Lang ventetid og kø Personalet var meget lidt serviceminded og virkede ligeglade. Fik en bil med mange skader og måtte stå sen aften og kontrollere og dokumentere alt. Eneste positive ting, var afle... Se mere
Centauro på Ibiza- tæt ved lufthavnen (gratis shuttle bus til udleveringsstedet). Kom ind og fik direkte en seddel samt nøgle “Hav en dejlig ferie”. Bilen blev afleveret på samme hurtige måde. S... Se mere
DOKUMENT SVINDEL, ADVARSEL....lej ALDRIG en bil ved dette firma. Vi havde booket billeje på forhånd til afhentning i Alicante lufthavn d. 21.06.2025. Vi underskrev elektronisk på depotium på diesel og... Se mere
Ventede 5 min. ved shuttlebus I Palma De Mallorca hvilket er ok. Kom desværre til udleverings stedet på et tidspunkt, hvor der var mere end travlt. ( De kaldte flere folk ind) Måtte vente over en time... Se mere
Car hire in Spain at Alicante, Malaga, Barcelona, Mallorca, Valencia, Murcia, Ibiza, Madrid, Sevilla, Torrevieja and Benidorm Car hire in Portugal at Faro, Lisboa, Madeira and Porto airports. Car Hire in Italy at Milano Malpensa, Bergamo, Roma Ciampino, Roma Fiumicino airports, Cagliari, Olbia, Palermo, Catania and PIsa Car Hire in Greece at Athens, Thessaloniki, Chania and Heraklion
Svarer typisk inden for 1 uge
Forfærdelig oplevelse - Lige fra jeg ringer til dem fra milano lufthavn var service i bund, meget uhøflig og uflexible mennesker.
Dernest fortæller de intet om at toll vejene ikke er inklusiv, som jeg er vant til med andre firmaer, så får tilsendt en bøde på 60€ pr gang jeg er kørt forbi en told, de trækker bare pengene som de har lyst til, 400€ er forvundet indtil videre... man skulle tro de gjorde det med vilje, smart ekstra indtægtskilde!

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
Nu efter to måneder, hvor jeg stadig ikke har modtaget refund for benzin, opgiver jeg snart. Jeg har skrevet med kundeservice frem og tilbage flere gange. De magter ikke at tilbagebetale pengene. Selve lejen og afleveringen gik fint og fungerede godt, men har snart brugt 10 timer på at skrive frem og tilbage, og hver gang man skriver til kundeservice, går der op til 10 dage, før der er svar. Problemet i mit tilfælde er, at jeg bookede en bil på et kreditkort. Min pung blev i mellemtiden stjålet, og jeg betalte efterfølgende benzin deposit på et andet kort. Det er åbenbart for meget for Centauro, at deres kunder kan anvende flere kort. Jeg vil derfor anbefale alle ikke at bruge flere kort. Desværre. Jeg vil aldrig benytte Centauro igen.

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
Vi fandt bilen, bestilte Premium, som inkluderer forsikring og har betalt.
EFTER betalingen skal vi så betale 151,00 € ekstra til brændstof!
Da vi allerede har betalt kan vi ikke annullere ordren, så vi er nødt til at æde den ekstra regning. Det er en uærlig måde at drive forretning på!

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
Vi skulle leje en lille bil og kiggede efter i trustpilot. Der scorede Centauro jo rigtig godt. Vi er bare blevet snydt så mange gange når udlejningsbiler skulle returneres. Det er specielt i England og Italien. Så vi ville leje en bil med fuld dækning, så alt var dækket, hvis der skulle være en skade om den var stor eller lille.
Så søndag D.28/11 til fredag D.3/12 2022.
Vi lejede så en lille lækker Fiat 500hybrid i de 5 dage til 135€ incl den fulde forsikringsdækning. Vi fik bilen udleveret på kontoret ved Malaga banegård, med fuld tank. Den skal således også leveres tilbage med fuld tank. Den kører omkring 30+ pr liter ved alm. kørsel.
Så dette var en rigtig god oplevelse. Der var ingen grund til at have ondt i maven. Da bilen blev leveret tilbage i parkeringskælderen under Malaga banegård ville de ikke engang kontrollere om der var sket noget med bilen. Det spurgte jeg dem så om, hvortil de svarede at jeg jo har fuld forsikring på bilen. Så om den havde buler eller ej var ikke mit problem for det havde jeg jo forsikret mig ud af.
Så kære venner her er det første firma det har med udlejning af biler, som ikke har snydt mig eller forsøgt på det. Tænk at der stadig findes ærlige mennesker. Og tænk så på prisen fem dage inklusiv fuld forsikring for 135 €. Det er helt ærligt ikke til at tro, men det passer. Så husk at køre ind til banegården i Malaga. Det er helt vildt billigt. Jeg kan klart anbefale at tage kontakt direkte til firmaet og ikke igennem en agent.

