Centauro Rent a Car Anmeldelser 16.597

TrustScore 2.5 ud af 5

2,7

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Lang ventetid og kø Personalet var meget lidt serviceminded og virkede ligeglade. Fik en bil med mange skader og måtte stå sen aften og kontrollere og dokumentere alt. Eneste positive ting, var afle... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Centauro på Ibiza- tæt ved lufthavnen (gratis shuttle bus til udleveringsstedet). Kom ind og fik direkte en seddel samt nøgle “Hav en dejlig ferie”. Bilen blev afleveret på samme hurtige måde. S... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

DOKUMENT SVINDEL, ADVARSEL....lej ALDRIG en bil ved dette firma. Vi havde booket billeje på forhånd til afhentning i Alicante lufthavn d. 21.06.2025. Vi underskrev elektronisk på depotium på diesel og... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Ventede 5 min. ved shuttlebus I Palma De Mallorca hvilket er ok. Kom desværre til udleverings stedet på et tidspunkt, hvor der var mere end travlt. ( De kaldte flere folk ind) Måtte vente over en time... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Biludlejning

Skrevet af virksomheden

Car hire in Spain at Alicante, Malaga, Barcelona, Mallorca, Valencia, Murcia, Ibiza, Madrid, Sevilla, Torrevieja and Benidorm Car hire in Portugal at Faro, Lisboa, Madeira and Porto airports. Car Hire in Italy at Milano Malpensa, Bergamo, Roma Ciampino, Roma Fiumicino airports, Cagliari, Olbia, Palermo, Catania and PIsa Car Hire in Greece at Athens, Thessaloniki, Chania and Heraklion

Kontaktoplysninger

2,7

Under middel

TrustScore 2.5 ud af 5

17 t anmeldelser

Har besvaret 29 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

God oplevelse i Athen

Hurtig, professionel levering uden pres. Blev tilbudt en opgraderet Nissan Qashqai. Returnering foregik stille og roligt og selvrisiko og benzindepositum kom tilbage inden tre dage. Ros til Centauro og vi kommer igen.

7. september 2020

Besvarelse fra Centauro Rent a Car

Hi Lars, thank you for sharing your rating of your recent car rental experience with us. We hope to welcome you again very soon at Centauro Rent a Car :D Kind regards!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

En MEGET dårlig oplevelse at booke bil her.

En MEGET dårlig oplevelse at booke bil her, er meget ærgelig over ikke at have læst her forinden, da flere deler lignende snyd.Da vi ankom og skulle afhente bilen tog det meget lang tid at ekspedere, hvilket nu er mærkeligt for de har IKKE ydet service. Jeg havde booket forinden, IKKE ønsket forsikring, hvilket jeg gentog ved skranken. Jeg vidste at der ville blive opkrævet depositum, så da der blev betalt et ganske stort beløb 279 euro, så var det vel derfor og jeg ville få pengene retur når jeg afleverede bilen efter de 7 dage. Det gik nemt med at aflevere bilen retur og beskeden var at der ville komme penge retur. Det gjorde der også, men kun 62 euro. Da jeg nu har ventet i over en måned kontakter jeg en yderst dårlig kundeservice som de først 5 gange blot sender et kopieret dårligt IKkE svar. Da jeg endelig får et svar er det at jeg jo har underskrevet at jeg ville have SMART COVER, det havde jeg ikke ønsket, er stadig i tvivl om hvad de mener at have solgt mig, de mener vist forsikring, som jeg sagde nej til, så der er bare at sige MØG firma, brug dem ikke, hvad der lød fornuftigt er nu endt med at blive dyrt og DÅRLIGT, BURDE HAVE MINUS STJERNER

23. marts 2020

Besvarelse fra Centauro Rent a Car

Hello Lene, thank you for sharing your rating of your car rental experience with us.
Please note we require all customers to either opt for our Smart cover on arrival, which covers all eventualities, or leave a 1050€-2100€ deposit, regardless of whether they have purchased private insurance prior to arrival. All the information is on our terms and conditions. Kind regards, Centauro Rent a Car.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

BCN office fungerer effektivt og med…

BCN office fungerer effektivt og med venlighed.Anden gang her.Grunden til 4 og ikke 5 stjerner:Håbede på en Nissan Micra men fik en"eller lignende"Dacia Sandero.Reservation af selvrisiko slettet efter et par dage og benzinudlæg returneret straks.God pris via deres egen hjemmeside.

