Lang ventetid og kø Personalet var meget lidt serviceminded og virkede ligeglade. Fik en bil med mange skader og måtte stå sen aften og kontrollere og dokumentere alt. Eneste positive ting, var afle... Se mere
Centauro på Ibiza- tæt ved lufthavnen (gratis shuttle bus til udleveringsstedet). Kom ind og fik direkte en seddel samt nøgle “Hav en dejlig ferie”. Bilen blev afleveret på samme hurtige måde. S... Se mere
DOKUMENT SVINDEL, ADVARSEL....lej ALDRIG en bil ved dette firma. Vi havde booket billeje på forhånd til afhentning i Alicante lufthavn d. 21.06.2025. Vi underskrev elektronisk på depotium på diesel og... Se mere
Ventede 5 min. ved shuttlebus I Palma De Mallorca hvilket er ok. Kom desværre til udleverings stedet på et tidspunkt, hvor der var mere end travlt. ( De kaldte flere folk ind) Måtte vente over en time... Se mere
Car hire in Spain at Alicante, Malaga, Barcelona, Mallorca, Valencia, Murcia, Ibiza, Madrid, Sevilla, Torrevieja and Benidorm Car hire in Portugal at Faro, Lisboa, Madeira and Porto airports. Car Hire in Italy at Milano Malpensa, Bergamo, Roma Ciampino, Roma Fiumicino airports, Cagliari, Olbia, Palermo, Catania and PIsa Car Hire in Greece at Athens, Thessaloniki, Chania and Heraklion
Svarer typisk inden for 1 uge
Helt sindsygt langsom service da vi hentede bilen. Der var virkelig lang kø på kontoret og selv da vi kom til tog det næsten 30 minutter at få udleveret de to biler, vi havde bestilt og betalt hjemmefra. Vi blev tvunget til at købe en forsikring hos dem, der kostede mere end den samlede billeje fordi de påstod at vores kreditkort var debit-kort (DET ER DE HELT SIKKERT IKKE) og de derfor ikke kunne bruges som sikkerhed for bilens stand. Det var min klare opfattelse at den langsomme betjening og vanvittingt lange ventetid (sammenlagt omkring 2 timer) var en bevidst strategi for at få folk til at betale for dobbelt forsikring bare for at slippe ud derfra. Mange andre havde samme problem som os, og der var en meget kaotisk stemning på kontoret. Personalet udviste stor ligegyldighed og talte for de flestes vedkommende meget dårligt engelsk.

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
Benyttede Centauro i Pisa.
Blev hentet i shuttlebus efter 5-10 minutters venten. Meget imødekommende og venligt personale. Forklarede alt til punkt og prikke - opgraderede vores bil uden beregning.
Ingenting at klage over da vi afleverede heller. Både bil, personale, afhentning/aflevering har absolut været fremragende. Kan varmt anbefales!

