Cecilie's Anmeldelser

4.760

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 933 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte personalets dygtighed, imødekommenhed og serviceorienterede tilgang, som bidrager til en behagelig oplevelse. Mange sætter pris på den gode service, hvor udfordringer håndteres professionelt og med et smil, hvilket skaber en følelse af at blive set og hørt. Stedet beskrives som hyggeligt og med masser af muligheder for aktiviteter som minigolf og bowling, der fungerer perfekt og tilbyder sjove og udfordrende baner. Dog oplevede nogle kunder problemer med madkvaliteten, hvor burgere var lækre, men fritterne slatne, eller nachos var kedelige og tilbehøret brunt. Nogle anmeldere var også utilfredse med lang ventetid på service og mad, samt mangel på personale til at håndtere alle gæster og deres behov. Derudover nævnes der slidt inventar, manglende skostørrelser til bowling og en generel skuffelse over stemningen i underetagen.

Det, folk taler mest om

Staff

Anmeldere fremhæver positive aspekter af personalet, hvor mange roser medarbejderne for at være søde, venlige... Se mere

Service

Kunder deler positive meninger om service, hvor mange roser det smilende og hjælpsomme personale, der altid... Se mere

Quality

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med kvaliteten, hvor mange roser maden som "rigtig god", "lækker"... Se mere

Location

Mennesker rapporterer positive oplevelser med stedet, og mange finder det dejligt, rent og hyggeligt med... Se mere

Product

Anmeldere nævner tvetydig feedback om produktet, hvor nogle roser minigolfbanerne som kreative og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Cecilie's Holbæk. Fredag aften med sjov. Først burgere, godt. Et slag minigolf, godt, fede baner. Så en gang shuffleboard, hvor vi desværre oplevede at begge borde var skæve.

Jeg var der med et selskab på 16 personer i lørdags. Vi havde en grill menu. Dejlig mad, vi havde desværre er anden oplevelse i februar. Men det her var meget bedre. Blandt andet var bøffen dejli... Se mere

Bowlingen fungerede perfekt. Burgeren var lækker, fritterne var noget slatne og olien drev ud af dem når gaflen blev sat i. Personalet var dygtigt og imødekomne :-)

Godt koncept med kombinationer af minigolf, bowling og spise-muligheder. Inventaret er slidt og det trækker ned; stole-sodaen helt gået i stykker. Køkkenet havde glemt min ene søns mad, men den kom... Se mere

1. Forlystelsescenter
  2. Bowlinghal
  3. Burgerrestaurant
  4. Bar med livemusik
  5. Minigolfbane
  6. Sportsbar

Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, billard, air hockey, bordfodbold, elektronisk dart, sportsbar og café. Vi befinder os i Herlev, Taastrup, Holbæk og Slagelse.

5 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(4.760)

925 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Dejligt sted til et fælles arrangement…

Dejligt sted til et fælles arrangement for klassen. Sødt og hjælpsomt personale.

Hej Iben
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Hvor er det dejligt at høre, at I havde en god oplevelse hos os til jeres klassearrangement – og at vores personale var søde og hjælpsomme ☺️
Vi håber, vi får lov til at byde jer velkommen igen en anden gang 🎳

5* som burde være 10*

5* som burde være 10*
Jeg har i aften 25/4-26 holdt min 70 års dag med min familie. Vi var alle 12 virkelig begejstrede for den oplevelse denne aften har været for alle aldre fra 15 til 70.
Bowling var super, Maden var virkelig god, Minigolf var total sjov. Vi afsluttede med en omgang pool.
Fin service og sød betjening. Jeres kupon-system er vildt GENIALT så drikkevarer er betalt på forhånd. OM det er vin, vand, kaffe, gin, eller øl er det bare en billet.
Vi kommer helt sikkert igen.

