Coop Danmark A/S Anmeldelser 388

1,3

nu må i altså tage fat i Super brugsen , Svendborgvej 10, Kværndrup, Denmark, 5772 på fyn. de holder til tider konkurrencer, men de trækker aldrig nogen vinder ? det er så meget fusk for at lokke... Se mere

Forfærdeligt i buddinge centret. Leder nu tilkaldt 3 gange men kassepersonen siger “han er nok forsvundet” om lederen. Jeg har stået og ventet i 15 min for at få lov at købe en bøf nu kører jeg igen.... Se mere

2 lammeskind - fejlleverinh Den 20,maj modtog jeg fejllevering sf 2 lammeskind. Sendte disse retur til COOP,. Idag den 21.juni har jeg endnu ikke modtaget bytte-skind, ej heller tilbagebetaling... Se mere

Hej Coop vi har nu i flere år, kun købt jeres fantastiske hveder, de eneste i landet hvor der var go salt og kardemomme smag. Men ak nu skal vi være sunde den ene dag om året, salt smag er væk, de er... Se mere

1,3

Dårlig

Uopdragen ekspedient

Ekspedienten var sulten og tæt på pause. Så han ringede da lige og bestilte en pizza og bad næste kunde lige vente, til maden var bestilt.
Hvis han dog bare arbejdede et sted, hvor man havde let adgang til mad …

13. maj 2024

Overdrevent kontrol af scan selv.

Kontrol af scan selv.
En fin forretning på bjerrevej i Horsens, men to gange på samme dag at skulle kontrolleres synes jeg simpelthen er at udvise manglende tillid til deres kunder.
I Rema 1000 er jeg aldrig blevet udtaget til kontrol. For lidt og for meget, men det handler vel om at gøre det nemt for kunderne, ellers bør I droppe jeres scan selv model hvis I vil mistænke kunderne så meget, jeg har aldrig set nogen af dem der står i kø ved den almindelige kasse blive kontrolleret, de kan vel også stoppe noget i lommerne, eller erdet kun jeres scan selv kunder I vil genere?

10. maj 2024

ADVARSEL køb ikke en cykel hos Coop

ADVARSEL køb ikke en cykel hos Coop. Vi havde en Mustang el-cykel fra Coop til ca 10000,00kr. Desværre så blev den udsat for hærværk, så displayet på styret blev ødelagt, så el motoren ikke kan betjenes, hermed er cyklen ubrugelig. Jeg henvendte mig hos kundeservice, her fik jeg at vide at jeg skulle sende nogle billeder af den defekte del samt af cyklen. Da jeg efter ca. 3 uger ikke haqvde hørt fra Coop, henvendte jeg mig igen for at få et svar, her fik jeg at vide at Coop ikke kunne skaffe en ny reservedel, kunde de ikke have givet mig besked, når de nu vidste det? Jeg spurgte hvad jeg så gjorde, svaret var at de ikke kunne hjælpe mig?? Så devisen her er "KØB DIN EL-CYKEL HOS EN CYKELSMED", her vil du altid på en eller anden måde få hjælp. Nu kan jeg smide en investering på ca 10000kr ud, da den er ubrugelig, DET ER F..... IKKE OK.

15. april 2024

Coop vil ikke se realiteterne i øjnene.

Coop vil ikke se realiteterne i øjnene.
Det er tydeligt med de oplysninger som man kan læse på tv2.dk

Det lader til at menneskerne (jyderne) bag denne her elendighed, ikke fatter at, de ikke lever i Lise Nørregårds tv-serie Matador.

Da elendigheden hed FDB, var det lige så død sygt at handle i jeres forretninger som nu. Men i havde heller ikke så mange konkurrenter som nu. Men i har ikke evnerne til at forny og forbedre jeres koncepter.

Så kom der en nyhed, den hed Kvickly. Jeg husker da jeg var barn, der var der mange der tog godt imod Kvickly. Mens Irma alle dage har været en snobbet forretning, med priser der hører til i Whiskybæltet.

