CE Repair Services Anmeldelser 977

TrustScore 2.5 ud af 5

2,4

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ik heb mijn Panasonic 4k speler onder garantie laten repareren bij CE-repair Dordrecht. De speler weigerde verschillende 4k schijfjes en gaf aan deze niet af te kunnen spelen, terwijl mijn oude So... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Website werkt niet goed, communicatie bijna onmogelijk, in totaal nu 3 maand bezig om een stofzuiger te repareren. Hun terugkoppeling is dat de onderdelen op waren, ze waren de stofzuiger kwijt etc et... Se mere

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Ik wil iedereen bedanken, van de vriendelijke en duidelijke communicatie tot de professionele monteur die de wasmachine heeft gerepareerd. De wasmachine werkt weer. Ik had twee problemen: 1. Het gel... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik ben zwaar teleurgesteld in de werkwijze van CE Repair. Mijn Toshiba TV (Vestel MB130 board) zit in een overduidelijke "bootloop": de hardware start op tot het logo en crasht dan door een softwar... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 77 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Gewoon goed en keurig netjes verzorgd

Via Harmen Kardon voor een garantie reparatie van een mini esquire 2 bij CE terecht gekomen. Toestel op gestuurd in originele verpakking met toebehoren. Reparatie naar tevredenheid uitgevoerd en mijn toestel keurig netjes verzorgd en met alle toebehoren weer terug mogen ontvangen. Dus CE complimenten voor deze uitgevoerde garantie reparatie want was best kritisch over wat ik las in de reviews die ik had gelezen dus bedankt. Ordernummer: 3179262 Roel van Hassel

29. juli 2025

Prima ervaring met CE Repair

Prima ervaring met CE Repair, in het bijzonder monteur Geert-Jan; absoluut kundige monteur die binnen een uur een fikse reparatie aan onze droger afrondde. Behalve kundig was hij ook erg vriendelijk en beantwoordde mijn technische vragen over de reparatie allemaal volledig. Niets dan lof voor Geert-Jan van CE Repair!

Dank u wel voor het delen van uw ervaring en het toekennen van 5 sterren.

Wij wensen u veel gemak met uw droger.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Philips TV scherm stuk 2keer afspraak…

Philips TV scherm stuk 2keer afspraak ingepland 2 keer verkeerde onderdelen mee toen werd tv mee genomen krijg hem na 3 week terug met verkeerde rand om het scherm en het geluid is verkloot
dan word de tv als niet te repareren komen ze hem halen door zeer onbeschoft persoon had bij deze persoon bijna klappen gegeven vroeg hem alleen om een bewijs van inleveren nooit weer ce repair

28. juli 2025

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het kenbaar maken van uw onvrede. Natuurlijk vervelend als het anders loopt dan verwacht.

Wij hebben via Trustpilot gevraagd om aanvullende gegevens aan te leveren, helaas hebben wij deze niet van u mogen ontvangen.

Wij kunnen daarom niet inhoudelijk van een reactie voorzien.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Het contact met CE repair was goed, maar geduld vereist

Het contact met CE repair was goed. Het kost wel even wat moeite om alle informatie aan te leveren die ze willen qua videos en foto's. Echter geven ze snel een update. Voor het inplannen van een reparatie van mijn Samsung wasmachine zijn er beperkte opties. Maar als het gepland staat is de monteur er op tijd en deze had zeker verstand van zaken. Hij heeft de complete wasmachine uit elkaar gehaald en er een geheel nieuwe trommel in geplaatst. Tot nu toe functioneert de wasmachine weer.

17. juni 2025

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring en het toekennen van 4 sterren.

Reliable and Efficient

CE Repair Services fixed my home appliances quickly and professionally. Highly recommend their team!

9. juli 2025

Dear Sir/Madam,

Thank you for sharing your experience and awarding 4 stars.

Best regards,

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

In april 2025 ging mijn Samsung…

In april 2025 ging mijn Samsung wasmachine stuk.
Er is 4 keer een monteur van CE geweest..6 weken lang kon ik niet wassen..Er is een nieuwe moter,trommel,aandrijfriem,printplaat in gegaan.toen deed hij het...totdat ik afgelopen weekend aan het wassen was en niks het meer deed.Ben naar een locale reperateur gegaan,en wat bleek...ze hadden de bedrading niet in goot gedaan..tijdens centrifugeren was alles kapot getrokken....Mijn les..ik koop voortaan bij de plaatselijke witgoed..order nr 3109839 van april tm juli ben ik met jullie in de weer geweest..het heeft me een hoop wasserette kosten gekost....

