Cecilie's Anmeldelser

4.760

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Vurderer man 933 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte personalets dygtighed, imødekommenhed og serviceorienterede tilgang, som bidrager til en behagelig oplevelse. Mange sætter pris på den gode service, hvor udfordringer håndteres professionelt og med et smil, hvilket skaber en følelse af at blive set og hørt. Stedet beskrives som hyggeligt og med masser af muligheder for aktiviteter som minigolf og bowling, der fungerer perfekt og tilbyder sjove og udfordrende baner. Dog oplevede nogle kunder problemer med madkvaliteten, hvor burgere var lækre, men fritterne slatne, eller nachos var kedelige og tilbehøret brunt. Nogle anmeldere var også utilfredse med lang ventetid på service og mad, samt mangel på personale til at håndtere alle gæster og deres behov. Derudover nævnes der slidt inventar, manglende skostørrelser til bowling og en generel skuffelse over stemningen i underetagen.

Det, folk taler mest om

Staff

Anmeldere fremhæver positive aspekter af personalet, hvor mange roser medarbejderne for at være søde, venlige... Se mere

Service

Kunder deler positive meninger om service, hvor mange roser det smilende og hjælpsomme personale, der altid... Se mere

Quality

Brugere beskriver tvetydige interaktioner med kvaliteten, hvor mange roser maden som "rigtig god", "lækker"... Se mere

Location

Mennesker rapporterer positive oplevelser med stedet, og mange finder det dejligt, rent og hyggeligt med... Se mere

Product

Anmeldere nævner tvetydig feedback om produktet, hvor nogle roser minigolfbanerne som kreative og... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Cecilie's Holbæk. Fredag aften med sjov. Først burgere, godt. Et slag minigolf, godt, fede baner. Så en gang shuffleboard, hvor vi desværre oplevede at begge borde var skæve.

Jeg var der med et selskab på 16 personer i lørdags. Vi havde en grill menu. Dejlig mad, vi havde desværre er anden oplevelse i februar. Men det her var meget bedre. Blandt andet var bøffen dejli... Se mere

Bowlingen fungerede perfekt. Burgeren var lækker, fritterne var noget slatne og olien drev ud af dem når gaflen blev sat i. Personalet var dygtigt og imødekomne :-)

Godt koncept med kombinationer af minigolf, bowling og spise-muligheder. Inventaret er slidt og det trækker ned; stole-sodaen helt gået i stykker. Køkkenet havde glemt min ene søns mad, men den kom... Se mere

1. Forlystelsescenter
  2. Bowlinghal
  3. Burgerrestaurant
  4. Bar med livemusik
  5. Minigolfbane
  6. Sportsbar

Underholdning for alle. Hos Cecilie's finder du minigolfpark, bowling, shuffleboards, pool, billard, air hockey, bordfodbold, elektronisk dart, sportsbar og café. Vi befinder os i Herlev, Taastrup, Holbæk og Slagelse.

5 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(4.760)

925 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Bowling afslutning…

Der var bare godt styr på vores bowling afslutning med rigtig god mad

7. maj 2026

Hej Tommy

Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼

Hvor er det skønt, at der var godt styr på jeres bowlingafslutning – og at maden også var et hit ☺️🍔✨

Vi glæder os til at se jer igen i den nye sæson⛳😊

God service,,nemt kontakt,,dejligt…

God service,,nemt kontakt,,dejligt sted,,søde medarbejdere...stort og hyggeligt sted ..

Hej Ahmed
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Det er vi virkelig glade for at høre 😊 Det betyder meget for os, at I har haft en god oplevelse her hos os⛳🎳
Og tak for de søde ord – dem sender vi selvfølgelig videre til teamet ☺️
Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen snart 🍔✨
//Team Cecilie’s

Det var en super fin oplevelse

Det var en super fin oplevelse! Vi nød mini-golf banen og en times bowling. Jeg havde forstillet mig at få serveret vores nachos snak under bowling istedet for til frokosten. Ellers var alting super godt. Bøffen var stegt perfekt og der var masser af tilbehør. Tak for alt

