Centauro Rent a Car Anmeldelser 16.599

2,7

Lang ventetid og kø Personalet var meget lidt serviceminded og virkede ligeglade. Fik en bil med mange skader og måtte stå sen aften og kontrollere og dokumentere alt. Eneste positive ting, var afle... Se mere

Centauro på Ibiza- tæt ved lufthavnen (gratis shuttle bus til udleveringsstedet). Kom ind og fik direkte en seddel samt nøgle “Hav en dejlig ferie”. Bilen blev afleveret på samme hurtige måde. S... Se mere

DOKUMENT SVINDEL, ADVARSEL....lej ALDRIG en bil ved dette firma. Vi havde booket billeje på forhånd til afhentning i Alicante lufthavn d. 21.06.2025. Vi underskrev elektronisk på depotium på diesel og... Se mere

1. Biludlejning

Car hire in Spain at Alicante, Malaga, Barcelona, Mallorca, Valencia, Murcia, Ibiza, Madrid, Sevilla, Torrevieja and Benidorm Car hire in Portugal at Faro, Lisboa, Madeira and Porto airports. Car Hire in Italy at Milano Malpensa, Bergamo, Roma Ciampino, Roma Fiumicino airports, Cagliari, Olbia, Palermo, Catania and PIsa Car Hire in Greece at Athens, Thessaloniki, Chania and Heraklion

2,7

Under middel

17 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Vi havde lejet og betalt en bil…

Vi havde lejet og betalt en bil formidlet gennem Rentalcars, udlejer var Centauro og bilen skulle hentes i Chania lufthavn.
Problemerne opstod da firmaet ikke ville accepterer mit betalingskort udstedt af danske bank, grundet det både var et kredit og debit kort. Eneste mulighed fredag midnat var at betale Centauro 189 euro for fuld forsikring. Hvad gør man ellers efter en lang rejse hvor man bare ønsker sin bil så man kan kommer frem til hotellet.
I løbet af ugen kontaktede jeg så banken, som kunne fortælle, at man kun udsteder disse kombinerede kort nu om dage. Jeg kan ikke få et kreditkort som udelukkende er kredit kort i danske bank. Jeg kontakter derudover Rentalcars, som ikke kunne gøre noget, men en anden gang opfordrede os til at ringe med det samme når vi står i skranken og skal have udleveret bilen.
Da vi efter en uges ferie skal afleverer bilen, besluttede jeg at tale med ham i skranken, og fortælle hvad jeg havde fundet ud af i løbet af ugen. Han fastholder at man ikke kan leje en bil på Kreta med den type kort.
Jeg beslutter at afprøve om det er sandheden. Kontakter Hertz og Avis i afgangshallen, som begge fortæller at hos dem kan man godt bruge mit kort, altså lyver personalet i skranken hos Centauro når de påstår at man ikke kan leje bil på Kreta med mit kort.
Centauro brug dem aldrig de lyver og frasiger sig deres ansvar. ALDRIG Centauro igen

26. april 2024

Besvarelse fra Centauro Rent a Car

Hi Ole, thank you for sharing your rating of your car rental experience with us. We are sorry for the inconvenience caused. Please, contact our Customer Service department via the following link http://bit.ly/W2Case_en indicating your booking reference and we will reply as soon as possible. Kind regards.

Aldrig igen!

Jeg vil aldrig bruge dem igen!! Vi ventede i Palma de Mallorca i over 3 timer for at få en bil. Da vi endelig fik en var det en gammel bil med lavt dæktryk og meget mere galt.. Helt utrolig dårlig service. Vi gik over til naboen, ClickRent med dejlig service, go ny bil og hurtig levering.

5. april 2024

Besvarelse fra Centauro Rent a Car

Hi, thank you for sharing your rating of your car rental experience with us. We are sorry for the inconvenience caused. Please, contact our Customer Service department via the following link http://bit.ly/W2Case_en indicating your booking reference and we will reply as soon as possible. Kind regards.

Betaling for gammel skade

Vi ankom kl 23 om aften i mørke i Barcelona , vi fik fortalt de havde opgraderet vores bil til en anden til samme pris og fik os hurtigst ud af døren , de glemte så undersøge den nye bil for skader , og havde sat mærker på seddel for den gamle bil , vi tog billede af alle skader dagen efter i dagslys , da vi så skulle aflevere sagde de vi havde lavet en skade som man kunne se var en meget gammel skade , og sagde vi skulle betale 270 Euro 😡🚙 ham der havde givet osbilwn sagde bare det kendte han intet til !!! Elendigt firma og utroligt dårlig service.

1. april 2024

Besvarelse fra Centauro Rent a Car

Hi Jesper. We are sorry for the inconvenience caused. To be able to investigate what happened, please contact our Customer Service department via the following link http://bit.ly/W2Case_en indicating your booking reference and we will reply as soon as possible. Kind regards.

