Coolshop Anmeldelser

189.915

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 4.373 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte den lynhurtige levering, hvor mange modtager deres varer allerede dagen efter bestilling, og roser virksomheden for dens konkurrencedygtige priser og gode tilbud. Derudover er forbrugerne tilfredse med et bredt udvalg af kvalitetsprodukter og den effektive service, især når det kommer til hurtig ordrebehandling og problemfri håndtering af reklamationer. Dog oplevede nogle kunder problemer med leveringen, herunder forsinkelser, pakker sendt til forkerte steder eller forsvundne forsendelser, ofte i forbindelse med specifikke fragtfirmaer. Andre anmeldere var utilfredse med defekte produkter, hvor de oplevede vanskeligheder med at få refusion, ombytning eller reparation, og i nogle tilfælde modtog beskadigede eller brugte erstatningsvarer.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Kunder udtrykker generelt tilfredshed med leveringsservicen, idet mange roser den hurtige levering og gode... Se mere

Product

Forbrugere finder produktoplevelsen positiv, især med hensyn til hjemmesiden og håndteringen af produkter,... Se mere

Price

Kunder deler positive meninger om priser, hvor mange fremhæver gode priser og at de ofte finder de billigste... Se mere

Order

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med ordrer, hvor mange kunder udtrykker tilfredshed med hurtig... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service, hvor mange roser den hurtige ordrebehandling og gode... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Jeg bestilte for nylig 2 Jr. Farm L højhuse . Det var lynhurtig levering. Kunne hente dem allerede næste dag... Men...de kom i en kæmpe stor kasse. Der kunne være mindst 2 høhuse mere i kassen. Den va... Se mere

Havde en god oplevelse hos Coolshop. Mit køb var et lego set til 2300 kr Havde kigge på det et stykke tid og det billigste jeg fandt på price runner var Coolshop De har gode priser Ek... Se mere

Jeg er meget tilfreds med denne støvsuger. Den har en kraftig sugeevne og fjerner effektivt støv, hår og snavs fra både tæpper og hårde gulve. Den er nem at manøvrere, har et lavt støjniveau og er let... Se mere

Jeg er virkelig imponeret over servicen hos Coolshop. Jeg blev helt overrasket over, hvor hurtigt jeg modtog min vare – allerede dagen efter! Det gik simpelthen som lynets hast ⚡ Alt forløb helt... Se mere

1. nr. 18 af de 23 bedste virksomheder i Spilbutik
  2. nr. 9 af de 15 bedste virksomheder i Hvidevareforretning
  3. nr. 30 af de 41 bedste virksomheder i Kosmetikforretning
  4. nr. 120 af de 150 bedste virksomheder i Dekorerings- og boligindretningsbutik
  5. nr. 39 af de 61 bedste virksomheder i Elektronikbutik
  6. nr. 34 af de 48 bedste virksomheder i Legetøjsbutik

Om Coolshop

"Why should games be so expensive?" "We must be able to sell video games cheaper"

From these two original thoughts came the main desire to form Coolshop back in 2003. This was to become the foundation for what is Denmark's largest and now one of Europe’s fasting growing online video game and accessories stores.

Mark one of the co-founders said “if we are big enough, then we can buy in such large quantities that we can skip over several links in the supply chain, thereby achieving significant savings”. Mark was of course right in letting this idea form the backbone of the business. So, since this day we have formed and built on the philosophy, we choose to call The Magic Five Points:

“We would be best on price, service, information, security and selection.” It was therefore natural to choose the Internet as a platform to sell games as this allowed us to offer our lower prices to a much larger and wider audience. Indeed, Coolshop holds over 200,000 games which are ready to dispatch the same day they are ordered.

The Internet has also given us the opportunity to provide more detailed information on our products. From the outset we decided to offer trailers and videos across the entire product range to enhance the shopping experience. We wanted to make shopping with Coolshop easy, fun and informative – most importantly we didn’t just want the experience to be like reading the back of a box in a shop!

Two of the Magic Five Points are service and security. How could we give the user the same comfort as in a normal shop where an assistant is always nearby to lend assistance? Normally it can take days to get the answer to an inquiry via e-mail. The answer was chatting directly with an employee without delay or queue; so we introduced our Live Chat Service. We have built a professional and friendly support team chatting every week with thousands of customers. With a large database of happy customers to back this up - this really is something which has proved to be a great success!

To this date we have reached over 2,700,000 customers and now operate stores in Denmark, United Kingdom, Germany, Norway, Finland, Sweden, Netherlands, and Iceland.