De sidste Irma forretninger stod gabene tomme, men med priser på f.eks. 2 stk. tebirkes for 33 kr. måtte man håbe på at de kunne holde sig i årevis.
hvis man havde salg for øje.
Jeres specialvarer er i også sagtnet bagud med.
De stakkels kunder som handlede til sidst i Irma, var nostalgi der drev dem ind i Irma.
Det virker som om, at man ikke er fulgt med ind i den digitale verden, hvor man kan købe alt på nettet til billigere priser.

Men da jeres brugsforeninger de blev styret af elendige købmænd, som ikke kunne drive forretninger især i brugserne. Man kunne finde muggent brød og ulækre forretninger især grøntafdelingerne mange steder, på grund af den blomstrende konkurrence. Men det stoppede jer ikke i at opfinde flere brugsforeninger.
De hører så men også til i udkantsdanmark, hvor de bliver udkonkurreret af grænsehandel.
Den elendighed har trukket Kvickly med sig ned. De forskellige finanskriser har gjort at Irmas priser ikke holdte stik. Og da der efterhånden er kommet mange andre og bedre konkurrenter til, især fra udlandet, må i med en sagte stønnen, glide ned i tønden.

Jeg tror at Coop bliver et af Danmarks største falliterklæringer, som i forvejen gror som skidt i Jylland, hvor der tydeligt er flest konkurser, som trækker andre firmaer, og mange menneskers økonomi med sig ned i faldet. Og alt i mens rammer det ikke de tykke jyske mænd med de røde seler. De skal nok sørge for at det er andre der betaler faldet.

I leger bankdirektører som en anden Mads Skjern, og rager jer økonomiske problemer til jer konstant.
Jeg er egentligt dybt overrasket over at i ikke har haft et rejsebureau som Spies, med egne flyvemaskiner endnu.
Jeg tror at jeres bank kommer til at ligne Roskilde banks krak, bar meget værre.

Hvis jeres Øko-elendig 365 ikke kan sælge varende til de priser som de andre forretninger, så er det jeres dårlige forretningsevner den er galt med.
I Jyder i tror i kan gå på vandet, men i virkeligheden så er det ganske enkelt grådighed der gør at i ikke har en stopklods så i ikke bliver ved med at investerer i dårlige projekter.
For at det ikke skal være løgn, så er Coop ved at bygge lejeboliger i Glostrup. Endnu en gang kaster man ikke eksisterende økonomi efter projekter som man ikke ved noget om eller har erfaring med.

Jeres bank blev til, på tvang af jeres brugsuddelere, som fik valget læg HELE DIN PRIVATE ØKONOMI i vores bank, eller skrid.
Hvis man læser her på Trustpilot, om jeres Bank, så taler farven på de manglende stjerner jo sit eget sprog.
Tag og se det i øjnene og luk mens og hvis i kan gøre det med værdighed, i lider.
I har altid gabt over mere, end jeres evner kunne bære.

22. april 2024

pommes lugtede og smagte af hestestald

Normalt holder jeg mig langt fra at give anmeldelser på trustpilot, men den her oplevelse SKAL kommenteres! Jeg har for få dage siden købt en pose BBQ pommes fritter i Coop365 Rødovre, der er langt fra udløbsdatoen. Efter jeg bagte dem i ovnen, havde de en spøjs stank af noget, der minder om hestestald. Jeg tænkte, det nok bare var krydderiet, og gav dem en chance alligvel. Det skulle så vise sig, de smagte nøjagtig som de lugtede. ØV!

20. april 2024

Flot returnering service

Købte et massage apparat. Det passede ikke til mit behov. Jeg kunne returnere det inden 30 dage og COOP betalte både fragt ud og ved returnering og pengene kom hurtigt retur. DET ER SERVICE. 6 stjerner herfra.

