1. Udlejning af konference- og mødelokaler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Velkommen i Danmarks største og mest unikke konferencecenter med 48 fleksible og nyindrettede mødelokaler og auditorier

2,8

Middel

Selvom vi havde betalt for at kunne få…s

Vi havde booket et værelse og betalt ekstra for at kunne komme ind allerede kl. 13.00. Da vi ankommer til hotellet lidt tidligere spørger vi efter værelset og her er beskeden at værelset ikke er klar på nuværende tidspunkt (fair nok).
Vi gør opmærksom på, at vi har et bryllup vi skal nå og at det derfor er meget vigtigt at værelset er klar kl. 13.00, som vi har bestilt og betalt for.
Personalet bekræfter at værelset er klar senest kl 13.00 og måske tidligere.

Til vores store skuffelse henvender vi os igen kl. 13.00, hvorefter en ny receptionist fortæller at de desværre ikke er påbegyndt rengøringen, men at de muligvis kan finde et andet værelser.
Vi må vente yderligere 15 min, inden de endelig finder et værelse til os.
Desværre er de gode til at opkræve penge for tilkøb, men meget umodent personale og dårlig service i receptionen, gør at de ikke overholder deres aftaler.

Det positive er at værelserne er flotte og at morgenmaden er god. Samtidigt var der meget serviceminded personale i restauranten.

29. maj 2022

Flabet og uhøflig personale

Da jeg skal booke ophold til min datter og jeg, ringer jeg til deres reception og sikre mig at jeg kan bruge mit gavekort dertil, selv om beløbet er mindre end det jeg skal give. Men de forsikre mig om at det kan jeg. Pengene ville de ikke trække, kun reservere. Få dage efter bliver pengene trukket og jeg ringer og siger der må være sket en fejl, men nej, det ville de ikke stå ved og pludselig kan mit gavekort ikke bruges. Ender med at blive stillet videre til deres supervisor som er så flabet og siger “ du kunne måske lære at læse inden du klikker ja “ og sådan forløb samtalen med flabet kommentar og mega uhøflig. Jeg er så skuffet og havde glædet mig til det ophold, hvor jeg nu næsten ik gider komme der. Jeg er blevet lovet noget og fejl informeret og det vil de ikke stå ved eller finde en løsning på. Føj en service !

4. november 2021

Piv ringe!!!!

Det er det dårligst ophold ever. Sorry venner men det her er så meget under lavmålet at det faktisk er pinligt. Deres reception er uhøflige og uhjælpsomme. Vi havde glemt vores gavekort og bor i kbh og kunne hente det, men manden i receptionen nægtede at udlevere nøgler. Derfor valgte vi bare at betale.

Værelset som skulle være et superior!!! Er med udsigt til en røvsyg byggeplads! På første sal! Ingen udsigt derfra!

Deres restaurant!!!! Hold så op! Serviceren er SÅ dårligt! De er ligeglade og bruger 40 min på at lave en toast (til frokost) de har mere travlt med at tale med hinanden end at servicere deres betalende gæster! Og til aftensmaden sidder folk også og venter i 40 min på deres mad. Der bliver heller ikke rydde af borderene.

Vi ville have booket i Korsør på comwell der men deres restaurant er lukket søndag, det samme er deres Spa! Fedt sted så!!!

17. oktober 2021

En befriende oase af velvære og lykke

En befriende oase af velvære og lykke. Oplev frihedens bastion i et festfyrværkeri af glæde og begejstring. Gastronomiske oplevelser og wellness krydret med ytringsfrihed og menneskerettigheder; går op i en højere enhed, når Comwell entrerer med magiske øjeblikke. Deres dannede og sofistikerede raffinement af opløftende vingesus når nye højder, for den kultiverede og kvalitetsbevidste person, som sætter pris på luksus til gode priser.
Jeg vil fremover udelukkende benytte mig af Comwell's hoteller ved ophold i Danmark.

14. marts 2019

Er dette din virksomhed?