Checkud Rejsekort Anmeldelser

1,2

Har købt et anonymt basiskort - jeg kan ikke forestille mig en ringere ordning. Det kan kun tankes op på udvalgte steder - i større byer og på udvalgte stationer. Man kan ikke se sin saldo, så om man... Se mere

Tjek ud systemet er sådan sat op at hvis man glemmer at tjekke ud. Modtager man en mail om dette med mulighed for stadig at nå at tjekke ud indenfor én uge PROBLEMET er at systemet først genererer den... Se mere

Umuligt System for Tjek-ud! Når der er fejl, enten trods man har tjekket ud ikke registeres, eller man ikke kan fordi den er 'ude af drift' ... Indberette online er en omfattelig umulig opgave, syst... Se mere

Tjek udvej appen fungerer ikke. Jeg fik en mail om at opdatere appen, hvilket jeg gjorde, hvorefter den ikke længere kendte nummeret på mit rejsekort. Ved forsøg på at indtaste det svarede den “er a... Se mere

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

7 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Åhhh kunne man droppe rejsekort monopolet.

Jeg forhindres i at tjekke ud da bussens check ud ikke virker. Jeg ringer ind, der kan ikke gøres noget, jeg bliver opfordret til at fortsætte rejsen senere. Jeg bliver efterfølgende bonnet for 130 kr. på en rejse til omkring 15 kr, altså en lokal tur der aldrig vil kunne koste 130 kr. Kundeservice optræder amatøragtigt og arogant efterfølgende ved mine henvendelser. Det tendere til at være den dårligste kundeserviceindsats jeg har set i årtier.

12. februar 2020

Jeg modtager besked om manglende check…

Jeg modtager besked om manglende check ud på en rejse.
Jeg checker ud online.
Mit check ud bliver afvist, på trods af at min rejse er registreret på rejsekortet.
Rejsekortet trækker 100 kroner for en busrejse på 14 minutter.

I dag får jeg besked om manglende check ud på en rejse, nøjagtigt samme strækning, mit check ud bliver afvist med den begrundelse at tidspunktet ikke passer.

Jeg er ved at være godt træt af rejsekortet.

6. februar 2020

Fuldstændig vanvittigt system

Fuldstændig vanvittigt system. Har forsøgt at indmelde manglende check ud for min datter, men har fået besked om at det ikke matcher med en rejse. Tid og sted er imidlertid fuldstændig korrekt meldt ind, og passer også med de tider der angives for den foretagne rejse på Rejseplanen.

I øvrigt er siden så godt som umulig at bruge på en mobiltelefon - hvem i alverden har dog udtænkt noget så ikke-brugervenligt?

12. december 2019

Jeg glemte at tjekke ud bare en gang

Jeg glemte at tjekke ud bare en gang. Jeg har skrevet til dem og har bedt om tjekke ud (det må jeg godt ifølge deres service reklame). MEN "rejsekort kundeservice" har svaret til mig: "Vi har ikke registreret en rejse, der matcher med de oplysninger, du har indmeldt, og vi må derfor afvise indmeldingen". Selvom de kan godt ser på mine "rejser", at jeg bruger den samme rute og tidspunkt hver mandag, minutten til minutten. Dårligste servise!!

27. november 2019

Ringe system

Ringe system

Har mulighed for ca. at indmelde ca. 12 manglende check ud årligt hvorefter muligheden bliver spærret. Ind i mellem er der fejl på standere på perroner og i busser, så det skulle helt klart være ubegrænset mulighed for at tjekke manglende check ud..

18. november 2019

Tjek udvej appen fungerer ikke

Tjek udvej appen fungerer ikke.
Jeg fik en mail om at opdatere appen, hvilket jeg gjorde, hvorefter den ikke længere kendte nummeret på mit rejsekort. Ved forsøg på at indtaste det svarede den “er allerede NemId valideret”. Andre gange er der serverfejl. Rejsekortet bliver spærret efter to manglende tjek ud. Man må ikke ringe til 70113333 for at melde et glemt tjek ud. Rejsekort A/S har gjort et udueligt system til kundernes problem.

16. oktober 2019

Ubrugelig

Checke ud for ens barn kan slet ikke lade sig gøre. Barnet skal have en godkendelse fra værgen (siger app´en). Men værgen kan slet ikke godkende; Login på checkudvej-siden virker ikke. Udfylder man så barnets kortnummer (online), så får man at vide at barnet kun kan checke ud via app´en (som man ikke kan fordi værgen ikke har godkendt).
Fedt mand...