Total kaos ved Centauro i Lissabon
Totalt kaos ved afhentning. Fik tildelt en bil, der var parkeret med bagenden mod væggen inde i parkeringshuset og ikke kunne inspicere bilen ved overtagelsen, da det var for mørkt inde i parkeringshuset, derfor kørte jeg bilen udenfor i lyset, men det lykkedes kun lige akkurat at få bagagen i bagagerummet og familien ind i bilen, før der var totalt kaos, mange biler stod i kø for at komme ud, og mange biler stod i kø for at komme ind. Derudover blev vi presset af folk, som vasker biler og vil ud køre dem ud. Intetsteds at parkere, bare en rampe op til en meget trafikeret vej. Derfor kontrollerede jeg ikke bilen før kørslen og det skulle herefter vise sig at koste os en skade, som en anden person havde lavet. Vi fandt en skade på bagenden på det næste rasteplads hvor vi stoppede, men jeg tænkte at skaden var så tydelig at den var noteret ned i bilens historie, men da vi skulle returnere bilen sagde de (Centauro) at jeg havde lavet skaden og skulle betale. Jeg spurgte medarbejderen om bilens historie og han viste mig at der ingen skader var noteret på bilen overhovedet!! Jeg vil hermed gerne advare mod at bruge Centauro i Lissabon pga. dette kaos ved afhentning og aflevering af lejebiler. Disse betingelser er uacceptable, og vi vil aldrig bruge Centauro igen. Jeg har mange gange tidligere lejet biler ved andre selskaber, men disse steder var der tid og plads til at inspicere bilen og tale med udlejningsselskabets personale ved afhentning.
Total chaos at Centauro in Lisbon
Total chaos at pickup. Got assigned a car that was parked with the rear end against the wall inside the parking garage and could not inspect the car upon takeover as it was too dark inside the parking garage, so I drove the car outside in the light, but only managed to get our luggage inside the trunk and family got into the car before there was total chaos, many cars queued to get out, and many cars queued to get inside. In addition, we were pushed by people who wash cars and want to drive them out. Nowhere to park just a ramp up to a very busy road. Therefore, I did not check the car before driving and it should then prove to cost us a damage on the car that another person had done. We found damage to the rear end of the next rest area where we stopped, but I thought the damage was so obvious that it was written down in the car's history, but when we returned the car they (Centauro) said I had done the damage and had to pay. I asked the employee about the car's history and he showed me that no damage was noted at all !! I would like to warn against using Centauro in Lisbon due to this chaos in pickup and delivery of rental cars. These conditions are unacceptable and we will never use Centauro again. I have many times before rented cars at other companies in the past, but in these places there was time and space to inspect the cars and talk to the rental company staff.
里斯本半人马座的混乱局面
拾取时总混乱。被分配了一辆汽车,其后端靠在停车场内的墙壁上停放,并且在接管时无法检查汽车,因为停车场内太暗了,所以我将汽车开到了灯光下,但只设法将行李托进在发生混乱之前,后备箱和家人进入了汽车,许多汽车排队等候下车,许多汽车排队等候上车。此外,我们受到洗车人士的压力,他们想把他们赶出去。无处可停,只有一条坡道通往一条非常繁忙的道路。因此,我没有在开车前检查这辆车,然后发现它会给我们造成其他人造成的损失。我们在停下来的下一个休息区的后端发现了一个损坏,但我认为损坏是如此明显,以至于在汽车的历史上被记录下来,但是当我们不得不退回汽车时,他们说(半人马座)我已经造成了损坏并且必须赔偿。我向员工询问了这辆车的历史,他向我展示了这辆车根本没有发现损坏!我要警告不要在里斯本使用Centauro,因为在上下车时会出现这种混乱情况。这些条款是不可接受的,我们将不再使用半人马座。我以前在其他公司租过车很多次,但是在这些地方有时间和空间检查汽车,并在取车时与租车公司的工作人员交谈。
Booking nr,: PR19068271/PC19060607

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
Ankommet til Barcelona lufthavn og efter lidt søgen fandt vi shuttlebussen som kørte os hen til Centauro - så vidt så godt. Herefter starter katastrofe og kaos - bliver mødt af rasende kunder som er ildrøde i ansigtet på vej ud af skuret hvor bilen skulle hentes. De havde ventet i timevis på at få udleveret deres bil. Tænkte det ikke kunne passe, idet der kun var 4-5 personer derinde. Efter 1 time i kø, hvor 2 foran mig var blevet ekspederet startede jeg at forstå de kunder som var på vej ud. Aldrig i mit liv har jeg set noget så ineffektivt - af en eller anden grund tog hver enkelt betjening mindst 40 min. Folk var rasende, grinede hånligt og rystede på hovedet opgivende. Ved skranken stod et par som havde stået ved skranken i stive 2 timer og blive betjent eller hvad man nu skal kalde det. Efter 1 1/2 time venten kommet endelig til - troede jeg, fordi så rejse ekspedienten sig og begyndte at spørge om nogen havde bestilt Express service. Målløs kunne jeg lykkeligt konstatere at det var der ikke. Herefter startede det så med gebyr regn uden lige. 74 euros for benzin i tilfælde af jeg ikke tankede, 1200 euros i depositum fordi jeg ikke ville have deres ekstra forsikring på 26 euros per dag osv. På et tidspunkt troede jeg det var skjult kamera der ville se hvor langt til vanvid man kunne drive kunderne - men desværre er det åbenbart virkelighed. Katastrofe er et mildt udtryk. Da vi så langt om længe fik bilen var den møgbeskidt, chokolade kiks smurt over det hele, fedtede ruder, ingen sprinklervæske, sand og grus osv. Den bil havde aldrig set skyggen af rengøring. Nu er jeg spændt på hvad der sker når den skal afleveres - vi har i hvertfald afsat ekstra 2 timer..