Hej Else
Tusind tak for din anmeldelse – og kæmpe tillykke med de 70 år 🥳
Det betyder virkelig meget for os at høre, at I havde en så god aften, og at hele familien – på tværs af alder – kunne være med og få en god oplevelse 🎳⛳🎱☺️
Tusind tak fordi du valgte at fejre din store dag hos os – vi glæder os allerede til at byde jer velkommen igen!
//Team Cecilie’s

Super fint og hyggeligt og gode baner…

Super fint og hyggeligt og gode baner med fin udfordring. god betjening vi var 8 mennesker der kom Og forvirrede dem bag baren men de klarede det flot. Der var et godt stort udvalg af drikkevarer

Hej Zita
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Hvor er det dejligt at høre, at I havde en hyggelig oplevelse hos os 🎳🍹
Dejligt at høre, at teamet stadig fik jer godt igennem det hele og gav jer en god oplevelse ☺️
Vi håber, vi ser jer igen snart!

Ideelt til børnefødselsdag

Ideelt til børnefødselsdag.
God service.

Hej Rune
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Hvor er det dejligt at høre, at I havde en god oplevelse hos os til børnefødselsdag, og at servicen var i top - det er jo præcis sådan, det skal være 🎉☺️
Vi håber, vi får lov til at byde jer velkommen igen en anden gang 🎳

Vi var der 11 mennesker

Vi var der 11 mennesker
Havde taget hele pakken med minigolf og bowling med spisning.
Det forløb såmænd udmærket med enkelte ting som ikke var i orden.
Den ene af vores bowlingbaner gik i stykker rimelig mange gange.
Og så formår de ikke at servere koldt tuborg fadøl, det var lunkent og dovent uanset om vi købte det i glas eller kande.
Baren i kælderen var heller ikke åben.

Hej Poul
Tusind tak for din anmeldelse og for at dele jeres oplevelse 🙏🏼
Det er vi selvfølgelig ærgerlige over at høre – især når I havde valgt hele pakken. Det skal bare spille hele vejen rundt.
Vi er dog glade for at høre, at resten af jeres besøg forløb udmærket – men vi vil selvfølgelig gerne levere en gennemført oplevelse næste gang.
Vi håber, at vi får mulighed for at byde jer velkomne igen en anden gang til en endnu bedre oplevelse 🎳

Sjov minigolfbane

God mad og sjov minigolf.

Hej Thomas
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Fedt at høre, at I havde det sjovt på minigolfbanen – og at maden også faldt i god smag ⛳🍽️
Vi håber, vi ser jer igen til en ny runde snart ⛳

Cecilies kan ikke håndtere 14 mennesker

Vi var “kun” 14 mennesker der skulle have mad og bowling, men der var ikke styr på en skid. Vores booking var ikke i deres system, og vores mad skulle være klar klokken 18:30 og den var først klar klokken 20, hvor vi rigtigt skulle have spillet bowling. Intet positivt herfra.
Gode øl tilgengæld, derfor 1 stjerne

Hej Daniel
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Det her er selvfølgelig langt fra godt nok – og det er vi virkelig kede af at læse. Når en booking ikke er i systemet, og maden er så forsinket, at det påvirker hele jeres oplevelse, så er det noget, der skal tages meget seriøst.
Det er ikke den standard, vi ønsker at levere, og vi forstår godt din frustration.
Vi vil meget gerne følge op på jeres oplevelse og finde en løsning, så du er meget velkommen til at kontakte os direkte på amar@cecilies.dk

Mange gode oplevelser samlet ét sted

Mange gode oplevelser samlet ét sted
Genialt til teamdag, hvor man har mulighed for at prøve både bowling, dart, minigolf, pool osv.

23. april 2026

Hej Rasmus
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Det er virkelig fedt at høre, at I oplevede det som mange gode oplevelser samlet ét sted – det er præcis det, vi gerne vil skabe 🙌
Og hvor er det skønt, at det fungerede godt til en teamdag med både bowling, dart, minigolf og pool 🎳🎯⛳🎱
Vi håber, vi får lov til at byde jer velkommen igen en anden gang!
//Team Cecilie’s

Vi var afsted for at holde afslutning…

Vi var afsted for at holde afslutning for et håndboldhold, og var der med 20 børn.
Personalet var imødekommende, og alt kørte på skinner.
Maden kom på bordet som de var færdige med at bowle, så der var ingen ventetid.

