Cecilie's Holbæk. Fredag aften med sjov. Først burgere, godt. Et slag minigolf, godt, fede baner. Så en gang shuffleboard, hvor vi desværre oplevede at begge borde var skæve.
Anmeldelser i korte træk
Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Det, folk taler mest om
Anmeldelser, der former dette resumé
Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, billard, air hockey, bordfodbold, elektronisk dart, sportsbar og café. Vi befinder os i Herlev, Taastrup, Holbæk og Slagelse.
Hørkær 1, 2730, Herlev, Danmark
- +45 5555 5050
- info@cecilies.dk
- cecilies.dk
Svarer typisk inden for 1 uge
Selve banen var en god oplevelse og der…
Selve banen var en god oplevelse og der var plads til alle, en svær bane med mange bakker hvilket gjorde det også sjov og gave megen latter for hele holdet.
Serveringen efter spillet kunne trænge til en opdatering derfor kun fire stjerner

Besvarelse fra Cecilie's
Fantastisk oplevelse at starte blå…
Fantastisk oplevelse at starte blå mandag der, top services, gode priser og super fantastisk lækker mad

Besvarelse fra Cecilie's
Det er altid skønt at besøge Cecilie's
Det er altid skønt at besøge Cecilie's. Personalet er venligt og der er fyldt med sjove aktiviteter.

Besvarelse fra Cecilie's
God mad og smilende personale
God mad og smilende personale. Aktiviteterne var hyggelige og var med til at skabe den gode stemning.

Besvarelse fra Cecilie's
Cecilies tog godt hånd om os ,på en…
Cecilies tog godt hånd om os ,på en sorgens dag.
Vi havde valgt at holde en mindehøjtidelighed for vores far/svigerfar.
Den blev håndteret perfekt og yderst professionelt.
Så en kæmpe tak til alle der var på vagt.
Kh.
Malene, Michael,Janni og John

Besvarelse fra Cecilie's
Det er et rigtig dejligt sted, men…
Det er et rigtig dejligt sted med masser af muligheder, og vi vil helt sikkert komme igen, men vi syntes det var meget kaotisk med rigtig mange mennesker og kamp om hvilke baner der var ledige til bowling.
Måske ville det hjælpe hvis man fik numrene på de baner man skulle bruge ved betalingen når man kommer.
Der var ikke sko til alle selvom vi havde betalt 19 Kr. pr par. De eneste sko der var tilbage var børnestørrelser op til str. 33 og så nogle enkelte herre skostørrelser i Str. 44 og 45.
Der skal nok være flere sko i størrelser 38 - 42 især.

Besvarelse fra Cecilie's
Kom ind for at bowle med fire drenge…
Kom ind for at bowle med fire drenge til min yngste søns 12 års fødselsdag. Drengene opdager så at der kommet fede minigolf baner og bliver tændt på det. Den unge mand i receptionen er super imødekommende og tilbyder at vi bare lave reservationen om fra bowling til minigolf, No problem, for der er ikke overbooket. Super service og rigtigt god eftermiddag. Fede minigolfbaner.

Besvarelse fra Cecilie's
Super godt og hyggeligt sted
Super godt og hyggeligt sted. Virkelig gode og søde medarbejder Melisa og Saseline ❤️

Besvarelse fra Cecilie's
Jeg bruger Cecilies' Bowlingfaciliteter…
Jeg bruger Cecilies' Bowlingfaciliteter jævnligt med min klub. Hver gang vi arrangerer "afterskiing" i forbindelse med vores klub, får vi en betjening,der får os til at føle os set. Betjeningen er personlig og venlig og man bliver tiltalt med fornavn. Jeg fattet ikke,hvordan de gør, men jeg tager det ikke som en selvfølge. Derfor er denne anmeldelse et fattigt forsøg på at sige tak for god behandling. Venlig hilsen Jens.

Rigtig god oplevelse
God betjening fra personalet, god mad og god underholdning på mini-golf banen. Alt forløb som det skulle og vi havde en hyggelig aften.

Besvarelse fra Cecilie's
Vi havde en fantastisk aften på…
Vi havde en fantastisk aften på Cecillie'. Priserne på mad og drikke er i øvrigt meget rimelige.

Vi havde aftalt servering af maden kl 18.15
Vi havde aftalt servering af maden kl. 18.15, men maden ankom først kl. 18.30 – og endda i to omgange, hvor anden del først kom 15–20 minutter senere. Det gav en rodet start på aftenen, og det virkede tydeligt, at køkkenet ikke var bemandet til at håndtere en bestilling til 13 personer.
Det er særligt ærgerligt, fordi maden skulle bestilles dagen i forvejen, og jeg havde brugt tid på at indhente alle nødvendige oplysninger og få det hele planlagt. I sender ovenikøbet en bekræftelse og beder os tjekke, at alt er korrekt – og så må man forvente, at aftalen også bliver overholdt fra jeres side. Når det ikke sker, ender det desværre med en skidt oplevelse.

Besvarelse fra Cecilie's
Fantastisk service og virkelig god opfølgning
Vi havde i første omgang en mindre god oplevelse under vores besøg, men jeg er virkelig imponeret over, hvordan det efterfølgende blev håndteret.
Jeg tog kontakt, og Nicolas fulgte hurtigt op og tog situationen meget seriøst. Han tilbød os to gratis bowlingtimer samt pomfritter, hvilket vi virkelig satte stor pris på.
Det er ikke fejl, der definerer et sted – men hvordan de bliver håndteret. Og her leverede de virkelig god kundeservice. Vi følte os hørt og taget seriøst hele vejen igennem.
Stor ros til Nicolas for professionel og imødekommende håndtering. Vi kommer helt sikkert igen!

Besvarelse fra Cecilie's
Rigtig God og smilene service, alt spille

Besvarelse fra Cecilie's
Rigtig fint sted med god mad
Rigtig fint sted med god mad, stort udvalg af drikkevarer og generelt fine faciliteter.

Dejlig service
Dejlig service, gode burgere!! og maden kom noget før end vi havde håbet på. Så dejlig oplevelse både med minigolf og mad.

Spillede minigolf med med 9.klasse
Spillede minigolf med med 9.klasse. De hyggede sig alle gevaldigt 🙂

Rigtig fin oplevelse god service
Rigtig fin oplevelse god service

Besvarelse fra Cecilie's
En hyggelig eftermiddag i gode rammer.
En hyggelig eftermiddag i gode rammer.
Sødt personale og god betjening 😊

Sødt og venligt personale
Sødt og venligt personale, bowlingbanen virkede. God stemning.
Vi spiste også mad, fine store portioner.
Vi kommer gerne igen.