Chewiesdierenwinkel Anmeldelser

TrustScore 4 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

12 april 2026 iets besteld maar tot op heden niks ontvangen . in de bevestigingsmail kan je op een button drukken waarna je de bestelstatus zien en daar staat wachten op voorraad heel vreemd tel... Se mere

Virksomheden har svaret

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Sinds de sluiten van de winkel en de overgang naar enkel een magazijn, is het één en al ellende met deze winkel. Eerst geen communicatie meer tussen administratie en Klarna, waardoor ik een aanmanin... Se mere

Virksomheden har svaret

Virksomhedsoplysninger

1. Dyrehandel

Skrevet af virksomheden

Bij Chewiesdierenwinkel.nl geloven we dat een huisdier meer is dan een dier. het is een volwaardig gezinslid. Daarom doen we elke dag nét dat beetje extra om baasjes én hun huisdieren de beste ervaring te bieden. Wat ons onderscheidt? • Snelle levering. Bestellingen worden zo snel mogelijk verwerkt, zodat jouw huisdier nooit lang zonder zijn favoriete voeding of snacks hoeft te zitten. • Scherpe prijzen. Kwaliteitsproducten voor een eerlijke prijs, zonder in te leveren op service. • Kennis van dierenvoeding. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste voeding en adviseren op basis van de behoeften van jouw hond of kat. • Net dat beetje extra. Regelmatig verrassen we klanten met een klein cadeautje bij hun bestelling of denken we mee wanneer een product niet meer leverbaar is. • Betrouwbaarheid. We verpakken iedere bestelling met zorg en doen er alles aan om onze klanten tevreden te houden. Gaat er onverhoopt iets mis? Dan lossen we dat zo snel en goed mogelijk op. Bij Chewiesdierenwinkel.nl staan kwaliteit, service en liefde voor dieren centraal. Dat is waar wij iedere dag met veel plezier aan werken.

Kontaktoplysninger

Ingen nylige anmeldelsesinvitationer

Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser

Det tager typisk over 1 måned at svare

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

14 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Goed aan de telefoon geholpen en idd de…

Goed aan de telefoon geholpen en idd de volgende dag in huis. Het was ff spannend of het op tijd zou zijn maar ze zijn afhankelijk van postnl. Ik had het om 14 uur besteld en de volgende avond om 21.30 im huis. Dat moest tot 17.30 zijn maar bezorgdienst had flinke vertraging, dat ligt buiten hun macht. Jullie zijn daarnaast de goedkoopste van allemaal! Top, dank je wel!

18. august 2026

Fijne eerste ervaring

Via Bol.com voor het eerst in aanraking gekomen met Chewies. Ons specifieke voer voor onze hond was namelijk niet op voorraad bij de webshop waar we normaal bestellen. Het voer was de volgende dag al in huis, blijkbaar was de 15kg variant niet voorradig bij chewies. Dat is netjes opgelost door meerdere kleine zakken op te sturen + extra snoepjes voor onze hond van hetzelfde merk voor het ongemak. Wij (en onze hond) zijn erg blij met jullie service!

30. juli 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snelle levering, goed verpakt en goede houdbaarheidsdatum.
Wanneer nodig bestel ik hier weer.

7. juli 2026

Beste,

Hartelijk dank voor je mooie review! 😊 Fijn om te horen dat je tevreden bent over de snelle levering, de zorgvuldige verpakking en de goede houdbaarheidsdatum van je bestelling.

We waarderen het enorm dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. We kijken ernaar uit je in de toekomst opnieuw te mogen verwelkomen bij Chewiesdierenwinkel.nl !

Team Chewies Dierenwinkel

Correcte levering.

Correcte levering.

Snelle levering voor het bestelde hondenvoer. Dit aan een zeer goede prijs. Kortom, prima ervaring

21. april 2026

Beste,

Wat fijn om te lezen dat je zo tevreden bent over je bestelling. Bedankt dat je de tijd hebt genomen om deze mooie review achter te laten! 😊

Het doet ons plezier dat zowel de snelle levering als onze prijzen aan je verwachtingen voldeden. We hopen je de volgende keer opnieuw van dienst te mogen zijn.

Heel graag tot een volgende bestelling!

Gister voor 19:00u besteld

Gister voor 19:00u besteld, vandaag het voer gekregen!

24. april 2026

Beste,

Bedankt voor je leuke review! 😊 Wat fijn om te horen dat je bestelling zo snel is aangekomen. We doen ons best om bestellingen die op tijd geplaatst worden zo snel mogelijk te verzenden, dus het is leuk om te lezen dat dit ook zo is ervaren.

