Burde være meget bedre Omgivelser og pris sætter forventninger- Blev absolut ikke indfriet, ligeglad betjening, urimelig ventetid på både mad og drikkevarer, 25 min på en drink og første ret efter... Se mere

1. Dansk restaurant

Hyggelig kro i dejlige omgivelser

3,2

Middel

Svarer typisk inden for 48 timer

30 glade familiemedlemmer

Vi var + 30 fra familien til en søndags frokost på Nybro Kro. Alle var glade, både betjening og maden fik mange roser.
Der var sågar et 9 årigt barnebarn der af egen drift lige måtte ud og rose kokken!

18. januar 2026

Forfærdeligt

Rigtig hyggeligt sted. Men wienersnitchel er uspiseligt. Tog dertil uden at læse anmeldelser, øv.øv.øv. Læser så at andre har samme oplevelse, og ejeren ville rette op på det. Det må være for svært for dem. Kokken skal fyres.

2. december 2025

Hej Thomas.
Jeg er ked af at læse at du føler at du havde en dårlig oplevelse på Nybro Kro.
Wienerschnitzelen er en af vores mest populære retter og vi får, trods alt, forsvindende få klager over dem. Men selv få klager er for mange klager og vi vil meget gerne lærer af vores eventuelle fejl, det gør bare vores muligheder for dette så meget sværere når man først skal hjem bag tastaturet før man kan klage. Det ville være så meget lettere hvis vi kunne se og evt. rettet fejlen mens I stadig var i huset.
Men jeg tager din klage seriøst og vil undersøge sagen nærmere. jeg venter dog lidt med at fyrer kokken.

Nybro Kro

Stedet er jo bare vildt hyggeligt, men maden…

Stedet er jo bare vildt hyggeligt udefra, men desværre lever maden langt fra op til det man burde kunne forvente af placeringen og omgivelserne. Vi fik tre gange weinerschnitzel og to gange flæskesteg. Den ene tjener der var der, var både sød og venlig. Men maden var virkelig skuffende. Både schnitzel og flæskesteg har tørre og ligegyldige, og resten var nærmest smagsløst.
Jeg forestiller mig, at det er sådan manden smager på plejehjemmet. Syntes det er tarveligt - stedet fortjener noget mere!

3. december 2025

Besvarelse fra Nybro Kro

Hej "Svend Bent Dellepude"
Vi tager alle klager seriøst. Men måske en smule mindre når de fremsendes under "dæknavn".

Nybro Kro

En god oplevelse og god mad.

Vi var fire personer til Luksus Anretningen, som var over alt forventning. Dejlig velsmagende og friske råvarer samt rigeligt af alt. Betjeningen var hurtig og venlig og imødekomne. Dog var der et lille minus, vi var anbragt mellem to støjende selskaber, så jeg burde måske havde foretrukket en anden dag, da vi dårligt kunne høre hvad hinanden sagde. Da vi kom ud i rolige omgivelser og gennemgik regningen, kunne vi konstaterer at der var skrevet en stor pilsner på, som vi ikke havde modtaget, den må jeg have til gode til en anden gang. Derfor kun fire stjerner.

8. november 2025

Snitzel

Fik serveret noget, der angiveligt skulle være en schnitzel… men det krævede virkelig fantasi. Havde jeg ikke fået det at vide, var jeg aldrig kommet i nærheden af at gætte det. Sovsen virkede som en tilfældig tilføjelse, der ikke havde noget med retten at gøre.

Portionen var skuffende lille, og kvaliteten haltede langt efter prisen. Man betalte for gourmet, men fik noget, der mest mindede om kantinekost.

28. september 2025

Hej Amalie.
Jeg er ked af at hører du føler du havde en dårlig oplevelse på Nybro Kro.
Jeg har ikke haft til til at undersøge det nærmere endnu, men vil selvfølgelig gøre dette.
Man er velkommen til at gøre opmærksom på eventuelle fejl o.lign mens man er på kroen, så vil vi altid gøre vores yderst for at vores gæster får en god oplevelse. Men du er også velkommen til at kontakte mig på kroen via tlf. eller mail. Så vil jeg meget gerne tale med dig.
M.v.h.

Familien var samlet

Familien var samlet , 20 personer som fik dansk frokost bord , serveret ved bordet , alt var i den skønneste orden både manden som flere snakket om og roste , betjeningen var tilstede og flinke . 5 stjerner fra os tak

20. september 2025

Små portioner...

Vi bestilte wienerschnitzel til hovedret.

