Lang ventetid og kø Personalet var meget lidt serviceminded og virkede ligeglade. Fik en bil med mange skader og måtte stå sen aften og kontrollere og dokumentere alt. Eneste positive ting, var afle... Se mere
Centauro på Ibiza- tæt ved lufthavnen (gratis shuttle bus til udleveringsstedet). Kom ind og fik direkte en seddel samt nøgle “Hav en dejlig ferie”. Bilen blev afleveret på samme hurtige måde. S... Se mere
DOKUMENT SVINDEL, ADVARSEL....lej ALDRIG en bil ved dette firma. Vi havde booket billeje på forhånd til afhentning i Alicante lufthavn d. 21.06.2025. Vi underskrev elektronisk på depotium på diesel og... Se mere
Ventede 5 min. ved shuttlebus I Palma De Mallorca hvilket er ok. Kom desværre til udleverings stedet på et tidspunkt, hvor der var mere end travlt. ( De kaldte flere folk ind) Måtte vente over en time... Se mere
Car hire in Spain at Alicante, Malaga, Barcelona, Mallorca, Valencia, Murcia, Ibiza, Madrid, Sevilla, Torrevieja and Benidorm Car hire in Portugal at Faro, Lisboa, Madeira and Porto airports. Car Hire in Italy at Milano Malpensa, Bergamo, Roma Ciampino, Roma Fiumicino airports, Cagliari, Olbia, Palermo, Catania and PIsa Car Hire in Greece at Athens, Thessaloniki, Chania and Heraklion
Svarer typisk inden for 1 uge
Vi har desværre 3 gange været ude for at Centauro har opkrævet ekstra betalinger i de sidste par år. Vi har ikke tegnet ekstra forsikring, da vi har særskilte rejseforsikringer. De 2 gange er vi af den opfattelse, at der ikke er sket en skade. Men Centauro har fastholdt betalingen hver gang. Sidste gang fik vi at vide, at der var så mange små skader på bilen, at det ikke kunne betale sig at kontrollere dem ved udleveringen. Vi kunne ikke se andre skader, så det var OK. Men da vi afleverede bilen, har de nu opkrævet ca. 2.500 kr. for et lappekit, som angiveligt manglede. Vi har slet ikke brugt bagagerummet, så enten manglede det allerede inden vi fik bilen eller så er det en "opfundet" ekstrabetaling. Vi forsøgte at forklare dem, at vi slet ikke have brugt bagagerummet, så det var ialt ikke noget, som vi havde fjernet. Vores fornemmelse er, at hvis man ikke tegner ekstra forsikring, så vil man få sådanne ekstraregninger mistænkelig hyppigt. Så vores anbefaling er: Anvend ikke Centauro Rent A Car

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
De opfinder skader og tilbageholder penge i dit depositum uden at give besked herom. Og det gør de tilsyneladende så systematisk og ofte, at de laver fejl som afslører dem selv.
Da jeg havde læst på trustpilot at Centauro kunne finde på at opfinde skader, tjekkede vi bilen grundigt da vi fik den - og måtte også påpege en skade som de ikke havde registreret. Den registrerede de modvilligt.
Efter aflevering af bilen efter en uges leje, konstaterede vi 14 dage senere at de havde tilbageholdt noget af vores depositum. Da jeg på forespørgsel fik forklaringen, at der var pga. en skade afviste jeg at dette var tilfældet. Vi er 6 der kan bevidne at der ikke var den mindste skade på bilen - ud over den der var i forvejen, som de så registrerede inden vi forlod P-huset.
Jeg bad derfor om beviser på at der var en skade. Efter flere dage sendte de så 5 billeder. 4 billeder af en bil som helt tydeligt ikke var den bil som vi lejede. Den havde en anden farve, og man kunne ikke se hverken nummerplade eller hvilken bil der er tale om. Men det var tydeligt at det var en noget ældre bil end den vi havde lejet.
Herudover var der også det 5. billede - som var af den bil vi lejede, hvor man kunne se nummerpladen. På dette billede kan man imidlertid ikke se nogen skade. Dette billede er datostemplet samtidigt med de 4 øvrige billeder - men på dette billede står bilen på den plads vi afhentede den fra!!!??
Jf. deres egne fortegnelser, så afleverede vi bilen på en plads i en helt anden række. (Såvel afhentningsplads som afleveringsplads står på lejebevis-kvitteringen de har sendt). Der er derfor 100% sikkert, at dette 5. billede er taget en uge forinden, inden vi hentede bilen. Men det har mærkeligt nok fået et datostempel præcist samme minut som de 4 andre billeder. Men det kan jo selvfølgelig være at de har flyttet bilen tilbage på denne plads 10 minutter efter jeg afleverede bilen og så skyndte sig at tage et billede..... Hvordan de så fik dagslys på billedet som skulle være taget kl. 06.19 om morgenen - må man undre sig over.
Jeg har selvfølgelig forholdt Centauro hvor håbløs deres forsøg på at opfinde en skade derfor er, men de er nu gået i flyverskjul - og svarer ikke på flere henvendelser.
Et ækelt snydefirma. Hold jer langt væk. Ærgerligt at man ikke kan give mindre end 1 stjerne. De er forbrydere - og de kan dårligt tale engelsk.
Møgfirma!