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
Vi har i uge 27 lejet en bil i Italien igennem dette bureau.
Alt var fint da vi afleverede bilen, og han sagde han ville slette blokeringen på mit Mastercard. Der står nu 1300 kr som de hæver og til hvad? Alt er betalt og tanken fyldt op, så der var ikke noget at komme efter. Når jeg sender dem mails, har sendt tre, bliver der ikke svaret!!!
Meget meget dårlig service.!!!

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
Brugte Centauro i Alicante lufthavn, man skal have god tid når bilen skal hentes, vi ventede ca. 2 timer på at komme til skranken. Når man så komme op til skranken mødes man af en utrolig aggressiv kundebetjening, hvor det eneste formål er at sælge en ekstra forsikring på 200 euro, får så er jeg jo dækket. Hun vil ikke høre tale om at jeg er dækket hjemmefra, og at mit forsikringsselskab ikke ville dække noget som helst. Efter hun havde forstået budskabet at jeg ikke ville købe noget ekstra, ryster hun på hovedet af mig, for derefter at prøve at afvise mit mastercard som betaling af depositum. Da det heller ikke lykkedes for hende fik jeg nogle spanske gloser som jeg ikke kunne forstå. Jeg opdager senere at den bil jeg har fået er en gruppe C og ikke en gruppe E som der er betalt for.
Grunden til de 2 stjerner skyldes deres fantastiske service da bilen skulle afleveres, her mødes man af dame fuld af overskud, bilen har fået en skade da der lige har været en nøgle fra forskærm til bagskærm. Hun sørger for at jeg har alle de rigtige papir med hjem til vores rejseforsikring. Det tog ca. 30 minutter så var det hele klaret.

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
Havde en virkelig dårlig oplevelse da vi havde lejet og forud betalt for en bil i Barcelona. Da vi skulle hente bilen stod vi i et tætpakket skur og ventede i 3 timer på at få bilen, hvorefter vi måtte opgive det, da kun 3 havde fået en bil i det tidsrum, og der stadig var mindst 10 foran os i køen. Personalet lukkede sig inde i deres frokostrum, så vi ikke kunne få besked om hvonår vi kunne få bilen. Vi måtte herefter tage en taxi til det sted hvor vi skulle være( kostede 900 kr) og havde herefter ingen bil hele ferien, da vi vi selvfølgelig heller ikke kunne komme i kontakt med dem pr. telefon.

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
Ret kaotisk firma - ventede ca. 1 time på at blive kørt fra lufthavnen i Faro til firmaet ved ankomst. Ved firmaet yderligere lidt ventetid. Bilen var ikke ordentlig rengjort og der var intet sprinklervæske på, erfarede vi senere.
Også lettere kaotisk ved aflevering igen, men kom dog forholdsvis hurtigt igennem - ca. 1/2 time.
3 stjerner er pga prisen, som var fin. Er dog ikke sikker på, at vi bruger firmaet igen.

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
Firmaet er ikke placeret ved lufthavnen, og vi skal vente i 40 minutter på en shuttlebus til stedet.
Da vi ankommer går computersystemet ned, hvilket de dog ikke kan gøre før.
De modtager ikke vores kort, hvilket vores danske bank har nævnt nogle bilfirmaer i Italien ikke gør! Dette betyder vi ikke kan få bilen udlevet!!! ...medmindre vi betaler fuld forsikring på 25€ pr dag!! Så det er vi nød til :-(
Aflevering af bilen går dog rigtig fint og vi køres med det samme til lufthavnen.
En anden gang vil vi hellere betale lidt mere for selve billejen og så slippe for shuttle, da det kan give en del stress.

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
Kanon oplevelse. Alt fungerede både ved udlevering og aflevering.
En lille forbedring kunne være at udstyre Centauro manden i lufthavnen med et gult sæt tøj, så han er umulig at overse 👍
Tak for en god oplevelse...

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
Dårligt dårligt. Har du ventet over 2 timer på en bil i Barcelona. Min søster kom i går og oplevede det samme. Ufattelig dårlig service

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
Lige ankommet til Barcelona. Har nu ventet 2 timer på en udlejningsbil... ærgerlig start på ferien...havde ellers booket i forvejen for at undgå ventetid..
Behandlingen er meget ustruktureret og ineffektiv!
Kommer ikke til at benytte dette selskab igen.

