Ik heb mijn Panasonic 4k speler onder garantie laten repareren bij CE-repair Dordrecht. De speler weigerde verschillende 4k schijfjes en gaf aan deze niet af te kunnen spelen, terwijl mijn oude So... Se mere
Virksomheden har svaret
Website werkt niet goed, communicatie bijna onmogelijk, in totaal nu 3 maand bezig om een stofzuiger te repareren. Hun terugkoppeling is dat de onderdelen op waren, ze waren de stofzuiger kwijt etc et... Se mere
Ik wil iedereen bedanken, van de vriendelijke en duidelijke communicatie tot de professionele monteur die de wasmachine heeft gerepareerd. De wasmachine werkt weer. Ik had twee problemen: 1. Het gel... Se mere
Virksomheden har svaret
Ik ben zwaar teleurgesteld in de werkwijze van CE Repair. Mijn Toshiba TV (Vestel MB130 board) zit in een overduidelijke "bootloop": de hardware start op tot het logo en crasht dan door een softwar... Se mere
Har besvaret 77 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 2 uger
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
via samsung een reperatie verzoek in gediend, ze zouden mijn wasmachine repareren maar elke keer is er wat, de 1e keer komt monteur wel langs is hooguit 10 min binnen geweest foto gemaakt en zegt ik heb geen gereedschap bij mij om te repareren en gaar weg maar wel 112 euro betalen voor de voorrijkosten, 112 euro betaald beweren ze dat ik niet betaald heb na tig mailtjes met screenshot van betaling eindelijk zeggen ze er is betaald er zou verder onderzoek komen, repaeratie verzoek ingediend via media markt, we zijn een maand verder en vandaag zouden ze langs komen heb factuur gehad van rond de 521 euro dacht is wel te doen krijg ik vandaag een mail dat de monteur niet langs komt omdat er geen materiaal is om het te repareren en krijg een factuur van bijna 1100 euro hoe dan??? bel ik hun op krijg ik zo'n droogkloot aan de telefoon die alles afwimpelt en samsung net zo radar maar even inschakelen KIJK UIT WAT JE DOET MENSEN!!!!!!!!!!

Besvarelse fra CE Repair Services
Vandaag een mail gehad over een lang lopend onderzoek. Mijn apparaat was niet afgeleverd bij mij thuis en de PostNL bezorger heeft een handtekening gefaked. Nu weigert CE repair een oplossing te vinden ondanks dat ik kan aantonen dat de handtekening niet echt is. blijf ver weg van deze oplichters!
Technicien au top il savais déjà le problème avant de voir l'appareil
Voor alle consumenten. Informeer alvorens u apparaten koopt zodat u niet met deze firma in contact komt. Wij kochten anderhalf jaar geleden een wasmachine bij krefel van het merk samsung. Nu maakte deze al lange tijd een hels lawaai. Wij hebben een maand moeten wachten na aangeven van het probleem op een herstelling. Dit liep dan blijkbaar via cerepair. Er kwam een zeer onbeleefde man aan de deur. Ik had de wasmachine al vrij gezet maar hij bleef zuchten en klagen. Hij stak een nieuwe trommel en was een uurtje bezig. Hij komt naar beneden, zegt dat alles getest is en terug werkt en vertrekt. Wij steken een machine in en blijkt dat er helemaal niets werkt. Wij nemen terug contact op en de vroegste afspraak is weer 2 weken later. Ondertussen anderhalve maand zonder wasmachine en geen enkel begrip als we contact opnemen. Ronduit onbeleefd. Ze twijfelen aan de schade en alluderen erop dat wij de wasmachine teruggeplaatst hebben en zo nieuwe schade hebben berokkent. Ik kan verzekeren met foto's dat de werkman dit heeft gedaan. Na 2 weken komen ze terug en zeggen ze dat er een buis een knak heeft gehad. Ze gaan het bestellen maar hebben het wel kunnen herstellen dat de machine voorlopig werkt... de man maakt zich snel uit de voeten. Wij steken een was in. De was wordt nat en de machine blokkeert. Wij bellen razend naar cerepair en zeggen ze doodleuk dat er wel iemand zal terugkomen binnen 2 weken. Meer dan 2 maanden zonder wasmachine. Wij nemen contact op met krefel die bevestigen de ene na de andere klacht te krijgen van de firma. Krefel geeft ons een volledig nieuwe machine omdat het binnen garantie valt en krefel stuurt in ons bijzijn een mail naar de firma om de herstelling af te zeggen. 2 weken later, terwijl we al een nieuwe machine hebben, staat er onverwacht, een hersteller aan de deur voor de machine. De man wist van niets. Gelieve nooit met ce repair te werken. Het slechtste bedrijf waar wij ooit mee in contact kwamen. Als ik hierbij enkele mensen mee geholpen heb ben ik al blij.

Wat een verschikkelijke organisatie
9 afspraken waarvan 3x de medewerker zich een ziekmeld minuten voor de afspraak. En 4x niet het juiste materiaal bij hun hebben. Alle monteurs spreken elkaar tegen en wij hebben 36 uur verlof moeten opnemen. En als je dan een klacht indient worden de handjes er vanaf getrokken. Echt om te huilen