We wensen je huisdier veel smakelijk eetplezier en hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen in onze webshop!

Door email te beantwoorden

Door email te beantwoorden
Contact onmogelijk

16. april 2026

Beste,

Wat jammer om te lezen dat je destijds deze ervaring hebt gehad. Onze excuses als je het gevoel hebt gehad dat je ons niet kon bereiken.

We zien deze review helaas nu pas. We helpen je uiteraard nog steeds graag verder als je vraag of probleem nog niet is opgelost. Neem gerust contact met ons op via info@chewies.nl onder vermelding van je naam of bestelnummer, dan kijken we graag met je mee.

We hopen alsnog de kans te krijgen om dit naar tevredenheid op te lossen.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

12 april 2026 iets besteld maar tot op…

heel vreemd telefonisch niet bereikbaar
15-04-2026 mail gestuurd en antwoord gekregen dat het op 15-04-2026 verstuurd zou worden .
helaas nog helemaal niks

15. april 2026

Beste,

Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring met ons te delen. Het spijt ons dat je bestelling langer op zich heeft laten wachten dan je van ons mocht verwachten.

We begrijpen heel goed dat dit frustrerend is, zeker wanneer een levering later plaatsvond dan vooraf aangegeven. Onze excuses hiervoor.

Mocht er destijds nog iets niet naar wens zijn opgelost, neem dan gerust contact met ons op via info@chewies.nl. We kijken graag alsnog met je mee om ervoor te zorgen dat alles naar tevredenheid wordt afgehandeld.

bestelling betaald nooit gekregen

Ik heb 1,5 week geleden een bestelling gedaan. Geen reactie alleen bevestiging. Reageren niet op mail, niet op app. Nu aangemeld bij rechtsbijstand.

4. april 2026

Beste,

Wat vervelend om te lezen dat je destijds deze ervaring hebt gehad. Onze oprechte excuses dat je bestelling en de communicatie niet aan je verwachtingen hebben voldaan.

We zien deze review helaas nu pas. Mocht de situatie destijds nog niet naar tevredenheid zijn opgelost, dan kijken we graag alsnog met je mee. Neem gerust contact met ons op via info@chewies.nl onder vermelding van je naam of bestelnummer, zodat we kunnen onderzoeken wat er is misgelopen en samen naar een passende oplossing kunnen zoeken.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

goederen nooit aangekome, geen refund

ik heb mijn bestelling nooit aangekregen, ik heb 2 e-mails gestuurd, nooit antwoord gekregen, ik heb nu vandaag gebeld en men ging mij terugbellen, de persoon vroeg ook niet naar mijn bestelnummer, wat ik raar vond, en nu probeer ik zelf terug te bellen en hebben ze de voice mail afgezet, ik vrees dat ik geen goederen ga krijgen en ook mijn geld niet ga terug zien, ik raadt niemand aan om hier iets te kopen, slechtste service ooit :-(

9. april 2026

Beste,

Wat ontzettend jammer om te lezen dat je destijds deze ervaring hebt gehad. Onze oprechte excuses dat je bestelling niet is aangekomen en dat je ons moeilijk hebt kunnen bereiken. We begrijpen heel goed dat dit erg frustrerend moet zijn geweest.

We zien deze review helaas nu pas. Mocht dit destijds nog niet naar tevredenheid zijn opgelost, dan kijken we graag alsnog met je mee. Neem gerust contact met ons op via info@chewies.nl onder vermelding van je naam of bestelnummer, zodat we kunnen onderzoeken wat er is misgelopen en samen tot een passende oplossing kunnen komen.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Prima

Donderdagmiddag brokken besteld. Vandaag (zaterdag) geleverd. Netjes en correcte levering.

21. februar 2026

Beste,

Hartelijk dank voor je mooie review! 😊 Wat fijn om te lezen dat je bestelling al zo snel is geleverd en dat alles netjes is verlopen.

We doen ons best om iedere bestelling zorgvuldig te verwerken en zo snel mogelijk bij onze klanten te bezorgen. Leuk om te horen dat je dit zo hebt ervaren!

Veel plezier met je bestelling en graag tot een volgende keer.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Misleidende aanbieding, weigeren nalevering en schenden het consumentenrecht

Ik kocht via Bol bij Chewies 4×2 kg Brit kattenvoer. Dacht nog “mooie aanbieding”, want overal vliegen de aanbiedingen je nu om de oren met Black Friday om de hoek. Ik ontving echter maar 1 zak van 2 kg.

