Via Bol.com voor het eerst in aanraking gekomen met Chewies. Ons specifieke voer voor onze hond was namelijk niet op voorraad bij de webshop waar we normaal bestellen. Het voer was de volgende dag al... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Goed aan de telefoon geholpen en idd de volgende dag in huis. Het was ff spannend of het op tijd zou zijn maar ze zijn afhankelijk van postnl. Ik had het om 14 uur besteld en de volgende avond om 21.3... Se mere
12 april 2026 iets besteld maar tot op heden niks ontvangen . in de bevestigingsmail kan je op een button drukken waarna je de bestelstatus zien en daar staat wachten op voorraad heel vreemd tel... Se mere
Virksomheden har svaret
Virksomheden har svaret
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Bij Chewiesdierenwinkel.nl geloven we dat een huisdier meer is dan een dier. het is een volwaardig gezinslid. Daarom doen we elke dag nét dat beetje extra om baasjes én hun huisdieren de beste ervaring te bieden. Wat ons onderscheidt? • Snelle levering. Bestellingen worden zo snel mogelijk verwerkt, zodat jouw huisdier nooit lang zonder zijn favoriete voeding of snacks hoeft te zitten. • Scherpe prijzen. Kwaliteitsproducten voor een eerlijke prijs, zonder in te leveren op service. • Kennis van dierenvoeding. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste voeding en adviseren op basis van de behoeften van jouw hond of kat. • Net dat beetje extra. Regelmatig verrassen we klanten met een klein cadeautje bij hun bestelling of denken we mee wanneer een product niet meer leverbaar is. • Betrouwbaarheid. We verpakken iedere bestelling met zorg en doen er alles aan om onze klanten tevreden te houden. Gaat er onverhoopt iets mis? Dan lossen we dat zo snel en goed mogelijk op. Bij Chewiesdierenwinkel.nl staan kwaliteit, service en liefde voor dieren centraal. Dat is waar wij iedere dag met veel plezier aan werken.
Kontaktoplysninger
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Det tager typisk over 1 måned at svare
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Zij leveren een goed merk voer voor…
Zij leveren een goed merk voer voor onze honden (Brit)

Besvarelse fra Chewiesdierenwinkel
Hele fijne winkel met goed assortiment…
Hele fijne winkel met goed assortiment aan voeding en speeltjes voor me huisdier en altijd snelle levering! Fijn personeel ook, denkt goed mee !

Besvarelse fra Chewiesdierenwinkel
Prima kwaliteit en prijs verhouding
Wederom een grote bestelling gedaan waarbij er altijd een klein cadeautje bijgeleverd wordt.
1 product was niet op voorraad en werdt hier keurig over geïnformeerd en geadviseerd bij een andere keuze.

Scherpe prijzen
Scherpe prijzen, bestelling wordt altijd snel verwerkt en wat ik vooral belangrijk vind is dat ze meedenken en goed advies geven.

Service Chewies
Ik wil graag mijn ervaringen delen met Chewies dierenwinkel. Deze winkel is altijd een fijne plek geweest voor zowel mijn katten als voor mij. Het deskundige advies dat ik hier altijd ontving, maakte dat ik met vertrouwen mijn aankopen deed. De medewerkers waren altijd vriendelijk en stonden klaar om te helpen met elke vraag of probleem dat ik had.
Helaas is de fysieke winkel gesloten, maar gelukkig gaat de winkel online verder. Ik heb al een aantal keer gebruik gemaakt van hun online service, en ik ben blij te kunnen zeggen dat de kwaliteit van de dienstverlening onveranderd hoog is gebleven. Via een bericht zijn ze snel te bereiken en geven ze nog steeds even vriendelijk en deskundig advies als voorheen.
Ik wens Chewies veel succes met hun online avontuur en ik blijf zeker trouw mijn bestellingen plaatsen. Ze hebben mijn vertrouwen gewonnen, zowel in de winkel als online, en ik kijk uit naar de voortzetting van onze relatie in deze nieuwe vorm.
Veel succes online!

Altijd correct en snel!
Altijd correct en snel!
Altijd bereikbaar.
Gewoon top.

Super fijne winkel/webshop
Super fijne winkel/webshop. Was te laat om voer te bestellen. Was sneller op dan gedacht. Voer bij chewies besteld en de volgende dag geleverd. Top service!

Hondenvoer
Al jarenlang betrek ik hondenvoer van hunnie. Prima winkel en webshop en vandaag weer goed advies gekregen over de keus in snoep en allergie en een gunstige prijsstelling. Een aanrader.

Heel lekkere brokken
Heel lekkere brokken!
Onze hond vindt de Brit premium brokken heerlijk. Snel geleverd en voordelig.

I love Chewies
I love Chewies, een aanrader voor elke dieren vriend. Goed en vakkundig advies.

