Sølle grill buffet…. Vi har lige haft et dejligt ophold på Comwell i Roskilde. Fine værelser, fantastisk udsigt, rent, pænt, hyggeligt og venligt personale. Dog blev vi meget skuffede over de... Se mere

Non smoking hotel!!!!!!!!!! Levede absolut ikke op til vores forventninger, om et non smoking hotel. der blev røget nedenfor vores værelse klokken 7 om morgenen så vi vågnede til lugten af røg.... Se mere

1. Rejser og ferier

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Midtsjællands bedste KONFERENCE OG KONGRES FACILITETER i naturskønne omgivelser m. plads til 200 personer. Kontakt os på tlf. 4632 3131. Vi finder en løsning.

4,2

God

Bedste Cocktail bar i Roskilde

Når Niclas står bag baren på Comwell Roskilde, sker der noget helt særligt – og det er ikke en overdrivelse at sige, at det ubetinget gør stedet til Roskildes bedste cocktailbar. Her er det ikke bare drinks, der bliver serveret; det er rendyrket håndværk, passion og kreativitet i flydende form.

Han mestrer kunsten at kombinere klassiske teknikker med nye, spændende smagsnuancer, så hver eneste cocktail føles som en gennemtænkt oplevelse. Uanset om du er til det friske, det søde eller det mere komplekse og dybe, rammer han plet – ofte med et personligt twist, der gør, at man får lyst til at bestille “bare én mere”.

Stemningen i baren bliver næsten magnetisk, når han arbejder. Der er en ro, en selvsikkerhed og en ægte glæde ved faget, som smitter direkte af på gæsterne. Det er den slags sted, hvor samtalerne flyder lidt lettere, og hvor tiden pludselig går langsommere – på den helt rigtige måde.

Kort sagt: Comwell Roskilde er i forvejen et stærkt valg, men med Niclas bag disken løfter cocktailbaren sig til et niveau, hvor den ikke bare er god – den er ganske enkelt den bedste i Roskilde og en oplevelse, man vender tilbage til igen og igen.

25. april 2026

Fantastisk

Rigtig rigtig find oplevelse med fantastisk morgenmad både med og uden gluten. Finde værelser med masser af plads.
Super personale der er så positive ❤️

15. marts 2026

God modtagelse

God modtagelse. Hyggeligt værelse med udsigt til snebeklædt Roskilde fjord. Lækker mad i restauranten som var hyggeligt pyntet med hjerter. Dejlige fællesområder. Lækkert med gratis kaffer, vand og saft fra Frem. God varieret morgen buffet hvor man også kunne tilberede nybagte og velduftende vafler.
Vi kommer igen.

14. februar 2026

Alt for lidt personale til de almindelige gæster

Der var bryllupsreception den søndag, vi skulle overnatte på Comwell Roskilde. Det havde vi ikke fået information om, så det kom bag på os, at restauranten var lukket. Da vi forsøgte at lave en aftale om at låne cykler, så vi kunne tage ind til Roskilde, var svaret, at de skulle LEJES, for vi kunne jo bare spise i baren.
Men der var så meget travlhed i baren, at det tog ti minutter bare at få et par øl fra fad.
Personalet kunne slet ikke følge med. Vi så endda en af dem løbe (!) ned ad gangen på et tidspunkt. Det er ikke okay.
Der var lang kø til at bestille mad i baren, da vi forlod hotellet for at tage ind for at finde et sted at spise i byen - og der var stadig kø, da vi kom tilbage to timer senere.
Der var masser af tid til at opdage underbemandingen og indkalde ekstra personale, men det skete ikke, og vi føltes os sgu lidt som andenrangsgæster.
Stakkels personale, som ellers var rare og servicemindede som vanligt.
Nåja, og selvom vi havde bedt om udsigt, fik vi et værelse, hvor vi kiggede lige ind i en mur.

27. juli 2025

Super søde personale 😊

Hurtig indtjek.
Desværre var der meget varmt på det meget lille værelse vi fik tildelt, da aftensolen var direkte på😎
Heldigvis var der en blæser i skabet😱
Morgenmaden var rigtig god begge dage😊positiv behandling af rygning 😊 i lækker ude område 😊

1. juni 2025

Efter en endt julefrokost sidder vi her…

Efter en endt julefrokost sidder vi her på vores værelser næste morgen. Og gider ikke engang gå ned og spise morgenmad. Især efter den elendige julefrokost i går. Fiskefile der var så stegt, så de knaste fra start til slut. Bitte små file. Remoulade som aldrig havde været i nærheden af noget det bare lignede. Vi måtte stå meget lang tid i kø til maden. Hvor man så stod og ventede i nakken på andre deltager der sad og spiste. Når vi kommenteret for tjenerne. At hvis de rykkedr buffen, så man i det mindste kunne tage mad fra begge sidder. Så skete der ikke en fis.
Mad de løb tør for. Beklager men vi har ikke mere. !!!
Generelt virkede det som om det var allerførste år de prøvede og hold julefrokost. Og de samtidig havde lukket 150 mennesker for mange ind. Så amatør artigt.
Bitte små værelser.
Ja vi sætter ALDRIG vores ben på Comwell i Roskilde mere. Kan desværre ikke give dem 0 stjerner.