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
Super godt oplevelse! Det var super godt fra kundservice til standen af den vil vi lejet (skulle tro den var ny - ingen skræmmer - og helt ren og pæn inde såvel som ude)

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
Fantastisk service og super lækker bil som var næsten som ny!
Vil bestemt bruge det igen selv

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
Alt fungerede perfekt hos Centauro Malaga Downtown. Hurtig afhentning, hurtig aflevering. Søde folk ved skranken.

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
Vi lejede bil i Alicante lufthavn.
Vi tegner ikke ekstra forsikring da vi har en i vores husforsikring.
Bilen har 1 registreret skade.
Da vi afleverer bilen finder personalet fra Centauro en lille skade på en hjulkapsel der absolut er mindre end cirklen på kontrakten, det kunne vi naturligvis ikke blive enige om.
Skaden er ikke lavet af os, venstre forhjul.
Det virker som om personalet er trænet til at finde skader som de kan trække på kundernes kreditkort.
Man har nu tilbageholdt 70 euro uden nogen form for dokumentation eller specifikeret regning.
Det skal nævnes at vi har lejet bil igennem 15 år men dette var sidste gang
Efter vi har skrevet her på trustpilot har Centauro naturligvis nægtet at skaden på bilen allerede var kommet inden de udleverede den.
Vi har dog nu fået en "faktura".
LEJ ALDRIG BIL AF CENTAURO.
Tidligere kunde igennem 15 år

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
En ubehagelig oplevelse - hold jer væk!
Vi havde lejet bil igennem Centauro på Sardinien, og vi fik allerede vores bange anelser ved afhentning, da de af flere omgange forsøgte at sælge os deres egen forsikring (vi havde forsikring igennem bookingen) + pålægge os diverse gebyrer..
Ved returnering af bilen, gik deres medarbejder ud på rutine og tog et billede under bilen og viste os en ridse. Medarbejderen var som en robot, da hun gik ud til bilen og det var tydeligt at hun var vant til at fakturere kunder for den ridse. Vi havde desværre kun taget billeder af bilens synlige sider og kunne derfor ikke modbevise hende.
Ridsen skulle vi betale 250€ for!! Da vi insisterede på at læse dokumenterne igennem inden vi skrev under, blev medarbejderen truende og sagde at hvis vi ikke skrev under, så ville hun skrive vi var “incomplient”.. Grundet fortstående flyrejse og den ubehagelige medarbejde havde vi ikke andre valg end at betale selvom vi med stor sikkerhed ved at vi ikke har lavet den ridse..
Til historien skal lyde at vi mødte 2 andre par ved returneringen af bilen, og de havde forsikring igennem Centauro - og de kunne begge fortælle at deres biler ikke skulle gennemgåes efter returnering..

