Via Bol.com voor het eerst in aanraking gekomen met Chewies. Ons specifieke voer voor onze hond was namelijk niet op voorraad bij de webshop waar we normaal bestellen. Het voer was de volgende dag al... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Goed aan de telefoon geholpen en idd de volgende dag in huis. Het was ff spannend of het op tijd zou zijn maar ze zijn afhankelijk van postnl. Ik had het om 14 uur besteld en de volgende avond om 21.3... Se mere
12 april 2026 iets besteld maar tot op heden niks ontvangen . in de bevestigingsmail kan je op een button drukken waarna je de bestelstatus zien en daar staat wachten op voorraad heel vreemd tel... Se mere
Virksomheden har svaret
Sinds de sluiten van de winkel en de overgang naar enkel een magazijn, is het één en al ellende met deze winkel. Eerst geen communicatie meer tussen administratie en Klarna, waardoor ik een aanmanin... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bij Chewiesdierenwinkel.nl geloven we dat een huisdier meer is dan een dier. het is een volwaardig gezinslid. Daarom doen we elke dag nét dat beetje extra om baasjes én hun huisdieren de beste ervaring te bieden. Wat ons onderscheidt? • Snelle levering. Bestellingen worden zo snel mogelijk verwerkt, zodat jouw huisdier nooit lang zonder zijn favoriete voeding of snacks hoeft te zitten. • Scherpe prijzen. Kwaliteitsproducten voor een eerlijke prijs, zonder in te leveren op service. • Kennis van dierenvoeding. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste voeding en adviseren op basis van de behoeften van jouw hond of kat. • Net dat beetje extra. Regelmatig verrassen we klanten met een klein cadeautje bij hun bestelling of denken we mee wanneer een product niet meer leverbaar is. • Betrouwbaarheid. We verpakken iedere bestelling met zorg en doen er alles aan om onze klanten tevreden te houden. Gaat er onverhoopt iets mis? Dan lossen we dat zo snel en goed mogelijk op. Bij Chewiesdierenwinkel.nl staan kwaliteit, service en liefde voor dieren centraal. Dat is waar wij iedere dag met veel plezier aan werken.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Voordelig geprijsd en snel geleverd
Hier kattenvoer besteld vanwege de aantrekkelijke prijs in vergelijking met andere aanbieders. Bestelling werd binnen gestelde tijdstermijn geleverd. Schrok even van de slechte reviews maar mijn ervaring was dus positief.
Er is het verkeerde geleverd en sommige…
Er is het verkeerde geleverd en sommige dingen zaten er niet bij. Ze hebben me gebeld en ik ben akkoord gegaan met een terugbetaling van de spullen die niet geleverd waren. Na 3 weken nog steeds mijn geld niet terug en ze reageren niet op mail. Op het telefoonnummer krijg ik telkens de voicemail, die spreek ik in maar ze bellen nooit terug.
Besteld via Bol.com bij Chewies. Ontvangt geen product wel aanmaning
1 ster omdat je anders niet verder komt!
Besteld via Bol.com bij Chewies Dierenwinkel. Zending is volgens Post.nl niet fysiek aangeleverd. Na 1 week dien ik via Bol een traceerverzoek in bij verkoper. Ze sturen liever een nieuwe zak op. Daar ga ik mee akkoord. Daarna hoor ik: niks, noppes, nada van Chewies Dierenwinkel. Maar … krijg niet veel later wel een aanmaning van ze via Bol.com! Negatieve eerlijke review bij Bol onder product geplaatst, kijken of Bol zo fair is deze te plaatsen! Om hun klanten te waarschuwen die via Bol bestellen. Chewies Dierenwinkel is een bedrijf in mijn ogen met geen service.
Nog een hele lange weg te gaan :(
Beste mensen bij Chewies. Jullie besteden teveel tijd aan je facebookpagina's en te weinig aan jullie administratie en het afhandelen van jullie klantreacties. Wij bestellen al meer dan 1,5 jaar bij jullie en betalen altijd keurig vooraf. Vervolgens leveren jullie ook keurig alleen er wordt nooit een factuur verstrekt. Wij vragen nu al maanden (per telefoon, per mail, per whatsapp) om die facturen, maar buiten wat loze toezeggingen nog steeds geen facturen. En het is zo simpel...... Jullie kunnen ons bereiken via de klantgegevens van Wolf Medical in jullie systeem of via de gegevens zoals vermeld op diverse berichten op jullie Facebook pagina's.
Beste Richard, leuk dat jullie meer dan een maand na het plaatsen van dit bericht reageren. Ik heb geen gemiste telefoontjes, en ook geen emailtjes. Dus sorry ik weet dan ook niet wie of wat je hebt gebeld of gemaild. Ik heb inmiddels wel een kaartje ontvangen van iets wat jullie zonder dat ik er om heb gevraagd hebben verstuurd. Ik ga dat morgen even ophalen. Wat ons betreft ook zand erover maar wij hebben inmiddels wel een andere leverancier waar we bestellen en al dit geneuzel niet hebben. Groet en het ga jullie verder goed

Besvarelse fra Chewiesdierenwinkel
Slecht kom je daaraan op vrijdag na 12…
Slecht kom je daaraan op vrijdag na 12 uur zijn ze dicht zet het dan op je website rij je dus voor niks. Va de website hoef je het ook niet te doen is dus al een paar keer fout gegaan drie weken moeten wachten op honden voer kreeg ik het eindelijk is het verkeerd en ook niet compleet kon ik dus nog langer wachten. Dus ik ga er niet meer heen en zeker niet bestellen.