Virksomheden har svaret
Deras bh:ar håller exakt vad dom lovar. Inga byglar som skaver ändå hålls brösten på plats och bh:n sitter där den sitter. Har nu köpt tre olika sorter och älskar alla tre.
Virksomheden har svaret
OBS! Dropshipping Kina Dålig kvalitet och passform. Varan känns plastig och luktar märkligt. Retur är i princip omöjligt. Du får själv stå för fraktkostnad till Kina alt få tillbaka 50% av kostnade... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har besvaret 58 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Jag har länge haft svårt att hitta bh:ar som jag inte får ont av då minsta tryck mot ryggmusklerna ger mig spänningshuvudvärk. I och med att jag fick byta om den inte passade så vågade jag prova och hittade till slut en bh som passade. Comfit's allra mjukaste modell går bra om jag har några storlekar större än jag borde ha. Jag är väldigt nöjd.

Besvarelse fra Comfitunderwear
Den första bh jag beställde där hette Tamara och var av väldigt hög kvalitet som sitter bra och ger ett bra lyft, gillar även att det är väldigt lätt att justera axelbanden då man gör det på framsidan och det går även att byta ut dom då de är löstagbara. Men då den har plastbyglar på sidorna som blev obekväm att sitta med länge så beställde jag även deras Get comfy bh som inte har några byglar alls så jag kan ha den när jag ska sitta mycket på jobbet men dessvärre har den helt andra axelband som är väldigt korta så jag får ont i axlarna av dom och de går inte att byta ut då dem är fastsydda. samt att den inte alls ger samma lyft heller.

Besvarelse fra Comfitunderwear
Jag är mycket imponerad av denna underbara kvalite på bhn. Kommer beställa mer av denna fantastiska vara.

Besvarelse fra Comfitunderwear
Fast delivery, most comfortable bra i have ever used

Besvarelse fra Comfitunderwear
They are so convenient , I have never had a bra that feels so comfortable!

Besvarelse fra Comfitunderwear
De är riktigt sköna att ha på sig och håller verkligen bysten på plats. Beställde först enbart en st, men la sedan order om 3 till.

Besvarelse fra Comfitunderwear
Bh Olivia som jag skaffade i mitt första köp sitter så bekvämt att man glömmer att man har bh på sig .
I mitt sista köp av en annan modell blev de inte så. Kan inte ha den . Alla modeller passar nån.
Önskar byta mitt senaste köpt till 2+1 av just bh Olivia .

Besvarelse fra Comfitunderwear
VARNING FÖR ATT BESTÄLLA!
Dessa produkter kommer direkt från Kina!! Passformen är helt fel, och om du vill returnera varan kostar det mycket tid och energi. Dessutom måste du betala cirka 25 euro (275kr) för att skicka tillbaka den till Kina!!
Mycket oprofessionellt: “Returerna måste också skickas tillbaka till Kina, denna returkostnad är därför alltid cirka 25 euro. Du som kund är också helt ansvarig för returförsändelsen.”
Beställ inte här!!!
Tänk efter innan du beställer!!
18/4
Hur vågar ni ens svara så? Jag har försökt få kontakt varje dag i en vecka. Äckliga bedragare!! Ni svarar inte alls på mejlen. Ingenting.

Bra o stadig BH , skönt att ha en BH som funkar utan byglar , toppen

Besvarelse fra Comfitunderwear
Jättefin bh och den är superskön, men det som gör att den inte får 5 är att jag tycker storleken är lite mindre än det som beskrevs på sidan. Jag hade tagit en större storlek om jag vetat.

Besvarelse fra Comfitunderwear
Lätt att beställa, väldigt skön BH och bra information om leveransen!

Besvarelse fra Comfitunderwear
Very comfortable and suitable! Quite fast delivery. Recommmend!
OBS! Dropshipping Kina
Dålig kvalitet och passform. Varan känns plastig och luktar märkligt. Retur är i princip omöjligt. Du får själv stå för fraktkostnad till Kina alt få tillbaka 50% av kostnaden. Mycket märklig och oseriös lösning. Jag hoppas att kundtjänsten är AI, annars är det en person som inte borde jobba med kundtjänst. Undvik detta företag till varje pris!!
Beställde Push-up bh i 3 olika färger. Fattade först inte att de kommer från Kina så leveranstiden är nästan 2 veckor. Nu har jag fått leveransen men tycker det är falsk marknadsföring att de säljer denna bh som Push-up och Stödjande. Den är mjuk och skön men ger knappast mycket stöd och definitivt ingen push-upeffekt. Kommer att ha den hemma och kanske att sova i men något lyft eller större stöd erbjuder den absolut inte! Kan även tillägga att jag inte har extremt tunga bröst eller så, brukar köpa bh i vanliga butiker.
Jag håller med ett tidigare inlägg om att de inte är transparenta om hur returer/återbetalningar går till. Varorna kommer från Kina, och om du vill returnera så får du betala frakt tillbaka till Kina.Detta poängterar de också, och säger att du istället får pengar tillgodo hos företaget eller 50% återbetalt.
The braa is nice. It is rollling up a bit by the end of the day but the support is good.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.