Vi bestilte to sandwich, men da der kun var et par medarbejder på arbejde til at servicere på Cirkel K (der hvor der ligger et stort tranportcenter lidt væk fra motorvejen) endte et plastik skilt med... Se mere

Jeg giver minus stjerner til dette skod firma. De behandler deres personale rigtig dårligt, især dem som ikke er i fagforeningen. Anklager deres personale for umenneskelige ting, man må under ingen om... Se mere

Frækt at tage 20 for 3 mundbind - alle andre steder koster de 50 øre, og ikke næsten 7 Kr/stk. Ideen er vel at beskytte kunder og personale, og ikke tjene penge ??? At de så ovenikøbet er placeret he... Se mere

Har lige været på Cirkel K Skærup Vest... Mon virus holder ferie? Det skulle man da ihvertfald tro udfra den måde dels medarbejdere og besøgende agerede på. Ingen restriktioner eller overholdelse af h... Se mere

1,4

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Bilvask ender i forsikrings sag

Efter en tur i deres bilvask i Ikast kom vi ud med en stor ridse langs døren i en bil vi lige havde købt 14 dage før. Den kvindelige medarbejder var venlig og forstående og kontaktede hendes chef. Derefter gik det ned af bakke, chefen var uhøflig og prøvede at skubbe den over på os og sagde at den havde været der før og vi bare ikke havde tjekket bilen da vi købte den. Super uprofessionelt. Og det bliver så til forsikringssag nu

10. november 2024

Dårlig mad på Karlslunde

Spiste på Karlslunde her til aften. Færdigretter varmet i microovn a la dem man kan købe i Rema1000 til 10 kr. på tilbud. Det så virkelig uappetitligt ud med servering i plastbeholder og med dårligt træ-bestik som ikke kunne gennemskære senerne i kødet.
Ærgerligt at kvaliteten var SÅ dårlig, for de unge mennesker som var ansat var søde og venlige, og de kan jo ikke gøre for at det produkt de skal levere er dårligt.
Slut med Cirkel K herfra.

22. september 2024

Cirkel k Tuelsø

Har lige købt 2 stk pizza slice på cirkel k tuelsø. De mest tørre og kolde jeg nogensinde har set. Spurgte den unge mand bag disken om han ikke kunne varme dem men nej det gjorde de ikke. Sidste gang jeg har handlet der 🤮🤮🤮

22. september 2024

Cirkel K Horsensvej - Vejle

Ville have købt nogle sodavand, og havde set 7-UP, men det var umuligt at se hvad for et tilbud den høre under, og synes det var ret flabet den måde, den medarbejder sagde hvor den hørte med.

11. september 2024

Synd man ikke kan give minus stjerner

Synd man ikke kan give minus stjerner.
Toilettet er lukket pga rengøring og der er et enkelt der kan bruges. Handicap toilettet kan bruges men man skal bede om en nøgle. Den påstår medarbejderen bag skranken at den er udlånt. Efter 20 min samt banken på døren undres jeg og en anden. Den anden spørger efter nøglen og får samme svar. Og snakker om at bare der ikke ligger en og er skidt hvis der der en derinde… medarbejderen nægter at der er noget og hidser sig op og bliver ved at sige: at det skal han ikke diskutere med kunder. Må sige at diskussionen stod helt på hans side da hverken jeg eller den anden kunde nævnte andet end bekymring i et helt normalt toneleje.
Jeg tier stille mens jeg venter på min svigerdatter og i min tavshed får jeg igen at vide han ikke vil diskutere det og at jeg skal forlade butikken.
Jamen Cirkel K… det er hermed gjort
Men troede i min naivitet der sku to til at diskutere.