23. juli 2025

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het delen van uw ordernummer. Wij waren in gesprek met Samsung om dit voor u op te lossen, helaas heeft u er zelf voor gekozen om deze uitkomst niet af te wachten. Hoe vervelend ook, maar dan kunnen wij niets meer voor u doen. Sorry!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

TV van een jaar oud defect, Gideon top monteur

TV van een jaar oud defect. Via de winkel, bericht dat CE Repair Service de TV zouden repareren. 2 weken zonder TV gezeten, waar ik begrip voor heb (vakantietijd). Netjes een mail ontvangen, wanneer de monteur zou komen. Kwartier voor aankomst gebeld door monteur Gideon. Precies een kwartier later stond hij voor de deur. Gelijk aan de slag gegaan met reparatie. Ik zag dat Gideon verstand van zaken had, en binnen no time was de TV gerepareerd. Zéér vakkundige en vriendelijke monteur. Werkte zeer netjes. Verpakking materialen allemaal meegenomen. Tijdens reparatie de TV en onze meubelen zeer goed beschermd door dekens op de tafel te leggen enz.
In één woord: Top. Gideon, bedankt en zou graag zeggen: tot de volgende keer!
(Maar dat betekent dat er weer iets defect is, wat ik niet hoop)

Dank u wel voor het delen van uw ervaring en het toekennen van 5 sterren.

Wij wensen u veel kijkplezier.

Monteur John H was keurig op tijd

Monteur John H was keurig op tijd, had snel door wat er aan de hand was, fijn dat hij alles voor mij weer heeft ingesteld, kortom zeer tevreden.

Dank u wel voor het delen van uw ervaring en het toekennen van 5 sterren.

Wij delen uw feedback met onze monteur.

Vriendelijkheid

Werd keurig op tijd gebeld hoelaat de monteur zou lomen.De monteur was erg vriendelijk en ook heel erg voorzichtig met mijn televisie en had de reperatie snel klaar.Een dikke pluim voor deze monteur.

18. juli 2025

Dank u wel voor het delen van uw ervaring en het toekennen van 5 sterren.

Wij wensen u veel kijkplezier.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Afspraak gemaakt om een 75 inch tv op…

Update , zie het antwoord van het bedrijf , heb ik toch helemaal niks aan , er staat al in mijn review dat ik contact heb gehad met klantenservice en dat die mij gelijk geeft en alsnog niks voor me kan betekenen .
Antwoord dan niet als ik er niks aan heb

Afspraak gemaakt om een 75 inch tv van Samsung op te laten halen voor reparatie , in mail stond niet dat er iemand moest helpen , dus ik ben naar werk gegaan en mijn moeder van 60 thuis laten zitten om de deur open te doen, monteur komt in zijn 1tje ( zet dan in de mail dat er hulp nodig was of bel even ) om een tv van 75inch op te halen , vraagt hulp aan mijn 60 jarige moeder om te tillen terwijl zij aangaf geen kracht te hebben , uiteindelijk op aandringen toch mijn moeder van 60!! Laten tillen, ipv een andere afspraak maken of mij bellen ,schade aan de trap gekregen , schadeclaim gemaakt en word gezegd dat het eigen fout is omdat mijn moeder niet genoeg kracht had om te tillen . ( kon je ook wel bedenken , echt DOM ) Ongelooflijk slecht, zelfs de meneer van klantenservice geeft mij gelijk en gezegd dat normaal gesproken altijd 2 man komen voor een grote tv, maar helaas kon die niks voor mij betekenen.( heb het ook op email staan )
Stelletje oplichters
Ordernummer 3148045

2. juli 2025

Beste meneer/mevrouw,

Ondertussen heeft u contact gehad met onze Customer Care.

Vakkundig

Vakkundig
Aardig
Legt uit wat hij doet

'Nick' is écht een vakman!!

Groet,

Anneke & Henk
Uit Dokkum

17. juli 2025

De wasmachine was kapot.

De wasmachine was kapot.
Een week later kon de monteur langskomen (wel wat lang..)
De monteur (Nick) was vriendelijk en netjes. Belde keurig een half uur vooraf dat hij er zou zijn. Wasmachine was binnen een half uur gerepareerd.
Prima service!

17. juli 2025

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring en het toekennen van 4 sterren.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

De klantenservice is onvriendelijk en…

De klantenservice is onvriendelijk en niet behulpzaam. CE Repair werkt niet mee aan het inplannen van een afspraak. De vorige keer heb ik 3,5 week moeten wachten. Ze nemen niet eens de moeite om de eerdere melding erbij te pakken en geven als reactie dat ik "gewoon wat meer geduld moet hebben."
Een monteur is eenmaal langs geweest, maar na twee weken vertoonde de wasmachine weer exact hetzelfde probleem. Ze geven hier Coolblue de schuld van, terwijl zij de melding netjes hebben doorgezet, Samsung kon dit aan mij bevestigen en heeft ook op de zelfde dag van de melding goedkeuring gegeven. Ondanks dat hoor ik maar niets van CE Repair.