23. april 2026

Hej Helene
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Hvor er det skønt at høre, at jeres afslutning med håndboldholdet gik så godt – især med 20 børn, hvor det bare skal spille 😄
Vi håber, vi får lov til at byde jer velkommen igen til en ny festlig dag!

Hygge

Hygge, sjove baner og dejlig atmosfære

22. april 2026

Hej Freddy
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Vi er så glade for at høre, at i havde en god oplevelse hos os⛳🎳
Vi håber, vi ser jer igen snart☺️

21. april 2026

Hej
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Det er vi virkelig glade for at høre – god service er noget af det vigtigste for os ☺️
Vi håber, vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen snart 🎳
//Team Cecilie’s

Tilsyneladene syntes alle spillere at…

Tilsyneladene syntes alle spillere at alt gik godt. Vi havde en del afbud på grund af sygdom. Vi håber alle snart bliver raske igen.

20. april 2026

Hej Jimmy
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Dejligt at høre, at det overordnet set gik godt for jer – selvom I desværre havde nogle afbud undervejs ☺️
Vi håber også, at alle snart er friske igen, og så ses vi i næste uge 🎳
//Team Cecilie’s

Bowlingbanen gik i stykker op til flere…

Bowlingbanen gik i stykker op til flere gange da vi spillede og vi endte faktisk med at skifte bane

Det gjorde så også vi mistede ca. 20 min. Af vores booking i alt

Hej Tobias
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Det er vi virkelig kede af at høre – det er selvfølgelig ikke i orden, at bowlingbanen drillede så meget, at I måtte skifte bane og samtidig mistede spilletid. Det skal bare fungere, når man er ude og hygge sig 🎳
Vi tager det med videre med det samme, så vi kan få det fulgt op og undgå, at det sker igen.
Du er meget velkommen til at kontakte os på amar@cecilies.dk, så vi kan finde en god løsning på det 🙏🏼

Service

Vi var 6 par til Shuffleboard. bowling og amerikansk golf og grillmenu og det var et super arrangement. Det kommer vi til at gøre igen
Fantastisk oplevelse og dem stor tak til dem der var på arbejde lørdag d18/4

17. april 2026

Hej Henrik
Det er vi virkelig glade for at læse 🤩
Hvor er det fedt at høre, at I havde en fantastisk dag hos os – og at grillmenuen også sad lige i skabet 🔥😋
En ekstra stor tak for de pæne ord til vores personale – vi sørger selvfølgelig for at give rosen videre til holdet fra lørdag d. 18/4 🙏🏼
Vi glæder os til at byde jer velkommen igen til endnu en god oplevelse ☺️

Slidt minigolf bane

Slidt minigolf bane. Beskidt ved alle stop. Ingen sprit.

Hej Carina
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Det er vi virkelig kede af at læse – og du har helt ret, det er ikke i orden 😔
Det er helt klart vores fejl, og vi beklager mange gange for oplevelsen med både en slidt og beskidt minigolfbane samt manglende sprit 🙏🏼
Det er bestemt ikke den standard, vi ønsker at levere, og vi tager det meget seriøst og følger op internt med det samme
Tak fordi du gør os opmærksomme på det – det hjælper os med at blive bedre
Vi håber, at vi får muligheden for at give dig en langt bedre oplevelse næste gang ☺️

Fantastisk oplevelse i Holbæk

Jeg var sammen med nogle gode venner på besøg hos jer den 18/4-2026 og bowle. Og det var en super dejlig og god positiv oplevelse. Rigtig god bane og spille på god stemning og mega fed musik som man ikke kunne lade være med og “rocke” lidt med til fra tid til anden. Efter bowling spiste vi der også og det var en yderst tilfredsstillende og velsmagende fornøjelse! Vi ventede dog lidt på maden - hvilket udelukkende skyldtes at vi ikke havde bestilt det på forhånd, så det husker vi blot til næste gang 😁🤗 for vi kommer helt sikkert igen en anden god gang i nær fremtid❤️

