Vi var fire personer til Luksus Anretningen, som var over alt forventning. Dejlig velsmagende og friske råvarer samt rigeligt af alt. Betjeningen var hurtig og venlig og imødekomne. Dog var der et li... Se mere
Burde være meget bedre Omgivelser og pris sætter forventninger- Blev absolut ikke indfriet, ligeglad betjening, urimelig ventetid på både mad og drikkevarer, 25 min på en drink og første ret efter... Se mere
Familien var samlet , 20 personer som fik dansk frokost bord , serveret ved bordet , alt var i den skønneste orden både manden som flere snakket om og roste , betjeningen var tilstede og flinke . 5 st... Se mere
Stedet er jo bare vildt hyggeligt udefra, men desværre lever maden langt fra op til det man burde kunne forvente af placeringen og omgivelserne. Vi fik tre gange weinerschnitzel og to gange flæskeste... Se mere
Hyggelig kro i dejlige omgivelser
Nybrovej 376, 2800, Lyngby, Danmark
- kontakt@nybrokro.dk
- nybrokro.dk
Svarer typisk inden for 48 timer
Dejlig dag på Nybro Kro
Vi havde en dejlig dag på Nybro Kro. Der var en del besøgende, og vi måtte vente lidt længe på maden, men den var ventetiden værd. Både maden og servicen var god, og der var en rar og hyggelig stemning.
Koldt
Der var koldt i rummet. Tallerknerne var iskolde. Maden der lå på tallerknerne var ikke varmt. Vi fik stegt flæsk som efter min mening ikke var stegt nok, de andre synes det var fint. Vi manglede rødbederne.
Følgende oplevelse taler nok for sig…
Følgende oplevelse taler nok for sig selv:
Bustur med en menu, der var bestilt i forvejen på Nybro Kro.
Vi var 4 personer, ved det bord, hvor jeg sad.
Først blev sovsen sat på bordene. Da den var blevet kold, kom de råstegte kartofler. De nåede at blive slatne og kolde, inden kødet med garniture nåede vort bord.
Beklageligt nok var der på det tidspunkt ikke mere garniture! Da jeg bad om det, blev der hentet et par skiver rød peber og 2 små både rødløg, tydeligvis den sidste rest, der jo nok havde været varm på et tidspunkt.
Inden vi nåede at gribe efter kniv og gaffel, blev vi kaldt ud til den ventende bus. Den ventede dog på os!
At vente ca. 2 timer på mad, der er blevet kold, og så høre tjeneren sige, at han håbede maden smagte, føles som en hån - også over for de mennesker, der havde arrangeret busturen!
Fik dårlig mave
Fik dårlig mave:
Var og spise her sammen med mand en mandag, kartoflerne var rigtige gode som det eneste, sovsen manglede smag af persille og så var den lavet på ren fløde(bliver li kvalmen nok) flæsken var blød og smagte ikke særlig godt. Havde mega kvalme hele natten efter vi havde spist der, dagen efter havede jeg ekstrem dårlig mave og mavekramper (tog piller for at stoppe det), faktisk så dårlig at jeg ente med at dehydrer og må til lægen som siger at jeg har spist fordavet mad, lørdag morgen var den første dag i den uge jeg vågnede uden at være svimmel. Har efterfølgende hørt om andre i omgangskredsen dér også har haft dårlig mave efter at ha spist der.
2 juledag - ikke mere mad ;-)
2 juledag kl. 15.20 ville vi, to pers gerne have lidt mad, men blev afvist i døren med den begrundelse, at de ikke havde mere mad ;-)
Som svar fra ejeren hed det, at når vi ville på restauration var det en god idé at bestille bord, men det er jo unødvendigt når de ikke har noget at servere. Gudskelov er vi vant til at få mad alle de steder vi normalt spiser, og det er steder der får bedre kritik end Nybro Kro, så vi skal nok være glade for, at vi ikke skulle spise deres mad, da det ikke lyder tillokkende.
