citrance.com Anmeldelser 125

TrustScore 3 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Köp absolut inga smycken! Enligt butiken så var det halsband i silver men efter en kort tid så skavdes färgen bort och det kom fram en rostfärg under det silverpläterade. Butiken hävdar att då jag... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Köpte min andra filt från Citrance för ett par veckor sedan. Orsaken var att jag letade efter en doppresenter till min Guddotters son. Jag fick se reklamen på Instagram och insåg direkt att jag löst d... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Filten är jättefin och namnet blev så bra. Satte nästan i halsen när ”paketspårningen” sa att paketet inte kom som det skulle. Jag som skulle skicka filten till mitt barnbarn i Norge. Men slutet got... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Sengetøjsforrretning

Skrevet af virksomheden

Vill du få någon att känna sig speciell? Då har du kommit till rätt ställe. Våra produkter är den perfekta presenten till dina nära och kära. Oavsett om det är för ett speciellt tillfälle eller bara en vanlig dag, så har vi allt du behöver. Vi garanterar att du får det bästa, för det är vad du förtjänar. Vi lägger vårt hjärta och engagemang i detta för att skapa detta underbara och magiska ögonblick utan att det ska kosta dig skjortan.

Kontaktoplysninger

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

7 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Köp absolut inga smycken!

Köp absolut inga smycken!
Enligt butiken så var det halsband i silver men efter en kort tid så skavdes färgen bort och det kom fram en rostfärg under det silverpläterade. Butiken hävdar att då jag inte hörde av mig inom deras 30 dagar för tillåten retur så gör dom ingen återbetalning trots att dom sålt falska varor. Skickade också flera bilder till dom på halsbandet som visar skadorna.

Beställ absolut inga smycken!!!

29. april 2026

Hej Nina,

Tack för din feedback. Vi är verkligen ledsna att höra att du är missnöjd och skulle gärna vilja få chansen att lösa detta åt dig.

Jag har försökt hitta ditt konto för att kontakta dig direkt, men jag har svårt att hitta en beställning under detta namn. Kan du skicka ett kort meddelande till support@citrance.com med ditt ordernummer eller den e-postadress som användes vid köpet?

När vi har fått dessa uppgifter kommer vårt team att prioritera att hitta en lösning som passar dig.

Inte värt det.

Beställde hoodies med brodering på armen med bokstav och hjärta.
Är tunnare baddräkts liknande tyg, korta i armarna trots storlek L. Hjärtat är inte alls lika ”tjockt” broderat på som i bilderna.
Besviken..

3. februar 2026

Hej Nea,

Det är verkligen tråkigt att höra att du inte är nöjd med din beställning. Vi värdesätter verkligen din upplevelse och finns här för att hjälpa dig.

Vänliga hälsningar

Scam

Scam!
Varning! Beställ inte! Ser inte ut som på bilden, färgen är annorlunda, jag beställde den gråa och den rosa, den gråa var annan nyans och den rosa var korallfärgad. Storken stämmer inte heller, beställde storlek L till min pojkvän och armarna var alldeles för korta och luvan satt extremt tight. Dessutom kommer dessa direkt från Asien, så leveranstiden är lång! Tar 3-4 veckor och ska du returnera är det till en adress i USA, så det kostar så mycket att det inte lönar sig. Gör inte mitt misstag - avstå från att beställa! Tro inte på recensionerna på deras sida då de granskas och godkänns av dem och de släpper inte förbi ärliga/dåliga recensioner.

18. januar 2026

Hej Delin

Jag är verkligen ledsen att höra att du inte är nöjd med din beställning. Vi värdesätter din upplevelse och finns här för att hjälpa dig.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Matta med mina älskade djur♥️

Galet fin matta på mina pälsklingar😍
Underbar kvalitet och mycket finare i verkligheten än vad jag hade väntat mig🙏

30. august 2025

Hej Veronica,

Tack för din recension!

