Fourhands Anmeldelser 17

3,4

3,4

Middel

Alt for dyrt for så middelmådig mad

Virkelig ringe madoplevelse! Overhovedet ikke prisen værd. 400 kr. for 3 retters uden dessert - alt for dyrt for så middelmådig mad, hvor der ikke er nogle ekstraordinære smage og noget mad, som man i princippet selv kunne have bikset sammen i køkkenet. Vi endte med at komme af med knap 900 kr. for to personer. Det er ikke det værd. Der findes mange andre steder, hvor man kan få meget mere for pengene. Man kunne undre sig over nogle af de gode anmeldelser...

9. oktober 2025

Dejlig overraskelse !

På denne restaurant findes der intet menukort. I stedet skal man lade sig overraske af en menu sammensat af årstidens råvarer.
Virkelig lækker mad og god vinmenu. Hyggelig snak med tjeneren under serveringen.
Alt i alt en dejlig oplevelse - vi kommer meget gerne igen

4. december 2025

Vi har været her mange gange

Vi har været her mange gange, og hver gang er både service og mad fuldstændigt fantastisk!

Jeg vil anbefale alle at besøge Four Hands, hvis man befinder sig i nærheden af Silkeborg.

Helt klart byens bedste restaurant.

14. november 2025

Fire hænder der tryller

Som altid en fantastisk oplevelse at komme forbi drengene på Four Hands.
Lækre drinks, vin, uovertruffen mad og meget behageligt selskab i betjeningen - der er altid garanti for røverhistorier!

Vi glæder os allerede til næste gang de fabelagtige fire hænder skal trylle med gode lokale råvarer for os.

7. november 2025

Manglende hensyn og inklusion – en skuffende oplevelse

Jeg besøgte restauranten i august sammen med nogle veninder, men det blev desværre en ubehagelig og ydmygende oplevelse.
Jeg er hørehandicappet bad derfor om, at der blev skruet ned for baggrundsmusikken, så jeg nemmere kunne deltage i samtalen ved bordet. Det blev af tjeneren afvist med henvisning til et "koncept", men højtalere kunne drejes væk fra vores bord. Der blev ikke fulgt op på, om den foreslåede løsning faktisk hjalp (hvilket den naturligvis ikke gjorde, for lyden forsvinder jo ikke), og jeg blev heller ikke informeret om muligheden for et mere stille lokale, hvilket kunne have gjort hele forskellen. Jeg måtte forlade restauranten efter 30 minutter, men fik dog ”lov” til at betale den fulde pris for en menu jeg ikke fik.
Som hørehandicappet i næsten 30 år har jeg oplevet meget, men jeg har aldrig fået så ydmygende en behandling, som på Four Hands. Jeg er altid blevet mødt med venlighed for forståelse – altså frem til nu. I Danmark lever omkring 800.000 mennesker med hørehandicap, og de har ret til at vide, hvad de går ind til, når de booker bord. Tydelig information og vilje til at tilpasse sig er ikke bare god service – det er respekt.

30. august 2025

Dårlig oplevelse - kommer ikke igen.

Dårlig oplevelse – vi kommer ikke igen!
Vi var fire veninder, der havde booket bord på Four Hands og havde set meget frem til besøget, især på grund af de gode anmeldelser. Desværre blev vi slemt skuffede!
Allerede ved ankomsten blev vi mødt med en påtale over, at vores femte veninde var blevet syg og derfor ikke kunne deltage. Tjeneren virkede tydeligt fornærmet over det, og det var en ubehagelig start på aftenen.
Maden var udmærket, men ikke noget særligt og meget dyr for kun tre små retter. Til den pris kan man finde væsentligt bedre alternativer i Silkeborg.
Servicen trak helt sikkert den samlede oplevelse helt ned. Tjeneren var meget påtrængende med mersalg og vi følte os presset til hele tiden at bestille mere på trods af, at vi både købte cocktails og vin. Efter desserten, da vi ikke havde bestilt endnu en runde drinks eller kaffe, blev vi i praksis smidt ud af restauranten med bemærkningen fra tjeneren: “Jeg finder lige en regning til jer.”
Oven i det hele blev vi opkrævet et afbestillingsgebyr på 350 kr. for den veninde, der meldte afbud grundet sygdom – hvilket vi ikke var blevet informeret om på forhånd.
Alt i alt en rigtig dårlig og dyr oplevelse. Det føltes, som om vi blot var der for at blive malket for flest mulige penge. Vi har besøgt mange restauranter gennem årene, men Four Hands kommer vi aldrig tilbage til da man som gæst bestemt ikke føler sig velkommen. Vi kan ikke anbefale stedet til andre.

4. april 2025

Lækker mad og vin.

Vi er stadig begge helt høje over den lækre mad og dejlige vin i denne lille hyggelige restaurant. Alt sammen til meget rimelige penge. At der udelukkende findes en menu, er et kæmpe plus, da maden er frisk, nylavet og af de bedste råvarer. Glæder mig allerede til at skulle derned igen en anden gang.
Tak for en fantastisk oplevelse.

17. februar 2024

Anden og sidste gang vi besøger Four Hands

Anden gang vi besøgte Four Hands. Ejerne virkede begge to som om de var i dårligt humør og var lidt ubehøvlede. De startede med at vi endelig bare skulle spørge om drinks. Da der blev spurgt, om de kunne lave en mojito så kigger ham den ene surt og siger “Mynte er ikke i sæson!!”. Synes det var en unødvendigt måde at svare tilbage på. Generelt bare en dårlig holdning fra dem den aften. Maden var fin nok, men ikke noget vi kommer for en tredje gang.

24. november 2023

Helt igennem super sted

Helt igennem super sted
Imødekommende ejere. Virkelig god, interesseret og kompetent betjening.
Lækker, enkel mad som gode smagsnuancer.
Virkelig god stemning i det lille hyggelige lokale.
Varm anbefaling herfra.

9. november 2023

Fra syltet sennepskorn til lokalt glaspusteri

Vi har besøgt stedet tidligere både til frokost, en cocktail, et glas vin og til aften. Det her sted emmer af passion fra start til slut. Udover fantastik service og gastronomi på højt plan, men med begge ben på jorden, så fuldfører de konceptet med glas fra det lokale glaspusteri.

16. september 2023

Her kommer vi så gående på vores…

Her kommer vi så gående på vores bryllupsdag og taler om, skal vi have en cocktail valget falder på 4 hænder og vi går ind. Restauranten er fuld og vi spørger til 2 pladser ved køkkenet. Kort sagt udsøgt betjening, madoplevelse ud over standart, særdeles perfekt ramme, stor tilfredshed. Midt i Silkeborg! Tak til Four Hands

6. maj 2022
Vis anmeldelser på alle sprog. (17 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto