Coop Danmark A/S Anmeldelser 388

1,3

nu må i altså tage fat i Super brugsen , Svendborgvej 10, Kværndrup, Denmark, 5772 på fyn. de holder til tider konkurrencer, men de trækker aldrig nogen vinder ? det er så meget fusk for at lokke... Se mere

Forfærdeligt i buddinge centret. Leder nu tilkaldt 3 gange men kassepersonen siger “han er nok forsvundet” om lederen. Jeg har stået og ventet i 15 min for at få lov at købe en bøf nu kører jeg igen.... Se mere

2 lammeskind - fejlleverinh Den 20,maj modtog jeg fejllevering sf 2 lammeskind. Sendte disse retur til COOP,. Idag den 21.juni har jeg endnu ikke modtaget bytte-skind, ej heller tilbagebetaling... Se mere

Hej Coop vi har nu i flere år, kun købt jeres fantastiske hveder, de eneste i landet hvor der var go salt og kardemomme smag. Men ak nu skal vi være sunde den ene dag om året, salt smag er væk, de er... Se mere

1,3

Dårlig

Coop A/S burde stille kvalitetskrav

Coop A/S burde stille krav til deres leverandører mht. kvalitet. Det er tydeligt at det ikke sker, når man kigger på de kyllingeprodukter, Danpo A/S og HKScan A/S producerer, og som sælges via Coop's butikker.
Jeg købte nogle pakker kyllingeoverlår, som Coop sælger i bl.a. Kvickly - men Coop får dem lavet hos HKScan Denmark A/S.
For at holde vægten på pakken, er alt skind og fedt pakket ind under kyllingestykket, som er meget dårligt renset for fjer og stadig fyldt med blod. Stykkerne bærer tydeligt præg af at være behandlet meget dårligt. Brækkede knogler og blodsprængte mærker.
Jeg vil kalde det svineri! Når man har fjernet alt det overskydende skind og renset stykkerne, har de tabt pænt i vægt. Hvis nogen sætter stykkerne i ovnen - UDEN at tjekke stykkerne - får de en grim overraskelse.
HKScan A/S har ikke megen respekt for sine produkter, når man vælger at producere en så elendig vare. Kvalitetskontrol er ikke eksisterende! Sørgeligt at Coop vælger at sælge så ringe et produkt!
Troede Danpo A/S var ringe, men HKScan A/S er værre.
Kan læse på Trust Pilot at HKScan A/S virkelig får dårlig kritik, men de er åbenbart totalt ligeglade med deres omdømme, så længe Coop og andre aftager deres elendige produkter.
Hvor ulækker og uærlig må man være, når man reklamerer, producerer og sælger madvarer her i Danmark?

24. februar 2024

Jeg er blevet opmærksom på at flere og…

Jeg er blevet opmærksom på at flere og flere vare er mærket m Coop eller Anglamark. Jeg købte deres ingefærmarmelade der smagte som æblegrød tilsat lidt ingefærpulver. Derefter Coopsmør der smagte som en veganerblok. Derefter små italienske pølser uden Coop mærke men gået 4 dage over sidste salgsdag. Derefter
oplader (3 f 100kr) men for svage til oplade IPad altså værdiløse. Naive (igen, igen) Coop prøver at gøre mærket til et kvalitetsstempel men realiteten er, som forventet, det modsatte. Det skal nok give overskud i Coop

16. februar 2024

Jeg har bestilt varer hos coop 1.og…

Jeg har bestilt varer hos coop 1.og sidste gang hvilken dårlig service
Bestilte 2.febr.1 smotiem.
Rekl.6.feb.igen 14.febr.coop opdagede de havde skrevet forkert tlf.nr.til postnord, lovede på grund af deres fejl at sende den privat til mig som service men men men det kunne selvfølgelig ikke lade så gøre alligevel og vi kommer til at skrive d.20.febr.måske 21.eller 22.febr.
Det er virkelig ringe service☹☹☹☹
Hurtigere at bestille varer hos kinesiske Temu fungere perfekt

17. februar 2024

Scan & betal, kontrol

Scan & betal, kontrol. Medarbejder gennemroede min private taske, grov mistænkeliggørelse men heldigvis var alt i orden, men uden min tilladelse at dykke ned i min private taske,det er for groft, butik Coop, 4780 Stege.

2. februar 2024

I er altså nødt til at gøre noget ved…

I er altså nødt til at gøre noget ved jeres stikprøve setup… man føler sig mistænkeliggjort og når jeres medarbejder så kun scanner de øverste varer i kurven, så føler man sig også til grin. Det er useriøst og unødvendigt.

