Den perfekte overraskelse til vores gæster! Vi holdte bryllup d. 6/9 og ville gerne have nogle ordentlige drinks - og det var lige præcis hvad cocktail Company kunne levere. De kom med hele setupp... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Cocktail Company er Danmarks førende leverandør af professionelle cocktailoplevelser til både firmaevents og private fester. Siden 2010 har vi leveret bartendere, mobile cocktailbarer og skræddersyede drinksløsninger til alt fra sommerfester og julefrokoster til bryllupper og konferencer. Vores team består af erfarne bartendere og eventfolk, der sætter en ære i at levere høj kvalitet, god stemning og exceptionel service hver gang. Vi arbejder landsdækkende og tilpasser hver oplevelse efter jeres ønsker og behov. Fra små, intime arrangementer til store firmafester med hundredvis af gæster. Med 4.9 stjerner på Trustpilot og tusindvis af tilfredse kunder er Cocktail Company det sikre valg, når I vil løfte jeres event til næste niveau. Besøg os på cocktailcompany.dk og få et uforpligtende tilbud i dag.
Erhvervsvej 17, 2600, Glostrup, Danmark
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Super service orienteret og hurtige.
Vi stod onsdag og manglede en bar til en firma arrangement om fredagen.
Cocktail Company hjalp os.
Både levering og selve bartenderne var top professional.
Vi kan kun anbefale Cocktail Company og vil helt klart booke dem igen
Alt fungerede som forventet. Det er anden gang de leverer. Kom som aftalt og opsatte baren og bartenderen var meget venlig, smilende og kompetent.
En fantastisk kundeoplevelse fra booking til efter arrangementet. Proaktiv kontakt før og efter arrangementet for at sikre at alt var i orden. En super god bartender, som var smilende og professionel hele tiden også når der var travlt. Ingen lange køer, god stemning og altid et smil. Gode Cocktail uden brug af syntetisk smagsvarianter. Godt menukort, noget til alle.
Stærk kundeservice!
Cocktail company lytter til deres kunder når de kommer med feedback på kursus. Deres kundeservice (Julie) møder kunderne lige der hvor de er og tager alle henvendelser seriøst. Det er det som skaber stærke teams og stærke produkter. Tak for det til Cocktail Company og glæder os til at se jer snart igen.

Besvarelse fra Cocktail Company
Kan anbefales 100% - alt lige fra levering til eksekvering forløb super professionelt, og bartenderen var kompetent til fingerspidserne.
En fornøjelse og vi vil helt sikkert gentage succesen :-)

Besvarelse fra Cocktail Company
Vi havde bestilt et cocktailkursus til vores firmafest, og det var bare et supergodt arrangement! Godt tilrettelagt og virkelig søde bartendere! Alle deltagere synes, at det var rigtig sjovt med de skiftende opgaver og at få lov at prøve at stå bag baren. Og der var samtidig masser af mulighed for hyggesnak undervejs. Og de tilkøbte drinks-kit vakte stor begejstring. En helt klar anbefaling herfra!

Kanon service!
Havde bestilt et cocktail pakke onsdag d. 7/9-22 i håb om den kunne komme inden lørdag d. 10/9-22 da jeg skal have gæster.
ringer til dem om eftermiddagen d. 9/9-22 fordi kunne ikke spore min pakke ved GLS. det viser sig at der hvor de havde leveret pakken ikke havde fået sendt pakken med GLS... lidt træls men fair. Det er så her den vanvittige kundeservice kommer ind i billedet.
De gæster jeg skal have på besøg bor i Aarhus (jeg selv i Randers) personen jeg talte med siger så at de gerne vil levere min pakke hjem til en af mine kammerater de skal blot bede om et navn og en adresse.
vi snakkede frem og tilbage af nogle omgange og til sidst kom der styr på det hele!
Jeg kan kun give Cocktail Company de varmeste anbefalinger! Holdkæft en service!
Den er bestemt udover det man normalt vil forvente når man handler på nettet!
kæmpe kado!
Tak!

Besvarelse fra Cocktail Company
Vi har brugt Cocktail Company i 5-6år og har altid oplevet super service og ikke mindst lækre drinks. Virkelig lækre drinks.
Det er ualmindeligt nemt da de kommer med det hele og så er festen i gang.
Bartenderne har altid været søde, smilende og været en del af festen.
Eneste minus er at de et par gange er løbet tør for ingredienser og derfor kan gæsterne ikke få de ønskede cocktails - amatør fejl som ikke må ske!

Besvarelse fra Cocktail Company
Super god service og lækre drinks! Kan anbefale deres cocktail abonnement :-)

Besvarelse fra Cocktail Company
Super sød bartender, gode drinks og super god stemning

Besvarelse fra Cocktail Company
Vi havde fornøjelsen af at have Cocktail Company til at sætte en bar op til vores julefrokost med 8 forskellige cocktails. Det var et kæmpe hit på selve aftenen og kommunikation samt planlægning op til kørte super smooth. Vi kommer helt sikkert til at anvende Cocktail Company igen.

Besvarelse fra Cocktail Company
Super god oplevelse og meget serviceminded bartender.

Besvarelse fra Cocktail Company
Genialt koncept. Super dygtig bartender, som kommer med alt til nogle super lækre drinks - både bar, glas, ingredienser osv. osv. Det var med til at gøre festen (en mindre fest for 20 deltagere) ekstra festlig, og jeg kan klart anbefale konceptet.

Besvarelse fra Cocktail Company
Vi har benyttet Cocktail Company flere gange til firmafester og servicen er rigtig god. Det er styr på hele processen fra A-Z og prisen er fair.
Varm anbefaling herfra!
Stor ros til CC som leveret en kanon løsning til vores firma fest! Lækre detaljer, højt niveau, på pletten og kommer med højt humør
Kompetent og deltagende bartender, der leverede meget smagfulde drinks.
Super lækre cocktails og god service, såvel ved ordre som ved personlig behandling
Klart et sted jeg kommer til at handle et andet sted og besøge
Super lækre cocktails og service. Tak!