. Alt i alt virkede Eventfactory meget uorganiseret og uprofessionelt, samt begge aktiviteter var af skuffende lav kvalitet.

Jeg er rystet over Eventfactorys anklagende og selvretfærdigende tone ved besvarelse af flere anmeldelser herinde. Det forstærker det uprofessionelle indtryk hos mig, og ville ikke lokke mig til som ny kunde.

25. marts 2019

Det er ret beskidt og slet ikke pengene…

Det er ret beskidt og slet ikke pengene værd!! Jeg har aldrig prøvet det før og kommer til at trykke på speed inden jeg sætter mig. Og manden begynder bare og råbe ad mig. Han virker flink når man møder ham. Men pas på, hvis kommer til at gøre noget forkert. Så får I skæld ud og han er ikke bleg for at ydmyge én.

16. marts 2019

Besvarelse fra Eventfactory

I havde valgt lokumsræs og med det, følger at vi passer på hinanden. Du havde noget svært ved at styre maskinen og kørte direkte mod forskellige genstande, Derfor råbte vores instruktør STOP til dig flere gange. Der var naturligvis for at afværge at du kom til skade, af det blev du sur og Du valge at skrive en anmeldelse mens dine veninder hygget sig og grinet. Og forresten ved jeg at du ikke kan finde et sted i kbh, hvor der er mere rent og lækker end hos os.

God ide til polterabend, der består af friske polterabendspiger

Musikvideo som del af en polterabend, var en glimrende ide !

Tilbage i september var jeg en del af en pige-polterabend. Vi vidste at vores dejlige brud var stor fan Dragshows (læs = crazy dansemoves) og karaoke, derfor forventede vi, at det at optage en musikvideo ville falde i hendes smag. - Og det gjorde det!
Personligt synes jeg, at det er fedt, at man efterfølgende har et produkt bruden kan få. (Jeg vil dog opfordre alle til at have en intern snak om, hvordan man har tænkt sig at bruge eller dele musikvideoen på efterfølgende. Vi blev ret hurtigt enige om, at den endelige beslutning måtte være brudens - og hun har IKKE valgt at dele den offentligt. Så hav det in mente, når I planlægger musikvideo: Ikke alle er villige til, at sådan en film skal være online.)

Selve optagelsen og måden, det hele foregik på, var ganske fint. Vi var aftenens sidste hold, og vi fik at vide, at bagkanten ikke var så stram. Det var rigtigt fint, for så kunne vi også sidde og få en drink mens vi blev introduceret til konceptet.

Vi valgte en sang, som ikke var på deres sangliste på hjemmesiden. Jeg ringede forinden for at sikre mig, hvordan det foregik og hvad jeg skulle bringe. Og en USB-pen med sangen på samt udprint af sangteksten blev vores løsning.

Mit største kritikpunkt var, at jeg skulle rykke på at videoen kom. Jeg mener, at de på deres hjemmeside skriver, at det ca. tager 1 uge at behandle en video. Vores video tog knap 2 uger - men altså vi ringede bare til dem og fortalte, at vi havde brug for videoen, også fik vi den selvfølgelig.

12. november 2018

Hej Milena.

tak for din positive kritik, jeg elsker dit afsnit der hedder : Vi fornemmer du selv er i branchen :)

Selve videoens kvalitet og indhold var ganske fin - taget i betragning af at det blev optaget på 1 time. Når den detalje skal nævnes, er det bestemt ikke fordi, at resultatet er dårligt. Musikvideoen skal bare ses i lyset af, at mange optagelser er one-take-optagelser, der er blevet klippet sammen. Derudover vil der være forskelle i baggrundsfarverne, når man filmer på forskellige lokations, som vi gjorde. Dette fik vi også at vide, og vi er glade for at have forevigt vores festlige aften med en musikvideo. Selve optagelsen og måden, det hele foregik på, var ganske fint. Vi var aftenens sidste hold, og vi fik at bagkanten ikke var stram.

Vi gav os ekstra godt tid med jer, og havde derfor tid til de forskellige lokation, som du rigtig nok skriver kan have forskellig ( farve )

vi beklager du måtte rykke 1 gang før vi var færdige, men vi have en del klippe arbejde p.g.a lokation skift.