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
Udmærket service da vi fik udleveret bil nøglen ved kontoret i Alicante Airport .
Da vi kom over i parkeringen og hentede bilen er der aldrig meget lys. Men ved hjælp af lyset på mobiltelefonen gik vi bilen grundig efter. Der var noteret 2 små skader på front, med v fælg havde afskrabbinger. Vi henvende os til en opsynsmand fra Centauro og påpegede det. Vi bad om at få det noteret, men han sagde at det ikke var nødvendigt.
Da vi så afleverede bilen så var det lige pludselig en damage som vi skulle betale for. 250 Eur og da tanken var fuld skulle de 110 eur trækkes fra. Vi havde jo ingen fuld dækning med dem. Da jeg fortalte, at jeg havde en anden forsikring så var prisen 420 eur. Selvfølgelig klagede jeg og havde en snak med manager på kontoret. Men han ville se på det, men jeg tror ikke det vil ændre noget. Så husk ved udlevering af bil, selv sørge for fotomateriale.

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
Fast key/smart key burde fungere bedre - spesielt når en ankommer efter kl 2300. Vi fik udleveret nøglen kl 0700 neste morgen.

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
Den 24. september 2022 modtog vi 2 mails/opkrævninger fra Centauro på hver 50 EUR, efter vi i maj havde haft lejet en bil. Vedlagt var 2 enslydende opgørelser på italiensk fra "Autostrada" på 1.462,22 EUR med tilhørende betalingslinier. Ved nærlæsning/oversættelse kunne vi konstatere, at ALENE 2 linier i opgørelsen vedrørte den bil/indreg.nr., som vi havde lejet hos Centauro Bergamo. Vi er chokerede over, at Centauro ikke gør opmærksom på, at KUN de to linier vedrører os. Disse 2 linier antager vi, er manglende "bompenge" (hvordan det så end lader sig gøre) på 6,80 EUR og 4,28 EUR - i alt 11,08 EUR.
Vi er ikke blevet opkrævet det fyrstelige beløb af "Autostrada", men har klaget til Centauro over forløbet og manglende bagatelgrænse. Vi har fortsat ikke hørt fra Centauro, der har hævet de 100 EUR på vores MC.

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
Alt spillede ved leje af bil fra Palma lufthavn. Lidt skeptisk i forhold til bustransport mellem lufthavn og udlejningssted, men det fungerede perfekt begge veje. Hurtigt og nem udlevering af bil og ikke den frygtede diskussion om valg af forsikring. God, ny bil, der fuldt levede op til forventningerne. Hurtig og nem tjek og aflevering af bil. Kan varmt anbefale Centauro i Palma lufthavn

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
Jeg har netop lejet en bil i Malaga, og jeg var skeptisk på forhånd, da jeg tidligere har haft dårlige erfaringer med billeje i Spanien (dog med et andet firma).
Men alt fungerede fint - vi blev hentet hurtigt, og selve overlevering af bilen gik uden problem, og vi blev betjent af en meget serviceminded fyr.
Bilen var supergod, og kørte helt perfekt.
Aflevering af bilen gik også uden problemer, det tog 5 min., og sidst men ikke mindst, så fik jeg depositum retur for brændstof efter 3 dage.
Jeg kan på det varmeste anbefale Centauro i Malaga!

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
Til info. Jeg har kontaktet kundeservice som anvist, men endnu ikke fået svar på det simple spørgsmål om hvad det er de har opkrævet mig for ....
********
Dårlig oplevelse.
Medarbejderen blev sur, da vi ikke købte ekstra forsikring hos hende.
Og jeg blev bedt om at skrive under på depositum, selvom beskrivelsen kun var på italiensk, hvilket jeg kommenterede på, men blev nødt til at gøre, da vi skulle videre.
Efter hjemkomst er depositummet ikke blevet trukket, det er jo godt, men de har trukket 116 euro for et eller andet ....
På kvitteringen jeg fik ved aflevering er der modregnet 116€, men der er alligvel trukket 116 euro for ekstra fuel ...
Sandsynligvis er det fri brændstof ved aflevering, men det fremgår ingen steder at jeg har betalt for det. Og ... hvis jeg har betalt og forstået, hvad jeg havde "købt" .. hvorfor fyldte jeg så bilen op.
Jeg har kvitteringer for alt og det mindste firmaet kan gøre er at modregne det brændstof, der blev hældt på bilen umiddelbart for aflevering.
Reservations nr. xxxxx2189

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
Havde booked bil til afhentning i Allicante 2/7-9/7 med forsikring med fuld dækning. Ved afhentning var prisen 140 euro højere end fremgik af kontakt. Skulle betale 140 euro for fuld optankning, som ville blive refunderet hvis leveret tilbage fuldt optanket. P.g.a. fik udleveret forkert bil i første omgang opdagede vi først senere der var skrevet en ekstra og ikke aftalt forsikring på til 140 euro. Det er “bondefangeri” ikke at oplyse derom og en ellers god oplevelse efterlader et dårligt indtryk af Centauro. Smidig og hurtig service ved ud- og aflevering, men synes ikke om “finten” med at sælge ekstra forsikring uden at informere derom, når det ikke var aftalt.