14. marts 2020

Besvarelse fra Centauro Rent a Car

Hi Lasse, thank you for taking the time in leaving your feedback of your car rental experience with us. We are glad you have enjoyed your rental with us and hope you continue choosing us for your future car hire :)

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Depositum kom aldrig retur.

Vi har lejet en bil i Lissabon betalte hjemmefra så alt skulle være i den skønneste orden da vi kom Til kontoret betalte vi yderligere depositum på 2176 incl. en ekstra forsikring på 88 Euro og 100 Euro for diesel som jeg dog fik 97 tilbage af da vi leverede bilen tilbage med fuld tank 💪 så de 88 Euro er blevet Wupti omregnet Til 2176 danske kroner. Så vil ikke bruge dem an anden gang

16. januar 2020

Besvarelse fra Centauro Rent a Car

Hi Bjorn, sorry for the situation :( Please send us your booking reference number via the following link http://bit.ly/W2Case_en and explain us what happened, we will get back to you as soon as possible. Kind regards

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Godt sted at leje bil i Malaga

Vi har i de sidste 5 år lejet bil ved Centauro Malaga. Vi har lejet ca 4-5 gange om året. Vi har aldrig haft problemer.
Alt er foregået efter de leje betingelser der er anført når man bestiller bilen. Ved ankomst betales for brændstof og depositum reserveres på vores Mastercard ( når man ikke tegner ekstra forsikring). Begge dele refunderet efter at have afleveret bil med fuld tank og ingen nye skader. Der kan godt gå lidt tid før reservationen på mastercard ophæves men det bliver ophævet.

Kan varmt anbefale Centauro.

Lise Harbo

5. januar 2020

Besvarelse fra Centauro Rent a Car

Hi Lise! Thank you for sharing your great rating of your recent car rental experience with us. Remember you can join our Newsletter and take advantage of all our promotions and special offers ;) http://bit.ly/News_EN . We hope to welcome you again very soon at Centauro Rent a Car :D Kind regards!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Vi lejede bil i Alicante lufthavn…

Vi lejede bil i Alicante lufthavn gennem Golf Plaisir fra d. 1-11-19 til d. 8-11-19 kl. 04:53 hvor vi afleverede bilen fuld tanket og uden en skramme ( tog en video af bilen efter den var afleveret ) Alligevel har de trukket 515 kr. for brandstof, derud over har vi betalt 250 euro for en skramme på fordøren.
Hold jer langt laaaaangt væk fra Centauro de snyder og der er intet du kan gøre .
Michael Banggaard Steffensen

12. december 2019

Besvarelse fra Centauro Rent a Car

Hi Michael, thank you for sharing your rating of your car rental experience with us. Please note the damage policy is clearly explained in the rental terms and conditions. All existing damage is registered on the contract when collecting the car and any new damage will unfortunately have to be paid for. We do not blame our customers for the damage, but if the damage is made during your rental then unfortunately you are responsible for this. If you have any queries, you can contact us via the following link http://bit.ly/W2Case_en and we will provide all the necessary information. Kind regards.

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Overraskende god oplevelse efter flere mindre gode oplevelser med andre udlejnings firmaer.

Fik ny bil med stor rabat (udenfor sæson). Alt inklusiv, hurtig og venlig betjening, depositum til benzin, som var returneret dagen efter. Ingen bøvl.

5. december 2019

Besvarelse fra Centauro Rent a Car

Hi Karin, thank you for sharing your rating of your recent car rental experience with us. We hope to welcome you again very soon at Centauro Rent a Car :D Kind regards!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Man bliver narret til at betale for en…

Man bliver narret til at betale for en forsikring.
Vi blev ikke spurgt, om vi ville tegne en forsikring, hvilket vi heller ikke ønskede, da vi er fuldt dækket i forvejen.
Da vi kom hjem, så vi, at der var trukket € 180 på vores konto. Vi kontaktede straks firmaet for at spørge ind til dette og for at fortælle, at der måtte være tale om en misforståelse, men ingen i firmaet vil tage ansvar for det, og man bliver bare sendt videre i systemet og får at vide, at må skrive igen. Snydt, snydt...
Centauro - aldrig igen

31. oktober 2019

Besvarelse fra Centauro Rent a Car

Hi Anette , thank you for sharing your rating of your car rental experience with us.
All the information is on our terms and conditions.
If you have any doubt, you can contact us via the following link http://bit.ly/W2Case_en
Kind regards, Centauro Rent a Car

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Pas nu på, be carefull

Pas nu på! Check fælge for ridser og ruden for stenslag (det med småt i kontrakten) hvis du kører uden forsikring ellers koster det!.
Jeg måtte betale 300 eur for en meget lille ridse jeg ikke havde indberettet ved afgang i det ene fælg selvom jeg havde fotos inden jeg kørte.
Ydermere blev jeg trukket 52 EUR for en ekstra fører de erkendte var en fejl men systemer ikke kunne tilbagebetale fordi.......jeg bruger Hertz eller en anden større næste gang. Det er ikke værd at spare skillinger er for den konstante angst for hvordan de vrider dig denne gang.