"It's great that so many people have taken to our website and the philosophy for which it as been built - we will continue to build on the Magic Five and the success that is Coolshop”

Jacob Risgaard, Coolshop

Coolshop operates in 8 different countries, offering fantastic value for all our customers.

See all our shops
www.coolshop.com
Free shipping*
Many stores may at first glance seem cheap, but before you know, the price is almost doubled due to fees and high shipping costs. We make it easy for you. All our prices comes with free shipping*. *Excluding some Icelandic offers.
Great prices
Here at Coolshop we are committed to securing an unbeatable mix of great prices and top class service for our customers. We buy large quantities in order to get the best possible prices.
Discount points
Because we like to spoil our good customers, we will give you points for every shipment. The points can be used to reduce the price of any order, when buying products at Coolshop. Coolshop - Free shipping - Great prices

Daily deliveries

Buy today - Receive even tomorrow!

We take pride in fast deliveries. We deliver to multiple countries within few days! Place your order even an hour before closing time, and we can ship your order the same day. We even have a robot packer to guarantee fastest possible shipping times! Cool right!

190 t anmeldelser

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

(189.915)

6.922 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

håndtering og levering gik utrolig…

håndtering og levering gik utrolig sløjt.
- Bestiller en lagervare. pakken bliver væk, hvem har ansvar coolshop eller pakkehåndteringsfirmaet? jeg må selv fange fejlen, også efter de har erkendt de skal sende en ny pakke bliver pakken ikke sendt før jeg gør opmærksom på jeg ikke har modtaget et pakken nummer - det tager lang tid at få løst problemet.. - herefter sender de en ny pakke og så er leveringstiden pludselig ca 3 uger uden at være gjort opmærksom på den nu virkelig lange leveringstid.
Det tog langt over 70 dage at få levet 6 stk 35mm kodak film. (på lager)

- ingen kompensation, "10% på næste" eller godt humør tilovers for kunden ovenpå det dårlige forløb.

- tak for hjælpen - det ku godt være sidste gang.

11. maj 2026

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg er meget ked af at høre, at dette forløb har taget så lang tid! Det er bestemt ikke optimalt. Jeg har i forbindelse med din sag taget et kig på din ordre og det virker til, at din pakke desværre var blevet væk under transport, hvilket naturligvis er rigtig ærgerligt.

Når en vare er på lager sender vi den samme dag som ordren placeres, hvilket også er sket i dette tilfælde. Desværre kan der somme tider gå noget galt i transporten og pakken kan forsvinde. I disse tilfælde er vi nødt til at efterlyse pakken og sende en erstatningsordre afsted hurtigst muligt.

Ud fra din anmeldelse har jeg desværre lidt svært ved at tyde, hvorvidt du har modtaget din ordre på nuværende tidspunkt. Derfor tager jeg kontakt til dig, så vi kan undersøge sagen internt😊

De ønskes en rigtig god dag og vi beklager selvfølgelig mange gange for ulejligheden!

Bestilte en vare den 02-05-26

Bestilte en vare den 02-05-26, som blev sendt samme dag og pengene blev trukket fra min konto, efter 4 dage rykkede jeg efter min bestilling, og oprettede en klage i deres system, i går skrev jeg på deres chat, og blev lovet svar i dag, nu kan de først svare i morgen, og jeg kan ikke få en erstatningsvare eller mine penge tilbage før de har hørt fra deres transportør, meget ringe kundeservice

2. maj 2026

Hej John,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er meget kede af at høre, at du ikke modtog din bestilling og at vi har været nødt til at efterlyse pakken.

Desværre når der er tale om forsvundne pakker, som er blevet afsendt fra os og dermed overleveret til fragtselskabet, skal vi afvente deres svar før vi kan hjælpe dig med en refundering eller erstatningsordre.

Men jeg kan se, at vi nu har hjulpet dig med en refundering, og vi håber derfor alt er som det skal være😊

Vi beklager mange gange for ulejligheden

Coolshop Support Team

Dårlig kundeservice lever ikke op til…

Dårlig kundeservice lever ikke op til forventningerne

7. maj 2026

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi beklager meget, at du har haft en dårlig oplevelse med vores kundeservice. Det er naturligvis ikke den service eller oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Jeg har derfor efterspurgt yderligere oplysninger fra dig, så vi kan få undersøgt sagen nærmere og tage hånd om det.

Vi ser frem til at høre fra dig.