Besvarelse fra CE Repair Services
Ik ben bijzonder teleurgesteld in de service van CE Repair. Twee keer een technieker laten komen en twee keer is er gewoon NIETS uitgevoerd. Bij beide bezoeken werd er niet eens de moeite gedaan om echt naar het probleem te kijken. Ik heb nochtans zeer duidelijk uitgelegd dat de foutmelding pas tijdens het programma optreedt, maar daar werd totaal geen gehoor aan gegeven. De technieker bleef koppig volhouden dat als er binnen de eerste 10 minuten geen foutmelding verschijnt, er ook geen probleem is. Hij vertrok gewoon weer zonder enig resultaat of verdere controle.
Voor mij is dit echt onaanvaardbaar. Als klant verwacht ik dat er grondig onderzoek gedaan wordt en dat er geluisterd wordt naar de uitleg die ik geef. Dat is tenslotte de reden dat je iemand met kennis inschakelt. In dit geval werd er gewoon oppervlakkig gekeken en beslist dat er "niks aan de hand is". Ondertussen blijf ik met hetzelfde probleem zitten, ondanks dat ik al twee keer heb betaald voor een nutteloos bezoek.
Deze manier van werken getuigt niet alleen van weinig professionaliteit, maar ook van een totaal gebrek aan respect voor de klant en diens tijd. Een herstellingsdienst die niet eens de moeite neemt om het toestel volledig te testen of het probleem te reproduceren, kan je bezwaarlijk betrouwbaar noemen. Ik vind dit schandalig en absoluut geen aanrader.
Mijn Samsung Odyssey G5 is hier via bol.com gerepareerd. Ik had links onder op het scherm backlight bleeding gekregen en contact op genomen met de klantenservice, volgens hun zou dit binnen de fabrieksgarantie vallen dus heb ik hem op laten sturen voor reparatie.
Het scherm is nu weer zoals die hoort te zijn, super blij mee!

Besvarelse fra CE Repair Services
Reparatie verzoek voor mijn LG oled tv ingediend via LG.
Ik werd goed geïnformeerd over invullen van juiste gegevens, aankoopbon etc via de mail maar ook via een melding op mijn telefoon.
Vooraf prijsinformatie gedeeld.
Monteur kwam op de juiste tijd en repareerde de tv vakkundig en snel.

Besvarelse fra CE Repair Services
Lachwekkend eerst offerte 112 Euro, week later omdat ze dachten dat ik nog niet had geantwoord 592 Euro zelfde referentie zelfde onderzoek, maar plots was de kost *4 .

Besvarelse fra CE Repair Services
Chagerijnige monteur. Moest 2 minuten wachten zegt hij sta hier sl een tijdje. Sls je geen zin hebt zoek andere baan.

Besvarelse fra CE Repair Services
Een splinternieuwe Sharp combimagnetron heeft een deurtje wat niet goed sluit. CE Repair wil dat niet repareren, en sturen nog een nota voor onderzoekskosten als bonus. Sharp Benelux vindt het de normaalste zaak, om niet te reageren. Nietswaardige firma's zonder zeden.

Besvarelse fra CE Repair Services
I reached out to Cerepair for advice and they were clear, honest and easy to deal with. Everything was explained in simple terms which made the process stress-free.

Besvarelse fra CE Repair Services
Ontzettend slechte service. Twee keer achter elkaar viel de monteur uit en telkens moest ik wéér weken wachten op een nieuwe afspraak. Geen enkel proactief contact of snelle oplossing. Uiteindelijk zelf MediaMarkt moeten benaderen om iets voor elkaar te krijgen. Waardeloos geregeld.

Besvarelse fra CE Repair Services
The technicians at CE Repair Services were courteous and knowledgeable, providing excellent service.

Besvarelse fra CE Repair Services
Via LG een reparatie ingepland. Ik mag hier 2 weken op wachten. Terwijl ik ontzettend ziek ben en mijn medicatie gekoeld moet blijven. Hebben vandaag weer de reparatie via sms afgemeld omdat monteur ziek is. Niet eens t fatsoen gehad om op te bellen.
Waardeloze service.

CE Repair Oplichting Services
Ik heb keurig al mijn gegevens achtergelaten zoals gevraagd. Dat jullie nu zogenaamd mijn bestelling niet kunnen vinden zegt al genoeg over de kwaliteit van jullie bedrijf. Lees hieronder hoeveel mensen hetzelfde ervaren.
Jammer!!!!
Ik blijf bij mijn standpunt en verhaal.

Besvarelse fra CE Repair Services
CE Repair Tervuren België is een arrogant en triest bedrijf. 3x een LG Soundbar heen gestuurd voor niets, werd niet gerepareerd de verpakking werd zelfs niet geopend. maar telkens mochten we wel 2 weken of langer wachten voor niets, dan nadien ontvangen wij facturen van een verhuisbedrijf dat ze hebben gebruikt en onze email hebben opgegeven. ik heb hun toen een mail gestuurd dat ik het beu was en als er nog 1 factuur die voor hun bedoeld was bij mij toe kwam dat ik naar de politie stapte, nooit reactie op gehad. CE Repair kan maar 1 ding oplossen en dat is oploskoffie en meer niet. bij ons komen die gewoon niet meer binnen ik betaal liever een eerlijke technieker voor zijn werk dan met deze prutsers te werken

Besvarelse fra CE Repair Services
2x een afspraak gemaakt voor een reparatie aan de oven. 1e keer zeggen ze af de middag voor de afspraak en de 2e keer op de dag zelf. Ze hanteren zelf een beleid waarin je €69,50.- moet betalen als je te laat verzet of annuleert. Dit werkt echter maar 1 kant op. Ik heb 2 vrije dagen opgenomen, die 2 dagen kosten me meer dan de oven. Maar die €130.- die ze me onderhand verschuldigd zijn kan je op je bolle buik schrijven. Jammer joh

Besvarelse fra CE Repair Services
Goede en snelle reparatie gehad van m’n wasmachine door Ziad.

Besvarelse fra CE Repair Services
Goede en fijne service. Ziad heeft mij uitstekend geholpen met mijn wasmachine.

Besvarelse fra CE Repair Services
Læs mere om andre typer anmeldelser.