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
Super nemt, ingen vente tid ved afhentning og tilbage levering af bilen, god service hele vejen igennem.
Vi havde bestilt med smart cover.
Kan klart anbefale Centauro i Alicante lufthavn.

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
Landede i Athen lufthavn, ledte forgæves efter en mand med Centauro skilt- ingen at finde.. vi ringe til deres kundeservice flere gange og fik at vide at vi måtte vente.. Der gik 1 time, så dukkede en mand op og sagde at vi skulle samles en flok for at kunne tage en shuttelbus ud til hvor bilen stod- 40 min gik yderligere.. endelig blev vi hentet, kørte 15 min , nu fremme ved udlejningsstedet, venter stadig , yderligere 45 min er nu gået , venter stadig på bilen..
Uanset hvor billig bilen er, så hold jer væk, medmindre i har ualmindelig god tid til KUN at hente bil en HEL dag..

Pas på dobbelt betaling.
Der blev "reserveret" billeje på 134€ sammen med 62€ for 75% tankfuld benzin. Selvom jeg havde betalt lejen ved reserveringen.
Angiveligt fordi jeg havde fået nyt Mastercard????
Jeg ville naturligvis få begge beløb retur efter aflevering.
MEN jeg har kun modtaget de 62€ for benzin og på trods af flere henvendelser med dokumentation for den dobbelte betaling, har jeg intet hørt fra Centauro.

Anden del af anmeldelse:
Step 2, udlevering og aflevering af bil.
Vi ankom til lufthavnen, og manden med skiltet til Centauro var lidt svært at se. Vi fandt ham og fik en seddel med et nummer på. Det viste sig, at de havde 2 sider med bookinger til klokken 10.00! den dag, så der var først kø ved bussen i 40 minutter, og efter tur på 7 minutter, kø i 1,5 time for at få bilen. Havde booket på deres hjemmeside, så det tog under 5 minutter at få udleveret bilen! brugte kreditkort, og egen rejseforsikring, så tog ikke deres Smart Cover. Bilen var ny og kørte godt. Fyldte bilen sidste dag med diesel og ved afleveringen havde en efter 3 minutter tjekket den, og jeg vil senere får pengene for depositum for diesel tilbage minus 6 euro for noget skat, ved ikke helt hvad det er. Ud over ventetiden, som ikke var der den dag vi afleverede bilen..., så bare uheldig der, kørte det hele efter bogen. Kan kun anbefales!!!

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
Dårlig oplevelse Alicante skulle leje bil 1 uge havde pris på 565kr det blev så 1565kr efter 2 timer i kø pga forkert kreditkort, skulle have 400kr tilbage hvis vi fyldte benzin på hvad vi gjorde inden aflevering.
2dage efter kommer der regning på ydeligere 578kr
ved ikke for hvad ??måske fordi vi kørte ind forkert holdt 2 meter fra deres område der var en kæde imellem, afleverede nøgler til medarbejder som sagde Ok.det ødelagde den ellers gode oplevelse.

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
Rigtig dårlig oplevelse og blevet snydt og narret til at betale mere end aftalt. Blev tilbudt at betale 147 euro nu, eller der ville blive reserveret et beløb på lidt over 1000 euro, som så kunne tilbagebetales, hvis der ikke skete skader. Nej, efterfølgende sagde den arrogante dame ved skranken, at vi kun havde en mulighed, og det var at betale de 147 euro, da vi ikke havde et godkendt kreditkort. Jeg viste hende, at der stod i kontrakten, at man godt kunne betale med Visa. Lidt senere bad hun os betale 180 euro og sagde så bare, at det var for brændstof. Efterfølgende blevet opmærksom på, at vi så alligevel kom til at betale de 147 euro, da vi kun har fået 33 euro tilbage efter aflevering af bilen. Sidste gang med dette firma.

har lejet bil ca 10 gange ved centauro og har aldrig oplevet problemer

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
Betalte fuld forsikring og ramte en bil. Damen fik mit nummer da min forsikring jo skulle dække.
Hun har nu selv betalt 8000 kr for en skade jeg har lavet - og angiveligt skulle være dækket for. Centauro vil ikke hjælpe