Na mijn melding verwachtte ik dat het bedrijf het netjes zou oplossen, maar in plaats daarvan werd ik meteen verwezen naar de algemene voorwaarden van bol. Geen erkenning, geen onderzoek, geen poging om de fout recht te zetten.

Chewies beweert dat €24 voor 2 kg hun normale prijs is, dit komt neer op €12,00 per kg voor voer waar ik normaal gesproken rond de €5,- per kg voor betaal. De aanbieding zou komen op €3,- per kg, heel aannemelijk, ik heb het nagevraagd aan rechtsbijstand en dit valt zoals ik al aan voelde als klant, niet onder een “kennelijke vergissing”, zeker niet in deze kortingsperiode. Het verschil tussen €3 per kilo (aanbieding) en de prijs die ik normaal betaal €5,- p.kg is te klein dat ik dit als vergissing had kunnen aanmerken.
2kg voor €24,- dan hadden ze het van mij bij voorbaat al mogen houden.
Erg misleidend dus deze zogenaamde aanbieding.

Meerdere keren aangegeven dat er simpelweg niet geleverd is wat ik gekocht heb, maar Chewies blijft alles afwimpelen. Geen verantwoordelijkheid, geen coulance, niets. Alleen terugsturen (op mijn tijd en moeite) of accepteren dat ik gewoon pech heb.

Dit is geen manier van zaken doen. Consumentenrecht lijkt voor dit bedrijf niet te bestaan.
Dit was de eerste keer via chewies, ik bestel hier nooit meer en raad anderen aan om goed op te letten.

24. oktober 2025

Beste Karin,

Het verbaasd mij eigenlijk niet dat je ook de tijd hebt genomen om deze review te plaatsen. Ik heb daarnaast ook de zeer uitgebreide berichtgevingen via bol.com bekeken, en ik begrijp dat deze situatie al langere tijd voor veel frustratie zorgt. Dat spijt mij om dit mee te krijgen.

We hebben je meerdere keren, zowel via bol.com als rechtstreeks, uitgelegd dat de productinformatie zoals weergegeven op het bol.com-platform niet door ons is geplaatst of gewijzigd. Bol.com is een openbaar platform waar derden in sommige gevallen onjuiste content kunnen aanpassen of toevoegen. Dit gebeurt helaas zonder dat wij daar schuld bij hebben. Bol.com is wel degelijk verantwoordelijk hierin.

Als wij deze content zelf hadden aangepast, dan had je dat zeker teruggezien in de toon van zowel ons of die van bol.com zelf. Want die herkennen onze klanten altijd direct.

Ik vind het erg jammer dat de onjuistheden op het platform je ertoe gebracht hebben om ook onze winkel in een kwaad daglicht te zetten, terwijl wij juist transparant zijn geweest over de foutieve informatie. Bol.com is volledig verantwoordelijk voor de inhoud van hun productpagina’s, en wij hebben dit ook duidelijk bij hen neergelegd.

Wat betreft de bestelling: de prijs, ean en de omschrijving van de 2 kg-variant waren correct, en de verwachting van 4 × 2 kg vinden wij begrijpelijk maar helaas niet realistisch op basis van de officiële productgegevens. Een “Black Friday: betaal 1, ontvang 4”-aanbieding zou heel bijzonder zijn (waar zie je deze nog?) en wanneer deze er daadwerkelijk geweest zou zijn, hadden wij uiteraard direct actie ondernomen om dit te verifiëren. Je order is al van veel langer terug trouwens dus een vermoeden van een Black friday actie is ook niet reëel en ik voel niet de essentie om dit zo in het openbaar aan te tonen overigens.

Dat gezegd hebbende, waardeer ik het enorm dat je dit graag alsnog opgelost wil zien. Dat siert je, en wij staan daar volledig voor open.

Om dit op een nette en persoonlijke manier met je op te lossen, wil ik je vragen om ons een privébericht te sturen naar info@chewies.nl. Dan kijken we graag samen hoe we dit alsnog naar tevredenheid kunnen afhandelen. Een oplossing vinden kan prima, maar doen we graag in persoonlijk contact in plaats van via een openbaar kanaal.

Ik hoop dat we dit samen netjes kunnen afronden.
Hartelijke groet,
Richard
Chewies Online Dierenwinkel

Mooi assortiment.

