Copenhagen Coffee Lab Anmeldelser 124

3,5

Klagede over noget sene leveringer som jeg hidtil havde oplevet og mangel på lynluk embalage. Fik herefter alt mulig lovning på at man ville bestræbe sig på at efterkomme begge mine ønsker bedre fre... Se mere

Har lige købt en bolle med ost i lufthavnen. Super skuffende oplevelse og næsten en følelse af at blive snydt. Der var smør på 20 procent af bollen, det tyndeste lag og så var den så tør som de billig... Se mere

Opdateret: Efter denne anmeldelse fik jeg svar på mine spørgsmål. Det kræver et løft i stjerner. 1 og 5 stjerner giver 3 I får fem stjerner for jeres produkt. Det er så lækkert. I får... Se mere

29.04.26 om eftermiddagen, besøgte jeg for 1. gang CPH coffee lab. Intet personale i caféen, måske på toilettet, hvilket der også skal være plads til, læs, der bør være min. 2 pers. på vagt. Vi... Se mere

1. nr. 9 af de 9 bedste virksomheder i Kafferisteri

Copenhagen Coffee Lab is a hand-craft coffee roastery, wholesaler, cafe and bakery chain founded in Copenhagen in 2013. Since 2013 have we marked our presence in Denmark and throughout Europe with 40+ cafes in Denmark, Germany, France, and Portugal.

3,5

Middel

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Svarer typisk inden for 2 uger

Nogle af de bedste espressobønner jeg…

Nogle af de bedste espressobønner jeg har prøvet indtil nu. De får helt sikkert en fast plads hos mig.

25. april 2025

Hej Jørn

Tusind tak for din feedback!

Det er vi meget glade for at høre, og vi ser frem til at sende mere kaffe til dig i fremtiden.

Fantastiske bønner og hurtig sending

Fantastiske bønner og hurtig sending

1. marts 2025

Hej Margit

Tusind tak for din feedback!

Vi håber på at sende mere kaffe din vej i fremtiden :-)

Fin levering

Fin levering, dejlig kaffe!
Dog dyrt!

24. februar 2025

Hej Ida

Tusind tak for din feedback!

Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse ved at bestille på vores webshop, og at du har nydt kaffen. De stigende priser på kaffe har desværre også ramt os, men vi er stadig overbeviste om, at vores priser retfærdiggører kvaliteten af vores kaffebønner. Det håber vi, at du er enig i :-)

Vi håber på at sende mere kaffe din vej i fremtiden.

Jonas, Copenhagen Coffee Lab

Uden tvivl noget af det bedste kaffe…

Uden tvivl noget af det bedste kaffe jeg har drukket i meget langt tid :)

30. januar 2025

Hej Jon

Tusind tak for din feedback!

Det er vi da helt vildt glade for at høre. Vi gør altid en dyd ud af at skabe gode kaffeoplevelser, så at høre at det er blandt det bedste, du har smagt i lang tid, gør os meget stolte. Tak!

Vi håber på at sende mere kaffe din vej i fremtiden.

Jonas, Copenhagen Coffee Lab

dejlig kaffe vi er glade..

dejlig kaffe vi er glade..

27. januar 2025

Hej Tommy

Mange tak for din feedback!

Det glæder os, at I er glade for vores kaffe. Vi håber at kunne levere mere kaffe til jer i fremtiden.

Rigtig god dag :-)

Super søde ekspedient, men

Super søde ekspedient - tak for det
Men jeres grovbolle med ost kan I ikke være bekendt.
En klat smør i midten og to skiver ost. Osten uden for bollen var som gummi så den er sikkert smurt for et døgn siden.
Samlet selv om man smurte det lidt ud var smagsløst.
En alm. kaffe og den her bolle - 92 kr
Tak for kaffe - bollen rød ud

22. januar 2025

Hej Mikkel

Tak for din feedback.

Dejligt at du syntes godt om vores kaffe. Vi er selvfølgelig ikke glade for at høre, at din bolle med ost ikke levede op til dine forventninger - det lyder heller ikke til, at den har ramt vores standard, vil jeg skynde mig at indskyde. Må jeg spørge, hvilken café du besøgte, så vi har mulighed for at rette op på det til fremtiden?

Vi håber selvfølgelig, at du stadig har lyst til at komme på vores caféer. Måske du har været der siden og har haft en bedre oplevelse :-)

2 mdr gammel kaffe

Anbefalede familien at prøve Copenhagen Coffee Lab. Da det altid har været ny ristet velsmagende kaffe. Har dog nu modtaget kaffe fra midt november. Det er ikke godt nok, til 250 kroner kiloet

Efter lidt frem og tilbage fik vi 3 nye poser af den ældste kaffe, så det var ok.

12. januar 2025

Hej Morten

Tak for din feedback.

Jeg er glad for, at vi fik løst problemet hurtigt, og at du er tilfreds med de nye bønner. Vi går altid meget op i at sende friskristede bønner, som du også har oplevet de mange gange, du har bestilt hos os. Det sætter vi stor pris på, og vi ser frem til at sende flere bønner til dig i fremtiden.

Håber at I får nydt kaffen!

Jonas, Copenhagen Coffee Lab

Super god service ved fejllevering

Super god service ved fejllevering!
Jeg var uheldig at få tilsendt en forkert levering men virksomhedens service og venlighed gjorde alting godt igen. Og deres kaffe er bare lækker!

