Cocktail Company Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 26 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte den professionelle tilgang og det flotte setup, som skaber en god ramme for arrangementer. Bartenderne beskrives som søde, dygtige og yderst imødekommende, hvilket bidrager til en fantastisk stemning. Mange sætter pris på den fremragende service, hvor alt fra kommunikation til praktiske detaljer håndteres nemt og effektivt. Drinksene roses for at være lækre og varierede, og falder i god smag hos gæsterne. Kunderne oplever, at firmaet er meget fleksibelt og imødekommende over for specifikke ønsker og behov. Dette bidrager til en følelse af at være i gode hænder, hvor alt spiller, som det skal, og arrangementet afvikles problemfrit.

Det, folk taler mest om

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service, hvor mange roser den fremragende service og input gennem... Se mere

Staff

Anmeldere nævner positiv feedback om personalet, og mange roser bartendernes professionalisme, venlighed og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Den perfekte overraskelse til vores gæster! Vi holdte bryllup d. 6/9 og ville gerne have nogle ordentlige drinks - og det var lige præcis hvad cocktail Company kunne levere. De kom med hele setupp... Se mere

Vi har lige brugt Cocktail Company til vores firmajulefrokost for 160 personer på Sports Group Denmark. Megafed oplevelse og de allerbedste drinks - både med og uden alkohol. Alt var super professione... Se mere

Vi havde brug for en god drinksbar til vores sommerfest på arbejde, og vi har brugt Cocktail Company et par gange før. Forrige gang, var der problemer med en fadøls-fustage der ikke virkede, og de... Se mere

Vi brugte Cocktail Company til vores genbryllup, og det var en virkelig god oplevelse 🍸✨ Kommunikationen op til festen var nem og på selve dagen var alt bare i top. Bartenderne var søde og skab... Se mere

1. Catering
  2. Drikkevaredistributør
  3. Eventkoordinator
  4. Fødevarekonsulent
  5. Spiritusforretning
  6. Festplanlægger

Cocktail Company er Danmarks førende leverandør af professionelle cocktailoplevelser til både firmaevents og private fester. Siden 2010 har vi leveret bartendere, mobile cocktailbarer og skræddersyede drinksløsninger til alt fra sommerfester og julefrokoster til bryllupper og konferencer. Vores team består af erfarne bartendere og eventfolk, der sætter en ære i at levere høj kvalitet, god stemning og exceptionel service hver gang. Vi arbejder landsdækkende og tilpasser hver oplevelse efter jeres ønsker og behov. Fra små, intime arrangementer til store firmafester med hundredvis af gæster. Med 4.9 stjerner på Trustpilot og tusindvis af tilfredse kunder er Cocktail Company det sikre valg, når I vil løfte jeres event til næste niveau. Besøg os på cocktailcompany.dk og få et uforpligtende tilbud i dag.

4,7

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Super professionelle

Super god oplevelse fra start til slut - super service!⭐️

25. april 2025

Besvarelse fra Cocktail Company

Tusind tak for de flotte ord! Vi er rigtig glade for, at du havde en god oplevelse hele vejen igennem.

Alt var i orden

Alt var i orden, søde bartendere og god dialog om arrangementet. Dem kan man godt booke igen :-)

15. marts 2025

Besvarelse fra Cocktail Company

Tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os, at alt var i orden, og at du havde en god oplevelse. Vi ser frem til at hjælpe dig igen.

Fantastisk service og uforglemmelige drinks!

Vi havde en fremragende oplevelse med Cocktail Company! Fra starten af var der en fremragende dialog, og planlægningen forud for vores fest var helt i top. De havde et professionelt setup på festdagen. Bartenderen var exceptionelt dygtig og spillede en stor rolle i at løfte stemningen til næste niveau med fantastisk veludførte drinks. Jeg ser frem til at benytte Cocktail Company igen og kan varmt anbefale dem til enhver, der ønsker at gøre deres arrangement ekstraordinært!

7. marts 2025

Besvarelse fra Cocktail Company

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse – både i planlægningen og på selve dagen. Vi elsker at bidrage til en fest med gode drinks og en stemning, der løfter oplevelsen.

Vi sætter pris på din anbefaling og håber at byde dig velkommen igen en anden gang. Tak fordi du valgte os!

En rigtig god oplevelse

Alt ifm. dette arrangement fungerede perfekt. Især bartenderen, der var perfekt castet til sin opgave med en god blanding af professionalisme og humor, var med til at give os en skøn oplevelse. Konkurrencerne var sjove, udfordrende og afvekslende.