Det är alltid ett nöje för oss att få feedback från våra värdefulla kunder. Din feedback hjälper oss alltid att upprätthålla och förbättra våra tjänster. Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna.

Med vänliga hälsningar

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

The first blanket was printed…

The first blanket was printed incorrectly, but it was fixed quickly and efficiently. It took little longer but result was good

20. august 2025

Hello Lisa,

Thank you for your review!

It is always a pleasure for us to receive feedback from our valued customers. Your feedback always helps us maintain and improve our services. If you have any questions, please do not hesitate to contact us, we will be happy to help you.

Best regards

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ordered a doormat with dog print

Ordered a doormat with dog print. The quality was extremly poor, very thin and very limp. Only usable on my ordinarie doormat for support. The prints were ok.
Do not recommend The item. No info how to clean ,even if it is possible att all?

20. august 2025

Hi Zorro,

I’m really sorry to hear that you’re not satisfied with your order. We truly value your experience and are here to help.

Warmest regards,

Dörrmatta 👍

Mattan med vår hund på blev jättefin 👍
Är supernöjd😀

21. august 2025

Hej Lisselott,

Med vänliga hälsningar

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Varor kom fort och trevligt bemötande…

Varor kom fort och trevligt bemötande och inga problem med någonting. Tack för ert genuina intresse att göra kunden till kung.

22. maj 2025

Hej Elisabeth,

Tack så mycket för din recension!

Det är alltid ett nöje för oss att få feedback från våra uppskattade kunder. Din feedback hjälper oss alltid att upprätthålla och förbättra våra tjänster. Om du har några frågor, tveka inte att kontakta oss, vi kommer gärna att hjälpa dig.

Väldigt uppskattad sherpa filt

Väldigt uppskattad sherpa filt , mycket bra kvalitet och smidigt att man kan välja bild och editera direkt på hemsidan. Ca 2 v frakttid helt okej.

28. april 2025

Hej Micael,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Claiming to be a Swedish company when…

Claiming to be a Swedish company when they are actually Chinese!!!

3. februar 2025

Cześć Lee,

Bardzo dziękujemy za poświęcenie czasu na podzielenie się swoją recenzją - naprawdę to doceniamy!

Bardzo mi przykro, że nie jesteś zadowolony ze swojego zamówienia. Członek naszego zespołu obsługi klienta skontaktuje się z Tobą bezpośrednio, aby wszystko naprawić. Jesteśmy tutaj, aby pomóc!

Skräp från kina

Skräp från kina. Det borde vara en varning för detta företag då det är saker som tillverkas i kina och säljs dyrt i Sverige. Lång frakttid

7. februar 2025

Cześć Mattias,

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Delivery took over 2 months

Delivery took over 2 months

11. januar 2025

Cześć Tintin,

Delivery took too long

The site did not mention how much it would take for the product to arrive- it was meant as a present but arrived too late (one month after I had ordered it). The product in itself is fine and corresponds to what is presented online.

7. januar 2025

Cześć Iuliana,

Toppen

Toppen. sanbbleverans och en bra vara

1. januar 2025

Hej Alexander,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Bra kvalitet på varan uppfyllde…

Bra kvalitet på varan uppfyllde förväntningarna 👌

24. december 2024

Hej Rikard,

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

I received my package and the order itself and it’s delivered time was fine, as well as the quality on the blanket. However the only issue is that the wording on the blanket was grammatically incorrect, which wasn’t shown on the website. For me, this really defeats a little of the purpose. Instead of ”till min dotter” as it said it would be, the blanket instead read ”till mitt dotter”.

20. december 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snabb leverans. Hoppas mottagaren av presenten tycker lika mycket om den som jag.

22. december 2024

Hej Carina,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Lite lång leveranstid men jätte fin…

Lite lång leveranstid men jätte fin produkt så värt väntan

9. december 2024

Hej Ingrid,

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

förvänta mig vad jag önskade

21. november 2024

Hej Juan,

Tack så mycket för din recension!

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.