Coolblue Energie Anmeldelser

1.141
TrustScore 3.5 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Coolblue Energie: het wijzigen van mijn contract naar alleen stroom en het volledig afsluiten van gas was super simpel en snel geregeld. De klantenservice was ontzettend vriendelijk, en via de handige... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Kort nadat ik was overgestapt naar Coolblue heb ik via Coolblue een laadpaal gekocht. Nu heeft Coolblue dit onderdeel verkocht aan 50five. Dit is echt een grote vergissing. Niets dan ellende! Mijn eer... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Heel toegankelijk via de website. Duidelijke afspraak/regels voor het afsluiten van energie contact en goed tarief. Ook een mooi maandelijks overzicht van je verbruik en een duidelijke jaar afrekening... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

De getoonde verbruikscijfers van elektra zijn onjuist. Verbruik en terug levering worden ten onrechte bij elkaar opgeteld. Al 2 maanden (!!!...) bezig om dit te laten aanpassen. Tot nu toe zonder resu... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Energiforsyningsselskab

Skrevet af virksomheden

Energie besparen met een glimlach Coolblue Energie, dat is energie besparen met een glimlach. We geven inzicht in je verbruik én je bespaarkansen in de app. We leveren je groene stroom en gas en dan graag zo min mogelijk. Daarom installeren we zelf zonnepanelen en laadpalen veilig bij jou thuis. En krijg je knetterende korting op energiezuinige producten. Gewoon bij Coolblue.

Kontaktoplysninger

2 stjerner
1 stjerne

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

(1.141)

233 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Duidelijk met alles!

3. marts 2026

Hoi J. Megens,

Wat leuk om te horen dat alles zo helder voor je is, daar laden we van op. ⚡

We blijven ons best doen om het lekker simpel te houden, zodat je in één oogopslag ziet waar je aan toe bent.

Dankjewel voor je positieve feedback.

Stroom als in een droom

Gewoon enorm goede kwaliteit stroom:

- Mijn airfryer geniet er duidelijk van.
- Mijn t.v. doet het er prima op.

Ik heb in het geheel nog geen nadeel kunnen vinden, en kwalificeer deze stroom daarom dan ook als absolute topkwaliteit.

Ik beveel deze stroom aan voor een ieder die behoefte heeft aan stroom.

Waarom dan geen vijf sterren zeg je?

Omdat er altijd verbetering mogelijk is. 100% top kwaliteit stroom is nog altijd minder dan 110% top kwaliteit stroom. Als iemand het kan is het Coolblue. Op naar de 110%!

1. marts 2026

Hoi Nescio,

Wat een geweldige review, hier gaat onze airfryer óók beter van bakken. 🔥

Mooi om te horen dat onze stroom het zo goed doet bij zowel je airfryer als je tv. Dat predicaat “absolute topkwaliteit” nemen we met trots aan.

En je hebt gelijk: we gaan voor die 110%. We blijven dus sleutelen, zodat we die vijfde ster ooit écht verdienen.

Dankjewel voor je fantastische review!

Met een grote glimlach,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De Coolblue energie app is rampzalig.

De Coolblue energie app is een zeer ongewis en slecht medium. Hij doet het soms wel maar meestal niet. Heel vervelend, met name omdat je het energie verbruik zo slecht kan monitoren

Hoi Consumer,

Dankjewel voor je duidelijke feedback.

Inzicht in je verbruik moet juist makkelijk en betrouwbaar zijn, niet iets waar je tegenop ziet. Jammer dat onze app dat gevoel nu nog niet geeft.

We zijn druk bezig om de app stabieler en overzichtelijker te maken, zodat je je energie weer goed kunt volgen. Als je het fijn vindt, kijkt onze klantenservice graag met je mee naar jouw situatie, zodat we kunnen checken wat er misgaat. Daarvoor heb ik je gegevens opgevraagd.

Prima

Prima. Geen klachten.

Hoi Henk,

Een heerlijke review en lekker mand.

We zullen ons uiterste best blijven doen, zodat de klachten wegblijven en die glimlach groot.

Energieke groetjes,

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Het energie inzicht laden duurt vaak…

Het energie inzicht laden duurt vaak erg lang. Als je vervolgens wil switchen naar een andere maand of jaar, dan loopt de app regelmatig vast en krijg je de melding “er ging iets mis”.