29. november 2024

Ville give 6 stjerner 🌟 hvis jeg kunne

Ville give 6 stjerner 🌟 hvis jeg kunne.
Netop forladt hotellet efter 2 dejlige dage med hele familen.
Der var lidt problemer undervejs ,men det blev løst med det samme.
Virkelig gæstfrit personale især den søde aften receptionist. Køkkenet var lukket søndag- det tænkte vi var et stort problem- men vi fik lov at bestille take away og spise i fællesrummet- hvor der blev dækket op til os.😊
Virkelig hyggeligt hotel med skønne kroge ude og inde.
Vi kommer igen til sommer.
Tak 🙏

14. oktober 2024

“Smagfuldaften” Comwell Roskilde

“Smagfuldaften” med overnatning på Comwell Roskilde. På alle måder et rigtig dejligt ophold. Fin modtagelse i receptionen, dejligt værelse, den lækreste 6 retters menu med udvalgte vine, dinnerjazz (nogle sange lidt for høje) og en meget engageret og opmærksom tjenerstab/kok. Det var et dejligt forkælelsesophold for min kæreste og mig. Kommer gerne igen.

4. oktober 2024

Inden jeg skulle på min livs største

Inden jeg skulle på min livs største rejse, til Tyrkiet Alanya på helt egne ben for løse puslespil for min barndom. Så mødte jeg heldigvis min søde nabo Jonas, som sørge for jeg havde jordens bedste aften inden min livs rejse. Det andet personale levererer os jordens bedste service inden den store aften 🙏🏻 kommer helt sikkert uge. Kun lga Jonas er min nabo

29. august 2024

Absolut ikke veganer venlig i 2024!

Til firma arrangement en hel dag.
Vi havde flere dage i forvejen givet besked om at der var 2 veganere med. Vi var et meget stort selskab og Comwell bestemte derfor hvad tid vi spiste frokost.

Da vi ankommer udfylder de to veganere den blanket Comwell bruger på alle hoteller og får den grimme store brik der viser vi er anderledes, men eller ikke bruges til noget, som alle Comwell har.

Der var ingen morgenmad til veganerne, men det var okay, knapt så vigtigt.

Til frokost var der kun skiltet om noget var glutenfrit eller laktosefrit. Det er åbenbart det de mener er vigtigt. Så vi spurgte tjeneren, der spurgte kokken, der kom og gik rundt og læste på alle skilte for til sidst at sige vi kunne spise hummus.

Vi meddelte at vi havde givet besked og de meddelte de lavede noget.
25 min efter vi var gået til bords kom der noget mad, som var en gang friturestegt forskelligt. Alle kollegaerne var færdige med at spise og vi havde siddet udstillet i 25 min.

Kaffe kl. 15. Vi orkede ikke at være de besværlige igen. 10 min efter kollegaerne var gået ud til kage gik vi ud og kiggede, der var intet til os. Så vi gik tilbage igen. Over 20 min efter kom der pludselig to stykker varm kage til os. Der var kollegaerne færdige med deres.

Det er 2024, kom ind i kampen.

I Comwell Køge har de HELT styr på det.

26. september 2024

Dejligt ophold på Comwell i Roskilde

Dejligt ophold på Comwell fra den 31. august til 1. september. Personalet var utrolig venlige og servicemindede. Værelserne var nydelige og udsigten over sundet flot. Vi fik dejlig mad, og der blev kræset om os. De var også så søde ved de mindre børn i familien. Vi kan varmt anbefale hotellet. Det er ikke sidste gang vi besøger jer.

31. august 2024

Kald det et "smoking hotel" og stå ved det.

Non smoking hotel!!!!!!!!!!
Levede absolut ikke op til vores forventninger, om et non smoking hotel.
alle udendørs områder inde på hotellet var tilgængeligt for rygere og da man stort set ikke må ryge på nogen hoteller mere, tror jeg at alle storrygere bor på Comwell i Roskilde.
Der var en lille terrasse, hvor der blev serveret mad og drikke og der blev der ikke røget, men det var umuligt at finde et stille sted, hvor folk ikke sad og røg. Der var fyldte askebægere allevegne.
Så kald det dog et "smoking hotel" og stå ved det i stedet for at vildlede gæsterne.

