Bestilte en pizza
Bestilte en pizza, nr: 9.
Fik en lidt kedelig pizza med meget lidt fyld. De “sorte” oliven var skiveskåret og smagsløse.
Sorte kalamata oliven med sten, ville gøre en kæmpe forskel i, smagsoplevelsen.
Restaurant Kul KUL Restaurant KUL Kødbyen Meat Packing Gourmet Dessert Cocktail Space Design Grill Restaurant Grill Høkerboderne Ny restaurant Henrik Jyrk Christian Mortensen Josper grill Yakitori Cool restaurant Copenhagen restaurant
Høkerboderne 16B, 1712, København, Danmark
Bestilte en pizza, nr: 9.
Sorte kalamata oliven med sten, ville gøre en kæmpe forskel i, smagsoplevelsen.
Værste kebab i Randers, stort set ingen fyld, og man kan slet ikke tillade sig at kalde dårlig ugegammel oksefars for kebab.
Smid aldrig dine penge efter en shawarma hos Restaurant Kul i Randers !
Vi købte oksekødskebab med pommes frites som tilkøb.
Pommes frites var de bedste, som vi har smagt i Randers! Kebab'en var udmærket, og den lille salat med sumak var frisk og god. Det eneste, der ikke var god, var hummus'en. Den var sur.
Alt i alt en god købs- og smagsoplevelse.
Vi havde købt Early Bird.
Sød og hjælpsom betjening. Hurtig med drikkevarer.
Lækker humus. Retterne med fisk og perlehøne var fine og velsmagende. Oksekød på bund af granatæblesauce delte selskabet. 2 personer fandt kombinationen velsmagende, mens de resterende 2 personer ikke fandt det, de havde set frem til. Kødet var dog dejligt mørt og velsmagende.
Vi rundede aftenen af med en dejlig varm kaffe og et par spændende kølige drinks, som bestemt kan anbefales, hvis man er til den friske smag (THOMMYS RHUBARB MARGARITA + en med grøn the og ingefærskum)
Alt i alt en dejlig aften med god mad og drikke, serveret af søde og opmærksomme tjenere.
Alt i alt en utilfredsstillende oplevelse. Menuen til 450 kr. var så madfattig, at man fortsat var sulten efter besøget.
Det er ganske enkelt ikke i orden at servere mikroskopiske retter, selvom de er pakket ind i fine betegnelser.
Jeg giver normalt aldrig stjerner eller karakterer men hermed en velfortjent EN STJERNE i håb om, at anmeldelsen bliver læst af restauranten med omsætningsnedgang til følge.
Ganske enkelt fremragende. Nød hver en bid af deres 5 retters menu med en flaske god hvidvin til. Og fantastisk service og atmosfære.
Havde på første aften i Copenhagen Dining Week 2019, en helt igennem elendig oplevelse på Restaurant Kul.
Det startede med at vi blev 3 personer forsøgt placeret på barstole uden ryg i vinduet. Da den ene af gæsterne er en ældre dame, bad vi dem om at finde os et regulært bord med almindelige stole. Da fik vi at vide, af tjeneren at vi havde købt de ”billige” dining week billetter og ikke dem der berettigede os til et bord. Jeg insisterede på, at der kun findes ét prisleje for Dining Week, og at hun i givet fald må dokumentere hvor på websitet man kunne vælge i mellem flere prislejer. Så sagde hun pludselig, at det måtte være slettet fra websitet. Den fungerende manager blandede sig og sagde yderst spydigt, at han godt kunne spørge samtlige gæster om de ville bytte plads med os. Efter 10 minutters diskussion med ham, blev vi sat 3 personer ved et 2-personers bord.
Aftenen fortsatte med markant uprofessionel servering. Blandt andet blev vi spurgt om ekstra brød af én tjener, da det ikke kom rykkede vi to andre to tjenere, som så sagde at det kunne vi ikke få.
Hvis maden havde været i orden, kunne det have kompenseret en lille smule for ovenstående. Det var desværre ikke tilfældet. Retterne var kolde og triste og mindede mest om noget der havde stået i en udstillingsmontre.