Hoi Ivo,

Dankjewel dat je dit laat weten. Inzicht in je energie hoort snel en soepel te werken, niet met zand in de motor. Goed dat je aangeeft dat dit nu nog niet zo vlot gaat.

We geven de app stap voor stap een snelheidsboost, zodat je zonder foutmeldingen door de maanden kunt bladeren.

Wil je dat we specifiek met je meekijken? Geef onze klantenservice dan even een seintje, dan duiken we er samen in.

Alles conform afspraak

Alles conform afspraak
Coolblue Energie is alle afspraken correct nagekomen.

Hoi W. Fincken,

Bedankt voor je leuke review.

Goed om te horen dat alles precies volgens afspraak is gegaan. Dat is exact hoe we het graag zien: duidelijke afspraken die we netjes nakomen. Gewoon zoals het hoort.

Lang zullen we leveren. 🎉

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Tussentijdse tips over energiebesparing…

Tussentijdse tips over energiebesparing Maandelijks afschrijving op tijd Nu nog wachten op jaarlijkse afrekening

Hoi Han,

Wat fijn dat je iets hebt aan onze tussentijdse bespaartips en dat de maandelijkse afschrijving lekker voorspelbaar verloopt. Nu nog een mooie jaarafrekening erbij en het plaatje is compleet. 😉

Dankjewel voor je positieve review!

Energieke groeten,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Energie van coolblue: een aanrader

Het is fijn dat je elke maand een overzicht krijgt van je verbruik ten opzichte van jezelf en ten opzichte van anderen met een zelfde gezinssamenstelling.

Hoi Apeldoorn,

Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met onze energie én met de maandelijkse overzichten.

Handig hè, dat je niet alleen je eigen verbruik ziet, maar ook hoe je het doet ten opzichte van vergelijkbare huishoudens; alsof je thuis een eigen energie-scorebord hebt. Met onze bespaartips erbij sta je voor je het weet bovenaan. 😜

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik ben verleden jaar erg goed en snel geholpen toen een andere leverancier er potje van maakte. Verder wordt ik keurig maandelijks op de hoogte gehouden wat mijn verbruik is. Zodat je in de mogelijkheid bent om je voorschot aan te passen.

Hoi Gerard,

Wat fijn om te lezen dat we je vorig jaar snel uit de brand hebben kunnen helpen toen het elders misging.

Goed dat de maandelijkse updates je helpen om je voorschot zelf strak in de gaten te houden. Dat voorkomt verrassingen aan het einde van het jaar, wel zo slim. 🧠

Hopelijk mogen we je nog lang blij maken met groene energie en de glimlachservice.

Energieke groetjes,

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Over het algemeen een goede dienst van…

Over het algemeen een goede dienst van Coolblue. De app daarentegen met informatie en inzicht is alleen ver achter bij
menig andere aanbieders. Vaak werkt hij niet en zijn bijvoorbeeld facturen niet inzichtelijk

Hoi Thijs,

Bedankt voor je feedback.

Goed om te horen dat we als energieleverancier al geslaagd zijn. Nu de app nog, die krijgt van ons extra bijles, zodat je facturen en verbruik straks gewoon in één klap duidelijk zijn.

Met een glimach,

Prima communicatie

Prima communicatie via de verstrekte overzichten.
Alles is goed overzichtelijk weergegeven.

Hoi Johan,

Wat fijn om te horen dat onze communicatie en overzichten zo duidelijk voor je zijn. Daar doen we het voor: in één oogopslag zien hoe je ervoor staat, zonder poespas.

Dankjewel voor je mooie review!

Nog geen ervaring gehad

Nog geen ervaring gehad. Alleen contract getekend en verder is alles goed.

Hoi Ko,

Leuk dat je nu al een review achterlaat, ook al heb je ons nog niet echt kunnen testen. Fijn om te horen dat het tekenen van je contract soepel ging en alles verder goed voelt.

Welkom bij Coolblue Energie. We gaan ons best doen om je de komende tijd te verwonderen met onze service, zodat we ook jouw glimlach verdienen.

Met energieke groeten,

Regelmatig informatie

Regelmatig informatie oa. over verbruik. Goed toegankelijk. Verder geen omkijken naar.