Hej Joseph
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Det er vi virkelig glade for at høre 😊⛳🎳 Dejligt, at I havde en god oplevelse med både minigolf, bowling og maden – og især skønt at høre, at bøffen sad lige i skabet ✨
Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen snart ☺️

Super god minigolf bane👍

Hej Anita
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Det er vi virkelig glade for at høre, at du synes⛳
Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen snart 🎳✨
//Team Cecilie’s

Jeg syntes ikke det er retfærdigt at i…

Jeg syntes ikke det er retfærdigt at i ikke skriver at det koster 19 kr at leje sko pr person. Jeg syntes det burde være med i prisen. Derudover var der nogle tekniske fejl ved banen.

Hej Marcus
Tak for din anmeldelse og feedback 🙏🏼
Vi er kede af at høre, at oplevelsen ikke helt levede op til forventningerne. Leje af bowlingsko fremgår både på vores hjemmeside samt i den ordrebekræftelse, der bliver sendt ud ved booking, men vi tager selvfølgelig din feedback med videre. Vi er kede af at høre, at der også var udfordringer med banen - fik i ekstra spilletid? 🎳
Vi håber, at vi får mulighed for at give dig en bedre oplevelse en anden gang ☺️
//Team Cecilie’s

Mega hyggeligt og god betjening

Mega hyggeligt og god betjening, selvom der var travlt

Hej Jan
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Det er vi virkelig glade for at høre 😊 Det betyder meget for os, at I havde en hyggelig oplevelse – og ekstra dejligt at høre, at servicen stadig var god, selvom der var travlt 🙌🏼
Den ros sender vi selvfølgelig videre til teamet ☺️
Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen snart 🎳⛳✨
//Team Cecilie’s

god service fra personalets side

god service fra personalets side, men der var udfordringer med den ene bane og vi blev lovet lidt ekstra tid da vi blev flyttet men det fik vi ikke.
Ellers ok mad og vi fik det serveret til tiden.
Deres shots var lunkne,

Hej Kathe
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Tusind tak for ros til vores medarbejdere og maden - den sender vi selvfølgelig videre til teamet🙌🏼 Vi er kede af at høre om udfordringerne med banen, og at I ikke fik den ekstra tid, som I var blevet lovet efter flytningen. Det forstår vi godt har været frustrerende. Tak fordi du gør os opmærksomme på det – det tager vi med videre til teamet.
Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen en anden gang 🎳⛳

Gode minigolfbaner

Gode minigolfbaner

Venligt personale

Hej Marianne
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Det er vi virkelig glade for at høre 😊⛳ Dejligt, at I kunne lide minigolfbanerne – og tak for de søde ord om personalet.
Dem sender vi selvfølgelig videre til teamet ☺️
Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen snart 🎳✨
//Team Cecilie’s

Jeg synes der er en fantastisk energi.

Hej Asef
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Det er vi virkelig glade for at høre 😊 Det betyder meget for os – det er lige præcis den stemning, vi gerne vil skabe 🎳⛳✨
Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen snart ☺️

hyggelig aften

Vi havde en hyggelig aften. Vi spillede både Minigolf og bowling. God stemning.
Vi havde bestilt bøf og fritter. Det var ikke gourmet mad, men det var fint til prisen.

Hej Laila
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Det er vi virkelig glade for at høre 😊🎳⛳ Dejligt, at I havde en hyggelig aften med både minigolf, mad og bowling – og at stemningen var god.
Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen snart ☺️✨

God oplevelse

Virkelig sød medarbejder
God oplevelse, børnene hyggede.
Virkelig fedt der er mini golf med i fødselsdags pakken til børn

Hej Jeanne
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Det er vi virkelig glade for at høre 😊🎉 Dejligt, at børnene havde en god oplevelse og hyggede sig hos os ⛳🎳
Og tak for de søde ord om medarbejderen – dem sender vi selvfølgelig videre til teamet ☺️
Hvor er det skønt at høre, at minigolfen i fødselsdagspakken var et hit 🙌🏼✨
Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen snart 🎈