Dårligt, dårligt og dårligt
Vi var et selskab på 12 personer, der spiste på Nybro kro - det var det dårligste mad vi nogen sinde har fået. Da vi bestilte spurgte en af gæsterne om hvilken sild der var på kroplatten, det vidste tjeneren (Nicolai) ikke, så spurgte hun om tjeneren ville undersøge det - til det svarede tjeneren blot "nej". Vi ventede 60 min. på maden og da den endelig kom, var noget af det forkert og måtte retur til køkkenet - ventetid 20 min. En af gæsterne fik sin mad og begyndte at spise, men det var åbenbart forkert, så tjeneren fjernede maden og gav det til den "rigtige" gæst uden nogen kommentarer. Næsten al maden var dårlig bl. a. kan nævnes rå mørbrad, fiskefilet med skind, det varme mad var lunken. Da vi beklagede os til tjeneren var hans eneste kommentar "ja" - ingen beklagelse eller undskyldning. Helt igennem dårlig oplevelse. Da vi kom hjem opdagede vi at der var faktureret for meget på regningen - beløbet har vi dog fået tilbage.
For få til at servere
For få til at servere. Havde inviteret et selskab på 12 til fejring af en fødselsdag. Vi sad 45 min inden vi blev spurgt om hvad vi ville have at drikke. Der var langt mellem retterne, og på et tidspunkt havde man selv lyst til at tage af bordet for at komme videre. Snapsen blev serveret, da silden var spist, og da vi nåede til osten, skulle servitricen først ud at vaske knive af, så vi kunne få rent service. Personalet knoklede, og var under hele seancen venlige og smilende. Min kritik falder ene og alene tilbage på indehaveren, som jeg efterfølgende har konsulteret med en ringe beklagelse til følge.
Jeg kan under ingen omstændigheder anbefale dette sted.
Nybro kro, how low can U go ?
En smuk efterårsdag, tur rundt om Bagsværd sø, afsluttende med besøg på Nybro kro. Det kan ikke lyde bedre og dårligt blive værre.
I det vi træder ind i kroen for at bestille bord udenfor, rammes man straks af lugten af sur frituregryde og muggen gulvtæppe. Vi dømmer dem på ingen måde på lugten, men bestiller gladeligt i håb om at deres mad og drikke er ok. Men nej, desværre skulle min mavefornemmelse lade mig tale, lugten snakkede for sig selv, med tanken på at deres mad og drikke ville være elendig.
Cappuccinoen smagte kemisk og var af en karakter af instant kaffe. Den varme kakao med flødeskum, var pulveragtig og pulveret var ikke opløst. Flødeskummet smagte af sur køleskab. Æbletærten var gummiagtig, vammel og halvkold. Den tilhørende creme smagte tillige af køleskab.
Ikke engang restaurant Blinkende lygter eller et middelmådigt forstads-pizzaria ville være dette bekendt. Nybro kro er en grillbar med servering, hvor pris og kvalitet er helt på månen
Burde være meget bedre
Burde være meget bedre
Omgivelser og pris sætter forventninger-
Blev absolut ikke indfriet, ligeglad betjening, urimelig ventetid på både mad og drikkevarer, 25 min på en drink og første ret efter en time☹️
Frisklavet men intet hjemmelavet.
Var der også for et år siden det var ligeså ringe men troede det skyldtes travlhed, dennegang var der halvt fyldt
ELENDIGT!
ELENDIGT!
Smukke og hyggelige omgivelser, men elendig mad.
Absolut ikke pengene værd.
Det var så dårligt.
Elendig micro opvarmet mad (leverpostej …
Elendig micro opvarmet mad (leverpostej og frikadeller), optøgede fryserejer på en rejemad til 100 kr. Under al kritik. Hvor er det trist at man laver så elendig mad, på et så hyggeligt sted. Øv!
Dårlig mad og sløv betjening
Vi skulle fejrer min mors fødselsdag. Vi var 4.
2 af os skulle have det samme, røget hellefisk og hønsesalat. En omelet og en chicken nuggets var de to andre bestillinger. Altså alt i alt ikke svære retter for et restaurantkøkken.
Der gik næsten en time før vi fik maden.....og til stor frustration kom de med to rødspætter i stedet for hellefisk. Tjeneren opførte sig som om vi havde fejlen, men lovede dog at der hurtigt ville komme to gange hellefisk. De to andre gik i gang med at spise. Godt de gjorde det for der gik mere end 20 min før vi fik de to hellefisk. Da de to andre er næsten færdige vælger vi at afbestille hønsesalat, for ikke at skulle vente neget længe på det. Tjeneren siger det er ok og at hellefisk er på husets regning.
Hellefisk en er IS kold.......så de har nok taget den fryseren og derfor ikke har kunne servere det før det var tøjet op. Brødet under var alt for tykt og tørt.