14. juli 2025

Beste meneer/mevrouw,

Wij kunnen daarom niet inhoudelijk van een reactie voorzien.

I had my tv repaired

I had my tv repaired. 5 stars to Peter Vink, who gently and patiently fixed the issue. He was precise and passionate to what he was doing, also explained the issue, the components..

Thanks!

8. juli 2025

Dear sir Mehraram,

Thank you for sharing your experience and awarding the 5 stars. That makes Peter smile too.

Kind regards,

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Dit is het meest schandalige bedrijf…

Dit is het meest schandalige bedrijf ooit !!!! Ik heb de hele middag zitten wachten wil je ze bellen krijg je een gebrekkig Nederlands sprekende aan de telefoon met een iq van Darwin !!!

7. juli 2025

Beste meneer/mevrouw,

Helaas heeft u niet meer gereageerd op ons verzoek om via Trustpilot uw ordernummer te delen. Wij kunnen inhoudelijk niet reageren

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Snel en gedegen het probleem oplossen

Snel en gedegen het probleem oplossen, dat is wat ik ervaren heb.

2. juli 2025

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor het delen van uw ervaring en het toekennen van de 5 sterren.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Zeer klantvriendelijk en opvallend goede communicatie

Verschillende keren contact gehad met CE Repair Services over de kapotte vaatwasser. Twee keer een monteur langsgeweest, helaas kon het niet gemaakt worden dus is er uiteindelijk een andere oplossing vanuit de fabrikant/ het verkooppunt gekomen maar ieder contact moment met CE Repair Services was prettig en correct. Wij vonden het in positieve zin opvallend dat ieder contact en de communicatie zo prettig verliep. Zowel de monteurs als de medewerkers aan de telefoon waren allemaal zeer vriendelijk. Ze komen de afspraken na en geven duidelijk aan wat wel of niet mogelijk is.

23. juni 2025

Beste mevrouw Heutinck,

Dank u wel voor het delen van uw fijne ervaring en het toekennen van de 5 sterren.

Altijd goed om te horen.

Wij wensen u veel gemak toe met uw vaatwasser.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Wij zijn heel vriendelijk geholpen door…

Wij zijn heel vriendelijk geholpen door
Ahmed heeft onze LG tv inorde gebracht wij zijn er heel content van top service
Dankjewel Ahmed top CE repair service.
👍🤌🤝⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

1. juli 2025

Beste meneer/mevrouw,

Dank u wel voor uw fijne review en de 5 sterren. Natuurlijk deze wij deze review met onze monteur.

Wij wensen u veel kijkplezier toe.

CE Repair Service/GXO ServiceTech

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Waardeloos bedrijf je geeft aan dat de…

Waardeloos bedrijf je geeft aan dat de compressor kapot is van je Amerikaanse lg vriezer koelkast komt er monteur langs zonder compressor kijkt er naar en zegt je compressor is kapot ja dat klopt dat hadden we ook gemeld en jullie zouden er 1 meenemen 80 euro graag gelijk even betalen voorrijkosten en t kijken voor iets wat we al wisten waardeloze service

Gr rene

27. juni 2025

Beste meneer Strijkert,

Dank u wel voor het kenbaar maken uw onvrede en het delen van uw ordernummer.

Natuurlijk vervelend als het anders loopt dan verwacht.

Wij hebben uw van te voren aangegeven dat het kan zijn dat repratie ivm koeltechnisch defect niet uitgevoerd kan worden. Helaas bleek dit het geval te zijn. Onze onderzoekskosten ben u dan wel verplicht om te voldoen. Sorry!

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nieuwe tv vertoonde strepen deze was 2…

Nieuwe tv vertoonde strepen deze was 2 weken oud.
CE heeft het probleem in eerste instantie opgelost door een nieuw moederbord te instaleren maar dezelfde dag kwam het probleem terug.
Door weer een melding te doen zijn ze een 2de keer terug gekomen en de Monteur Jos meen ik dat hij heet heeft een coldboot gedaan en uitgelegd wat het probleem was.
Tv is nu helemaal goed!
Bedankt voor de nette en vriendelijke service!

23. juni 2025

Beste meneer de Nier,

Wij delen uw feedback met onze monteurs.

Wij wensen u veel kijk plezier.

CE Repair Services/GXO ServiceTech

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.