11. august 2024

Konkurrence FUSK

Min datter har vundet en kinder country, som vi forsøgte at hente på Cirkel K ved chokolade krydset i Ballerup for 30 min siden. De havde ikke den variant i butikken og vil ikke give en anden variant. Det er ikke første gang vi oplever dette. Jeg er færdig med at lægge penge hos cirkel K, så længe de holder folk for nar på den måde.
Mhv. Henrik Petz

14. juli 2024

Kunne i ikke skifte jeres medarbejder…

Kunne i ikke skifte jeres medarbejder ud, der har aftenvagten i dag kl.22.15 i Ølstykke. han får 7 x 👎👎👎👎👎👎👎.
Da vi bl.a er trætte af at blive angivet pris for vores vare i kartofler. Modtager et stort rungende ØV, på spørgsmålet om: var det alt?
Og vi bliver ønsket en go morgen eller herlig morgen når vi forlader butikke og det er på alle tider af døgnet.
Og så virker han en kenden usorineret.

Her til aften, roterede vi i døren og gik, da vi så det var ham der stod bag disken. Vi kørte simpelhen til Cirkel K i Frederikssund istedet.

22. juni 2024

Cirkel k Nyborg

Cirkel k Nyborg. De vil have 35kr for varm vand. Skulle bare bruge en smulle til mælk til min søn😂 ellers 5kr for tomt kop og varm vand i vandhanen😂
Bedste service

15. april 2024

De tager ikke imod egne gavekort..

Ville bruge et gavekort på benzin, der så åbenbart ikke virkede fordi der var en system fejl. Så gav de hovedkontoret skylden. Og kunne ikke fortælle hvornår jeg så kunne benytte gavekortet. Vanvittig dårlig service.

13. april 2024

Jeg står desværre tilbage med en dybt…

Jeg står desværre tilbage med en dybt frustrerende oplevelse fra Circle K på Kuldyssen i Taastrup, som jeg føler, det er nødvendigt at dele. For nogle måneder siden købte jeg to gasflasker til min grill. Da jeg løb tør for gas under madlavning, åbnede jeg den anden flaske, kun for at opdage, at der var en fejl med den, som forhindrede gassen i at slippe ud.

Med den tomme og den defekte gasflaske vendte jeg tilbage til Circle K for at få den ene genopfyldt og den anden byttet på garantien. Til min store skuffelse nægtede både sælgeren og lederen, Nikolas, at hjælpe mig, da jeg ikke havde kvitteringen. På trods af at flasken, der var defekt, tydeligt var ubrugt - vist med fuld vægt og den rød plombering - blev jeg informeret om, at deres returpolitik kun strækker sig over 14 dage.

Denne oplevelse har efterladt mig med en følelse af at være strandet uden den nødvendige støtte fra en forretning, jeg stolede på. Jeg forstår vigtigheden af en kvittering, men i situationer hvor beviser tydeligt viser produktets tilstand, håber jeg på mere fleksibilitet og kundeservice. Det er vigtigt for forbruger tillid, at der findes løsninger, selv når den direkte dokumentation mangler.

Jeg håber, denne feedback kan være anledning til overvejelse hos Circle K i Taastrup om, hvordan lignende situationer kan håndteres fremover, så kunderne føler deres tillid til forretningen er berettiget. Det er ikke kun flasken, der er på spil her, men kundetilfredshed og troen på retfærdig behandling.

9. marts 2024

Jeg købte 4 pølsehorn

Jeg købte 4 pølsehorn, og der stod at jeg måtte tage en gratis sodavand med, men kassemanden sagde jeg skulle betale for den .... GG Cirkel K

Det er ikke særlig fedt .. Nu er min mund ørken fordi jeg ikke fik noget at drikke til min knastørre pølsehorn.

28. januar 2024

Cirkel K i Rødovre

Cirkel K i Rødovre. Tankstationen med dk absolut dårligste service!
Jeg er heldigvis selv elbil ejer, så jeg er fri for deres produkter til dagligt. Men jeg skulle tanke min kærestes benzin bil. Så er de gudhjælpemig ved at opdatere alle deres standere kl. 9 fredag morgen!!! What!!! jeg ventede 20 min på overhovedet at kunne komme til at tanke.

5. januar 2024

Er dette din virksomhed?