Hej Trine
Det er vi virkelig glade for at læse 🤩
Hvor er det fedt at høre, at I havde en fantastisk oplevelse hos os med både bowling, god stemning og musik, der lige fik jer til at “rocke” med 🎳🎶🔥
Og hvor er det skønt, at maden også levede op til forventningerne – det betyder virkelig meget for os 😋🙌
Tak fordi du også nævner ventetiden på maden – og du har helt ret, det kan nogle gange gå lidt hurtigere, hvis man bestiller på forhånd 🙏🏼 Mega fedt, at I allerede har taget det med til næste gang!
Vi glæder os til at byde jer velkommen igen ❤️
//Team Cecilie’s

Der er for meget ventetid mellem hullerne

Der er for meget ventetid mellem hullerne nok pga at I sætter for mange til samme tid

19. april 2026

Hej Jeanette
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Vi er kede af at høre, at du oplevede ventetid mellem hullerne – det kan selvfølgelig tage lidt af flowet i spillet ⛳️
Som udgangspunkt forsøger vi at fordele gæsterne, så der er god plads på banen, men der kan desværre opstå ventetid, hvis nogle hold hopper mellem hullerne eller tempoet varierer 🙏🏼
Oplever du det undervejs, er du altid meget velkommen til at tage fat i personalet – så gør vi, hvad vi kan for at hjælpe og skabe bedre flow
Tak fordi du gør os opmærksomme på det – det tager vi med videre.
Vi håber at se dig igen til en endnu bedre oplevelse ☺️

Burger og minigolf 2 personer

Vi var der fredag den 17/4 -2026 2 personer. Vi havde en rigtig god aften. Vi spiste en rigtig god signatur burger med pomfritter og dip til. Personalet var søde og imødekommende. Sjov og udfordrende minigolf bane. Vi kommer helt sikkert igen.

17. april 2026

Hej Mette
Det er vi virkelig glade for at læse 🤩
Hvor er det skønt at høre, at I havde en rigtig god aften hos os – og at vores signatur burger ramte plet 😋🍔🔥
Og hvor er vi glade for at høre, at i hyggede jer på minigolfbanen ⛳️🙌
Og en ekstra tak for de pæne ord om personalet – det betyder virkelig meget, og vi giver det selvfølgelig videre 🙏🏼
Vi glæder os til at byde jer velkommen igen ☺️

Super god service

Super god service, gode baner, maden var også udemærket, store portioner til en pris hvor de fleste kan være med!
Rigtig god oplevelse

19. april 2026

Hej Rebecca
Det er vi virkelig glade for at læse 🤩
Hvor er det fedt at høre, at I oplevede god service, gode baner og at maden også levede op til forventningerne 😋🎳
Og hvor er det skønt, at I lagde mærke til portionerne og priserne – det er vigtigt for os, at alle kan være med 🙌
Vi er rigtig glade for, at I havde en god oplevelse, og vi håber at se jer igen snart ☺️
//Team Cecilie’s

God minigolf bane, lækkert aftensmad og god stemning

Jeg og min familie var på Cecilie's i Slagelse i påsken 2026.
Vi spillede minigolf og spiste aftensmad der.
Deres milkshake var virkelig gode (jeg fik den med kaffesmag, den kan jeg godt anbefale 🤩).
Perfekt at spille indendørs minigolf, når det danske vejr ikke altid er til udendørs minigolf.
Min ældste datter fik deres nyeste steak med pomfritter og bearnaisesauce (hun synes det er sååå godt). Vi andre fik deres burger og pomfritter, som sad lige i skabet (vi kunne dog ikke spise op), da det var store portioner 👍 Det hele til gode priser 😊
Der var god stemning både fra personalet og de andre gæster.
Det sted besøger vi gerne igen, så jeg kan få revanche i minigolf ✌️

6. april 2026

Hej Christina
Det er vi virkelig glade for at læse 🤩
Hvor er det skønt at høre, at I havde en dejlig tur hos os her i Slagelse med både minigolf og aftensmad ⛳️🍽️
Og vores milkshake med kaffesmag er også en af vores favoritter 😋🥤
Og hvor er det dejligt at høre, at både steak, burger og pomfritter sad lige i skabet😄🙌
Og en ekstra tak for de pæne ord om stemningen og personalet – det betyder virkelig meget for os 🙏🏼
Vi håber, du får din revanche i minigolf næste gang 😏⛳️
Vi glæder os til at byde jer velkommen igen ☺️