Den perfekte overraskelse til vores gæster! Vi holdte bryllup d. 6/9 og ville gerne have nogle ordentlige drinks - og det var lige præcis hvad cocktail Company kunne levere. De kom med hele setupp... Se mere
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Cocktail Company er Danmarks førende leverandør af professionelle cocktailoplevelser til både firmaevents og private fester. Siden 2010 har vi leveret bartendere, mobile cocktailbarer og skræddersyede drinksløsninger til alt fra sommerfester og julefrokoster til bryllupper og konferencer. Vores team består af erfarne bartendere og eventfolk, der sætter en ære i at levere høj kvalitet, god stemning og exceptionel service hver gang. Vi arbejder landsdækkende og tilpasser hver oplevelse efter jeres ønsker og behov. Fra små, intime arrangementer til store firmafester med hundredvis af gæster. Med 4.9 stjerner på Trustpilot og tusindvis af tilfredse kunder er Cocktail Company det sikre valg, når I vil løfte jeres event til næste niveau. Besøg os på cocktailcompany.dk og få et uforpligtende tilbud i dag.
Erhvervsvej 17, 2600, Glostrup, Danmark
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Jeg har brugt CocktailCompany af flere omgange til både små selskaber (20-30 personer) i privat regi og til store firmajulefrokoster (400+ personer) og det spiller bare. Det er derfor jeg bruger dem igen og igen.
Fantastisk service og super eksekveret!
Har brugt Cocktail Company til flere events og de har leveret hver eneste gang.
Høj service der leverer mere end forventet! Stor anbefaling herfra!
Fantastisk oplevelse og vel eksekveret.
Kommunikationen og afvikling er fantastik fra start til slut.
Jeg kommer helt sikkert til bruge deres services en anden god gang i fremtiden!
Har brugt firmaet et utal af gange, perfekt service og søde personer helevejen.
Der er kommet nyt i mit uheldige møde med Cocktail Company - dette gør jeg redigerer min tidligere anmeldelse vedr. deres kundeservice - som i den grad ændrede karakter. Og først tak for det. 👌🏼
Vores nye mail korrespondancer som først udbød et uforpligtende undskyld fra Cocktail
Companys side, og dernæst insisterede de på som et plaster på “såret” at levere is i Tønder - hele 3 stk. til min kommende fest.
De kontaktede mig flere gange telefonisk også for at være sikre på kontakten.
Det er dejligt når en virksomhed tager ens forlydende for gode varer - det er god skik og brug. Ikke fordi kunden altid har ret men i dette tilfælde var der ikke nogen tvivl - og det lagde de ej heller skjul på. Når man føler sig taget alvorligt så udviser man også det samme den anden vej. 🌟
Næste gang vi skal holde en fest vil vi bestemt afprøve cocktail Company - vi nåede at bestille andetsteds i mellemtiden - men for at vi selv kunne være “de gode kunder” ville vi ikke aflyse.
Cocktail Companys håndtering af sagen - som udelukkende gik på deres kundeservice- fortjener derfor en opdateret anmeldelse der i sin absolutte orden også skal have opdateret sine “stjerner “ i vores øjne.
Vi glæder os derfor til at modtage is på Tønder til vores fest. Vi siger tak for undskyldningen og i er absolut i vores favør næste gang der skal bestilles bar og cocktails. 🙏🏻
Tidligere anmeldelse :
Jeg kontaktede cocktail Company for over 1 måned siden. Jeg udfyldte en formular med relevante oplysninger. Kort efter fik jeg en mail hvori der stod de manglede enkle oplysninger - det svarede jeg på med det samme ( arrangementets dato) da det selfølgelig var en væsentlig detalje. Kort efter fik jeg ny mail - hvori de bad om oplysninger om arrangementets placering - selfølgelig endnu en detalje - som jeg dog allerede havde skrevet i formularen og som man måske også kunne have spurgt om i 1. Mail men nuvel jeg svarede - herefter hørte jeg intet. Nu 1 måned hvis ikke mere efter - har jeg skrevet at cocktail Company ikke skulle ulejlige sig i at svare da jeg har fundet et andet firma der kan varetage min fødselsdag. Utroligt skuffende og dåelig kundeservice samt procedure for booking.
Vi var 42 kolleger fordelt i hver sit hjem til fælles cocktail smagning og vi havde en fest.
Bartenderen var super god til at fortælle om de forskellige drinks og der var flere muligheder for i små grupper at kunne smalltalke og hygge medens vi besvarede quizz spørgsmål m.m. Et professionelt firma som jeg bestemt kan anbefale til andre virksomheder eller private
Vi havde et fantastisk arrangement i personaleforeningen med Cocktail Company. God bartender som skabte god stemning og styrede begivenhederne rigtigt godt. Fedt med quiz og konkurrence elementet undervejs. Der var styr på det hele - og vi modtog cocktail ingredienserne i god tid og pakket rigtigt fint ind. Kan varmt anbefales.
Mine varmeste anbefalinger til Cocktail Company og deres online kursus. Vi var 11 medarbejdere, der alle modtog en kasse med lækre ingredienser. Hele processen fra A-Z kørte gnidningsfrit, og der var konstant hurtige svar at få, hvis spørgsmål opstod undervejs. Selve kurset var både hyggeligt og sjovt med lækre drinks, blindsmagning og quiz - konkurrenceelementet gjorde det ekstra sjovt.
Alt i alt, super god oplevelse!! :) :) :)
Vi havde en super god oplevelse til vores virtuelle Cocktail kursus. Specielt at der er et konkurrence element i det og så i form af quiz og blindsmagning var helt perfekt.
Online team-event afholdt for 10 deltagere fordelt på Danmark, Tjekkiet og UK som fik tilsendt ingredientskasser forud.
Rigtig fint arrangement med den virtuelle bartender som guidede os igennem nogle gode drinks, quiz osv.
Godt med et Corona-venligt tiltag her i tiden hvor vi ikke kan være F2F :)
Vi havde bestilt Cocktail Company til en virtual team event i de 'mørke' vintermåneder. Det var hele vejen igennem en meget positiv oplevelse og jeg kan derfor kun varmt anbefale det samme til andre.
Vores firma deltog i et af Cocktail Company's virtuelle cocktail kurser/events i november 2020.
Vi bestilte et virtuelt cocktail kursus til 100 deltager og lige fra starten var Cocktail Company fuldstændig professionel i hele deres håndtering af vores event. Deltagerne fik leveret cocktail kits og ingredienser 1 til 2 dage før kurset skulle afholdes.
Selve cocktail kurset forløb rigtig godt.
Bartenderen var dygtig til at fortælle om de forskellige ingredienser og teknikker der skulle bruges og hvad de hver især gav til cocktailen.
Det kan varmt anbefales."
Vi havde en super god oplevelse med Cocktail Company'et, som vi havde hyret til et firmaarrangement. Super fine aktiviteter, gode drinks og søde bartendere.