Op de website staat voor 19.00 besteld morgen in huis, zoals het bij mijn vorige bestellingen ook was, echter hebben ze bij een paar producten dit verandert naar levering vanaf 5 werkdagen.
Hierdoor zaten we ineens zonder brokken en moesten snel naar een andere winkel om brokken te halen, houd hier dus rekening mee.
Telefonisch zijn ze heel moeilijk bereikbaar, maar bellen wel terug.
Het probleem is netjes opgelost, en ze gaven ook nog een kortingvoucher voor de volgende aankoop.

26. september 2025
Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Niet alles geleverd en geen antwoord op mails

28 Augustus 2 zakken kattenvoer besteld (7kg en 2 kg)
30 Augustus is de doos bezorgd, maar er zat alleen de zak met 7kg voer in.
Meteen een mail gestuurd met de vraag of de andere zak nagestuurd wordt, hierop geen reactie. Dinsdag 2 september een mail gestuurd met dezelfde vraag en erbij gezet dat ik zaterdag ook al gemaild heb, ook hier geen reactie. ( ook niet in ongewenste e-mail)
5 September gebeld, telefoon gaat niet over, wordt niet opgenomen en er kan ook geen voicemail bericht ingesproken worden.
7 september weer gemaild, iets minder netjes, daar antwoord op gekregen!
Het bedrag is 5 september al teruggestort op mijn rekening, mooi! Maar communicatie kan een stuk beter bij dit bedrijf!
Van 1* heb ik daarom 3*** gemaakt!

28. august 2025
Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Nadat de vorige keer dingen verkeerd…

Nadat de vorige keer dingen verkeerd gelopen waren toch het nog eens gewaagd om te bestellen.
Maandag besteld en vandaag geleverd.
Wel jammer dat PostNL niet levert waar je vraagt om te leveren. Omdat dit telkens een zwaar pakket is vraag ik om thuislevering,zodat ik de doos thuis kan openmaken en de zakken één voor één kan binnendragen(Ik ben steeds thuis als er geleverd moet worden,daar let ik op.)

28. maj 2025

Correcte oplossing

Onlangs contact gehad. Had een klein zakje brokjes besteld, was verzonden via brievenbuspost, stond ook in de Post.nl app, maar is niet op tijd bezorgd. Had het snel nodig in verband met vakantie. Was zeer teleurgesteld, maar begrijp ook dat Chewiesdierenwinkel dit laatste helaas niet in de hand heeft. Contact gehad met Richard en die heeft dit keurig opgelost. Een dikke pluim, voor de correcte oplossing! Tot de volgende bestelling.

19. november 2024
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Op de site geeft het bedrijf aan voor…

Op de site geeft het bedrijf aan voor 17:00 besteld de volgende dag in huis. Dit is jammer genoeg niet gelukt. Het bedrijf heeft perongeluk het pakket aangemeld bij DPD. Na een week het pakket goed ontvangen na whatsapp contact te hebben gehad met Richard.. daarna nog een flink pakket gekregen als excusses. We zijn hier erg blij mee en zullen de volgende keer weer bestellen. fijn dat het is opgelost ! 👍

17. november 2024

Geen levering

Na 2 weken heb ik geen levering ontvangen en op de mail wordt niet geantwoord.
Ik heb hier de eerste keer besteld en dat zal de laatste keer zijn. Ik ga de nodige stappen ondernemen om mijn geld terug te krijgen. Slechte service!

15. oktober 2024

Zeer matige communicatie

Ik had via de website hondenvoer besteld met een verwachte levertijd van 2-4 dagen. Na een week heb ik een beleefd mailtje gestuurd met de vraag of ze konden inschatten wanneer het eten verzonden zou worden (had niet meer zoveel eten in huis voor de hond). Geen antwoord...
Na 2 weken maar gebeld naar het 06-nummer wat in de orderbevestiging stond: wordt niet opgenomen. Ik krijg een paar uur laten de vraag om een sms te sturen. Daarop reageer ik met dezelfde vraag. "Ok kijk het na"... stil. Ik weer sms-en... stil.
Na 2,5 week de spullen geleverd gekregen (daarom toch nog 1 ster), maar zonder enige verdere communicatie.

Iedereen kan weleens vertraging hebben met het leveren van spullen, maar communiceer tenminste dan even.

10. august 2024

bestelling hondenbrokken

Heb op 26 juli hondenbrokken besteld en betaald.Tot nu heb ik nog niets ontvangen.Heb een mail gestuurd maar krijg hierop geen antwoord.Heb ook geprobeerd te bellen,er wordt niet opgenomen maar krijg melding”bel je terug”wat ook niet gebeurd is.
Hopelijk krijg ik mijn hondenbrokken nog toegestuurd.

26. juli 2024
Uopfordret anmeldelse

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.