16. januar 2025

Besvarelse fra Cocktail Company

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det er skønt at høre, at arrangementet levede op til forventningerne, og at bartenderen bidrog positivt til oplevelsen. Vi er også glade for, at konkurrencerne var både sjove og udfordrende.

Vi håber at se dig igen en anden gang!

Meget professionelt

God dialog forud for festen. Professionelt setup på stedet. Fantastiske bartendere og drinks. Der var sørget for alt. Bruger dem gerne igen!

11. januar 2025

Besvarelse fra Cocktail Company

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du var tilfreds med både dialogen, setup’et og vores bartendere. Vi ser frem til at hjælpe dig igen en anden gang!

Super service og lækre drinks!

God service, support og opfølgning.
De leverer altid smagfulde drinks og super personale til at stille op, afvikle og rydde op efter arrangementet.

18. december 2024

Besvarelse fra Cocktail Company

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og drinks. Vi ser frem til at hjælpe med dit næste arrangement! 🥂

Kan SÅ varmt anbefale Cocktail Company

Kan SÅ varmt anbefale Cocktail Company. Super søde kompetente bartendere og så emmer det bare af kvalitet med flotte glas og smagfulde cocktails og bare godt. Brugte dem til en firmafest.

6. december 2024

Besvarelse fra Cocktail Company

Tusind tak for den varme anbefaling! Vi er glade for, at vores bartendere og cocktails kunne bidrage til en god firmafest. Det betyder meget for os at høre, at I satte pris på både kvaliteten og detaljerne. Vi håber at kunne hjælpe jer med flere events i fremtiden!

Sikke en fin oplevelse.

Sikke en fin oplevelse at have Cocktail Company på besøg. Sød og afdæmpet bartender, masser af is, masser af gode drinks i glas (ikke plastik - på nær den sidste halve time inden oprydning). Det hele gik op i en højere helhed. Til sidst men ikke mindst også vældig god kommunikation ifm. bestillingen.

6. december 2024

Besvarelse fra Cocktail Company

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at I havde en god oplevelse med vores bartender, drinksene og kommunikationen. Det betyder meget for os at få feedback på detaljerne. Vi ser frem til at kunne skabe flere gode oplevelser for jer fremover!

Perfekt bar til 2 x 40 års fødselsdag

Vi har holdt 2 x 40 års fødselsdag med bar fra cocktail Company.
Vi har haft en rigtig god oplevelse hele vejen igennem. Alle har været super søde, sælger, opsætter af baren og ikke mindst bartenderne.
Vi ønskede også mulighed for mocktails, hvilket blev imødekommet.
Gæsterne var meget imponeret og glade og vi var det samme. Drinksene smagte fantastisk.

2. november 2024

Besvarelse fra Cocktail Company

Tusind tak for de rosende ord! Vi er virkelig glade for at høre, at I havde en fantastisk fødselsdagsfest hos os. Vi nød også at have jer som gæster og håber at få muligheden for at servere cocktails for jer igen en anden gang :)

Professionelt, tjekket og dejlige cocktails

En sand fornøjelse at opleve et så gennemprofessionelt koncept, hvor alle trin fungerer perfekt, fra bestilling, til levering og afhentning af udstyr og selvfølgelig selve aftnen med en dygtig bartender og dejlige cocktails. Man får virkelig meget valuta for pengene.

21. september 2024

Besvarelse fra Cocktail Company

Hej Jens! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse hos os. Tøv endelig ikke med at kontakte os igen.

Jeg ville gerne give mere end 5…

Jeg ville gerne give mere end 5 stjerner, hvis det var muligt.
Jeg bestilte 2 bartendere til min havefest den 25 maj.
Helt fra start, da jeg lavede bestillingen ca. en måned før arrangementet skulle finde sted, blev jeg mødt med entusiasme og en meget professionel tilgang til tingene. Da selve arrangementet blev afholdt mødte 2 friske og profesionelle bartendere op og havde fuld kontrol over baren. Selv de små svipsere blev løst uden problemer.
Det er ikke sidste gang jeg vil benytte mig af cocktail Company
Jeg kan varmt anbefale cocktail Company.

25. maj 2024

Jeg stod og skulle bruge en bartender…

Jeg stod og skulle bruge en bartender til et 18 års fødselsdagsarrangement og der var kun en uge til. Jeg fandt firmaet på nettet og tog kontakt. Super service fra første kontakt, flot præsentation af oplægget og super god oplevelse hele vejen igennem. De cocktails vi havde valgt var rigtig gode og bartenderen dygtig. Jeg vil til en hver tid tage kontakt næste gang.

9. maj 2024