Service client qui ment effrontément à ses clients : nous avions droit à une casserole Hot Pan de Kuhn Rikon car nous avions acheté de l'électroménager V-ZUG. Demande effectuée début décembre 2025... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Wir haben uns seit Jahren entschieden auf Qualität zu setzen, auch weil wir Sicherheit für unsere Kinder wollten. Wir haben sehr viele Kuhn Rikon Produkte und immer sehr zufrieden. Leider ist uns vor... Se mere
Virksomheden har svaret
Ich habe am 5.5.2026 die Pfanne 37751 CLASSIC Stielkasserolle 2.3 L · Ø 18 cm gekauft. Nach dem ersten Gebrauch ( Spargeln gekocht) gab es bereits Schäden am Pfannenboden innwendig, sogenannter Salzf... Se mere
Virksomheden har svaret
Ich bin absolut enttäuscht. Bei den brandneuen Pfannen blättert die Beschichtung schon ab. Die Schneideblätter wurden zwischen den Pfannen verpackt und kamen total deformiert an. Der Kundendienst hat... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Kuhn Rikon - der führende Schweizer Kochgeschirrproduzent. Produkte für Küche und Tisch.
Kontaktoplysninger
Neschwilerstrasse 4, 8486, Zell, Schweiz
- ch.kuhnrikon.com
Har besvaret 83 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Wat een slechte pannen.
Wat een slechte pannen.
Via de jumbo gekocht waar we dan ook nog eens 30 euro voor betaald hebben.
Je kunt er nog geen ei in bakken zonder dat de boel aanbrandt.
Contact gehad met de klantenservice: en wat blijkt die is net zo slecht als de pannen!
Een kadobon van 30 euro belooft en er 1 van 15€ ontvangen.
Wat een aanfluiting!
Geen aanrader, via Jumbo gekocht (van L-founders.com)
In de veronderstelling dat het kwalitatief goede pannen zouden zijn hebben wij deze gekocht via de Jumbo actie. Helaas zijn ze allemaal tegengevellan. Na 2-3 maanden begon echt alles aan te bakken. Helaas pindakaas. Wij gaan in ieder geval weer terug naar Tefal.
Eigenlijk niet eens één ster waard
Eigenlijk niet eens één ster waard! Wat een ontzettend waardeloze koekenpannen. Na maanden zegels sparen bij Jumbo, 3 pannen gekocht. Wat een verschrikking!! Vorige pannen weggegooid toen ik deze kocht. Nou, deze kunnen nu ook de prullenbak in...
Wat een slechte pannen
Wat een slechte pannen. Het eten zit al na 1x bakken onder de zwarte aanslag. Dit is niet wat je verwacht van een supermarkt als Jumbo! Zeer ongezond. Ben benieuwd wat de Jumbo hier aan gaat doen? Dit willen zij vast ook niet
Slechte pannen voor hun doel!
Slechte pannen voor hun doel!
Ziet er mooi uit maar bakt gelijk aan is heel moeilijk schoon te krijgen! Zeker voor het geld zou ik het niet weer kopen!
Zeer slechte pannen
Zeer slechte pannen. Bakken meteen aan en zeer moeilijk schoon te krijgen. Had meer verwacht voor deze prijs.
Omg....such a s....
Omg..... The lady in shop stated is brilliant!
NO IS NOT!
I CAN'T EVEN MAKE SCRAMBLE Egg.
I READ IT THE INSTRUCTION!
BUT EVERYTHING STICK TO IT!
20 MINUTES TO CLEAN IT!
DRAMA!
DON'T BUY IT!
ITS SUCH A S....
60 POUND WENT TO BIN!
Slechtste en duurste pan ooit
Wokpan van Kuhn Rikon gekocht via spaaractie bij de Jumbo. Bij eerste gebruik gelijk aangebakken. Wat een onwijs slechte anti-aanbaklaag. De slechtste en helaas ook duurste pan die ik ooit heb gehad. Zo zonde dat we onze oude wokpan al weg hebben gedaan. Onze goedkope wokpan was na 17 jaar aan vervanging toe, maar zelfs die was na zo'n lange tijd nog beter dan deze nieuwe pan van Kuhn Rikon na één keer gebruiken.
Dubbelebaktaanlaag
Ik weet niet of ik nog iets kan toevoegen aan onderstaande.
Ik baal ook, en ik baal ook van de service van de Jumbo zelf. Van het kastje naar de muur.....
#Dubbelebaktaanlaag
Wat een slechte pannen zijn dit.
Wat een slechte pannen zijn dit ze zitten qua prijs aan de dure kant als je ze koopt, maar ook als je ze via de Jumbo spaaractie verkrijgt kosten ze ook nog aardig wat. Heb er 3 en ja ze gaan zo de kliko in waardeloos spul bakken alle 3 gelijk bij het eerste gebruik aan. Slechte zaak Jumbo zou hier als ik jullie was nooit meer aan beginnen echt een waardeloos product!!
Heb 5 van deze pannen en er zit niet 1…
Heb 5 van deze pannen en er zit niet 1 goeie bij
Ze bakken gelijk aan en zijn niet meer schoon te krijgen
Wat een slechte slechte kwaliteit of beter gezegd een kat in de zak gekocht en bedankt jumbo/Kuhn Rikon
De koekenpan gekocht bij jumbo met…
De koekenpan gekocht bij jumbo met zegels, is waardeloos. Het zou een antiaanbaklaag hebben, alles maar dan ook alles bakt aan van een eitje tot vis, en je krijgt het er bijna niet meer uit de pan. Had toch meer verwacht van deze serie pannen. De pan komt niet in de vaatwasser maar ik was hem met de hand. Ook geen beschadigingen krassen in de pan. De laag werkt niet als zijnde antiaanbaklaag.
Zeer slechte kwaliteit
Hervorragender kulanter Service
Hervorragender kulanter sehr schneller Service.
Immer wieder würde ich bei Kuhn-Rikon kaufen.
heb de koekenpan van de jumbo met een…
heb de koekenpan van de jumbo met een spaaractie, waardeloze kwaliteit, zeer chemische lucht ineens tijdens het gebruik, daarna bakt de pan heel erg aan, de anti aanbaklaag is helemaal beschadigd, dit is al de tweede pan
Waardeloze kwaliteit pannen.
Na 1 keer gebruiken van de pannen al aanslag erop. Je zou verwachten dat Kuhn Rikon kwaliteit levert. Zeker als je zulke prijzen durft te vragen voor dergelijke producten.
Zo jammer dit
Zo jammer dit, 2 pannen aangeschaft bakken allebei vreselijk aan. Zelfs een eitje kan je er niet normaal in bakken. Ben zelf traiteur kok en dit heb ik nog nooit meegemaakt! Zit hier nog garantie op of ben ik nu gewoon de dupe?
Echt slecht
Echt slecht , water tussen glas zoals voorheen beschreven , klopt . Mateloos slechte kwaliteit
De koekenpan geeft een raar sissend…
De koekenpan geeft een raar sissend geluid aan de onderkant als ik deze op de inductieplaat gebruik.
Slechte afwerking
Slechte afwerking : bij de deksels van de pannen blijft water achter als ze afgewassen zijn ,kun je moeilijk droog krijgen. En bij de steelpannen komt als ze afgewassen zijn vaak afwaswater uit de steel dus niet waterdicht. Ze zijn niet voor niks bij de jumbo in de spaaractie
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.