Kristine
Coolshop Trustpilot Team

Jeg er imponeret over hvor hurtigt og…

Jeg er imponeret over hvor hurtigt og hvor god besked man får omkring ens bestilling. Tusinde tak.
Bestilte en dag og varen kom dagen efter.
Rigtig god dag

5. maj 2026

Hej Evy,

Tusind tak for din flotte anmeldelse.

Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering og informationen omkring din bestilling. Vi gør os umage for at give vores kunder en god oplevelse hele vejen igennem, så det betyder meget at høre din feedback.

Vi håber, du bliver glad for varen, og ønsker dig også en rigtig god dag.

Coolshop Support Team

Dårligt at man skal købe inden et…

Dårligt at man skal købe inden et bestemt tidspunkt da ellers mister man sine op tjente point, butik ok

6. december 2025

Hej Bent,

Vi forstår godt, at det kan være frustrerende med bestillingsfrister i forbindelse med levering. Tidsfristerne er nødvendige for, at vi kan nå at behandle og sende ordrer samme dag, så du kan modtage den som forventet.

Vi er dog glade for, at du synes godt om vores butik. Vi håber, at du vil fortsætte med at handle hos os.

Coolshop Support Team

Lover levering på 1 dag, efter 2 dage er der fortsat intet leveret...

Bestilte et par hovedtelefoner mandag middag. På hjemmesiden stod levering indenfor 1 hverdag. 2 dage efter er der fortsat ikke dukket nogen pakke op. Har intet hørt fra Coolshop om at pakken er forsinket, hvorfor den er forsinket eller en undskyldning for det. Jeg skal som kunde selv opsøge information om hvorfor min pakke er forsinket. Det er utilfredsstillende og dårlig kundeservice.

6. maj 2026

Hej David,

Tak for din anmeldelse – og beklager den oplevelse, du har haft. Vi forstår godt din frustration, især når der er angivet levering indenfor 1 hverdag, og du samtidig ikke har modtaget nogen opdatering fra os om forsinkelsen.

Det er ikke den oplevelse eller kommunikation, vi ønsker at give vores kunder. Du burde selvfølgelig være blevet informeret, hvis der opstod en forsinkelse med pakken.

Desværre kan der opstå forsinkelser ved en levering, men det er naturligvis ikke optimalt, at du ikke var informeret korrekt.

Jeg håber, at du eller bliver tilfreds med dit køb trods alt!

17. februar 2026

Hej Bjørn,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse og at servicen har været god! Det betyder meget, at du tager dig tid til at dele din oplevelse, så tak for det!

Vi håber meget på at se dig igen.

Coolshop Support Team

Hvis jeg kunne give minus så havde jeg…

Hvis jeg kunne give minus så havde jeg gjort det er godt nok skuffet over at de laver falsk varereklamering de har jo intet af det skriver på lager

4. maj 2026

Hej Peter,

Tusind tak for din anmeldelse.

Jeg er meget ked af at høre, at du har haft så skidt en oplevelse hos os. Det er bestemt ikke meningen, at kunder skal sidde tilbage med dette.

På vores hjemmeside skulle det gerne fremgå, om varen er på lager eller ej - derfor er det selvfølgelig ikke optimalt hvis det ikke har fremgået!
Jeg vil meget gerne hjælpe med at få sagen løst, og høre mere om din oplevelse. Derfor har jeg efterspurgt nogle flere oplysninger fra dig, så jeg kan komme i kontakt med dig.

Vi beklager mange gange og ser frem til at høre fra dig.

Anbefales

Altid en fornøjelse at shoppe hos Coolshop, jeg har aldrig været ude for nogle problemer, når jeg har handlet hos Coolshop. Kan kun anbefales

18. februar 2026

Hej Steffen,

Tusind tak for de flotte ord og for din anbefaling! 😊
Det glæder os virkelig at høre, at du altid har haft gode oplevelser hos os. Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang, du shopper hos os🌟

Coolshop Customer Care

Kontaktede dem for at købe en cykel til…

Kontaktede dem for at købe en cykel til min datter de forsikrede mig om at den var bygget færdigt og ikke skulle samles. Nu er pakken kommet
Og cyklen skal samles så den kan ikke bruges desværre for kan ikke bygge noget

1. maj 2026

Hej Nadia,

Tak for din anmeldelse. Vi beklager meget misforståelsen omkring cyklen. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi kan godt forstå din frustration, når du havde fået oplyst, at cyklen var samlet og klar til brug. Vi vil meget gerne hjælpe dig videre, så din datter kan få glæde af cyklen hurtigst muligt.