16. april 2024

Coop er i knæ

Coop er i knæ, og måske er jeres personale også kørt ned. De er ihvertfald let påvirkelige. Der er meget kundeservice der halter og igen virker flaskeautomaten ikke igen, ringede og bad om hjælp, sød medarbejder kom ud og fik maskinen igang. Efter 22 flasker gik maskinen i stå igen og jeg ringede igen. Faktisk har denne supper brugs problemer med deres flaskeautomater hver gang og flaskerummet er ulækkert og maskiner smurt ind i skidt, gammel sodavand og øl. Jeg bliver træt og frustreret når tingene ikke bliver løst og denne gang bad medarbejderen mig gå over og handle på den anden side efter jeg sagde at der måske er årsager til ingen gider handle i Coop mere. Jeg er aldrig personlig og jeg kunne aldrig finde på at overfuse en medarbejder for har også selv en datter der arbejder i Føtex. Medarbejderne er sure og ikke i synk med butikkernes kunder. Det tydeligt det hele halter og ingen gider rigtig mere. Når jeg handler i SuperBrugsen har jeg en forventning om tingene fungere og servicen er høj, for priserne er i den høje ende og det er da også Ok for mig men tingene skal også afspejle prisen. Men nu handler jeg så ikke mere i Coop for hos konkurrenten taler og smiler til mig og yder en god service.

Oplevelsen og flaskeautometerne der ikke virker er i super Brugsen i Vodskov

13. april 2024

Jeg har bestilt en symaskine og fik…

Jeg har bestilt en symaskine og fik ingen bekræftelse. på 2. Dagen.sad jeg i kø 2x 30 min
Skrev på chat
Skrev på mail
Der blevet svaret med kopi af mine henvendelser
Efter de sidste 30 min blev tlf taget og de ville finde ud af hvor langt ordre var
Er Coop en stor velrenommeret forretning ???

4. april 2024

Selfcheckout

I selfcheck out får jeg en dårlig oplevelse. Jeg synes at man bliver behandlet som en kriminel. Jeg gør en indsats og laver et styk arbejdet for Coop! Jeg sparer penge for Coop med at scanne mine egne varer. Men man bliver ikke mødt med respekt når man bliver kontrolleret. Jeg skal altid bevise til en suspekt ungmedarbejder at jeg har handlet korrekt. Det skal da en kassemedarbejder heller ikke gøre. Og de får løn til at scanne varerne. Jeg er så træt af denne behandling at jeg vender tilbage til at stå i kø.

3. april 2024

Jeg spurgte ind til

Jeg spurgte ind til, hvorfor en dåse hundemad er steget fra 14,50 til 19.95, da denne stigning vil koste mig 2000.- om året på indkøb.

Først får jeg dette svar -

"Pga. prisstigning og vi følger markedet på produkterne."

Jeg synes ikke at den store prisstigning kan begrundes så enkelt, og beder om en ordentlig forklaring.

Så får jeg dette svar -

"Priserne er dynamiske"

Det er stadig ikke en ordentlig forklaring på den store prisstigning.

Priserne på benzin er også dynamiske, men det kræver altid en forklaring, hvis prisen stiger voldsomt.

Jeg synes også at kunne læse i alle medier, at Coop gør alt hvad de kan, for st få priserne ned. Det må man sige er gået lidt galt i denne forbindelse.

Hundemaden steg i forbindelse med inflationen, og gør det så igen nu, dog uden en god grund.

2. april 2024

Forkerte priser.

Ang. COOP 365 Søborg Hovedgade 66.
Endnu engang blev jeg snydt for rabat på varer der er mærket med gul pris. Denne her gang blev jeg snydt for rabat på 40,- til 50,-. Det er efterhånden mere reglen en undtagelsen at, man bliver snydt for sin rabat.
Det er lidt trist at, man ikke kan stole på de unge mennesker der sidder ved kassen, Dato for indkøbet 26/3-2024 kl. 15.01
Ps. Ved godt at, i ikke reagerer på det, men så fik jeg da lidt luft.

26. marts 2024

Virkelig dårlig service hos Kvickly…

Virkelig dårlig service hos Kvickly Svendborg. Uvidende personale, altid laaang kø ved kassen, grøntafdeling som regel løbet tør for basale varer og byens dårligste udvalg af glutenfrit.
Dropper at handle hos Kvickly. Lige overfor ligger Rema med meget bedre udvalg og godt personale.

11. marts 2024

Ingen respons på reklamation

Jeg købte en Living & more bænk - Alva - Egetræ, den 21.2.24 og fik den leveret den 22.2.2024.
Så langt så godt.
Da en af rundstokkene i hylden var skæv, sendte jeg en reklamation samme dag den 22.2.2024.
Jeg har endnu intet hørt selv om jeg har rykket for svar.