Omeletten er ok, dog meget salt. Nuggets og pomfritter ok.
Da regningen kommer er al maden på. Vi må bede om en ny regning der er korrekt. Vi får en regning mere, men den er stadig forkert. 3. Gang er lykkes gang.....vi får betalt.
Der skal vi aldrig spise igen
Skuffende
Vi var 2, der besøgte denne smukt beliggende kro til en bid sen frokost denne smukke septemberdag. Tjeneren, for der var tilsyneladende kun een, skulle betjene forholdsvis få borde udendørs og måske nogle få indendørs. Han var uopmærksom, og gav sig tid til at konversere og underholde ved et enkelt bord, men kastede ikke et blik ud over resten for at se om der måske var nogen, der kunne bruge hjælp. Vi sad og glanede og efter en rum tid, var vi på nippet til at forlade stedet uden at bestille. Vi fik dog menukortet, traf hurtigt et valg, men igen kneb det med overblikket, tjeneren var der ikke. Vi talte om, hvorvidt han muligvis også skulle passe bådudlejningen og selve køkkenet, men han fik dog vores bestilling, og nu begyndte næste venteperiode. Vi havde bestilt Pariserbøf og en anretning roastbeef, ikke nogen uoverkommelig opgave i et restaurantkøkken. Vi ventede længe, vores drikkevarer kom han heller ikke med, men langt om længe fik vi dog maden. Især Pariserbøffen var en skuffelse. Der var reelt tale om en stegt hakkebøf, den var grå og kedelig tilmed. Eneste ros gik til de medfølgende pickles. Roastbeefstrimlerne var spiselige, men heller ikke mere. Og der var krydret med salt inde i mellem stykkerne - en underlig uskik. Vi var på det tidspunkt så sultne, at vi end ikke orkede at reklamere over den Pariserbøf, - hvem ved hvor længe, vi så havde måttet vente...så det hele blev fortæret. Tjeneren har utvivlsomt kunnet fornemme, at vi ikke var tilfredse, og det stemmer. Alene det, at han tiltalte os med " Nå, hvad skal I to ha'? " virkede overfriskt og akavet. Havde det været et stamsted og man var bekendt med tjeneren, hans humor, osv, så gjorde det bestemt intet, men her faldt det igennem med et drøn. Næste gang vi får trang til at spise med udsigt til Bagsværd Sø, bliver det muligvis Aldershvile Pavillon'en. På Nybro Kro regner vi ikke med at komme igen. 1 kokkehue ud af 5 mulige - den ene hue pga de pickles...
Sløj mad, pæne omgivelser
Kom ikke til dette sted pga. maden. Vi bestilte stjerneskud, tournedos og pommes fritter.
Det tog en time at få.
Brødet stjerneskuddet lå på var sort, fiskefiletten kold og asparges'ene slatne. Vi blev ikke spurgt om hvordan bøffen skulle steges, så den var gennem stegt. Pommes fritterne var dog gode.
Meget dårlig behandling!
Da jeg i går besøgte kroen, spurgte tjeneren mig, hvor mange vi var. Jeg sagde, at jeg var alene, hvorefter han meddelte, at alt var optaget. Det var det så ikke, men han påstod, at de ledige pladser var reserveret. Han sagde, at jeg kunne sidde indendørs, men det havde jeg ikke lyst til. Vejret var dejligt, og der var heller ingen andre gæster. I øvrigt, var han ikke imødekommende - næsten uvenligt. Det var tydeligt, at han kun var interesseret i flere gæster og ikke i en enlig kvinde. Jeg følte mig diskrimineret og dårligt behandlet og beklagede mig, hvorefter han sagde, jeg skulle forsvinde. Det synes jeg, at det er direkte uforskammet😡.👎Jeg kommer der aldrig mere, og jeg informerer også min omgangskreds om dette.
Kedelig mad i smukke omgivelser
Jeg havde købt to værdibeviser til nybro kro, og havde glædet mig til en god rib-eye. Desværre fik både min kone og jeg serveret en noget kedelig genemstegt bøf. Ned røg den, men min søns frikadeller med pomes frites smagte noget bedre. Deserten var dog noget bedre, men 2 stjerner, da vi begge kom for at få en dejlig bøf.
På plus siden, kan jeg nævne at omgivelserne var flotte og betjeningen var god.