Kundservicen är under all kritik. Har försökt kontakta dom flera gånger, och det går bara via mail, får inget svar. Det blev något konstigt fel vid beställningen där mitt namn ändrades vilket ledde ti... Se mere
Virksomheden har svaret
Skönaste bh-arna jag någonsin haft, inget skav, inte för varma och ger ett bra lyft samt support samtidigt som de är otroligt bekväma. Enkla att tvätta och sitter snyggt även under skira tyger
Virksomheden har svaret
Jag har länge haft svårt att hitta bh:ar som jag inte får ont av då minsta tryck mot ryggmusklerna ger mig spänningshuvudvärk. I och med att jag fick byta om den inte passade så vågade jag prova och h... Se mere
Virksomheden har svaret
Köpte 3 olika färger. Passade perfekt, är enligt min åsikt enorm skön och gav flickorna ett mindre lyft. Är super nöjd och kommer beställa igen. Jag brukar få leta i timmar efter BH som passar. Detta... Se mere
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 61 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Liivit ovat täydelliset <3 eivät purista eikä kiristä :)

Besvarelse fra Comfitunderwear
I did not like these bras, they are not a good fit or quality. Returning is not easy and they advised me by email to change the size in order to avoid high rerurning few! I do not recomend this company or their products! Will block their adds in the future and higly recomend you do the same.
Liivit eivät sopineet minulle ja halusin palauttaa ne. Siinä vaiheessa tuli s-posti jossa ehdotettiin että otan toisen koon että vältyn korkeilta palautuskuluilta. En suosittele näitä huonoja tuotteita enkä yritystä, tekee pakkomyyntiä. Menee estoon mainokset myös.

Besvarelse fra Comfitunderwear
I never had so comortable bra! I thought it was hard to put on but it wasn't. Still keep up my chest and back.
My garriage is much better even anything these bras not press my shoulders like other bras. Also these bras stay fit. I love these snd order more. Thank you so much😊

Besvarelse fra Comfitunderwear
It was simply make the order. Products is fine.

Besvarelse fra Comfitunderwear
Comfortable bras with wide enough shoulder straps.

Besvarelse fra Comfitunderwear
Vacker bh, och den sitter härligt! Jag kommer definitivt att beställa fler.

Besvarelse fra Comfitunderwear
Tilasin kolmet rintaliivit. Mukavantuntuiset päällä. Kokoa vaikea löytää. Jos ympärysmitta hyvä oli kuppikoko pieni jne. Sähköpostin avulla viestittely hieman hankalaa ja aikaa vievää. Sain kuitenkin uuden setin rintaliivejä veloituksetta eikä vääränkokoisia tarvinnut palauttaa.

Besvarelse fra Comfitunderwear
Varan jag beställde var för liten. Den fanns inte i större storlek så jag ville skicka tillbaka den. Då fick jag välja på tre alternativ:
1. Skicka tillbaka till Kina på egen bekostnad. Med detta alternativ kom en lång harang om att det är helt på mitt ansvar att paketet kommer fram i gott skick och att jag inte får några pengar tillbaka om något händer
2. Få tillgodo på företaget så att jag kan handla GRATIS. Vadå gratis? Jag har betalat 399 kr...
3. Få tillbaka 50 % av pengarna.
Undvik detta företag!

Besvarelse fra Comfitunderwear
Tilaamani rintaliivit tulivat nopeasti eli toimitus ok.
Rintaliivien sisäpinta on kova ja nyppyinen sekä saumat hankaavat.
Tilasin paketin 2+1ilmainen. Yhtä sovitin, mutta epämukavalta tuntui.
Koko on sopiva.
Palaan Olivia liivien käyttäjäksi, jotka ovat mukavan pehmeät.

Besvarelse fra Comfitunderwear
Olen kaksi kertaa tilannut, ensin harmaat ja mustat sama koko, harmaat aivan parhaat, mustat pienet (nousevat ylös). Nyt tilasin kolmet, harmaat taas hyvät ja harmikseni kahdet mustat samassa koossa liian pienet. Halusin palauttaa, niin tuleekin nyt uudet ilman kuluja, hienoa, jos ne vaan on sopivat, tilasin yhtä kokoa isommat 👍🏻

Besvarelse fra Comfitunderwear
Jag var lite tveksam, men beställde det ändå på grund av de positiva kommentarerna på Facebook. Och jag är också väldigt nöjd med det. Jag kommer definitivt att rekommendera er.

Besvarelse fra Comfitunderwear
Olen tilannut monta kertaa ja koska nämä ovat niin mukavat & nätit en muita enää käytäkään. Kiva kun tuli valikoimaan myös valkoinen väri. Toimitus aina muutamassa viikossa.

Besvarelse fra Comfitunderwear
I ordered 3×M size according to size-suggestions: black, red, beige. Beige is perfect size (seems to be bigger) , others a little bit tight to me. Looks and feel nice. Too much e-mails.

Besvarelse fra Comfitunderwear
Riktigt usel. Produkten var sladdrig och uppfyllde inte mina förväntningar alls. Besvärligt att returnera. Kundtjänst bad mig att behålla varan och att de skulle skicka ny. Jag ville inte ha en ny. Fick en returadress till en person i Kina. Trots skickad, spårbar retur, så krävs jag på pengarna av Klarna eftersom Comfit inte godkänt returen. Uppdatering: Comfit godkände returen och jag slapp betala.

Besvarelse fra Comfitunderwear
Kivan näköiset ja mukavan tukevan tuntuiset päällä.

Besvarelse fra Comfitunderwear
I love it. I have already ordered two bras and honestly i only use those. Now i orded more 5 pieces 3 for my sis for a present I am sure she love those too 😊 Thank you!

Besvarelse fra Comfitunderwear
Juuri sopivat, tukevat ja suosittelen myös muille

Besvarelse fra Comfitunderwear
Size was a little bit too small but I was able to get new ones without to pay anything and no need to return the wrong size, delivery took about two weeks

Besvarelse fra Comfitunderwear
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.