Super veloplagt personale

Super veloplagt personale, lige meget hvor dumme spørgsmål jeg stillede, blev det taget med et smil og en seriøs forklaring, også ved tlf samtaler, tak for det 😁👍

Hej Leon
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Det betyder virkelig meget for os at høre, at du havde en god oplevelse hos os, og tak for ros til vores medarbejdere - den sender vi straks videre til teamet 🙌🏼☺️
Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen snart 🎳⛳✨

Imødekommende og sød betjening

Imødekommende og sød betjening. God mad. Gode baner og hyggelig indretning

7. maj 2026

Hej Anette
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Dejligt, at I havde en god oplevelse med både maden, banerne og stemningen hos os – og tak for de søde ord om personalet ☺️⛳🎳
Dem sender vi selvfølgelig videre til teamet 🙌🏼
Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen snart ✨

God oplevelse

Vi var 19 mennesker der skulle spise og spille minigolf en lørdag og alt var bestilt på forhånd.
Maden kom til tiden, alle fik samtidigt, der var rigtig god plads, maden var god og der var et fint udvalg af drikkevare.
Minigolfbanerne var fine og velholdte.
Medarbejderne havde travlt, men var søde og imødekommende .

25. april 2026

Hej Kristian
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Vi er så glade for at høre, at i havde en god aften her hos os⛳🙌🏼 Og tak for de søde ord om medarbejderne. Selvom der var travlt, er vi glade for, at I stadig oplevede dem som imødekommende og hjælpsomme ☺️
Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen snart ✨

Opmærksomt personale

Opmærksomt personale, lækker mad og lyst og lækkert lokale

5. maj 2026

Hej Winnie
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Vi er glade for at høre, at I havde en god oplevelse med både maden, lokalet og vores personale 🙌🏼 Og tak for de søde ord om den opmærksomme betjening ☺️
Dem sender vi selvfølgelig videre til teamet ✨
Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen snart 🎳⛳🍔
//Team Cecilie’s

Rigtig god modtagelse af en super sød…

Rigtig god modtagelse af en super sød og smilende medarbejder. Lækker og rigelig mad (steak perfekt stegt som ønsket) rigtig fine priser. Den eneste grund til at I ikke får 5 stjerner at vi godt kunne have tænkt os at der var børnemenu/portion. Fint mini golf område også til børn
Kommer helt sikkkert igen og anbefaler jer til den vi kender

5. maj 2026

Hej Dorthe
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Vi er så glade for at høre, at I havde en god oplevelse hos os 😊⛳🍔
Hvor er det dejligt at høre, at I fik en god modtagelse, og at både maden, priserne og minigolfområdet levede op til forventningerne 🙌🏼 Skønt også at høre, at bøffen sad lige i skabet ☺️
Tak også for din feedback omkring børnemenuer/-portioner - det tager vi med i vores interne evaluering.
Og tusind tak fordi I vil anbefale os videre – det betyder virkelig meget 💛
Vi glæder os til at byde jer velkommen igen en anden gang 🎳

God service.

God service.
Maden kom til tiden.
Kan kun anbefales til andre.

2. maj 2026

Hej Diana
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Vi er glade for, at I havde en god oplevelse hos os 🙌🏼
Og tusind tak for anbefalingen – det betyder virkelig meget for os ☺️✨
Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen snart 🎳⛳🍔

Nye bowling kugler

Nye bowling kugler, finde tilbud. Acceptabel priser.

4. maj 2026

Hej Brian
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Hvor er det dejligt at høre, at du havde en god oplevelse hos os😊🎳🙌🏼
Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde dig velkommen igen en anden gang⛳✨
//Team Cecilie’s

Alt var som det skulle være

Alt var som det skulle være, god hjælp, smilende personale og virkelige gode burger :-)

4. maj 2026

Hej Pia
Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏼
Hvor er det dejligt at høre, at alt levede op til forventningerne, og at I oplevede god hjælp og smilende personale 🙌🏼
Og skønt at høre, at burgerne også var et hit ☺️✨
Vi håber, at vi får fornøjelsen af at byde jer velkommen igen en anden gang ⛳🎳