Ind kom en schnitzel på størrelse med en lille fiskefilet.. 2 små kartofler der var skåret i skiver og ristet. Det skulle tælle som en hovedret til 245 kr...
Endvidere var schnitzlen opvarmet i ovn efter den var stegt. Det betød at den ikke var sprød. Hertil en sodavand 40 cl til 63 kr...

Så det betyder desværre, at det er sidste gang vi besøger dette sted. Ellers hyggeligt sted.

Man kan også presse citronen for meget...

16. juli 2025

Rimelig lækkert kro mad

Rimelig lækkert kro mad.
Jeg havde en virkelig god oplevelse til 50 års arrangements ingen ventet på maden på forskelige tidspunkter alt kom på samme tid og smagte virkelig lækkert klart anbefales herfra

29. maj 2025

Helt klart et besøg værd med smukke…

Helt klart et besøg værd med smukke omgivelser, lækkert mad samt super god service. Jeg ser frem til mit næste besøg, et specielt tak til Emma for hendes fantastiske fortælling om stedet og dets menu samt god betjening.

23. maj 2025

Undgå Nybro Kro!

Nybro Kro var en helt igennem elendig oplevelse.

Vi fik rejecocktail til forret, som bestod af rejer, et par slatne halvrådne salatblade og den helt billige thousand island dressing fra tube. Det smagte af, hvad det var - det var ret skuffende. Til hovedret fik jeg stjerneskud, som bestod af to overtilberedte fiskefileter direkte fra fryseren med en hollandaise lavet på margarine - det var virkelig ulækkert. Min kæreste fik stegt flæsk, da der ikke var flere wienerschnitzler. Persillesovsen havde klumper, og flæsken var kun delvis sprød. Betjeningen var dertil akavet og omgivelserne var nedslidte.

Vi fik efterfølgende begge madforgiftning og måtte tilbringe hele natten og dagen efter skiftevis på toilettet og i sengen… Det eneste vi begge havde spist som var det samme den dag, var forretten på Nybro Kro.

Lad være med at spis dér!

11. april 2025

Hej Nicholas
Det var en ordentlig omgang...
Vi er selvfølgelig altid kede af det, hvis vores gæster føler de har fået en dårlig oplevelse.
Jeg må dog tilstå at jeg har svært ved at genkende den Nybro Kro du beskriver her.
Stegt flæsk og stjerneskud er nogen af vores absolut mest populære retter og har altid været det. Jeg har ikke hørt om andre der er blevet dårlige af at spise vores mad og udover andre gæster, spiser vores personale også her, så jeg tænker jeg ville ha' hørt noget.
Jeg kunne tage de øvrige ting punkt for punkt. Men da jeg ikke engang ved hvilke dag vi taler om, er det svært. Vi vil altid gerne gøre vores yderste for at vores gæster går glade hjem. Men det er svært at afhjælpe en evt. situation, hvis man venter til man kommer hjem bag computeren før man "gi'r lyd".

Dejligt smørebrød

Vi er 4 personer der i dag 26. feb har været ude at spise smørebrød og det var en rigtig god oplevelse. Der var god betjening fra vi kom til vi gik. Maden var vel lavet og anrettet pænt. Der kommer vi igen senere på foråret.
MVH Karsten

26. februar 2025

Ikke noget at skrive hjem om

Ikke noget at skrive hjem om! - Vil gerne have at der bliver kræset for maden, når vi går ud og spiser og det var ikke tilfældet. Et par overlæssede tallerkener gør ikke nødvendigvis noget godt for en ret. Stjerneskud, uden ret meget stjerne - trist og tør fiskefilet og hvorfor får man ikke en rigtig æggeblomme til Parisertoast'en i stedet for en gul substans i skål. Alt dette overgået af en lugt af friture i lokalet. Tænker ikke det bliver her vi kommer igen.

14. januar 2025

Besvarelse fra Nybro Kro

Vi går altid meget op i at vores gæster er tilfredse.
Derfor slutter vi altid af med at spørger vores gæster, om alt var tilfredsstillende.
Jeg kan forstå på jeres tjener, at der ikke blev bemærket noget på dagen. Så det ærgrer mig vi ikke fik talt om dette ”på dagen”.
Stjerneskuddene er jo en af vores mest populære retter og derfor undre jeres oplevelse mig, men som sagt har jeg ikke mulighed for at undersøge det nærmere nu.
Til PariserBØFFEN får man (som det står i kortet) pasteuriserede æg. Men man kan sagtens få en rigtig æggeblomme, hvis man spørger efter det.
Jeg vil gå vores udluftning efter ”i sømmene”.
Mvh