1) Bestilte med visa dankort
2) læser de accepterer visa kort
3) læser de kræver betalingskort i lufthavnen. Det må specifikt ikke være visa dankort. SÅ et rigtig fint setup til at scamme mig for 1500-2000 kr i gebyr når jeg ankommer. Smart

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
Fungerede helt perfekt. Vores fly var forsinket, og landede først 1.5 time efter oprindelig tid i Pisa. Gik lige ud af lufthavnen, hvor bussen holdt klar til at køre os til udlejningsstedet. Det tog 20 min., så havde vi fået bil og var på farten. Da vi skulle aflevere bilen, ventede vi Max 10 min. før en medarbejder tog imod bilen, og igen holdte bussen klar til at køre os i lufthavnen. Ingen skjulte gebyrer mm., vi fik depositum to dage efter. Så kan give den varmeste anbefaling

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
Alt var fint indtil vi skulle have penge tilbage fra benzindepositum. Vi skulle aflevere bilen med fuld tank, hvilket vi gjorde. Vi fik ca. 400 kr. mindre end vi havde betalt. Der skal meget benzin til før at man trækker ca. 400 kr......

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
Endte med at betale næsten 300€ extra efter at vi havde lejet bilen hjemme fra.. Mega bisse arbejde, dårlig opførelse

Feriekaos uden lige.
Hvis du læser det her fordi du overvejer at leje med Centaruo - Don't.
Hvis du alligevel gør, så tag Premium-pakken. Trust me.
Vi lejede en 5 personers mini-van til ferie på Mallorca, og det var et sh*t-show. Først skal du på egen vis finde deres shuttlebus til kontoret som ligger udenfor Palma. Til en lørdag med hundredevis af arrivals, har de så kun 4-5 mennesker på kontoret, 3 af hvilke "hjalp" folk med at få deres lejebil. 2 af dem sad enten på deres kontor eller andet.
Det tog os 2½ time at få vores bil, takket være et komplet udueligt system, som de ansatte sagde de ikke måtte afvige fra. Da vi ankommer er køen nået til nr. 56, vi er nr 64. 1½ time senere er køen nået til 59, da der i mellemtiden kun er behandlet 3 almindelige kunder og resten Premium kunder.
Da vi spurgte til det, fik vi det svar, at hvis der var kø så tog de altid Premium-kunder først. Hvilket vil sige man kan risikere at der altid ankommer nye Premium-kunder og overhaler én i køen mens man venter.
Jeg har ondt af dem der arbejder, for det har været 10+ timer med folk der ytrede sit misbehag overfor de inkompetente mennesker, der tog 30 minutter per person for at udlevere en bil, som i de fleste tilfælde endte med at være den forkerte.
Please don't.

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
Bedste service og høflige, søde ekspedienter. Har lejet bil mange, mange gange i Fiumicino airport hos forskellige firmaer. Altid undrer jeg mig over, at de er så sure og uhøflige og man føler sig til besvær. Men denne gang var det anderledes. Hos Centauro Rent a car var der udsøgt god betjening og det var super easy at komme til og fra. Så dem vil jeg klart bruge fremover.

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
I september 2021 lejede jeg en bil hos firmaet. Dette skete med visa/dankort i en af deres fysiske butikker i Italien.
Her 7 måneder senere er firmaet begyndt at hæve på mine kort, så jeg har måtte spærre det hele.
Det er ikke muligt at finde kontaktoplysninger for at udrede problemet. Så nu kører det via bank/nets/politi.
Super kedelig oplevelse...

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
Efter de læste anmeldelser herinde var vi utrolig skeptiske, men det viste sig at være en god oplevelse. Vi lejede direkte på deres hjemmeside (for at undgå selvlavede forsikringer hos andre firmaer), vi købte fuld forsikring for at undgå bøvl. Fik en super fin, økonomisk og ren bil, bedre end bestilt. Lagde 99 euro i depositum for den fulde tank, vi afleverede tilbage i samme stand og 3 dage efter var pengene tilbage på min konto. Over al forventning!

Besvarelse fra Centauro Rent a Car
Jeg måtte desværre betale 180 EUR for en lille skramme på den ene hjulkapsel. Jeg ved positivt, at jeg ikke selv har lavet skrammen, og da medarbejderen fra Centauro nærmest gik direkte hen op pegede på hjulpkapslen i forbindelse med afleveringen af bilen, må jeg indrømme, at jeg fik følelsen af, at jeg ikke var den første, der fik lov at betale 180 EUR for lige netop den skramme på hjulkapslen. Skrammen var desuden så lille, at jeg næppe havde spottet den i forbindelse med afhentningen af bilen en sen aften i mørke. Da ens forhandlingsitutation er ganske dårlig, når man står 5-10 km fra lufthavnen og er afhængig af Centauros shuttlebus for at komme til lufthavnen, måtte jeg modvilligt acceptere at betale, men det er helt sikkert både første og sidste gang, at jeg har lejet bil gennem Centauro.