Alt bedre end forventet :-) Malaga
Lav pris
Ingen vente tid
Ny bil - med ekstra udstyr
Hurtig aflevering
God service og venligt personale
Alle penge retur for overskydende benzin

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
Havde en meget god oplevelse i Malaga en sen aftentime. Vi oplevede udfordringer med vores Tlf gps og da bilen vi havde lejet ikke havde indbygget GPS, gik vi tilbage til Centauro for at spørge, om vi kunne leje en gps. Istedet tilbød Centauro, at vi kunne få en anden bil med indbygget GPS, uden at dette skulle koste os. Dette til trods for, at den bil vi startede med, nu ikke kunne lejes ud igen, uden grundig rengøring. Service var meget høj og de to damer ved disken var meget hjælpsomme og smilende. Da vi afleverede bilen blev vi modtaget på parkeringspladsen og fik af vide, at alt var fint.

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
Generelt en fin oplevelse med billeje hos Centauro i Rom.
Rimelig hurtig service og en fin (og ret ny) bil.
Lidt forvirrende vilkår/udmelding om særligt aflevering af bilen i relation til, om de refunderer overskydende benzin/diesel ift. det aftalte. Det gør de ikke.

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
Havde hyret en bil via Rentalcars.com og havde desværre valgt en fra Centauro. Afhentningstedet i Rom lå langt udefra lufthavnen, selvom de havde annonceret at den lå i lufthavnen.
Da endelig nåede frem ville de ikke godkende mit virtuelle kørekort som den danske stat har udstedt, jeg havde et billede af mit fysiske kørekort, men det var ikke nok.
Til trods for det er et officielt kørekort, blev de ved med at sige at det var et foto.
Medarbejderne hos Centauro var på ingen måde servicemindede eller hjælpsomme. De sagde jeg skulle gå til politiet!
En meget dårlig oplevelse og jeg vil på ingen måde anbefale det selskab til nogen.

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
Min kæreste og jeg havde valgt at leje en bil hos Centura i Thessanoliki. Vi havde valgt Centura, fordi der stod på nettet, at vi kunne hente den i lufthavnen. Det viste sig at være meget misvisende. Nogle timer før vores afgang får vi en besked om, at vi vil blive hentet af en shuttlebus i lufthavnen. Denne shuttlebus er yderst svær at finde, og vi skal sidenhen bruge 10 minutter på at køre ud til biludlejningen. Her får vi i muld og mørke en anden bil, end vi havde bestilt. Bilen fremstår nyvasket og dufter rent, så vi gennemgår ærlig talt ikke bilen særlig grundigt - det kom vi til at fortryde grueligt, da vi ved afleveringen 12 dage senere skulle betale 2850 kr. for nogle bitte små ridser i plastiksstykket under bilen.

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
Min mand og jeg har brugt Centauro i flere år og har været glade for firmaet, men nu knækker filmen for os. Vi havde lejet bil i Spanien i en måned, men vores fly blev desværre så forsinket, at vi ikke nåede at hente bilen rettidigt. Vi ringede 3 gange i håb om, at de bare kunne holde bilen, men det kunne ikke lade sig gøre. I stedet var løsningen fra deres side, at vi kunne aflyse og derefter booke en ny bil.....som så i mellemtiden var steget 500 EURO for en dag mindre!!!! Det kom selvfølgelig ikke til at ske...vi aflyste og bookede et andet sted. Centauro har mistet en tro kunde og en god handel.....