Centauro Alicante lufthavn.

Centauro Alicante lufthavn.
Jeg havde booket gennem autoeurope.
Alt gik fint ved skranken. Ingen kø, hurtig betjening.
De ville dog ikke udlevere nøglen før vi betalte 180 eller 1400 Euro. Jeg har selv styr på alle forsikringer, så det sagde jeg nej tak til. Det var ikke muligt, og da jeg allerede havde betalt til Autoeurope, ville jeg ikke gå et nyt sted hen.
Alt ift. Bilen, udlevering og aflevering fungerede perfekt.
Men de snyder dig til at betale for forsikringer du ikke nødvendigvis behøver at købe.

10. februar 2024

Besvarelse fra Centauro Rent a Car

Hi Thomas. We are sorry for the inconvenience caused. To be able to investigate what happened, please contact our Customer Service department via the following link http://bit.ly/W2Case_en indicating your booking reference and we will reply as soon as possible. Kind regards.

Vi har brugt Centauro i mange år før…

Vi har brugt Centauro i mange år før corona og var meget tilfredse, men nu bruger vi dem aldrig mere - de er blevet så dårlige, finder på skader og vi havde 253 euro stående hos dem og pludselig kunne vi ikke bruge dem da de havde stået mere end 3 mdr. Desuden er de blevet mega dyre. Slut med at leje bil hos dem herfra.

19. januar 2024

Besvarelse fra Centauro Rent a Car

Hi Tina , sorry for the situation :( Please send us your booking reference number via the following link http://bit.ly/W2Case_en and explain us what happened, we will get back to you as soon as possible. Kind regards

Lyver for at sælge ligegyldige forsikringer

Vi havde booket en bil hos Centauro som vi skulle hente i Allicante lufthavn.
Da vi skulle hente den forsøgte Centauro agenten alt hvad han kunne at få os til at købe forsikringen til 27 euro pr. dag.
Da vores rejseforsikring (og stort set alle andre rejseforsikringer) dækker uheld med lejebiler sagde vi naturligvis nej.
Det resulterede i at vi i stedet skulle betale en selvrisiko på 1400 euro på stedet. Fair nok. Derefter begynder agenten så at lyve noget så groft og fortæller at det vil koste os 4,5% i gebyr hos vores egen bank både når vi skal betale pengene og når vi skal have dem tilbage igen. Så altså 9% af 1400 euro i gebyrer. Dette var naturligvis løgn og blot et forsøg på at få os til at købe deres forsikring. Vi har aldrig betalt noget gebyr efterfølgende.
Jeg vil derfor advare alle andre mod at hoppe i fælden og købe deres svindel-forsikringer.
Derudover fungerede det perfekt. Bilen var fin og vi fik alle penge for depositum og benzin retur uden gebyr.

6. januar 2024

Besvarelse fra Centauro Rent a Car

Hi Nicklas . We are sorry for the inconvenience caused. To be able to investigate what happened, please contact our Customer Service department via the following link http://bit.ly/W2Case_en indicating your booking reference and we will reply as soon as possible. Kind regards.

Snyder med afregningen uden forklaring

Jeg har ellers været tilfreds med Centauro Rent a car i Alicante lufthavn, men da vi lejede bil i november hævede de beløbet vi skulle have retur for benzin, istedet for at føre det tilbage på kortet. De svarer ikke på mine henvendelser - så dem er jeg færdig med og jeg indgiver en klage både til banken og EU’s klageinstans

19. november 2023

Besvarelse fra Centauro Rent a Car

Hi Susanne. We are sorry for the inconvenience caused. To be able to investigate what happened, please contact our Customer Service department via the following link http://bit.ly/W2Case_en indicating your booking reference and we will reply as soon as possible. Kind regards.

Leje af bil hos centauro Palma - FANTASTISK

Leje af bil hos centauro - Palma Mallorca var da en helt fantastisk oplevelse.
Chauffør stod klar og ventede på os i lufthavnen og blev kørt til afhentningsstedet for bilen ( Det tog 5 min)
Da vi ankom blev vores navn råbt op og vores bil var klar ( fik i øvrigt større bil uden extra omk.)
Det tog Max 10 minutter.
Også ved aflevering funklede alt..👍
Hele denne branche kunne lære noget her…
Så 1000 tak for god service…

15. november 2023

Besvarelse fra Centauro Rent a Car

Hi , thank you for sharing your rating of your recent car rental experience with us. We hope to welcome you again very soon at Centauro Rent a Car :D Kind regards!