M.v.h

Peter.

INGEN SITUATIONSFORNEMMELSE OG DÅRLIG…

INGEN SITUATIONSFORNEMMELSE OG DÅRLIG TIL AT TAGE IMOD TILBAGE MELDNING.
Vi blev modtaget af en meget kæk fyr, som lagde ud med, at give den kommende brud en intens krammer og et smæk i numsen. Han overskred hendes grænser fra starten.
Under musikvideoen havde vi det dog sjovt, vi indspillede videoen på flere måder og gav tydelig besked om, at vi gerne ville have de optagelser hvor bruden synger versene alene, uanset hvordan de er blevet. Jeg modtager musikvideoen en uge inden brylluppet. her har de brugt den eneste optagelse hvor vi alle synger med. Da jeg ringer og spørger sødt hvordan det kan være at de ikke har brugt en af de mange optagelser hvor hun synger alene, bliver jeg løjet lige op i hovedet. jeg får at vide, at de har brugt den optagelse hvor hun synger alene og så tilføjet vores ekstra stemmer, og at hvis jeg bare har en lille smule styr på tingene, ville jeg også vide at de har brugt langt over 6 timer på at redigere, og at vi har fået noget der er af en kvalitet til 10.000 kr. Jeg kan godt mærke at denne dialog ikke vil blive ligeværdig og siger pænt farvel.

Jeg får lyst til at fortælle sandheden om denne video jeg har modtaget. der er forgået meget lidt redigering, ikke engang den stemmen der beder os om at koncentrere os inden vi går igang er redigeret fra. Der er ikke tilføjet nogle ekstra lyde på hendes stemme, men brugt den eneste optagelse hvor vi alle synger med. og ja, hvis man bare har en lille smule forstand på det. er det MEGET tydeligt at optagelserne er af dårlig kvalitet.

Jeg er overrasket over at i ikke ser kritik som en læring og noget der kan forbedre jer, men i stedet går i forsvar og begynder at lyve.

4. november 2018

kære Simone.

Vi har lavet polterabend i over 25 år, alle de polterabend der besøger os, er udklædte mere eller mindre, mange har oppustelige dildoer med, eller også hænger de rundt om halsen som sugrør, eller øloplukker. De harskilte med kys for en 10 kr og noget andet for en 20 kr, kæmpe indkøbsvogne med sprut og højtaler der larmer så hele gaden kan høre det, de er halv eller hel fulde, og udklædt til dagen, alle er i super godt humør, danser, skiger og råber,og er totalt grænse søgende!! så mener du har vores flotte fyr, der tager i mod kundene, har overskrevet hendes grænser, ved at give hende en velkomst krammer !!!!!!! wauh!!! men ok det beklager vi meget.

Det produkt i har valgt! at få optaget en musikvideo, det betyder at vi som både lydmænd - fotografter og klipper gøre vores ydereste, for at i for bedste produkt af de optagelser vi har.

Det lyder som om du tro!! vi har nogle bedre bedre optagelser liggende, hvor hun synger aflene, og vi faktisk, nærmeste gøre alt for at ende på Trustpilot med en stjerne.

Vi har brugt rigtig rigtig meget tid på din video, vi kan desværre ikke lære folk at synge og danse, på 1 time, Vi tager det bedste og det er det vi bruger. Og det er meget garanti det i har fået. Og det er helt sandfærdigt
som du selv skriver, beder lydmanden jer om at koncentrere og i bliver ved med at snakke videre inde i starten af optagelsen, ( gentagende gange ) kan vi ikke fjerne det, ellers har vi ikke starten med !!!!!!!

Mvh.

Eventfactory

Uprofessionelt og elendig service

Uprofessionelt og elendig service. Vil du have valuta for dine penge, så vælg et sted, hvor de værner om deres kunder.
Vi var på polterabend og havde booket stripundervisning og musikvideo.
Amatøragtigt fra starten. Bliver modtaget af en smart-i-en-fart fyr, som kækt siger “I er velkommen i baren, mens I venter - der er happy hour”. Det var der så ikke, da vi kom til betalingen!