28. oktober 2019

Besvarelse fra Centauro Rent a Car

Hi Lasse, thank you for sharing your comments of your recent car rental with us. We have received your email, we will give priority to your case and answer as soon as possible. Kind regards

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Vi rejste til Barcelona og havde en fantastisk tur

Vi rejste til Barcelona og havde bestilt bil hjemmefra. Alt gik som smurt, vi blev afhentet i lufthavnen og fik vores bil, så vi var klar til at køre derfra i løbet af en halv time (en fin bil, der kun havde kørt 20.000 km).
Da vi skulle aflevere igen, tog det 10 minutter og 5 minutter efter kom bussen og kørte os i lufthavnen. Så kun thumbs up herfra

25. oktober 2019

Besvarelse fra Centauro Rent a Car

Hi Anni, thank you for choosing us for your car hire and for your great comments and rating of your car rental experience with us. We thank you for the trust you have placed in Centauro and hope to welcome you again very soon :-) Kind regards!

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Hold jer langt væk fra Centauro i…

Hold jer langt væk fra Centauro i Chania på Kreta. Vores fly fra Danmark var forsinket og da vi ankommer til lufthavnen er der ikke nogen afhentning til os. Vi forsøger 5 gange at ringe til Centauro på det kontaktnummer der står i vores kontrakt, men uden held. Vi har skrevet vores flynummer på lejekontrakten, hvilket vi regner med er så Centauro har mulighed for at se, hvis vores fly er forsinket. Vi sidder 6 voksne mennesker og udfylder dette felt, men efterfølgende påstår Rentalcars at vi ikke har udfyldt feltet, hvilket er en løgn. Vi kan efterfølgende se, at der i feltet står : walking, hvilket jo slet ikke giver mening. Vi får aldrig den lejede bil, men er efterfølgende blevet trukket 1800 kr. for en bil vi aldrig så skyggen af. Vi kontaktede Rentalcars, men der fik vi også bare en sludder for en sladder. Hold jer langt væk fra begge firmaer,

Svar til kommentar fra Centauro d. 10.10-2019
After all, we can't call when we're on the plane and our flight was delayed by an hour. We immediately called your office when we arrived at Chania airport, but no one answered the phone.
Again,this shows that your company is cheating and lying. Here is proof that you have already withdrawn money, which you otherwise write that you will not do.
Visa køb DKK 1805,17 RENTALCARS.COM REN Den 28.09 01-10-2019 -1.805,17 kr.

7. oktober 2019

Besvarelse fra Centauro Rent a Car

Hi Betina, thank you for sharing your feedback. Please note as stated in our terms and conditions, if you have a confirmed reservation before 23.00 and your flight is delayed, then you must call
the corresponding airport office so that we can ensure your pick up and for the office to remain open. If you don't take the car we don't invoice for this rental. Kind regards

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Centauro Kreta tjener uærlige penge på antenner (forud planlagt snyd)

Vi har lejet en bil for 7 dage hjemmefra hos centauro Chania lufthavn via deres egen hjemmeside med deres smart cover forsikring ”Select our Smart cover and have peace of mind during your car hire. With our full cover you will not need to leave a deposit and no need to worry about additional excess”
Alt papir bliver ordnet og vi får leveret nøglen uden en besigtigelse af bilen, da vi har valgt en Smart coverforsikring. En uge efter skulle vi levere bilen. Ekspedienten påstår når vi kommer at der var en antenne på bilen og nu er den væk, derfor skulle vi betale 50 euro. Yderligere at vi har kørt ulovlig fordi jeg har lejet bilen online, men min mand blev registreret som fører af bilen ved udlevering. Total uprofessionel at ekspedienten ikke har gjort os opmærksom allerede på udlejnings tidspunkt, da de kunne selvfølgelig se at det er ikke den samme person på kørekortet og på bestillingen af bilen.
Vi lejer bil i udlandet med fuld forsikring mindst 2 gange om året og det eneste der bliver kigget efter, er benzinmåleren (dette er også tilfældet i andre lande og hos andre selskaber inkl. Centauro ). Nedenstående ting får mig til at tænk at Centauro er et uærlig selskab:
Centauro praktiserer forskellige udlejningspolitikker fra land til land mens deres hjemmeside har en fælles politik som gælder for alle lande.
Opkrævning af 50 euro for en antenne hvor ekspedienten den ene gang siger at antennen var skruet af og lagt i bilens dør, og den anden gang at den var satte på.
Ekspedienten fortalt at det er normalt at man stjæler antenner i Grækenland, men alligevel gøre os ikke opmærksom på det, eller fortæller os at den ligger i døren ved leveringen af bilen.
En antenne er ikke dækket når jeg har en kaskoforsikring, og at jeg måske forventes at holde vagt ved bilen 24 timer for at passe på antennen.
Vi har ikke set en antenne hverken på eller i bilen. Vi holdt bilen ved hotellet den første dag og vi kørt dag 2 i bilen hvor vi har tilfældigvis et billede af bilen uden antenne. Måske skulle man have været ligeså uærlig som dem og opdigte en historie at jeg ved et uheld kørt i et træ som rev antennen af.
Centauro skriver på Trustpilot at jeg skal kontakte dem. Når jeg kontakter dem, får jeg en standard automatisk svar som ikke har med min sag at gøre.