Lidt lang ventetid

Ventede 5 min. ved shuttlebus I Palma De Mallorca hvilket er ok. Kom desværre til udleverings stedet på et tidspunkt, hvor der var mere end travlt. ( De kaldte flere folk ind) Måtte vente over en time for at få en bil udleveret. Mødte en meget venlig dame, der beklagede ventetiden, og opgraderede mig som kompensation til en Ford Kuga fra en Ford Focus uden beregning. Aflevering tog 2 min. og penge for brændstof depositum stod på min konto inden for 2 dage efter aflevering af bilen. Lejer gerne samme sted igen

3. oktober 2023

Besvarelse fra Centauro Rent a Car

Hi Niels, thank you for choosing us for your car hire and for your great comments and rating of your car rental experience with us. We thank you for the trust you have placed in Centauro and hope to welcome you again very soon :-) Kind regards!

Refundering af depositum

Efter endt lejemål 3. september, fik jeg besked på at depositum og benzin-depositum ville blive refunderet inden for 5 dage. Det er idag 5. oktober stadig ikke refunderet, og jeg har ikke modtaget svar på mine mange henvendelser. Selv linket til customer service besvares ikke (jeg ser i tidligere anmeldelser i Trustpilot af Centauro har bedt kunder henvende sig der...der er ingen der svarer) .

7. oktober svarer Centauro her via Trustpilot og sender samme link til kundeservice, som de sender til andre, og jeg har brugt 2 gange før - og stadig ikke modtaget svar. Håber Centauro har mulighed for at svare på sin kundeservice forespørgsler, som her via Trustpilot.

5. oktober 2023

Besvarelse fra Centauro Rent a Car

Hi Marie , sorry for the situation :( Please send us your booking reference number via the following link http://bit.ly/W2Case_en and explain us what happened, we will get back to you as soon as possible. Kind regards

Smart Cover ikke en option...

Ved afhenting af bil sen aften i Palma Lufthavn, blev vi nægtet udlevering af bilen medmindre vi købte "Smart Cover" forsikring. "Smart Cover" er en option, som vi ikke ønskede, da vi ER forsikret for samme. Personen ved udleveringsskranken nægtede at udlevere bilen med mindre vi købte denne forsikring uanset hvormeget vi argumenterede for at det ikke var korrekt. Vi henvendte os allerede dagen efter på skrift for at gøre opmærksom på problemet og har rykket adskillige gange, men bliver mødt af absolut ingen forståelse for sagen. Vi føler os ganske enkelt bedraget.

29. juli 2023

Besvarelse fra Centauro Rent a Car

Hi Morten, sorry for the situation :( Please send us your booking reference number via the following link http://bit.ly/W2Case_en and explain us what happened, we will get back to you as soon as possible. Kind regards

Blev opkrævet 608 EUR ekstra

Vi har lige afleveret en lejebil fra Centauro i tirsdags, som blev afleveret i samme stand som vi fik den. Centauro reserverede 1050 EUR i depositum, som vi forventede at få retur, når vi afleverede bilen. Tirsdag eftermiddag ændrede Centauro reservationen af beløbet til 442 EUR, og vi oprettede derfor en sag på det hos Centauro, hvor vi spurgte, hvorfor beløbet var ændret. Vi fik hurtigt svar tilbage om, at der ville blive refunderet 225 EUR til os. Vi forstår ikke, hvor det beløb kom fra. Onsdag havde Centauro slettet reservationen af depositumet og vi tænkte derfor, at alt var godt. I dag har de så trukket 608 EUR fra vores konto uden nogen form for specifikation over, hvorfor vi skal betale ekstra for bilen. Det er virkelig useriøst ikke at give et grundlag til kunderne for at trække et ekstra beløb og ganske uberettiget. Vi har desuden heller ikke fået vores benzin depositum tilbage igen, selvom bilen som aftalt blev tilbage leveret med fuld tank.

3. august 2023

Besvarelse fra Centauro Rent a Car

Hi Astrid , sorry for the situation :( Please send us your booking reference number via the following link http://bit.ly/W2Case_en and explain us what happened, we will get back to you as soon as possible. Kind regards

Altid kundens fejl

En rotte brød ind gennem lednings systemet i bunden af bilen på en ellers ny bil. Jeg fik beskeden det var min fejl og vi ikke havde lukket bilen hvilket vi havde. To dage senere har rotten igen været inde i bilen og ødelagt sædet, min oplader ledning og andet. Det stadig min fejl mener de selvom modellen ifølge nettet tydeligvis har problemer med hul i karosseriet.
Det nu mig der skal betale nyt sæde og rensning af bil.
Sikkert godt firma hvis alt går godt men hvis der problemer får nan beskeden “det vores politik at du lejede bilen og derfor er alt der går galt dit ansvar”.
Har ventet to gange tre timer i Centauro kontoret og de ignorerer mig.
Må køre i en bil der lugter af rottepis og som jeg igen må rense for rottelort.
Hvordan kan jeg være ansvarlig for en rotte der kan komme ind i en låst bil?
Til slut må jeg betale dem 200 euro for at få en anden bil og så vente på efter regningen når bilen har fået nyt sæde hos mekanikeren. Find en udlejer der ikke har 35 procent med 1 stjerne som Centauro.
Slut med Centauro og Rhodos.