Stripundervisningen var god, hvilket er eneste grund til mine 2 stjerner.

Musikvideoen (som andre beskriver) var en joke.
Det valgte musiknummer - valgt ud fra hjemmesidens muligheder - var ikke til at finde. Vi måtte så vælge en anden sang. Denne blev optaget i en bar øverst på diskoteket. Vi sang ned i en computer! Dårlig lyd. (Chefen mente at den ansatte der skulle filme, havde stavet nummeret forkert, og at det var årsagen til, at nummeret ikke var at finde.... God chef!)
Da vi kommer ud for at optage, har vi - naivt nok- en forventning om, at vi får instrukser. Får lidt hjælp. Det er så ikke tilfældet. Dette er MEGET KORT beskrevet! Kvaliteten af videoen er pivringe. Vi kommer ikke til at bruge den til brylluppet, som vi havde planlagt.
Så hvis andre kaster penge i det her, så ring og forhør jer, om musiknumrene er tilgængelige (selvom de står på hjemmesiden) og forbered derefter hvad I vil lave på videoen. Hav et “show” klar. OG hav noget “udklædning” med selv, hvis I vil have paryk, hat eller andet sjovt på.

Jeg har skrevet PÆNT til Eventfactory og utrykt min frustration, men har fået svar præcis som folk får svar her på bedømmelserne.
Vi bliver kaldt “hykleriske kunder” OG får tilmed en mail sendt ved fejl, hvor kunder svines til. (Og ja, den skulle ikke være sendt med, men det viser tilgangen til deres kundebehandling).

Når jeg køber en vare, forventer jeg valuta for pengene. Hvis ikke, så forventer jeg god dialog med gensidig respekt.
Dette var ikke tilfældet her, hvorfor jeg giver denne anmeldelse.

Alle kan fejle! Men at forsvare sig med næb og klør, fremfor at mødes på midten, så kunden føler sig en smule imødekommet, er ikke ok. Og da slet ikke at svine kunderne til.

Ærgerligt og spild af både tid og penge.

9. oktober 2018

Hej Maria Houkjær.

Det er så smukt du skriver det havde du jo også lovet, nu hvor vi ikke ville indsætte penge på din privat konto , for ikke at havne med en dårlig anmeldelse på trustpilot.

Jeg Citere dig lige.

Når jeg skriver her fremfor at give en ærgerlig anmeldelse på Trustpilot, er det fordi jeg tænker I alligevel ønsker at yde god kundeservice og rette lidt op på den ærgerlig situation, så jeg har mulighed for at lægge en positiv anmeldelse. At der er sket fejl kan ske for alle - og så retter man op på dem.

Glæder mig til at høre din løsning :-)

Hilsen Maria

vi ved alle sammen godt at vi her taler om skulle give dig en kompensation ( økonomisk ) Så du har mulighed for at lægge en positiv anmeldelse op af vores firma. Du er helt ude i skoven med dine løgnagtige anklager, vores dygtige fotografen har skrevet dig en MEGET LANG Mail! hvor han forklare dig pænt hvad sandheden er i jeres musikvideo, vi har brugt mange timer for at servicere dig ekstra, så prøver du bagefter med simpel afpresning, at vi skal indsætte penge på din konto, Det KOMMER ALDRIG TIL AT SKET, DET ER HAMMER UETISK OG PISSE ULOVLIGT SKAM DIG.

Udmærket underholdning

Vi var en flok piger, som var der i forbindelse med en polterabend.
Vil sige, jeg fik god rådgivning i forhold til, hvad der skulle foregå i løbet af dagen. Vi dansede disko, hvilket var kanon sjovt, danse-instruktøren var en fest og virkelig underholdene. Derefter skulle vi lave musikvideo, venter stadig på resultatet af den, så det kan jeg ikke udtale mig så meget om endnu, men må da sige, at det var da en sjov og lidt grænseoverskridende oplevelse og så sluttede vi af med lokumsræs.
Det var også mægtig morsomt og tror alle havde en fest og der gik hurtigt konkurrence i den. Måske lidt for meget, for det der primært kan sættes en finger på, var den måde, der blev talt til os på undervejs; bevares vi var også 15 unge (og konkurrence-minded) damer, så trods alt lidt at holde styr på. Men det var der flere, som bed mærke i og talte lidt om efterfølgende.
Derudover var det en pisse fed dag, fedt, vi kunne samle det hele på et sted. Vi havde mulighed for at rykke nogle af vores aftaler lidt frem, så vi kunne skabe lidt mere sammenhæng på dagen.