2. februar 2024

Overvågning

Hvad bilder I jer ind? Har lige set en særlig hilsen fra jer til mig, og kan se vi bliver tjekket i hovede og og et andet sted. Bruger mit medlemskort, og det skal man åbenbart undlade. Kommer sgu’ ikke jer ved, hvad jeg køber eller ikke køber. I dén grad ringe markedsføring, I fremstiller mig som en drukmås, hvilket jeg for øvrigt også er. Men kommer sgu’ ikke jer ved😡

1. februar 2024

Til LB Jensen

Til LB Jensen. Du skal nok liiige læse op på hvordan det hænger sammen med beregningen af moms: Lad os sige at en pris INCL. moms er kr. 125,- så ud gør momsen 20% deraf, = kr. 25,- Prisen uden moms er derfor kr. 100,-. Så moms af kr. 100,oo + 25 % = kr.125,00.. Vupti :-)

31. januar 2024

Momsen er på 25 %

Momsen er på 25 %. I vildleder kunderne med jeres seneste reklame, hvor I hævder, at momsen er fratrukket frugt og grønt. Et andet sted i brochuren nævner I, at der fratrækkes 20% på frugt og grønt. En mærkelig "mudret" besked.
Virkelig dårlig stil.

25. januar 2024

Scan og betal hmmmm 100% af gange i…

Scan og betal hmmmm 100% af gange i januar måned er jeg blevet taget ud for at tjekke om jeg har betalt alt, også står man 10 min og venter og der kommer ikke nogen, så går man i kassen og venter på ens tur også går der for lang tid så man må gå aligevel

Jeg bliver konstant taget ud til tjek i 365 for at se om jeg har betalt for de rigtige vare, det er fint nok man gør det engang imellem eller en sjældent gang men hele tiden? så virker det jo ikke det system

Handler primært i rema1000 og betaler altid med scan og betal og er aldrig blevet taget ud der.

Jeg handler kun i coop når jeg SKAL pga. jeg altid bliver taget ud så synes det er voldsom i tjekker mig så meget så er der jo ingen gavn i at bruge jeres system

1. januar 2024

Forkert eller falsk markedsføring

Endnu engang har jeg måtte hjælpe ældre mennesker til at kunne finde kiloprisen på produkterne i butikken. Jeg synes I skal overholde markedsføringsloven når I gerne vil være det rigtige. Ellers betragter jeg det som forkert eller falsk markedsføring

20. januar 2024

Igen bliver man snydt i Brugsen

Igen bliver man snydt i Brugsen. De har åbenbart uddelt rabatmærker siden starten af året. Hvordan skulle man have vidst det? Som bruger af deres app får man dem ikke... hvorfor tilføjes de ikke bare i app'en efter hvert køb?

Ideen med app'en er jo, at man ikke gider stå i kø. Kom ind i det 21. århundrede kære coop.

14. januar 2024

365 discount

365 discount, Fortvej, Rødovre. Igen, igen duer deres retursystem ikke. Mistænker at de bare lukker flaskeautomaten før butikken lukker fordi de ikke gider tømme den. Når man spørger personalet om hvorhvidt det næsten dagligt kan være at deres automat ikke virker mødes man af afvisning og arrogance. Trist.

13. januar 2024

Meget kedelige supermarkeder hvor man…

Meget kedelige supermarkeder hvor man ikke kan være sikker på at få friske varer og de varer man skal bruge - og der er absolut ingen kundeservice. Savner Irma - og de konverterede butikker i Holte og Birkerød er bare ikke en reel erstatning.

6. december 2023

Dårlig service

Dårlig service, fortsat turbokyllinger og generelt et kritisabelt vareudbud bedømt i de to lokale varianter af Coops butikker: Superbrugsen og 365discount. Det vælter med pølser, kød, bacon, chips, slik, is, vin, sodavand af underlødig kvalitet. Desuden er der tomme hylder i flere uger, fx speltflager, sennep og ketchup, og medarbejderne er totalt ligeglade og gider ikke undersøge, hvornår varen dukker op igen.

29. november 2023

Coop app fis og humbug

Coop app fis og humbug

At deltage i konkurrencer i app er det tidsspilde, for der ingen gevinster, kun nitter og hvis man mod forventning vinder har butikkerne ikke præmierne hjemme.

Det samme gælder personlige tilbud i app'en, enten går vare ind til forkert pris scan selv eller også varerne heller ikke hjemme i butikken.

Så 1-3 gange om måned kan man føler sig snydt på den ene eller anden.

Tak Coop for tid spilder og bondefangeri.

17. december 2023

Er dette din virksomhed?