27. juli 2023

Besvarelse fra Centauro Rent a Car

Hi, we are sorry to hear about this situation :( Please send us your booking reference number via the following link http://bit.ly/W2Case_en and explain us what happened, we will get back to you as soon as possible. Kind regards

Alt fungerede som ventet og uden…

Alt fungerede som ventet og uden ventetid

21. juli 2023

Besvarelse fra Centauro Rent a Car

Hi Ivan, thank you for sharing your rating of your recent car rental experience with us. We hope to welcome you again very soon at Centauro Rent a Car :D Kind regards!

LEJ IKKE BIL HOS CENTAURO

LEJ IKKE BIL HOS CENTAURO, HELLER IKKE VIA RENTALCARS. DE LÆGGER FLERE TUSIND KRONER OVER I LEJEN. LEJ ISTEDET EN BIL VIA DE STØRRE SELSKABER.

18. juli 2023

Besvarelse fra Centauro Rent a Car

Hi Linda, thank you for sharing your rating of your car rental experience with us.
Please note we require all customers to either opt for our Smart cover on arrival, which covers all eventualities, or leave a 1050€-2100€ deposit, regardless of whether they have purchased private insurance prior to arrival.
All the information is on our terms and conditions.
If you have any doubt, you can contact us via the following link http://bit.ly/W2Case_en
Kind regards, Centauro Rent a Car

God oplevelse

Bookede direkte hos Centauro og tilkøbte deres full cover, samt fast key. Alt har fungeret perfekt. Hentede bilen med fast key, så slap for at stå i kø ved Pick-up og da vi afleverede, gik det også legende let og hurtigt. Depositum for benzin er sat til fuld refusion. Alt ialt en god “rental” oplevelse

17. juli 2023

Besvarelse fra Centauro Rent a Car

Hi Thomas, thank you for choosing us for your car hire and for your great comments and rating of your car rental experience with us. We thank you for the trust you have placed in Centauro and hope to welcome you again very soon :-) Kind regards!

Altid det man betaler for

Altid det man betaler for, ingen problemer.

21. maj 2023

Besvarelse fra Centauro Rent a Car

Hi Mette , thank you for sharing your rating of your recent car rental experience with us. We hope to welcome you again very soon at Centauro Rent a Car :D Kind regards!

NO GO CENTAURO AGAIN

DET KAN ABSOLUT PÅ DET ALLER KRAFTIGSTE FRARÅDES AT BOOKE BIL GENNEM CENTAURO:

25. maj 2023

Besvarelse fra Centauro Rent a Car

Hi Jesper , sorry for the situation :( Please send us your booking reference number via the following link http://bit.ly/W2Case_en and explain us what happened, we will get back to you as soon as possible. Kind regards

Fungerer upåklageligt

Fair renting

15. marts 2023

Besvarelse fra Centauro Rent a Car

Hi Charlotte, thank you for sharing your rating of your recent car rental experience with us. We hope to welcome you again very soon at Centauro Rent a Car :D Kind regards!

Bergamo - dårlig bil / elendig service

Jeg lejede en Opel Crossland SUV(eller tilsvarende) i Bergamo Orio al Serio, men fik udleveret en Hyundau Bayon - hvilket er en helt almindelig lille bil, som intet har at gøre med en SUV, men dette var et mindre problem i forhold til logistikken og servicen i forbindelse med at få bilen udleveret.
Centauro har ikke noget fælles med alle andre udlejningsfirmaer i Bergamo Orio, så de har deres egen shuttel trafik mellem lufthavn/udlejningssted.
Iflg. Centauro kommer shuttle bilen hver 20 min. og afhenter/bringer.
Efter at have ventet i 40 minutter lykkedes det mig at komme igennem til Centauro per telefon, og fik samme besked - shuttlen kommer hver 20 minutter??
Efter yderligere 15 minutters venten kom shuttle bilen, der var flere ventende end der kunne være i bilen - formodentlig på grund af den lange ventetid.
Det tog 20 minutter at få bilen udleveret hos Centauro da der kun var en person til at betjene kunderne
Det er muligt at Centauro er lidt billigere, men i betragtning af at man ikke får det man bestiller, og får bekræftet, og servicen er elendig, så kan jeg kun fraråde at bruge dette firma

1. februar 2023

Besvarelse fra Centauro Rent a Car

Hi. We are sorry for the inconvenience caused. To be able to investigate what happened, please contact our Customer Service department via the following link http://bit.ly/W2Case_en indicating your booking reference and we will reply as soon as possible. Kind regards.