Checkud Rejsekort Anmeldelser

1,2

Har købt et anonymt basiskort - jeg kan ikke forestille mig en ringere ordning. Det kan kun tankes op på udvalgte steder - i større byer og på udvalgte stationer. Man kan ikke se sin saldo, så om man... Se mere

Tjek ud systemet er sådan sat op at hvis man glemmer at tjekke ud. Modtager man en mail om dette med mulighed for stadig at nå at tjekke ud indenfor én uge PROBLEMET er at systemet først genererer den... Se mere

Umuligt System for Tjek-ud! Når der er fejl, enten trods man har tjekket ud ikke registeres, eller man ikke kan fordi den er 'ude af drift' ... Indberette online er en omfattelig umulig opgave, syst... Se mere

Tjek udvej appen fungerer ikke. Jeg fik en mail om at opdatere appen, hvilket jeg gjorde, hvorefter den ikke længere kendte nummeret på mit rejsekort. Ved forsøg på at indtaste det svarede den “er a... Se mere

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

1,2

Har samme oplevelse som mange andre

Har samme oplevelse som mange andre. Check ud ,bliver ikke altid registreret, og så bruger man denne app, men desværre afviser de altid og siger at der ikke er nogen rejser der passer.
Så enten må man jo aldrig være hjemme eller på arbejde, men altid sidde i en bus, for man er jo checket ind.. man bliver afvist ved check ud.
Elendig app

20. maj 2021

Totalt ubrugelig app og hjemmeside

Totalt ubrugelig app og hjemmeside. Såvel hjemmeside som app virker elendigt sammenlignet med stort set alle andre apps og sider. Anbefaler I får professionel hjælp til at kunne tilbyde et kundevenligt produkt.

28. april 2021

Ubrugelig

Ubrugelig. Har nu flere gange forsøgt at anmelde en manglende udtjekning, men til trods for, at man tydelig kan følge min rejse, afviser de altid indmeldingen.

26. april 2021

Rejselort

Det er skræmmende at en service, som vi alle benytter, er så yderst ringe.
Jeg er ikke den eneste med denne oplevelse, kan jeg læse her på trustpilot. Personligt blev jeg opkrævet rykkere pga. spærret kreditkort + manglende afsendelse af girokort fra Rejsekortets side, og dernæst indblandelse af Collectia inkasso. Blot for at opkræve 200 kr., som de ikke havde sendt advarsler omkring, og hvor jeg desuden havde tanket op, så snart jeg modtog mit nye kreditkort. “Hvad skal jeg så gøre, hvis jeg får spærret mit kort pga. phishing eller tyveri?” “Du kan jo bare afmelde dig automatisk optankning.” Dårlig service, dårlig teknologi. Hvad med at I undlader at tanke mit rejsekort op automatisk, når mit kreditkort er spærret? I stedet for at spendere adskillige kroner på at sende mig rykkere (der er giga forsinkede med posten - og uden (!) at sende mig et girokort først), for dernæst at kontakte et inkassofirma for at opkræve 200 kr?

Hvor mange penge spenderede I mon på det?

Hvor mange dårlige anmeldelser skal I have for at lave om på jeres service?

20. februar 2021

Alle skælder ud

Alle skælder ud, men enten er det teknikken der driller eller også er jeg en klovn, men via glemttjeckud kontakter jeg altid rejsekortet for at få tingene på plads, og har altid fået en særdeles imødekommende og god behandling!!!

19. februar 2021

Sindsygt dårligt fra jeres side

Sindsygt dårligt fra jeres side. Virker ikke på anonym rejsekort.
Koster 70 kr at glemme at tjekke ud. Synes godt nok i er grådige. Det kan ikke være rigtigt at i forhandler anonym rejsekort og det så ikke virker med den app.
Den eneste grund til at jeg har anonym var fordi jeg fik stjålet mit personlige rejsekort og derfor ikke havde tid til at vente på et nyt da jeg skulle bruge det med det samme.. Grådige........ Seriøst det koster 50 kr på personligt det burde ikke være så meget dyrer på anonym og så i ikke har lavet en løsning for os der var tvunget til at købe et ekstremt dyrt anonymt kort, i forhold til personligt. Det havde nok været billigere at tage bilen og parkere Istedet for i centrum. Hvilket jeg vil huske til næste gang. Modbydeligt firma i er.

18. februar 2021

generelt dårlig

appen har ikke virket længe, jeg skrev ind og klagede over det, men fik ikke et svar. Og så da den endelig virker ved et rent tilfælde pga at jeg lagde telefonen oven på den så står der at jeg ikke har tjekket ud ved sidste stop, men det ved jeg at jeg har. Men så kan de jo lige tjene ekstra penge på det fordi det er over 14 dage siden jeg kørte med toget.