26. september 2019

Besvarelse fra Centauro Rent a Car

Hi Jocelyne, we are sorry for the inconvenience caused. To be able to investigate what happened, please contact our Customer Service department via the following link http://bit.ly/W2Case_en indicating your booking reference and we will reply as soon as possible. Kind regards

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Meget lang ventetid og afregning

Meget lang ventetid, bil møgbeskidt, og har efterfølgende ikke fået afregning for udlæg for brændstof.

25. september 2019

Besvarelse fra Centauro Rent a Car

Guten Tag, die Zufriedenheit unsere Kunden ist unser Priorität.
Um dies weiter erforschen zu können, kontaktieren Sie bitte mit unserem Kundendienst unter http://bit.ly/W2Case_de, bitte vergessen Sie nicht Ihre Buchungsnummer anzugeben. Wir werden Ihnen so schnell wie möglich antworten. Mit freundlichen, Grüßen

Centaoro og skjulte gebyrer

Jeg Bookede og betalte billeje og ekstra forsikring hjemmefra via booking.com. Men ved ankomst til centauro biludlejning i Milano skulle der laves en depositum for benzin. Dette var 74€ Idet jeg har et Visa-kort ville de have jeg skulle betale for en ekstra forsikring på 25€ OM DAGEN. Der står på min ordrebekræftelse at der kan betales med visa. Men der stod andre i køen ved centauro og det virker som om det er en bevist forretningsstrategi. Når booking.com skriver at visa er ok på ordrebekræftelse men centauro biler ikke accepterer dette - så må de jo sige det så det kan rettes på ordrebekræftelsen. Men det gør de ikke og det er nok fordi det er nemme penge. Jeg vil ikke anbefale dette selskab. .

1. september 2019

Besvarelse fra Centauro Rent a Car

Hi Jan, thank you for sharing your rating of your car rental experience with us.
All the information is on our terms and conditions.
Kind regards, Centauro Rent a Car

Dårlig kundeservice

Sidst i juni lejede vi en en næsten ny bil i Alicante lufthavn. Bilen var
ok og kørte fint. Vi afleverede vognen til tiden uden nogen skader.
Vi havde betalt et depositum fir selvrisikoen på 1200 Eur og et mindre
beløb for en tank benzin som vi hurtigt fik retur. Men de 1200 Eur beholdt de i 5 uger. Vi havde prøvet uden held flere gange at ringe til
Centauro, så rykke vi deres kundeservice 3 gange før de svarede.
Min konto hos firmaet kunne jeg se den var lukket. I deres betingelser
står der at depositum bliver returneret inden 10 dage. Det er rigtig dårlig kundeservice.

23. august 2019

Besvarelse fra Centauro Rent a Car

Hi Niels, sorry for the situation.

Please send us your booking reference number via the following link http://bit.ly/W2Case_en and explain to us what happened, we will get back to you as soon as possible.

Kind regards

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

lejede en bil i Alicante lufthavn

lejede en bil i Alicante lufthavn. bilen var ok, men havde lejet med fuld til fuld tank. da jeg får bilen siger at det har jeg ikke men til 70%. ja der er ikke så meget at gøre. betaler 46,9 euro som jeg så vil få tilbage når jeg aflevere bilen og den står på 70%. jeg aflevere bil med en tank der er ca 80% fyldt op, og personalet siger det er ok, og tilbage betaler beløbet til mig på hans tlf.. men har ikke set pengene endnu og det er over 14 dage siden. har skrevet 3 gange til firmaet, men kun fået et auto svar. der sker intet. virkelig dårlig service...