Hoi Frans,

Goed om te horen dat je onze updates over je verbruik handig en makkelijk bereikbaar vindt. Dat was ook ons idee. 😉

Zo kun jij rustig verder met belangrijkere dingen en hoef je er niet lang naar om te kijken. Makkelijk en wel, flitsend snel!

Dankjewel voor je positieve review.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Service via de telefoon was accuraat

Service via de telefoon was accuraat en vriendelijk. Maandelijkse info over gebruik is nuttig, evenals bepaling voorschot.

Hoi W.J.G.,

Dankjewel dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review te schrijven. 😊

Wat fijn om te horen dat ons telefoongesprek zowel duidelijk als vriendelijk was. Extra mooi dat de maandelijkse updates over je verbruik en voorschot je precies laten zien waar je aan toe bent.

Met energieke groet,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Duidelijkheid en overzichtelijkheid wat…

Duidelijkheid en overzichtelijkheid wat betreft verbruik en kosten

Hoi Wim,

Bedankt voor je mooie woorden.

Wat goed om te horen dat je precies ziet wat je verbruikt en wat dat kost. Daar doen we het voor: geen rekenwerk, gewoon in één oogopslag weten waar je aan toe bent. 😉

Lang zullen we leveren.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Ik heb geen slimme meter

Ik heb geen slimme meter. Toch zou ik graag willen weten hoe mijn verbruik zich verhoudt tot dezelfde periodes in het jaar ervoor, bijvoorbeeld per kwartaal en of het op basis van het actuele verbruik zinnig is om mijn maandbedrag aan te passen. Zover ik weet biedt Coolblue hiertoe niet de mogelijkheid. Als het nodig is hiervoor periodiek mijn meterstand door te geven dan doe ik dat graag.

Hoi Clem,

Bedankt voor je feedback.

Ook zonder slimme meter wil je natuurlijk grip houden op je verbruik en kunnen vergelijken met eerdere periodes. Goed dat je daar zo bewust mee bezig bent. 💪

Je suggestie om dit inzicht beter mogelijk te maken, heb ik intern doorgegeven. Hopelijk kunnen we onze service daarmee weer een stukje slimmer maken.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

80% van de tijd krijg ik een “error”…

80% van de tijd krijg ik een “error” wanneer ik de energieprijzen opvraag. Daarnaast zijn de prijzen de volgende dag regelmatig anders dan de dag ervoor getoond is.

Hoi Peter,

Bedankt dat je dit onder onze aandacht brengt. Als je de energieprijzen wilt checken, wil je natuurlijk geen “error‑bingo” spelen, maar gewoon in één keer zien waar je aan toe bent.

We kijken graag met je mee waarom dit zo vaak misgaat en hoe de prijzen worden getoond. Ik heb je gegevens opgevraagd, zodat we dit kunnen uitzoeken en je weer betrouwbaar inzicht krijgt in de tarieven.

tevreden met Coolblue

ik weet het niet. Ik denk dat mijn ervaring niet anders is als bij een andere energie leverancier. Coolblue eigenlijk gekozen omdat ik ze kende van de leveringen van non food artikelen.

Hoi Frans,

Leuk dat je ons al kende van de pakketjes en nu ook voor je energie bij ons terecht bent gekomen. 📦

Goed om te horen dat alles gewoon lekker loopt. Precies zoals je van een energieleverancier mag verwachten, maar dan met een Coolblue-sausje erover.

Van harte welkom bij Coolblue Energie.

Open communicatie !

Duidelijke maandoverzichten met opgaven van energieverbruik en eventuele afwijking(en) van contractuele overeenkomst !

Hoi RAA,

Bedankt voor je feedback.

Fijn dat onze berichten en maandoverzichten je zo’n duidelijk beeld geven van je energieverbruik. Precies de bedoeling: geen energie steken in uitzoekwerk, maar meteen zien waar je aan toe bent.

Welkom bij Coolblue Energie. Lang zullen we leveren.

Met een glimach,

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Alles netjes afgehandeld volgens…

Alles netjes afgehandeld volgens afspraak.
Fijne communicatie met dit bedrijf.

Hoi Rob,

Wat fijn om te horen dat alles netjes volgens afspraak is geregeld en dat de communicatie ook goed voelde. Daar doen we het voor: duidelijke afspraken, korte lijntjes en zo min mogelijk gedoe.

Dankjewel voor je mooie review. Hiermee geef jij ons positieve energie. ⚡