2. december 2024

Hej Karina

Mange tak for din feedback. Det sætter vi stor pris på!

Vi beklager endnu engang for fejlleveringen, men det var super, at vi kunne løse det hurtigt, så du ikke skulle vente alt for længe :-)

Skønt at høre at du er glad for vores kaffe. Vi håber at levere flere bønner til dig i fremtiden.

Nem og overskuelig hjemmeside

Nem og overskuelig hjemmeside. Der var hurtig levering og kaffen smager fantastisk:)

29. november 2024

Hej Line

Tusind tak for din feedback. Det sætter vi pris på!

Hvor skønt at høre at du har haft en god oplevelse på vores webshop, at leveringen var hurtig og selvfølgelig, at du er vild med kaffen :-)

Vi ser frem til at sende mere kaffe til dig i fremtiden.

Go kaffe! Go service!

Go kaffe! Go service. Fik super gode råd og vejledning til køb af kaffekværn.

29. november 2024

Hej Kathrine

Mange tak for din feedback. Det sætter vi stor pris på!

Er glad for, at du kunne bruge vejledningen og har fundet den rette kaffekværn, og det er selvfølgelig dejligt at høre, at du er tilfreds med vores kaffe og service. Vi ser frem til at levere mere kaffe til dig i fremtiden, og du må endelig sige til, hvis der er andet, vi kan hjælpe med :-)

Bedste kaffe 🤩

Virkelig gode espressobønner. Hurtig bestilling og levering.

24. november 2024

Hej Jacob

Mange tak for din feedback. Det sætter vi stor pris på!

Hvor fedt at du er glad for vores kaffe og levering. Vi ser frem til at sende mere kaffe din vej i fremtiden :-)

Dejlig velsmagende kaffe

Dejlig velsmagende kaffe. Og hurtig levering.
Ikke sidste gang jeg køber kaffe hos Copenhagen coffee lab.

31. oktober 2024

Hej Theis

Mange tak for din feedback. Det sætter vi stor pris på!

Vi er glade for at høre, at du er vild med vores kaffe og service. Vi ser frem til at levere mere kaffe til dig i fremtiden :-)

Fremragende som sædvanlig!

Fremragende kaffe og ultrahurtig levering, man når ikke at løbe tør for kaffen!

15. oktober 2024

Hej Lars

Tak for din feedback!

Vi er virkelig glade for at høre, at du er tilfreds med vores kaffe og service. Vi ser frem til at levere kaffe til dig, når det er tid igen :-)

Jonas, Copenhagen Coffee Lab

Dejlig morgenmad 😋 men…..

Dejlig morgenmad 😋 men bagværket var tørt og kedeligt…..bagt for meget eller fra dagen før 😕

1. oktober 2024

Hej Lisbeth

Tak for din feedback. Det er skønt, at du kunne lide vores morgenmad, men vi er selvfølgelig ikke glade for at høre, at du synes, at vores brød var tørt den dag, du besøgte en af vores caféer. Må jeg spørge, hvilken café du besøgte, så vi har mulighed for at rette op på det til fremtiden?

Dejligste sted

Dejligste sted - men i går var jeres brød ikke okay - det var tørt og bagt for meget 🥲

1. oktober 2024

Hej Inge

Tak for din feedback. Det er skønt, at du synes godt om vores sted, men vi er selvfølgelig ikke glade for at høre, at du synes, at vores brød var tørt den dag, du besøgte en af vores caféer. Må jeg spørge, hvilken café du besøgte, så vi har mulighed for at rette op på det til fremtiden?

Hurtig ekspedition

Hurtig ekspedition

31. juli 2024

Hej Anne

Mange tak for din positive feedback. Vi er meget glade for at høre, at du blev ekspederet hurtigt - det stræber vi selvfølgelig altid efter.

Min go-to kaffepusher

Fremragende hjemmeside, hurtig levering, fantastisk kaffe.

De gør det svært for mig at finde gode undskyldninger for at lede efter kaffe andetsteds.

29. juli 2024

Hej Michael

Tak for din feedback!

Hvor er det dejligt at høre, at du er så tilfreds med både vores hjemmeside, levering og ikke mindst kaffe. Vi stræber os på at forbedre os hele tiden, men vi er rigtig glade for at høre, at du har lyst til at komme igen. Du ved, hvor du kan finde os!

Vi ser frem til at levere kaffe til dig, når du er klar til det :-)

Jonas, Copenhagen Coffee Lab

Er blevet afhængig af den mega lækre…

Er blevet afhængig af den mega lækre kaffe🙌🏻🙌🏻🙌🏻
Og så er der endda altid super hurtig levering 😍

27. juli 2024

Hej Rikke

Tak for din feedback!

Hvor godt at høre at du er så glad for vores kaffe, og at leveringen fungerer, som den skal :-)

Vi ser frem til at sende mere kaffe din vej, når du har brug for det.

Jonas, Copenhagen Coffee Lab

En god kaffe og dejlig at den også…

En god kaffe og dejligt at den også kunne være økologisk

26. juli 2024

Hej Knud

Tak for din feedback!

Det er godt at høre, at du nyder vores økologiske kaffe. Vi håber, at du har lyst til at handle hos os igen, når du har brug for det.