Alt i alt, 4 stjerner, udmærket underholdning, især hvis man selv kan medbringe en god stemning, kunne godt finde på at bruge igen :-)

3. september 2018

Hej LGL.
og Tak for din anmeldelse, vi bruger meget tid på at rådgive når vi taler med kunden første gang, i tlf, vi rammer næsten altid rigtigt m.h.t til ønsker, vores forskellige instruktører er alle meget dygtige og har mange års erfaring.
Du/i er altid velkommen en anden dag.

Eventfactory.

Virkelig dårligt

Virkelig dårligt! Vi var 13 tøser der skulle køre lokums ræs. For det første så forgik det på et diskotek i nørregade. Det vil sige vi kørte ræs på dansegulvet! Vil bestemt ikke anbefale dette sted.

3. september 2018

Besvarelse fra Eventfactory

Vi kan ikke se dit problem med at det forgår på et Diskotek, og på et kæmpe dansgulv , hvor vi køre på en 14 meter lang bane, fremfor den bane der faktisk følger med når man køber dette udstyr den er kun 8 meter lang,De kunder vi har, synes netop det er rigtig fedt at køre på det lange stræk til disko musik.
Og Nørregade ligge ved strøget, i kunne jo gå ned til jeres restaurant, nemmere kan det ikke være.

Musikvideo i forbindelse med polterabend

Uden sammenligning det mest latterlige koncept, jeg nogensinde har oplevet. Setuppet var een stor joke fra start af og det virkede som om, at arrangøren ingen idé havde om, hvad der skulle foregå. Nu handlede arrangementet godt nok om at få en sjov oplevelse sammen, men det skal alligevel nævnes, at kvaliteten af musikvideoen var så dårlig, at resultatet ville være blevet bedre, hvis vi havde optaget lyd og billede med vores egen smartphone!

Så et råd til alle, der overvejer at lave musikvideo: glem alt om Eventfactory. Waw en absurd oplevelse :-D

25. juli 2018

Hej Jeppe Kjærgaard

Vi har lavet musikvideo i snart 26 år, og har uden tvivl laver flest produktioner i Danmark, vi bruger udstyr som alle andre professionelle fotografer, at du tro, vi ikke ved hvad vi laver på vores egen arbejdsplads må står for din regning!! Mange af vores kunder er meget rimelig beruset, ( specialt herrehold ) da det jo er et polterabend. Når man så høre, og ser sig selv, 2 uger efter på en musikvideo, er det desværre et ret tydligt billed af virkeligheden, og husk det er det, vi har at arbejde med!!

Eventfactory.

Øv øv!!

Skod location til lokumsræs, musikvideo på offentligfade(one-take ingen scener eller klip🤦🏻‍♀️), arrogant arrangør, uorganiseret personale.
Første og sidste besøg!!

6. juli 2018

Besvarelse fra Eventfactory

Goddag til Louise, vi ved ikke hvem du er ?? og kan du uddybe din klage ??

mvh
Eventfactory

Sjoveste oplevelse ever

Eventfactory er hvad man gør det til, og hvor villig en indsats man selv vil give for at gøre dagen endnu bedre. Jeg havde booket en musikvideo til min venindes polterabend. Det var virkelig sjovt. Vi starter med at blive taget imod af Peter, som lige stod og hyggede og snakkede lidt med os inden der var klar. Vi starter med at indspille lyden, med en mand der måske ikke var helt klar på 7 irriterende, snaksagelige og fulde piger. Man kunne mærke på ham at han var rigtig tidspresset og det var lidt ærgerligt, men vi havde det sjovt alligevel. Efterfølgende bliver vi mødt af en 3 mand, med lidt halvlangt hår, der spørg os hvor friske vi er. Jeg gør klart, at vi er super friske, og han spørg om vi skal optage vores musikvideo ude ved springvandet hvor der er fyldt med mennesker. Det skal vi selvfølgelig! Så der står vi, midt ude blandt 100-200 mennesker og danser til “ jeg vil i seng med de fleste, af det brune punktum” .. Det er virkelig det sjoveste og mest grænseoverskridende vi nogensinde har prøvet - men det var det hele værd! Nu glæder vi os til at se den færdig klippet video, og vi er alle sammen gået hjem med minder for livet, og den dag havde på ingen måder været det samme, uden vores oplevelse med Eventfactory..

