citrance.comAnmeldelser

TrustScore 3 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Köp absolut inga smycken! Enligt butiken så var det halsband i silver men efter en kort tid så skavdes färgen bort och det kom fram en rostfärg under det silverpläterade. Butiken hävdar att då jag... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Filten är jättefin och namnet blev så bra. Satte nästan i halsen när ”paketspårningen” sa att paketet inte kom som det skulle. Jag som skulle skicka filten till mitt barnbarn i Norge. Men slutet got... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

I received my package and the order itself and it’s delivered time was fine, as well as the quality on the blanket. However the only issue is that the wording on the blanket was grammatically incorrec... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Sengetøjsforrretning

Skrevet af virksomheden

Vill du få någon att känna sig speciell? Då har du kommit till rätt ställe. Våra produkter är den perfekta presenten till dina nära och kära. Oavsett om det är för ett speciellt tillfälle eller bara en vanlig dag, så har vi allt du behöver. Vi garanterar att du får det bästa, för det är vad du förtjänar. Vi lägger vårt hjärta och engagemang i detta för att skapa detta underbara och magiska ögonblick utan att det ska kosta dig skjortan.

Kontaktoplysninger

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

7 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Super mysig och mjuk

20. august 2022

Din feedback hjälper oss alltid att underhålla och förbättra våra tjänster

Om du råkar ha några frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Bad experience

It took to long time. I did not get some information about Its going to take long time.

20. august 2022

Jag är ledsen att höra att du är missnöjd med din beställning.

En medlem av kundsupportteamet kommer att kontakta dig direkt för att hjälpa dig vidare.

Paketet har kommit!

Paketet har kommit!
Jättefin filt.
Är jättenöjda med kvalitet och support.
Fem klara stjärnor av fem möjliga!

16. august 2022

Excellent handling

Very good communication through the whole process. I am very satisfied with the soft blanket. The delivery was quick and easy.

16. august 2022

Snabbt svar från support

Snabbt svar från support. Sakerna lite försenade, men det meddelades direkt.

11. august 2022

Ingen kundkontakt

Gjorde en beställing på en filt till min dotter. Filten är betald. Pengarna drogs från mitt konto den 28 Juli. Något bekräftelsmail har jag inte fått. Därfär kan jag inte spåra min försändelse. Jag har mailat till er 2 gånger med förfrågan om bekräftelse mail. Men har inte fått något svar från er. Bedrövligt dåligt tycker jag. Kan acceptera att det tar ett tag för filten att levereras. Men att ite få någon som helst återkoppling från er är inte acceptabelt. Har ju ingen aning om ni har fått min beställing eller inte. Pengarna har ni i alla fall fått!

10. august 2022

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fast shipping and great customer…

Fast shipping and great customer support when I accidentally ordered the wrong number of blankets.

9. august 2022

Jag är nöjd och glad

Jag är nöjd och glad för köpet till mina barn

7. august 2022

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Allt fungerade som det skall

Allt fungerade som det skall vid beställning och varan kom i utlovad tid.

7. august 2022

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastiskt fin och välsydd filt

Fantastiskt fin och välsydd filt. Bra emballerad och snabb leverans, trots semestertider.
Stort tack!

6. august 2022

Varning för bluff!!!!!!!’

Har betalat flera tusen kronor men får inga varor. Inget svar från supporten. Ett bluffföretag , VARNING!!

6. august 2022

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Jag försökt häva mitt köp eftersom ni…

Jag försökt häva mitt köp eftersom ni inte svarar då jag vill ändra leverans adress, bara automatiska svarsmail. Börjar undra om detta är en scam, förmodar att ni inte hör av er, tack..

5. august 2022

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Okej filt

Okej filt, inte mer.....
Kommer vacuumförpackad vilket ger ett billigt första intryck. Lång leveranstid, men det är klart kommer ju hela vägen från Kina.
Ingen support som hört av sig......

5. august 2022

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Enormt lång leveranstid 20 dagar…

Enormt lång leveranstid 20 dagar hittills, ingen leverans! Översvämmas av säljmail ! Rekommenderas inte!

30. juli 2022

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

As expected but packaging could be better

The gift was as expected, but the packing could be better. The blankett was very wrinkled becouse of bad packaging, needed to wash it to get rid of wrinkles.

18. juli 2022

Fast delivery

Fast delivery, smart emballage (package and shiping) . Looks realy nice, fels great.

11. juli 2022

Blev helt perfekt!!

8. juli 2022

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Köpte min andra filt från Citrance för…

Köpte min andra filt från Citrance för ett par veckor sedan. Orsaken var att jag letade efter en doppresenter till min Guddotters son. Jag fick se reklamen på Instagram och insåg direkt att jag löst dopgåva. Den första filten köpte jag till min dotter för flera år sedan. På den tiden fanns endast 4 alternativ. Nu finns det massor och även andra motiv. Kvaliteten är fantastisk. Så mjuk att alla förvånas och vill inte ”hänga av” sig filten om de har den över axlarna. Rekommenderas till ALLA.

4. juli 2022

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Den var bra

Den var bra, trodde bara att det skulle vara lite bättre kvalitet på den.

20. juni 2022

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

This is a very good item

This is a very good item, thanks 😊

18. juni 2022

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.