8. oktober 2019

Besværlig og rigid platform/app

Besværlig og rigid platform/app. Alt vedrørende rejsekortet burde være samlet i én og samme app, så bruger kan foretage alting samme sted. Det gælder både optankning, fornyelse, check-udvej, klager, henvendelser, trafik-info m.m.

16. september 2019

Uduelig app

Min søn glemte at tjekke ud, og da vi prøvede at tjekke ud via appen gik det helt galt!
Efter et tryk på appen, kom vi direkte til; Indtast kortnr, jeg blev ikke bedt om nem-id..
Efter vi indtastede kortnr og stedet min søn var stået af, fik vi beskeden; anmodning sendt til værge, da han er under 15 år.. Problemet er bare at jeg ikke har et rejsekort, og derfor kun har min søns kortnr, så Gud ved hvor den anmodning er endt?! Prøvede at downloade appen på min tlf og oprette en profil i mit navn, men det samme skete! - anmodning sendt!!!?
Kundeservice ( som var meget hjælpsom) opgav også, og sendte sagen videre for os..
Fuldstændigt uacceptabelt at det skal være så problematisk at tjekke ud, hvis man glemmer det! - især når det drejer sig om et barn..

13. september 2019

et er at 614000 mennesker hvert år…

et er at 614000 mennesker hvert år glemmer at checke ud i det som må kendetegnes som et af de værste og mindst gennemtænkte IT systemer ever,,, men at man så samtidig har lave nogle fuldstændige uigennemskuelige apps, hvor der ingen sammenhæng er,, hvorfor ikke bare en APP hvor man ser rejsen og siger CHECKUD ...

jeg har så samtidig lige måtte installere en ny app,, da den gamle var udgået,,, stod der ingen steder i appen,, den var simpelthen bare nede,,, hvad checkud.rejsekort.dk viste er for pinligt til at vise ... det system skulle skrottes.

5. september 2019

Verdens værste design

Har flere gange oplevet at rejserne ikke registreres som tjekket ud, selvom jeg udtrykkeligt kan se at den er godtaget i bussen.
Uacceptabelt at dette her håbløse skrammel skal benyttes til transportmidlerne...

Oveni er der ingen måde at tjekke ud derhjemme fordi "Tjek Udvej" konstant oplever serverfejl så man ikke engang kan logge ind.

27. august 2019

For pokker hvor er det tåbeligt

For pokker hvor er det tåbeligt, at når man som barn har glemt at checke ud ikke kan gøre det hverken online el med Check Udvej fordi man ikke har NemID - Nej der skal du ringe ind og vente i telefonkø for at få det ordnet :( - det er en OMMER Rejsekort !!

6. august 2019

Værste firma nogensinde.

Værste firma nogensinde.
Jeg bestilte et pendler kombi kort for at kunne kører hjemme fra til arbejde, betaler de 380 for det med de sidste penge jeg har denne måned, går ind i en bus prøver at checke ind får af vide der er for lidt saldo og jeg er tvunget til at lægge en ekstra 100 kr på kortet som jeg ikke har selvom jeg har betalt de 380 for at kunne kører med bussen

6. august 2019

Håbløsheden breder sig

Håbløsheden breder sig. Min 10 årige datter har glemt at checke ud. Det får jeg en mail om. Og en lang forklaring. Jeg finder en App, der kan løse problemet. Rejsekort websites kan ikke løse det. Her kan man se, at der er et problem med en rejse, men man kan kun vælge at printe - man kan ikke løse problemet. et kan jeg så heller ikke på den separate check-ud App. For mit personnummer matcher ikke med min datters. Selvfølgelig. Og selvom jeg er værge for hende - og har oprettet kortet, kan jeg ikke få adgang til at checke ud for hende Og siden hun ikke selv har et Nem-ID, kan hun heller ikke selv. Systemet foreslår som sædvanlig at kontakte et telefonnummer eller henvende sig personligt. Jeg overvejer i stedet den mere oplagte løsning: At glemme at Rejsekortet findes. At lukke kontoen og hæve nogle kontanter i stedet. Men jeg orker heller ikke at prøve. Det er sikkert endnu sværere end at have en konto. Rejsekortet er en national tragedie.

14. juni 2019

At det ikke er muligt for børn under 15…

At det ikke er muligt for børn under 15 at anvende tjek-udvej er ganske enkelt tåbeligt. Man kan som forældre sandelig godt få lov at BETALE for sit barns rejsekort, og altså også det ekstra gebyr når de glemmer at tjekkke ud.
Der er ingen fornuftig grund til dette, ud over at det giver penge i kassen. Elendig kundeservice, fir et elendigt gennemført produkt!

19. marts 2019

Er dette din virksomhed?