Italy Amager Anmeldelser 6

3,0

3,0

Middel

Italy Søborg

Italy Søborg: Ved ankomst blev vi mødt af et stillestående, iltfattig indeklima. Vi håbede på det ville ændre sig efter snak med personale, men der var problemer med aircondition. Vinduerne kunne heller ikke åbnes. Capaccio: ok, paneret kalveinderlår: kedelig. Dessert: rabarber tærte og tiramisu skuffende. Vi tog dog desserten med vi hjem, da indeklimaet var ekstremt dårlig. Den ene stjerne går til vinen - en Chardonnay..

12. maj 2018

God hurtig betjening.
Forretter: caspacio var ok. Skaldyrsbisque var tynd. Hvid Bourgogne var til overpris og smagte ikke af noget særligt.

Hovedretter: spaghetti med svampe. Meget kedelig og skuffende sovs. Alt for meget tynd fløde der ikke havde kogt sammen med svampe (champignon) og bacon. Det kunne man have lavet meget bedre og billigere selv. Rød Chianti var ok men igen alt for lille glas til prisen - 80kr.
Børneret med spaghetti og kødboller var fin.
Desserter: Tiramisu var god. Isen til børn var meget krystalliseret.
Regningen endte på 1200kr for 2 voksne og et barn på 2 år. Men det burde allerhøjest have kostet 600kr med den kvalitet.

17. oktober 2017

Rå og blodig kylling serveret TO gange i træk

Min date og jeg var inde at spise på denne restaurant i går.
Vi havde bestilt bord to uger i forvejen, vi havde bestilt noget All-you-can-eat-kylling, og da vi får serveret første portion, kan vi konstatere, at kyllingen er rå i midten og fyldt med blod. Vi sender selvfølgelig maden tilbage.
Tjeneren vender tilbage og siger, at han skulle sige fra køkkenet, at kyllingen ikke fejler noget som helst, og det er helt normalt, at den er rå i midten og blodig inden i. Men når det var sagt, var de i gang med at lave en ny portion til os begge.
Vi får serveret en ny portion, som desværre heller ikke er spiselig. Min kylling, der er paneret, ligger og drypper blod, inden jeg overhovedet har skåret i den. IKKE klar kødsaft. Men blod.
Jeg tager et billede af det samt et billede af hvordan kyllingen ser ud inden i og sender til min bror, der er slagter. Han skriver tilbage, at det må vi under ingen omstændigheder spise.
Min date kontakter sin far, der er læge, bare lige for at være HELT sikker på, vi ikke sidder og bilder os ind, at kyllingen ikke er god, og han siger også, at vi absolut ikke må spise kyllingen.
Vi sender vores mad retur igen, og vi får igen at vide at maden ikke fejler noget. Vi beder om at få pengene retur, og vi får at vide at tjeneren vil hente chefen. Da hun ankommer, gør hun igen klar for os, at maden ikke fejler noget, og at hun selv har spist det til frokost, og hun altså har det helt fint...
På det her tidspunkt er jeg rimelig hangry og skuffet, og min date er mindst ligeså hangry og skuffet, så vi beder selvfølgelig om at få pengene retur og måtte finde et andet sted at spise.

Dem ved bordet skråt bag os, sendte også deres mad retur...

30. juni 2017

Virkelig god oplevelse

Min kæreste jeg spiste på Italy Amager på valentines dag i forbindelse med dinning week 2017.

Vi fik virkelig god betjening af nogle meget søde og kompetente tjenerne.
Der var kort (lige tilpas) ventetid mellem retterne og maden smagte fantastisk. Der var generelt en rigtig hyggelig stemning i restauranten.
Det er helt klart ikke sidste gang at jeg spiser på Cofoco Italy Amager! :D

11. marts 2017

Dining week 2017 - Dårlig oplevelse

Min kæreste og jeg havde sammen med et vennepar valgt at besøge Cofoco Italy på Amager i dining week. Dette blev dog en utrolig dårlig oplevelse.

1: Der gik ca. 20-30 min fra vi satte os til at fi fik vores drikkevarer. Da vi havde valgt at bestille en flaske vin sammen med de andre ting havde de pludselig ikke den vin vi ønskede men kun nogle dyrere flasker.

2: Vi ventede ca. halvanden time på vores hovedret efter vi var færdige med vores forret.

3: Til hovedret blev vi ikke spurgt hvilket stykke kød vi ønskede selvom der var flere valgmuligheder.

4: Kødet vi fik serveret var råt. (De kom dog heller ikke og spurgte hvordan vi ønskede vores kød stegt men råt havde vi nok aldrig bedt om.)

5: Vi skulle have været færdige kl 21.15 men var først færdige kl. 22.45 hvilket resultere i at vores bil var blevet låst inde i parkeringshuset og vi nu skulle til at få fat på en vagt der skulle komme og åbne for os. (+ en væsentlig dyrere parkeringsbillet pga. den sene servering af hovedretten.)

Da vi ber om regningen og finder ud af at de vin de har serveret er en dyrere vin kan de kun give 50 kr i rabat på vinen og en kop kaffe (EFTER vi havde fået vores dessert.) Cheftjeneren vi så kommer i dialog med kommer med den ene undskyldning efter den anden og informere os om at der altså også er andre der har ventet længe på deres mad. (HVAD ER DET FOR EN ARGUMENTATION OVERFOR SINE KUNDER?)

ALT I ALT EN UTROLIG DÅRLIGE OPLVELSE. JEG VIL ALDRIG ANBEFALE NOGEN AT SPILDE DERES PENGE PÅ AT SPISE HOS DEM.

Grunden til de to stjerner er forretten var udemærket og vores tjener var en fin fyr. Ellers havde vores oplevelse været mindre end en stjerne.

19. februar 2017

Er dette din virksomhed?