Besvarelse fra Cocktail Company
Super oplevelse med cocktail Company :) lækre drinks og god betjening, sød og nærværende bartender som var smilende og godt humør , bliver helt sikkert booket igen 🍹🍹

Besvarelse fra Cocktail Company
Fantastisk service og de bedste drinks, jeg nogensinde har smagt. Og alle gæsterne til vores kobberbryllup elskede dem også. Kæmpe succes at have cocktail company som en del af vores fest.

Besvarelse fra Cocktail Company
Havde booket jer til 50 års fødselsdag for 40 mennesker og hele oplevelsen var bare i top! Søde mennesker helt fra min forespørgsel til opfølgning, levering, servering og nedtagning. Lille minus for mig var en begrænsning af min ynglings drik, som ikke kunne laves 100% efter mit ønske grundet hygiejne. Men alle de andre drinks var bare tip top! Jeg må spare op til endnu et besøg fra jer :) Tak for en super oplevelse, hvor også mine gæster synes alt var dejligt.

Besvarelse fra Cocktail Company
Jeg havde bestilt cocktailcompany.dk til cocktailkursus og fribar til min 40 års fødselsdag og må bare sige, at de leverede en fuldstændig professionel opgaveløsning. før dagen blev jeg telefonisk kontaktet for at sikre alt var på plads, og allerede der var der god stemning.
På dagen var vi en lille flok på 10 kvinder, men alligevel var bartenderen frisk, imødekommende, nærværende og mega dygtig til at navigerer i, at den bestilte opgave blev løst samtidig med, at festlige indslag fik sin plads. Bartenderen kom 1 time før og formåede på en enorm diskret måde at stille hele baren op, så hun var klar til at gå på til tiden. Det var mega lækre rådvare og drinks kunne tilpasse den enkeltes behov for sødme og syre - tusinde tak for jeres biddrag til en sjov fest - jeg vil til hver en tid bestille jer igen .......... TOP PROFESSIONELT

Besvarelse fra Cocktail Company
Kan virkelig varmt anbefale Cocktail Company 👌🏼 Så gode drinks, super sød bartender (høflig, serviceminded osv.)
Kom før det aftalte tidpunkt, så ALT var klar inden vi skulle starte med at have drinks. Kun rosende ord herfra. Ikke sidste gang jeg vil bruge dette firma.

Besvarelse fra Cocktail Company
Mange tak til Jer, for den gode service , i henhold til aflysning af vores aften ,hos Jer i lørdags , På grund af Corona. God stil med hurigt tilbage betaling at de indbetalte penge, Vi glæder os til at kunne bestille en anden gang.