18. juli 2024

Det mest elendige hotel vi har besøgt!

Giver 1 stjerne, da det ikke er muligt at give 0

Vores ophold hos Comwell Roskilde var i den grad spild af både penge og tid! Vi havde booket 2 overnatninger, fra fredag til søndag. Da vi ankom om eftermiddagen var der folk OVERALT. De havde lige glemt at informere om, at der var et stort firmaarrangement med diverse opgaver overalt på hotellet. Der var folk ALLE steder.

Vi fik tildelt det mest elendige, lille værelse. Lige bag barområdet og med udendørs terrasse lige udenfor vinduet! Knap nok plads til at man kunne gå forbi sengens sider!

Vi forsøgte med en hyggelig øl på et af udendørs områderne, ikke med held, da der sad store gruppe af folk, der snakkede meget højlydt alle steder. Vi forlod hurtigt hotellet og tog til Kbh.

Da vi kom hjem sent om aftenen var der proppet med folk i barområdet. Vi ville egentlig gerne sove, men var tvunget til at have tv kørende, da det var som at ligge i et billigt værtshus!

Man havde ikke gjort sig umage med indretningen. Gardinerne stoppede et stykke fra vindueskarmen, hvor sengekanten stødte op mod, så sollyset bragede ind tidligt om morgenen. Vi måtte lægge håndklæder langs kanten, for at kunne sove. Vi fik dog ikke meget ekstra søvn, da rengøringsdame gik igang med at skramle og støvsuge lige udenfor døren kl. 7 lørdag morgen!!!

Lørdag var vi heldigvis væk hele dagen, det var vist godt da der var 2 store fester og folk i hobetal. Heldigvis skulle vi hjem søndag

Også parkeringen var virkelig mangelfuld. Én handicap-plads på hele pladsen og de andre båse var ekstremt trange. Til gengæld er der pænt langt fra p til indgang...

Vi har besøgt en del af Comwells hoteller og været meget tilfredse. Borupgård, Kellers Park og Korsør bl.a. - skønne steder. Men Comwell Roskilde sætter jeg ALDRIG mine ben på igen!

17. maj 2024

Opholdet hos Comwell Roskilde var super…

Opholdet hos Comwell Roskilde var super fint. Hyggelig stemning, massere af personale - og en hyggelig bar. Skøn natur og lækker mad. Comwell kører tit tilbud, så hold eventuelt øje med hjemmesiden. Dog er priserne de sidste par år steget generelt, i hele kæden.

24. marts 2023

Super skønt ophold😍 Dejligt rummeligt…

Super skønt ophold😍 Dejligt rummeligt værelse med skøn udsigt😍 God seng😍 Stort fladskærms tv😍 Lækker Mortens aften menu i restauranten😍 Venligt personale overalt😍 Adgang til lækker gratis kaffe😍 Fantastisk morgenmad😍 Eneste minus var, at toilet/vask ikke var så lækkert med misfarvninger🙈

10. november 2023

Bryllup på Comwell

Vi holdte et fantastisk bryllup på Comwell Roskilde hvor alt spillede maks.
Vi havde en meget dygtig koordinator tilknyttet om hedder Emilie Wedelgreen. Hun var meget hjælpsom op til brylluppet, hvilket gjorde at vi kunne slappe af og nyde den store dag.

4. november 2023

Dårlig kundeservice.

Har nu forsøgt at komme igennem på telefon 8 gange for at bestille i deres restaurant, lagt 4 beskeder om at blive ringet op, som de selv beder om, da de har travlt, men de ringer IKKE tilbage. Har nu bestilt et andet sted, og jeg kan IKKE anbefale at anvende Comwell Roskilde til andre kunder. Skuffer mig MEGET, at de er så ligeglade med kunder. Sikkert det samme resultat, hvis man ønsker en overnatning.

20. juli 2023

Sølle grill buffet…

Sølle grill buffet….
Vi har lige haft et dejligt ophold på Comwell i Roskilde.
Fine værelser, fantastisk udsigt, rent, pænt, hyggeligt og venligt personale.
Dog blev vi meget skuffede over den såkaldte grill buffet…
Udvalg af kød fra grillen var irregulære kyllinge stykker ( ikke bryst) - stykker af nakkefilet, havtaske og pølser…
Sgu ikke lige det mest festlige måltid.
Kun brun sauce til ( havtaske…), Pommesfrites, 2 ok salater og nogle små ovnbagte kartofler. Det var kedeligt.
Men da alt andet var lækkert - og der var en dejlig morgenbuffet, så får de trods alt 4 stjerner.

4. juli 2023