Klantvriendelijk en goede service

Besvarelse fra Chewiesdierenwinkel
Bestel hier altijd mijn hondenvoer
Bestel hier altijd mijn hondenvoer, altijd op tijd en al regelmatig iets extra aangetroffen in de bestelling!

Besvarelse fra Chewiesdierenwinkel
Richard van Chewies geeft complete…
Richard van Chewies geeft complete service. Goed advies, snelle levering en altijd wat extra’s. Ik ben meer dan tevreden!

Erg fijn bedrijf
Erg fijn bedrijf. Wij komen al jaren bij Chewies voor onze honden. Goede voorlichting en goede service.

Besvarelse fra Chewiesdierenwinkel
Al jaren klant altijd goede service …
Al jaren klant altijd goede service en goed advies over voedingsmiddelen.
Komt er iets later dan altijd een terug koppeling.

Besvarelse fra Chewiesdierenwinkel
Echt een onwijs fijne winkel
Echt een onwijs fijne winkel, ik word hier altijd goed geholpen door het personeel en mijn bestellingen zijn altijd optijd! Zeker een aanrader om hier voer te bestellen

Al jaren tevreden klant
Super sevice altijd alles netjes geleverd en zo niet dan altijd netjes een terug koppeling.
Al jaren klant en zeer tevreden.
Kundig en klantvriendelijk

Besvarelse fra Chewiesdierenwinkel
Gratis product aanbieden maar niet leveren.
Via bol.com bestellen wij vaker hondenvoer via deze website. Dit doen wij omdat de prijs van dit hondenvoer nagenoeg overal hetzelfde is, alleen deze website er een gratis hondensnack bij aanbied.
2 keer ontvangen en dan zat er een zakje hondenkoekjes of trainingssnoepjes bij, erg leuk.
Vandaag voor de derde keer bij hen besteld alleen zat er geen snack bij. Gebeld met bol.com die op hun beurt met de leverancier (deze website) heeft gebeld. De medewerker van bol.com gaf aan dat ze het veel te duur vonden om een zakje na te sturen en dat ik een cadeaubon van 2,50 euro kon krijgen. Daar kon ik wel een zakje koekjes voor kopen.
Nou ik weet niet via welke winkel je tegenwoordig nog voor 2,50 een zak hondenkoekjes kunt kopen, maar ik zou niet weten waar dat dan zou moeten zijn.
Het gaat me niet om die zak koekjes, maar om de afhandeling. Omdat de prijs van het product overal hetzelfde is kopen wij bij hun omdat ze er iets bij doen om mij als klant te trekken. Dan vind ik dat ze dat ook na moeten komen. Als je hadden gezegd dat ze bij de volgende zak een extra zakje doen ofzo zou ik het ook goed hebben gevonden. Maar nu word ik even afgepoeierd met 2,50. Nou dan koop ik wel weer bij zooplus, want daar spaar ik gewoon punten.
Update 29 mei 2024 aantal sterren veranders van 1 naar 4:
vandaag kreeg ik een pakket binnen van chewiesdierenwinkel (ik verwacht naar aanleiding van deze review). Hierin zat een breed pakket van verschillende hondenkoekjes, trainingssnoepjes en een paar andere snack/voer pakjes. Erg royaal moet ik eerlijk zeggen.
Ik heb niet echt iets vernomen van de klantenservice van deze website. Geen mailtje, telefoon of voicemail of iets dergelijks dus het is voor nu speculeren. maar gezien de inhoud van het pakket neem ik aan dat het een goedmaker is van eerdere levering.
Ik heb de review veranderd naar 4 sterren omdat ik het een oplossing vind die boven verwachting is, maar wel jammer dat er geen communicatie aanvast zit en dat er pas wat gebeurd nadat ik een review schrijf en het niet direct aan de telefoon met bol.com kon. Toch zou ik het in de toekomst nog een kans willen geven om nog eens te bestellen bij deze site.

Great service and delivery
Helpful service by phone answering my questions about changing dog food and ensuring delivery for the next day –– on a Friday late afternoon before a holiday weekend. I received the food delivered as promised the next morning. This was my first time using Chewies, and I will order from them again.

Besvarelse fra Chewiesdierenwinkel
Onbereikbaar, onvriendelijk en leveren niet
Sinds de sluiten van de winkel en de overgang naar enkel een magazijn, is het één en al ellende met deze winkel. Eerst geen communicatie meer tussen administratie en Klarna, waardoor ik een aanmaning kreeg terwijl het openstaande bedrag al lang betaald was. Aan de telefoon wordt ik bot en onvriendelijk te woord gestaan (als het al lukt om iemand aan de lijn te krijgen), om vervolgens van kastje naar de muur gestuurd te worden. Nu weer een bestelling geplaatst, spullen zijn volgens de website op voorraad... meer dan een week geen enkele reactie, zelfs geen status aanpassing, ondanks dit keer vooruit betaald is. Dit nijgt naar oplichting.
Ik heb mijn lesje wel geleerd met dit bedrijf. Ik bestel voortaan mijn spullen ergens anders.