Kontakt os gerne direkte på info@coolshop.dk med dit ordrenummer, så gør vi vores bedste for at finde en løsning😊

Coolshop Customer Care

Robotstøvsuger defekt ved købstidspunktet - 2 måneder senere stadig ingen løsning.

Jeg købte en robotstøvsuger som viste sig at have en defekt hvor den ville køre rundt i ring / frem og tilbage efter den havde støvsuget lidt.

Kontaktede coolshop og fik sendt den til dem. De modtog den og der gik over en måned til den skulle være repareret med skift af bundkort m.m.

Da jeg fik den tilbage efter endt reparation var den endnu dårligere end da jeg sendte den afsted første gang. Nu kunne den ikke kortlægge rigtigt og den kører hårdt ind i ting der står lige foran den.

Jeg kontaktede coolshop og de bad om at få den retur igen. Jeg har informeret dem om at jeg skal bruge denne robotstøvsuger dagligt, og derfor vil jeg have en løsning nu, da der er gået mere end 5 uger og 1 reparation er forsøgt på daværende tidspunkt + den har været defekt fra købet.

Jeg sendte den så retur til dem og de modtog den i fredags d. 24 April. Nu er det så den 30 April og jeg har absolut intet hørt fra dem.

Jeg har bedt om at få enten en ny enhed der virker, eller pengene retur, men de svarer og siger de skal finde en løsning med producenten.

Nej det skal i ikke. Jeg vil have en ny enhed eller købet annulleret. Det er ikke købers problem at i sælger et defekt produkt for derefter at få det "repareret" og nu igen skal vente. Der er regler for hvor lang tid en reparation/sag må tage.

Der er nu gået næsten to måneder og jeg har stadig ingen robotstøvsuger som jeg købte HELT NY (og defekt).

Hvis der ikke er en løsning senest d. 1 Maj, så bliver der indgivet en forbrugerklage over jer.

Sag: 1548380

"Opdatering" på sagen d. 1 Maj efter denne anmeldelse:

Hej Søren,

Mange tak for din henvendelse. Jeg kan bekræfte, at vi har registreret modtagelsen af din returpakke. Vi er meget opmærksomme på din sag og ser frem til at undersøge enheden nærmere snarest muligt.

Vi forstår vigtigheden af en hurtig afklaring, og du kan være sikker på, at vi vil gøre vores bedste for at behandle din reklamation effektivt.

Vi giver dig en detaljeret opdatering, så snart vi har foretaget en grundig gennemgang af enheden og har yderligere nyt i sagen.

-----------

Ja det kan jeg så ikke bruge til så meget.
Går videre med sagen på mandag og opretter en klage.
------------

Efter at have skrevet denne anmeldelse og bragt sagen for Nævnenes Hus som en forbruger klage, blev jeg kontaktet af coolshop og fik pengene tilbage.

Dette er jeg tilfreds med, men jeg synes stadig det er for dårligt at man som forbruger skal presse så meget på og vente i 2 måneder og et forgæves repararionsforsøg før at man får pengene tilbage fra et produkt der var defekt ved modtagelse.

Derfor beholder denne anmeldelse den ene stjerne.

30. april 2026

Hej Søren,

Tak for din anmeldelse – vi er virkelig kede af at høre om dit forløb.

Vi forstår fuldt ud din frustration. Det er bestemt ikke acceptabelt, at du har været uden din robotstøvsuger i så lang tid, og at den fortsat ikke fungerer korrekt efter en reparation. Det er heller ikke den oplevelse, vi ønsker at give, når man køber et nyt produkt.

Vi beklager både ventetiden og den manglende opfølgning, du oplever i din sag. Selvom vi i nogle tilfælde er afhængige af producentens vurdering i forbindelse med reparationer, er det selvfølgelig vores ansvar at sikre, at du får en tilfredsstillende løsning inden for rimelig tid.

Jeg har bedt vores reklamationsafdeling om at gennemgå din sag endnu en gang. Vi vender tilbage til dig angående din sag meget snart :)

Vi ser frem til at høre fra dig!

Coolshop Support Team

Jeg havde behov for coolshops kunde…

Jeg havde behov for coolshops kunde service for første gang for gang. Jeg skulle tænde min robotplæneklipper for første gang og den kunne ikke tænde. Jeg blev super skuffet da Coolshop ikke ville bytte til ny eller refundere beløbet men i stedet krævede at jeg sendte den ind til reparation. Hvis man sælger et defekt produkt synes jeg da at det er kotume at bytte til nyt eller refundere?