Skuffet

Spiste frokost på Nybro kro forleden dag, og havde glædet mig til at sidde i de skønne omgivelser .Blev fælt skuffet over maden ! Deres frokost platte bestod af en knastør hvid sild , og en optøet fiskefilet fra et supermarkede med mikroskopiske rejer.En mini mørbrad uden smag. En umoden brie ost og tørt brød.Intet var hjemmelavet som man måtte forvente på en kro .
Derudover var toiletterne uhumske og uden wc papir. Prøvede at gøre tjeneren opmærksom på dette, men hun var fortravlet , da hun tilsyneladende var der alene , så det lykkedes ikke. På vej til toilletterne kan man kigge ind i køkkenet hvor der stod afryddede tallerkener hulter til bulter i et rod.
Kan kun fraråde at spise der.Stjernen er for den dejlige beliggenhed .

3. juni 2024

Hej Eva
Ked af at høre du føler du havde en dårlig oplevelse på Nybro Kro.
Silden har jo været en marineret-, kryddermarineret- eller karrysild. Alle disse opbevares, og serveres, i lage, så jeg er lidt uforstående mht. det ”tørre”.
Rødspættefileterne er ikke hjemmelavede, hvilket vi heller ikke påstår. Men de er af høj kvalitet og har en flot størrelse og absolut ikke af den slags man typisk finder i et supermarked. Det er i øvrigt de samme fileter vi bruger til vores stjerneskud, en af de mest populære retter på vores kort. Rejerne bruger vi også både til vores ”platter”, samt til andre retter og jeg har aldrig hørt dem beskrevet som ”mikroskopiske” før.
Vores mørbrad á la creme ER hjemmelavede og udover at være en del af vores ”Kroplatte” kan man også få den som en separat anretning og igen har jeg svært ved at genkende din beskrivelse af den. Ens Mening om størrelsen er selvfølgelig subjektiv.
En anden subjektiv ting er hvor modnet man ønsker sin Brie. Din blev blev serveret som vi altid servere den og som vores erfaring siger os de fleste foretrækker den.
Skulle man have brug for mere/andet brød, er man altid velkommen til at bede om det.
At toiletter løber tør for papir samtidig med anden travlhed, er jo den slags der kan ske. Men jeg er sikker på jeres tjener tog sig af det, så hurtigt hun kunne.
Det er korrekt at man kan kigge ud I køkkenet på vej til toilettet (vi skjuler ikke noget). Men man kan også kigge ud i opvasken og jeg tænker det var her der stod tallerkener ”hulter til bulter”. Igen, sikkert pga. den førnævnte travlhed.
Håber du, trods alt, vil kigge forbi og nydes vores omgivelser, og mad, en anden god gang.

Henrik
Nybro Kro

I dag var jeg på Nybro kro og spise

I dag var jeg på Nybro kro og spise. Jeg kan ikke tåle gluten ( cøliaki) . Jeg spurgte om de havde husket mig da der var bestilt på forhånd . Nix det havde de ikke. Fik 4 stk hvidt brød. Jeg spurgte hvad jeg fik i stedet for rødspættefilet. Der kom så efter lidt ventetid 1 kogt filet. Spurgte om jeg kunne få kartofler til. Det fik jeg så. Så var der mørbrad bøfi sauce. Der fik jeg 1 stk kød og kartofler uden noget sovs,dressing eller noget. Og ikke en beklagelse. Blev så skuffet og en følelse af mindreværd. Mvh Anette

23. maj 2024

Dårlig betjening

Vi havde reserveret bord til frokost, og bestilte to stykker smørrebrød hver samt en øl hver. Min mand fik en forkert øl, men efter lidt diskussion, blev den skiftet ud, men uden en undskyldning. Vi fik forholdsvis hurtigt de to første stykker smørrebrød, men derefter skete der ikke mere. Efter at have ventet tålmodigt i lang tid, rykkede vi tjeneren, og det gjorde vi så to gange mere, men fik besked på, at der var travlt i køkkenet. Alle omkring os, som var kommet langt senere end os fik serveret mad. Til sidst bad vi om regningen, hvorefter vi fik en sur bemærkning om, at man ikke kunne gøre det hurtigere i køkkenet. Vi kommer IKKE igen.

Lars skrev, at han ville undersøge “hændelsen” nærmere, men jeg har da ikke hørt yderligere.

2. september 2023

Besvarelse fra Nybro Kro

Jeg er ked af at I føler I har haft en dårlig oplevelse på Nybro Kro.
Jeg vil undersøge "hændelsen" nærmere.
mvh.