Jeg vil klart anbefale eventfactory til andre. De kunne måske forlænge ens tid med bare 10-15 minutter, så man ikke følte det var så stresset ( ihvertfald med indspilning af lyden ) men ellers var det alle pengene værd. Og selvfølgelig hjalp det at møde andre polterabender ved ind og udgangen, så man fik gearet hinanden op, og gjort stemningen endnu mere fantastisk af.

3. juli 2018

En uorganiseret oplevelse!

Vi var et Polterabend-hold på 13 tøser, som havde booket 2 aktiviteter med 15 minutters mellemrum: Musikvideo og Fotosession.

Fotosessionen var egentlig booket med “Make-up”, men Eventfactory ringede dagen før vores arrangement og fortalte at det kunne de alligevel ikke leverer til trods for at det har været booket i månedsvis. Pyt, tænker jeg - den klarer vi selv - vi er jo tøser ☺️

Men alt andet vedrørende vores oplevelse med Eventfactory tænker jeg ikke pyt til!

De havde akkurat skiftet lokation og deres nye sted var et snusket sted - et tidligere diskotek, som på ingen måder understøttede deres billeder og beskrivelser på deres hjemmeside. Det var ikke egnet til de aktiviteter vi ihvertfald havde booket.

Musikvideoen foregik i al offentlighed, hvor tilfældige forbipasserende stoppede op og filmede med deres mobiltelefoner. Og fotosessionen fik vi slet ikke gennemført fordi de, som arbejder der ikke havde nogen ide om hvordan vi lige skulle gribe det an hvis ikke vi ønskede at vores kommende brud skulle fotograferes i diverse påklædninger i fuld offentlighed! Den eneste indendørs-mulighed Eventfactory kunne komme på: var et snusket diskoteksgulv hvor der i forvejen foregik et intemistisk lokumsræs. Og det var bare ikke den oplevelse vi havde læst om og se frem til at præsentere for vores Polter-hovedperson.

Endvidere, så var den medarbejder vi mødte i starten uorganiseret - han gav ingen informationer om hvordan og hvorledes, og vi brugte en del tid på at vente og ikke vide om vi skulle gå lidt rundt, blive stående hvor vi stod eller hvad vi lige skulle gøre.
Det var alt i alt en uorganiseret oplevelse!

Jeg og de andre tøser på holdet vil klart anbefale at man ikke bruger Eventfactory!

18. juni 2018

Besvarelse fra Eventfactory

Jeg og mine medarbejder ved da fuldstændig hvad i skulle, vi fortælle bare ikke så meget i starten, da vi prøvet at holde det som en overraskelse for bruden, det her har vi gjort i 20 år og det med succes.
Cammila lykke havde booket en pause på 45 min, hvad i laver i jeres pause, betyder for os i gerne vil lege noget, gå en tur, ryger, eller bare være jer selv, sælge kys på strøget eller noget andet.

En ung Dame blev ved med at opsøge mig og genere mig i jeres pause, og var pisse sur og prøvede at ødelægge det for de andre hold, jeg bad hende om at gå tilbage til jeres lounge, ( pause ) jeg gav for resten shots, ja for 300 kr jeg betaler det samme som andre mennesker – tak det var af venlighed selv som det ikke blev betragtet sådan ...