20. april 2026

Hej Rasmus,

Tak for din anmeldelse – vi er kede af at høre om din oplevelse.

Vi forstår godt din frustration over at modtage et produkt, der ikke fungerer ved første brug. Det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder. Når det gælder produkter som robotplæneklippere, er proceduren i nogle tilfælde, at de skal sendes til autoriseret service for at blive undersøgt og eventuelt repareret. Det skyldes blandt andet producentens retningslinjer og garantibetingelser.

Når det er sagt, tager vi din feedback alvorligt, og vi kan godt forstå, at du havde forventet en ombytning eller refundering i denne situation. Vi vil meget gerne kigge nærmere på din sag og se, om der er noget, vi kan gøre for at hjælpe dig videre.

Du vil modtage en opdatering på din sag inden for kort tid.

Jeg er meget tilfreds

Jeg har bestilt vare 10 min i 20, og næste dag jeg fik den. Jeg meget tilfreds med det hele. 😊👌

29. april 2026

Hej Indre,

Tusind tak for din anmeldelse!

Vi er rigtig glade for at høre, at din ordre kom frem så hurtigt efter dit køb. Det er noget vi arbejder hårdt for kan lade sig gøre, så vi sætter stor pris på, at det kan mærkes.

Vi håber du alt i alt er tilfreds med dit køb og vi ser frem til at se dig hos os igen!

Coolshop Support Team

Jeg købte et par Apple EarPods og fik i…

Jeg købte et par Apple EarPods og fik i stedet støvsugeposer. Jeg ringer til kundeservice og klager over det, hvor jeg så skal udfylde en formular og tilsende billeder af alt muligt. De kontakter mig to dage i streg for at få tilsendt flere billeder, de vil derefter prøve at få fat på dem som har fået min pakke, for at få dem til at sende den retur + jeg skal også stå for at sende støvsugeposerne retur. Jeg fik pakken lørdag, kunne først kontakte kundeservice mandag og i dag er der onsdag og jeg har stadig ikke fået tilsendt en ny vare. Virkelig dårlig kundeservice! Utroligt man skal bruge flere dage efter arbejde på at tilsende billeder af det ene og det andet, uden at i mellemtiden få tilsendt en ny vare, den vare som jeg faktisk at betalt for. Det er deres fejl og ikke min.

25. april 2026

Hej Laura,

Tak for din henvendelse

Først og fremmest undskyld for den oplevelse, du har haft. Vi kan godt forstå, at det er frustrerende at modtage en forkert vare og efterfølgende skulle bruge tid på dokumentation. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give.

Grunden til, at vi har bedt om billeder og oplysninger, er for at kunne undersøge fejlen korrekt og sikre, at vi håndterer sagen rigtigt internt herunder også i forhold til fragt og lager. Når det er sagt, forstår vi godt, at processen har føltes unødigt lang for dig.

Vi arbejder på at finde den hurtigste løsning, og vi vil meget gerne følge op på sagen. Har du mulighed for at udfylde de nødvendige informationer, som vi har anmodet om?

Vi beklager igen forløbet og takker for din tålmodighed.

Coolshop Support Team

Altid en fornøjelse at handle hos

Nu har jeg efterhånden handlet hos coolshop et par gange og hver et køb har altid været en fornøjelse.
Coolshops sortiment er stort og udbredt og de ligger altid inde med hvad man lige mangler, ofte til enten den billigste pris eller en fornuftig pris.
Coolshop har et fantastisk koncept med at modtage points fra dine forrige køb til dine kommende køb, hvilket er med til at forstærke de mange grunde til at foretrække at handle med dem.
Nem og overskuelig webshop og altid behjælpelig og flinke medarbejdere, både via kundeservice og ude i deres butikker.
Coolshop samarbejder med stort set alle leveringsfirmaer, så du har mulighed for at vælge det leveringsfirma du foretrækker, hvilket er et kæmpe plus.
Leveringen er for det meste altid spot on on, men skulle der en sjælden gang være forsinkelser så er kommunikationen exceptionel og kvaliteten, samt prisen af varen er altid det værd at vente på.
Udvalget af betalingsmulighederne er bredt og som regel altid problemfri.
Coolshop er et af mine foretrukne hjemmesider at foretage mine onlinehandeler hos❤️

29. april 2026

Hejsa,

Tusind tak for din anmeldelse 😊

Vi sætter meget stor pris på, at du synes godt om os - både når det kommer til priser, betaling, kommunikation og levering. Det betyder meget, at du sætter tid af til at lave en dybdegående anmeldelse, som denne.