22. februar 2024

Manglende kundeservice.

Har modtaget to fodboldmål som var fyldt med ridser og den sorte maling var skallet af på alle stængerne og i ret store flager. Jeg skrev straks og vedhæftede billeder men her otte dage senere har kundeservice ikke svaret. Virkelig dårlig service og dårlig kvalitet :(

16. marts 2024

Kæmpe frustration

Kæmpe frustration! Har reklameret over el cykel siden 8. Januar 2024. Coop svarer og beklager og anerkender det ikke er godt nok. Udfordringen er, at de lover og overholder så ikke. Hvordan skal jeg været mig ad. 2,5 måned har cyklen holdt stille ud af 5 måneder jeg har ejet den.
Det er ikke godt nok. Den service gik ikke i andre brancher.
Har i 20 år lagt 85 % af mine husholdningspenge i Coop. Når deres salgstal går i forkert retning er det direkte selvforskyldt…….. kunne starte med at overholde regler om reklamationer og ligeledes indgåede aftaler. Blot et råd herfra - og til Coop: jeg venter stadig.

15. marts 2024

Coop fralægger sig alt ansvar og lukker sagen med afvist.

Deres reklamationsafdeling er ikke til at tale med - de fralægger sig ethvert ansvar. Jeg vil aldrig købe cykel hos Coop igen. Fortæller blot at det er egen skyld og stiller spørgsmålstegn til min troværdighed. Har virkelig aldrig fået så dårlig en service eller behandling.
Coop "tørre" den af på cykelsmeden som skulle vurdere "fejlen". Jeg taler efterfølgende med cykelsmeden som nævner at, ved køb skulle Coop have gjort opmærksom på at denne cykel har begrænset mulighed for udskiftning af dele. Og i denne sag skal der derfor et helt nyt stel til for at få en cykel igen. og det vil Coop så meget gerne slippe for. Cyklen er et halvt år gammel. Jeg er rystet. Køb aldrig cykel af en "grønthandler"! Dette bliver en klagesag.

1. marts 2024

Udleverer min pakke til anden kunde

Min lokale Superbrugsen præsterede at udlevere min GLS-pakke til en anden kunde.
Da jeg tillader mig at udtrykke min utilfredshed, bliver jeg skældt ud i butikken.
Jeg må selv kontakte GLS for at efterlyse min pakke med indhold til ca. 1000 kr.
Jeg lægger mit mobiltlf.nr., så min lokale forretning kan kontakte mig, hvis min pakke skulle blive returneret. Jeg hører intet fra Superbrugsen.
Nogle dage efter efterlyser jeg så den forsvundne pakke i samme pakkeshop, og minsandten om den ikke er kommet retur.
Da har GLS, afsender og jeg såmænd bare brugt vores tid på at finde en løsning.
End ikke en beklagelse får jeg fra Superbrugsen.
Jeg har derfor skrevet til Coop men har intet hørt...
Det skal tilfjes, at det er 2.gang, jeg har oplevet, at en privat pakke er blevet udleveret forkert.
Fejl kan ske, men så servicerer man da kunden og er behjælpelig med at finde en god løsning.
Det er da ikke kundeservice, der prioriteres...!

10. februar 2024

Jeg fatter vitterligt ikke hvordan de…

Jeg fatter vitterligt ikke hvordan de har kunder i finder ikke en vare som ikke er 3-5-10-20kroner dyrere end alle andre lidl netto, de er store på medlemseje og medlemmer har 250millioner kroner!!! men jeg kan sige så meget havde 500kr i deres medlemsfis jeg handler ikke der bad dem om at udbetale - der var problemer… selvfølgelig er der det lad os bare starte med problemer, efter 3 dages skrivelse skulle jeg henvende mig hos kassen og selvfølgelig kunne den stakkels pige ikke scanne det kunne lederen heller ikke, der gik 3 måneder som er tidsfristen med masse problemer snak og det var de penge væk, jeg kan også se herinde at der er ingen svar til nogen fra coop de er simpelthen pisseligeglade. Svineforretning hold jer væk i kan altid finde varerne billigere i lidl netto.

26. februar 2024

Er dette din virksomhed?