Da der er 15 min tilbage af jeres pause gå jeg over til Cammila og spør om i er klar, ja siger hun, godt vi starter om et lidt så, når en af vores 2 fotografer er færdig, går vi ud på vores location og laver en foto serie der, hun siger så NEJ DET KAN VI IKKE DA BRUDEN SKAL SKIFTE TØJ MELLEM DE FORSKELLIGE SKUD, jeg siger ok, ikke noget problem så starte med at skifte tøj og så går vi ud, IGEN KOMMER EN TOTAL AGGREVSIV KORTHÅRET KVINDE OP – DENNE SAMME SOM FØR, OG SVINER MIG TIL, mens jeg taler hyggeligt med en af jer om brudens tøj valg- HUN HAR VALGT AT ØDELØGGE HELE DEN PLAN JEG LIGE HAR LAVET MED JER SELV. DET ER VIRKELIG SLEMT –

I ER VAR BALLADE MAGER OG MIN FOTOGRAF BLEV SKUBBET I BRYSTET, BARTENDEREN SVINET TIL, UNDERTEGNET BLEV KALDT DE VÆRSTE TING, VI BAD JEG OM AT FORLADE STEDET, DA VORES ANDRE KUNDER FØLTE SIG UTRYGGE VED JERES TILSTEDEVÆRELSE.

Jeg havde inviteret mine venner på en…

Jeg havde inviteret mine venner på en ølsmagning og vi smagte en del øl. Vi gik derfra med en god oplevelse, da vi udover smagte nogle spændende øl . Eventmakeren var underholdende og hyggelig. Det kunne godt have varet lidt længere, da det var interessant med info om øl og sortimentet var godt dækkende og varierende. Det gør vi igen en anden gang, hvis de får en udvidelse med nye øl.

12. juni 2018

Vi var en flok tøser

Vi var en flok tøser, der skulle fejre vores venindes Polterabend.
Vi havde booket 2 events: Musikvideo og lokumsræs, som var for tre uger siden. Vi havde bryllup i lørdags og i den forbindelse brugte vi musikvideoen som et underholdende indslag. Det må siges at være en succes, da alle gæster klappede og morede sig kongeligt igennem hele musikvideoen. Tak til de unge fyre.

På gensyn....

12. juni 2018

Dårligste kundebehandling jeg nogensinde har oplevet!

Jeg har ALDRIG været ude for noget lignende. Magen til dårlig opførsel, og dårlig service skal man lede længe efter.
Vi var en flok tøser der skulle ud og køre lokumsræs.
De var super søde til og starte med da man skulle booke.
Men dagen inden arrangementet, bliver jeg ringet op kl. 22.00 hvor de beder mig om og overføre pengene på mobilepay. Jeg forklare at jeg havde fået afvide man kunne betale på dagen når man mødte op så det ville jeg gøre, udover det ringede de også for og sige adressen var rykket. Hvordan kan man det aften inde?? Han snakkede utrolig grimt til mig i telefonen og var slet ikke tilfreds med jeg ikke ville betale dagen før, da han var som han sagde " f****** træt af kunder der ikke mødte op" og kunne ikke forstå hvorfor jeg undrede mig så meget over rykning af adresse, og han ender med bare og lægge røret på.
Jeg havde overhovedet ikke lyst til og ligge nogen penge hos dem, men beslutter alligevel og tager derind dagen efter og se på det. Vi møder så op til aftalt tid foran et diskotek på Nørregade til en lukket dør. Jeg ringer 4 gange uden held og til sidst beslutter vi os for og gå.
Efter 30 min ringer de så og ligger en telefonsvare hvor de er meget undrende over hvor vi er henne.
Jeg forsår da virkelig godt folk vælger ikke og møde op eller gå igen hvis man hver gang bliver mødt af det toneleje i telefonen og den service og man møder op til en lukket dør og skal stå og vente i 30-40 min før de ringer tilbage.
Jeg anbefaler virkelig ikke dette sted til nogen, det er en ren pengemaskine og jeg er stadig meget i tvivl om der overhovedet var noget lokumsræs på den anden side af de døre, eller om de havde håbet jeg havde overført pengene dagen før og så var mødt op til som sagt ingenting...

29. april 2018

Hej Sarah.

