Kundservicen är under all kritik. Har försökt kontakta dom flera gånger, och det går bara via mail, får inget svar. Det blev något konstigt fel vid beställningen där mitt namn ändrades vilket ledde ti... Se mere
Virksomheden har svaret
Skönaste bh-arna jag någonsin haft, inget skav, inte för varma och ger ett bra lyft samt support samtidigt som de är otroligt bekväma. Enkla att tvätta och sitter snyggt även under skira tyger
Virksomheden har svaret
Jag har länge haft svårt att hitta bh:ar som jag inte får ont av då minsta tryck mot ryggmusklerna ger mig spänningshuvudvärk. I och med att jag fick byta om den inte passade så vågade jag prova och h... Se mere
Virksomheden har svaret
Köpte 3 olika färger. Passade perfekt, är enligt min åsikt enorm skön och gav flickorna ett mindre lyft. Är super nöjd och kommer beställa igen. Jag brukar få leta i timmar efter BH som passar. Detta... Se mere
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 61 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
I guess these are ok. I don't understand the hype about the bras. The fabric is thin, and I doubt how these will hold up in heavy use.

Besvarelse fra Comfitunderwear
Olen tyytyväinen hinta laatu suhteeseen. Koko on juuri sopiva, käyttömukavuus kuten luvattiin erinomainen. Henkilökohtaisesti riittäisi vähempi pitsikuviointi.

Besvarelse fra Comfitunderwear
I made two orders for me and my daughter and they were perfect.

Besvarelse fra Comfitunderwear
Sain Koko L mutta sekin oli liian pieni vaikka mulle ehdotettiin M kokoa. Ja siniset liivit oli isommat kuin mustat ja valkoiset samaa kokoa.?

Besvarelse fra Comfitunderwear
Liivit ovat niin hyvä päällä. Sangat eivät tipu eikä kangas löysisty käytössä. En käytä nykyään muita liivejä.

Besvarelse fra Comfitunderwear
I ordered a second set of L-size bras and It seems that these are tighter under breasts than before and make a bit compressive feeling. I am still happy since straps are wonderfully wide!

Besvarelse fra Comfitunderwear
Ei ole laadukkaat eikä istu kauniisti niin kuin kuvissa.

Besvarelse fra Comfitunderwear
Liivit vaikuttavat materiaaliltaan mukavilta, oikeaa kokoa odotellessa😃
Asiakaspalvelu nopea ja hoitaa loistavasti asioita.

Besvarelse fra Comfitunderwear
Miellyttävät helpostipuettavat liivit, sopivat hyvin T-paidan alle koska nännit eivät "paista" läpi :)

Besvarelse fra Comfitunderwear
Yhdet liivit tilannut ja ne ovat hyvät. Sopivan koon valitseminen oli vaikeaa mutta onnistuin tilaamaan oikean koon. Liivit ovat pehmeät, huvin istuvat, ei hankaa eikä purista. Nopea toimitus++

Besvarelse fra Comfitunderwear
Ihanan pehmeät, ei kiristä tai purista mistään.
Kauniin näköiset ja huippu hieno väri ( punainen).
Koko ei ihan täsmännyt, siksi en voi antaa viisi tähteä.

Besvarelse fra Comfitunderwear
Liivit on ihanat päällä näin olkapää kipuisena ja muutenkin . Kauniit myös sanoi mieheni. Ja ne pysyy hyvin paikoillaan.

Besvarelse fra Comfitunderwear
These were as great as I thought these would be! Prize and quality are on good level and for sure will buy other products later as well 👍

Besvarelse fra Comfitunderwear
Tilasin erehdyksessä liian pienen koon. Sopivan koon tilaaminen sujui helposti.
Nyt odotan innolla uusia sopivia liivejä.👍

Besvarelse fra Comfitunderwear
After reading the previous reviews, I had a bit higher expectations for these bras.
Even though I checked the size from the chart, they don't fit as well as I was hoping. Also, the delivery took quite long.
Otherwise, the material feels good and quality seems to be okay.

Besvarelse fra Comfitunderwear
Isorintaisille liian löperö kangas. Rintojen koon takia joutuu ottamaan ison koon ja näin ollen ympärysmitta jää löysäksi ei mitään tukea anna. Muuten toki kaunismalli, harmittaa.

Besvarelse fra Comfitunderwear
Alltså nej. De sitter bra och ger ett fint lyft, men de är gjorda i gummi (nylon, dvs mjuk plast). Det är som att ha en badboll till BH och din hud kan inte andas så man blir helt fuktig under och det luktat snabbt illa. Måste tvätta dem två gånger per vecka! Kommer inte använda dem mer.
Edit: Ordernr. 20844.

Besvarelse fra Comfitunderwear
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.