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
Anden gang er en dårlig oplevelse. Booker bil i Catania på jeres hjemmeside, vælger kun basic forsikring, da jeg har denne i min rejseforsikring. Ankommer til jeres kontor, hvor det tydeligt står at jeg IKKE har valgt den til. Jeres service medarbejder mumler noget engelsk, og jeg forklare at jeg IKKE skal have super cover. Herefter får jeg en betalings terminal med et tal på og spørger hvad det er, da jeg ikke har set nogen kontrakt endnu. Hun forklarer at det er brændstof og depositum jeg får tilbage, når jeg aflevere bilen. Dette spørger jeg om to gange, da jeg ved at smart cover kommer mystisk ind i kontrakten, selvom den frabedes. Får at vide at kontrakten sendes på mail, så jeg får den ikke at se. Da den kommer på mail, er det nu IKKE et depositum, men smart cover. Tager med det samme tilbage, og nu siger hun at det havde jeg da sagt jeg ville have! Hun kan ikke ændre det da hendes chef ikke er der. Hun er nu meget hjælpsom, og vi laver et papir på at jeg ikke har smart cover, og hæfter selv for risikoen, og chefen vil ringe dagen efter. Så går tilbage til bilen, opdager at den nu er halv fuld selvom jeg har bestilt med full-full. Hun viser så at der står at den er leveret med 50 % brændstof, det er fint, men igen ingen oplysninger om det under første del. Hun siger så at vi laver endelig beregning når jeg henter bilen,
Dette er del 1 - del 2 kommer i morgen.
Den 28/6 - Del 2
Vendte tilbage til kontoret for at snakke med chefen. Det er fortsat ikke muligt at løse problemet før bilen skal afleveres. Dog har det undret mig at det var svært at have baggagen i bilen, og det kunne have noget at gøre med at de ikke havde den bil jeg har reserveret for 6 måneder siden....så de tilbød en FIAT 500 XL, som da vi kom til hotellet opdagede var en 500X, altså en mindre bil, jeg kører normalt ikke FIAT... Så det fortsætter med at de ikke oplyser godt nok, jeg får en mindre bil, de oplyser ikke at denne er billigere og tilbyder et pris nedslag, endvidere er den ringe udstyret. Så dette påtaler jeg, men de har fortsat ikke den bil jeg har reserveret for 6 måneder siden, men finder en Ford Puma, som har 10 cm dybere bagage rum, men nu med klima og sat nav. Havde bestilt en Ford Cmax som er 20 cm længere. De var så venlige at tage lidt ekstra for brændstof, da tanken nu var 60% fyldt, men intet om at jeg fik en billigere bil - i forhold til Fiat 500 X er der pt en forskel på 300 euro. I det mindste køre den godt - bliver spænende når vi skal hjem, om det hele løser sig - men for et firma der ikke laver andet, skal disse ting ikke ske.
Sidste del:
De kunne vist huske mig da jeg skulle aflevere bilen. Ingen problemer, alle penge tilbage for den ekstra forsikring. Gik meget hurtigt og glat, som det har gjort de andre gange. Dog peg på skiltet med smart cover og vis at det ikke skal tillægges - meget tydeligt.

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
Dårlig mekanisk upersonlig service og urimelig høje priser for tilvalg.
For eksempel: Forlængelse af billeje i 2 TIMER koster MERE end 3 DAGES billeje😳.

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
Vi har desværre ikke været nede i vores lejlighed i over 2 år nu, men skal derned en lille måned i September. Jeg har med gru læst alle de negative anmeldelser om Centauro, og står fuldstændig uforstående overfor disse anmeldelser, da vi i flere år har lejet hos Centauro i Malaga...med absolut fuld tilfredshed ! Vi er endda blevet opgraderet uden ekstra omkostninger, og selvom det er med Shutlle bus fra og til lufthavnen, så har det altid været rimeligt hurtigt vi har fået bilen udleveret, og lige så tjept ved aflevering.
1 gang har vi fået en lille skade på bilen, hvilket vi meldte og betalte for, og disse udgifter blev dækket fuldt ud af vores egen forsikring hjemme i Danmark.
Vi håber bestemt at kunne leje hos Centauro igen, da vi har haft meget dårlige oplevelser med andre firmaer...der bl.a. har været omtalt i TV udsendelse i Danmark... så “Guldbil” og deres datterselskab “Rod i dum” (gæt selv) ...skal man ihvertfald holde sig fra !
Mvh John Haargaard

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
Super service -afhentning direkte fra lufthavnen og kørsel tilbage. Vær blot OBS på ikke at tilkøbe ekstra forsikringer og vejhjælp med mere, selvom de får det til at lyde “billigere”. Hold jer til basis -og tag billeder af bilens skader ved modtagelsen, hvis I vil undgå at betale yderligere.

14 dages lejning af bil + barnesæde og fuld forsikring fra Centauro i Chania
Ikke en finger at sætte og depositummet for benzinen stod på kontoen da vi landede i CPH.