Hvis ikke man kan håndtere et stort antal gæster og hvis man ønsker at behandle Dining Week gæster som andenrangskunder, så bør man ikke være en del af Dining Week.
Vi sætter aldrig mere vores ben på Kul, men kommer hellere på nærliggende Fleisch eller Nose2tail, hvor vi har haft fantastiske oplevelser, OGSÅ på Copenhagen Dining Week.
Har nu prøvet Kul 2 gange, og er virkelig ikke imponeret.
1. gang fik vi lidt mad og drinks. Min bøf var stegt perfekt, men virkelig underlig konsistens, nærmest tør... bearnaisen var fuldstændig intetsigende og resten som om det kom fra frost. Drinksene var til gengæld gode!!
2. gang fik vi lidt mad og vin. Jeg fik det samme som sidst, i håbet om det var bedre. De havde formået at gøre det endnu mere ringe, og endda tilføje en kunstig røgsmag til bøffen. Tæt på klam... Vinen var rigtig god, men også den dyreste de havde.
Der er meget røg i luften, så man lugter af bål og mine øjne sved helt vildt derinde.
Deres tjenere er helt vildt på. Men idag havde de en gut rendende rundt der ikke anede hvad han lavede. Skulle til at rydde af mens vi spiste, tog vores glas selvom vi havde bestilt mere vand, kom ikke med vores vand osv.
Alt i alt virkelig ikke noget man behøver at besøge. Tag naboen Mother i stedet...
under al kritik !
vi havde bestilt bord til 5 personer og da vi efter et kvarters tid havde fundet ud af hvad vi ville have og skulle til at bestille fik vi af vide vi kun kunne bestille det samme alle sammen da de havde travlt det har jeg nu aldrig oplevet før. selve maden var også skuffende og vi gik derfra sultne da der serveres meget små portioner
Maden var af lav kvalitet og generelt ringe standard gode lokaler ok betjening
Besøgte Kul som en del af dining week.
Hyggelig restaurant og god vin. Men der var alt for lidt mad på tallerkenerne og hovedretten var tør.
Den smule kød man fik til hovedretten var tør, så vi måtte bede om ekstra sauce for at få det til at glide ordentligt ned.
Kvinderne i selskabet, som normalt vis altid levner mad når vi er ude og spise, gik sultne derfra. Så kan man selv overveje hvordan vi mænd havde det. Og det var efter at vi havde måttet bede om mere brød.
En lille kugle krappekød på 3cm i diameter, en lille brødstump på ca. 4*4cm, en lille stykke fisk på ~3*5 cm, et lille stykke kød ~4*4cm og 2 marshmellows til desert var ca. hvad der blev serveret over en 4-retters menu - og der var ikke noget nævneværdigt af tilbehør til nogen af retterne.
Det er fuldkommen ligemeget om en menu koster 150kr eller 2000kr. Når man går derfra skal man være rimelig mæt. Om det skyldes at vi besøgte stedet under dining week, skal jeg ikke kunne sige - men hvis man ikke kan få økonomien til at hænge sammen med en dining week menu som man bliver mæt af, så lad da være med at tilmelde din restaurant til dining week.
Jeg forstår ikke at man ikke laver en lille skål cremet polenta eller svampe-risotto ved siden af hovedretten, så man rent faktisk har noget mættende. Det kan da dårligt være en god forretning at skabe så dårlig reklame for sig selv.
Restaurant Kul er i hvert fald ikke et sted jeg umiddelbart besøger igen - ej heller et sted jeg vil anbefale andre at tage hen.
Havde mit salgsteam med på KUL i går aftes. Fantastisk atmosfære og venlig betjening. Vi valgte alle deres 5 retters menu med vinparring. Det var en udsøgt oplevelse og jeg har sjældent oplevet en så god vinparring. Jeg giver restaurant KUL mine varmeste anbefaling.
supper lækkert. servicen var i top og man kunne ikke pege på noget dårligt. super lækkert sted at nyde en super hyggelig aften.