21. august 2019

Besvarelse fra Centauro Rent a Car

Hi Morten, thank you for sharing your feedback. We have received your emails, you should receive an answer shortly. Sorry for the delay! Kind regards

Centauro - hver gang

Har lige haft lejet bil hos Centauro på Mallorca. Har kun brugt Centauro hver gang og vil fortsætte med det. Jeg booker direkte på deres hjemmeside og det går meget hurtigt med at få udleveret bilen ved ankomst, og ved returnering er der ligeså hurtig og høflig betjening. Det er altid nye og rene biler og alt fungere perfekt.
Vil klart anbefale Centauro, mvh Claus

20. august 2019

Besvarelse fra Centauro Rent a Car

Guten Tag Claus, Vielen Dank, dass Sie sich für unseren Mietwagen entschieden haben und Ihre gute Bewertung über Ihre Erfahrung mit uns. Wir hoffen, Sie bald wieder bei Centauro Rent a Car :-) begrüßen zu können.

HOLD JER VÆK FRA DETTE…

HOLD JER VÆK FRA DETTE UDLEJNINGSSELSKAB!!!! Det synes umiddelbart billigt - men de kræver voldsomme beløb for påstået skader!!!

Da vi skulle aflevere bilen og de gennemgik den, fik vi hurtigt indtryk af at de ville finde den mindste skramme, som de kunne afkræve betaling for. Det lykkedes dem at finde 4 påstået skrammer på venstre side af bilen bagtil. Dog var det skrammer som stort set ikke kunne dokumenteres på billeder, men som de insisterede på var voldsomme og krævede udbedring på vores regning. Det kostede os 746 euro!!

Da vi bad om at at få dokumentation i form af deres billeder kunne det ikke lade sig gøre fra deres system. Ligeledes kunne vi heller ikke blive henvist til en chef eller firmaets forsikringsselskab.

Vi vil på ingen måde anbefale dette udlejningsfirma til nogen! Utrolig ringe service, og mest en følelse af at blive snydt for rigtig mange penge.

10. august 2019

Besvarelse fra Centauro Rent a Car

Hi Rikke ,thank you for sharing your rating of your car rental experience with us. Our customer service department investigated this matter and we confirmed the refund in our Facebook page. Mistakes can happen as our staff are human. Kind regards!

ULOVLIGT TRUKKET PENGE FRA MIN KONTO

Hej igen Centauro,

Jeg lejede en bil i Milano i marts måned i 5 dage, hvor I snød mig for over 2000 kr., men de penge får jeg aldrig igen.
Nu her et halvt år efter, har I trukket penge fra min konto igen!?
Kan I svare mig på hvorfor I overhoved har mine betalingsoplysninger i systemet?
Det er strengt ulovligt og både min bank og advokat er sat på sagen!
Mit bookingnummer var IR19011309 og I har trukket mig 326 kr.!!!?
Jeg har forsøgt at ringe til jer og skrevet gentagne mails.

Så svar mig venligst på:

- Hvorfor har I mine kontooplysninger?
- Hvorfor har I trukket penge?
- Hvorfor har I et firma man ikke kan kontakte?

/Morten Blom

6. august 2019

Besvarelse fra Centauro Rent a Car

Guten Tag Morten. Wir haben bereits auf Ihre E-Mails geantwortet. Wir entschuldigen uns für die Unannehmlichkeiten. Grüße

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Vi har flere gange lejet via Centauro…

Vi har flere gange lejet via Centauro Malaga. Vi gør det gerne igen. Vi har ikke haft problemer.
Det er nemt at finde shuttle bus (de har fået store biler m. Plads til ca 15 personer). Køretid til udlevering 5-10 min. Det gik nemt og effektivt. Man ved på forhånd at der kræves depositum både for benzin (ca 70€) og buler (1200€). Depositum for benzin returneret når du har afleveret retur som anmodet. Buler trækkes kun hvis du har lavet nye. Din bil bliver gået efter både før og efter. Husk at få alle buler skrevet på og tag evt dine egne billeder som dokumentation. Vi har dog aldrig oplevet problemer.
René & Mette

4. august 2019

Besvarelse fra Centauro Rent a Car

Hi Mette , thank you for choosing us for your car hire and for your kind comments and rating of your car rental experience with us. We hope to welcome you again very soon at Centauro Rent a Car :-) Kind regards!

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.