Vi glæder os til at se dig igen!

Coolshop Support Team

Køb ikke på Coolshop hvis du skal bruge et fungerende produkt hurtigt!!!!

Købte på Coolshop fordi jeg skulle bruge produktet (en Medela brystpumpe) hurtigt. Da jeg modtog produktet var det i stykker og efter noget tid sendte de en ny. Det var ikke muligt at få pengene tilbage så jeg kunne gå ud og købe et andet produkt. Det nye produkt de sendte var også i stykker og heller ikke her blev jeg mødt af nogen form for service (mulighed for at få penge retur eller kompensation af anden art). Der skulle gå over EN MÅNED inden de sendte en reservedel og jeg havde et velfungerende produkt.

13. marts 2026

Hej Ida,

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er meget kede af at høre, at du har haft denne oplevelse og at sagen har taget længere tid end forventet!

Når der oprettes en reklamationssag, kan behandlingstiden vare mellem 4-6 uger, afhængig af hvordan sagen skal løses og hvad der er galt med det pågældende produkt. Vi er kede af, hvis dette ikke har været tydeligt, og det er selvfølgelig ikke optimalt at du i starten fik et defekt produkt!

Når en reklamation behandles, har vi ret til at forsøge reparation på produktet, før vi kan hjælpe med en alternativ løsning.

Vi beklager ulejligheden i denne sag, og vi håber at du på nuværende tidspunkt har et velfungerende produkt.

cool water davidoff 200 ml

Jeg købte en cool water davidoff 200 ml til mænd duften er væk efter en time eller under så det virker rigtig meget som en fake parfume da go parfume holder mange timer og faktisk også kan duftes dagen efter på ens tøj jeg er utrolig skuffet over dette køb og handler ikke på coolshop.dk igen da det virker som falske vare produktet taler jo for sig selv og er ikke pengene værd på nogle måder
Det kan på ingen måder anbefales og købe dette produkt

13. april 2026

Hej Jonas,

Vi vil gerne understrege, at vi udelukkende forhandler originale varer fra autoriserede leverandører, og vi tager derfor din bekymring meget alvorligt. Oplevelsen af en dufts holdbarhed kan variere afhængigt af hudtype, opbevaring og batch, men det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, at du skal have.

Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere for dig og i den forbindelse har jeg netop lige sendt dig en mail, så vi kan få kigget nærmere på sagen;)

Vi ser frem til at høre fra dig!

Coolshop Support Team

At handle med Coolshop er det bedste…

At handle med Coolshop er det bedste køb man kan indkøbe en serie hos

27. april 2026

Hej John,

Mange tak for din flotte anmeldelse!

Det glæder os at høre, at du er glad for at handle hos os. Det sætter vi stor pris på.

Vi håber meget, at vi kan fortsætte med at yde den forventede service og vi ser meget frem til at handle med dig i fremtiden!

Coolshop Support Team

Manglende pakke og nu bare et tilbud om refundering

Efter at have brugt rigelig med tid på at chatte med adskillige medarbejdere modtager man nu svar, at varer kan refunderes. Og sørme om den ene varer er udsolgt. Gad vide om der har været kontakt til fragtfirmaet? Virkelig dårlig service

27. april 2026

Hej Ulla,

Vi beklager, at du har oplevet en dårlig service hos os. Det er naturligvis ikke sådan, vi ønsker vores kunder skal efterlades.

Vi har naturligvis været i kontakt med fragtfirmaet, som desværre ikke har kunnet lokalisere din pakke på nuværende tidspunkt. På baggrund af dette ønskede vi at hjælpe dig med en løsning hurtigst muligt, da vi ikke ønsker, at du som kunde skal vente mere end højst nødvendigt på din ordre.

Det er naturligvis rigtig ærgerligt, at den ene vare efterfølgende er blevet udsolgt.

Har du indsigelser i forhold til behandlingen af din sag, må du endelig kontakte os, så vi kan få løst din sag, som du ønsker det.

Super oplevelse.

Nem hjemmeside, nem betaling, super godt produkt leveret inden for lovet tidsrum. Er meget tilfreds og vil handle der igen

20. januar 2026

Hej,

Tusind tak for din fine anmeldelse 😊

Det glæder os virkelig at høre, at du har haft en god oplevelse med både hjemmesiden, betalingen og leveringen – og ikke mindst produktet.
Vi sætter stor pris på din feedback.

Coolshop Kundeservice