Jeg tro vi medarbejder på Eventfactory er lige så forvirret over din historie, så du fortæller den her, Vi bor Nørregade 1, og havde den pågældende dag over 800 menesker på besøg, også til lokumræs, vi har et kæmpe flag hvor vores navn står, og vores dør er 2 bred. Vi har en 10 meter lang rødløber der går helt ud til fortorvet.

Kan du havde stået et forkert sted evt. på en forkert adresse?
Vi er kede af at du ikke fik kørt lokumsræs den dag.

Men nu når eventfactory så i lørdags…

Men nu når eventfactory så i lørdags (14/4/2018) vælger at aflyse begge vores bookede arrangementer til en polterabend 2 TIMER før vi skulle være der Ca!!! Betyder det så at i overfører 800.- til os, som vi skulle ha gjort til jer hvis vi havde meldt afbud til jer bare en uge før????

Det var så usselt og kujon agtigt at sende en sms !
alt var planlagt ud fra dette. Maden var bestilt lige ved siden af som vi så skulle ha fragtet med taxa fra vester voldgade til et sted på frederiksberg.

HELDIGVIS kom vi i kontakt med nogle ovenud skønne mennesker som gjorde alt hvad de kunne for at rykke rundt på aftaler, låne lokaler osv så vi kunne få det hele til at lykkeds alligevel for bruden og alle os andre der havde glædet os meget til dagen. Dog måtte vi sløjfe et punkt på dagsordenen da vi pludselig havde en del mere transport end ventet.
Selve dagen endte heldigvis med alligevel at blive fantastisk og vi er LYKKELIGE for at vi IKKE endte hos eventfactory hvilket højest sandsynligt havde været ligeså uproffesionelt som de havde vist op til dagen.
OG IØVRIGT , inden vi vidste det var blevet aflyst fik vi en besked, dagen før polterabend, at de havde skiftet adresse. så allerede der var vi ude i at skulle ha´maden fragtet i en taxa.

EVENTFACTORY = 0 STJERNER

MEGA UPROFFESIONELT - TAG JER SAMMEN!!!!

16. april 2018

Super god oplevelse!

Vi afholdt polterabend hos Eventfactory og jeg kan ikke give mindre end 5 stjerner! Vi tegnede croquis med stor succes, modellen var virkelig dygtig og sjov. Herefter havde vi en pause, før vi skulle i gang med næste aktivitet og der fik vi lov til at benytte stedets tagterasse, med en vidunderlig udsigt over København. Efterfølgende skulle vi indspille en sang, hvilket var sjovt i sig selv. Da vi sad og lyttede til nummeret, fik den kommende brud lyst til at indspille et nummer mere -og det fik vi lov til! Til slut fik vi igen lov til at låne deres tagterasse, hvor vi kunne nyde egne medbragte drikkevarer og snacks! Det var alt i alt en helt igennem fantastisk dag og jeg kan kun takke for en dejlig service! Så tak til Jer, der var med til at gøre det til en uforglemmelig dag, for den kommende brud 👍🏻

24. september 2017

AMATØRAGTIG OPLEVELSE

AMATØRAGTIG OPLEVELSE
Var til polterabend i lørdags hos Eventfactory. Der havde været fest aftenen før, og der var på ingen måde gjort rent noget sted, hvilket blev undskyldt. Blev noget overrasket over, at lokumsræs skulle foregå på et lille dansegulv uden nogen form for afskærmning mod trapperne, hvilket kunne medføre farlige situationer. Da først en sofa var blevet skubbet ud til siden, var det heldigvis en super sjov oplevelse. Herefter skulle vi danse line dance. Desværre kom instruktøren ikke, og den arme Eventfactory-gut, som stod alene med det hele, var en smule handlingslammet. Instruktøren kom heldigvis, og vi kom i gang en smule forsinket. 30 minutter senere havde vi danset både line dance og discodans - til den pris havde vi forventet noget mere. Vi sluttede besøget af med et besøg i baren...heller ikke nogen succes; Der er åbenbart 2 firmaer, som bor på adressen, og det er det andet firmas produkter, som pryder baren; så hos EventFactory kunne man kun få de produkter, som stod gemt væk. Alt i alt en tarvelig oplevelse, hvor der ikke var styr på ret meget 😭

12. september 2017