8. oktober 2020

Poorly app

Dårlig dårlig app, udarbejdet af Rejsekort a/s, pineligt af et dansk selskab tilbyder sine kunder så dårligt service. Monopollignende tilstande uden konsekvenser for firmaet. Bliver konsekvent smidt af app’n I forsøg på at logge ind. Har forsøgt mig med anmeldelse via AppStore, men anmeldelsen godtages ikke og ved Telefonisk kontakt til service center, gentages det igen og igen at vedkommende er orienteret om at app’n løbende opdateres og burde fungere. Hvilket den ikke gør! Rejsekortet er fortsat ikke tjekket ud, da servicecenter ikke kan høre dette via tlf. jeg blev dog oplyst og bekræftet om at min rejse Ikke var tjekket ud.... Arghhh

21. august 2020

Optrækkeri

Optrækkeri at tvinge folk til udskiftning af kort der stadig virker når der tages så højt et gebyr.
Derudover er hele systemet virkelig dårligt konstrueret sammenlignet med andre land på trods af at det danske er nyerer, man skulle tro at de kunne have valg et tidssvarende it system!

27. maj 2020

Latterlig app check ud ...og generelt

Latterlig app check ud .... En medarbejder sagde den virker først efter kl 14 hvad f... er det for et dårligt dårligt dårligt dårligt selskab ...... Vi lever i 2020 og hvorfor er rejsekortet ikke en app alt andet er på.app.....nå nej det kan ikke engang laver en app check ud som virker ordenligt 👎👎👎👎👎👎👎👎til grin rejsekort 👎👎👎👎👎👎

21. maj 2020

Problemer med tjek ud med Rejsekortet

Suk! Har forgæves forsøgt at melde tjek ud på Check Udvej, en vanvittig uduelig app! Den beder om kortnr., og når man taster det, står der, at man allerede er registreret vha. NemID. Og så kan man følgende ikke registrere check ud....(standere ved tjek ud ville ikke registrere tjek ud, og viste “fejl”, “prøv igen” og til sidst “er ikke tjekket ind”. Jeg troede derfor, jeg så efter adskillige forsøg på at tjekke ud, så var tjekket ud...måske standeren ikke virkede?

Værste app, dårligt sat op, bøvlet og ulogisk måde, man kan anmelde manglende check ud. Håber, Rejsekortet bliver udskiftet med et bedre system asap!

11. maj 2020

Undgå for alt i verden rejsekortet

Undgå for alt i verden rejsekortet. Hvis du laver fejl, er det dit problem - fair nok. Men hvis de laver fejl, er det også dit problem, og det er de gode til at tjene penge på. Alle uhensigtsmæssigheder i systemet giver anledning til at sende dig dummebøder, og mange af dem lader til at være planlagt. Selv hvis du kan dokumentere deres fejl, og nægter at betale, eksproprierer de det du har på kortet og udelukker dig fra al offentlig transport så længe de vil. Også selvom du har betalt halvdelen af alle dine billetter gennem din skat.

Der er muligheder:
* diverse smartphone-apps
* månedskort
* og mange typer af delebiler og løbehjul er hurtigere billigere

Prøv det. Hvis du prøver at få hjælp til rejsekortets alternativer i DSB-butikkerne, bliver du børstet af, så brug i stedet 7/11 eller andet.

Du kan også købe almindelige billetter, men så skal du betale op til 250% af normalpris.

Hvis du har gæster fra udlandet, så pas på de ikke bliver flået i lufthavnen. De kan nemlig ikke bruge de sidste 75 kr på kortet, og det kræver store forberedelser at finde ud af, hvordan man får beløbet refunderet - og de kan jo ikke køre uden billet til lufthavnen. Det er dit problem hvis de ikke har åben.

26. februar 2020

Elendig app

Når man endelig når frem til at skulle indsende det, man har noteret fungerer systemet ikke. Og når man ringer, får man at vide, at systemet ikke tillader de, der tager imod opkald at indtaste noget som helst andet end et notat.

24. februar 2020

Rejse kortet er det værste

Rejsekortet er det værste, der er sket for den offentlige trafik. Før kunne jeg skifte tog nemt og hurtigt på Hellerup station fra hillerødtoget til f-banen. Nu skal jeg helt ned i den anden ende af stationen for at stemple ind. Imens kører toget!
Rejsekortselskabet er nok den eneste forretning i DK, der kan vendte med at oplyse prisen, til kunden har købt varen.
Jeg har kun haft kortet i én måned, men har allerede glemt at checke ud. ØV.
Jeg hader det kort, men hvis ikke jeg har det, koster det så 432,-kr. for min kone og mig, at køre fra Hellerup til Helsingør og retur. Det er billigere at flyve til LONDON, og en lille bil kan gøre det langt billigere, selvom ALLE udgifter regnes med.
Jeg kunne blive ved med at opremse udueligheder ved det kort.

16. februar 2020

Er dette din virksomhed?