01-05-2025 Anmeldelser

1,2

Virkelig mangelfuld opstartsrengøring. Vi vi opstartsrengøring i mandags og kommer hjem og ser en meget mangelfuld rengøring. Sofaen er ikke støvsuget, brusekabinen er ikke gjort ordentlig re... Se mere

Dårlig rengøring! - Paneler bliver sjældent tørret af, - skabe og døre bliver heller ikke tørret af. - De fjerner heller ikke kalk og sæberester, så efter et par måneder med CC rengøring, så... Se mere

Der er så mange andre gode og ærlige firmaer, tag et af dem. De er fuldstændige ligeglad med de skylder for en opgave de har bestilt og fået lavet. Ingen reaktion på rykker eller via deres egen kont... Se mere

Jeg mødte i morges 20/3-23 en ansat fra CC Rengøring på motorring 3. Han kørte fuldstændig hensynsløst, og maste sig gentagne gange ind i min vognbane. Da der ikke var plads til ham, måtte jeg bremse... Se mere

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

6 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Super rengøring

Har haft 4 gange rengøring nu af CC rengøring.
Glade positive medarbejder.
Meget effektive, hele huset er rent på 1,5 time og det skinner .
Glæder mig allerede til næste gang.
5 stjerner herfra .

6. august 2020

Hej Heidi,
Tusind tak for din fine anmeldelse, den er vi meget glad for :). Vi glæder os til at sørge for huset skinner igen, næste gang vi kommer :).
Mvh Marie

Værste kundeservice jeg har oplevet i årevis!!

Værste kundeservice jeg har oplevet i meget lang tid. Vil meget kraftigt anbefale at du finder et andet firma at samarbejde med, for de vil højst sandsynligt ikke holde deres aftaler. De er ikke til at stole på!

Jeg fik et tilbud fra firmaet den 15. maj som jeg takkede ja til -- et tilbud med min adresse oplyst. Jeg hører ikke noget efterfølgende, rykker firmaet. Jeg får besked på at de vender tilbage hurtigst muligt. 2 dage efter ringer igen, får en undskyld og lovning på at jeg hører fra dem -- ingenting igen. Ringer en 3. gang og får aftalt en DATO OG TIDSPUNKT, i dag 28. maj for rengøring.
På dagen dukker ingen op! Jeg ringer IGEN og fortæller at ingen er dukket op. Efter samtale med 3 FORSKELLIGE MEDARBEJDERE får jeg endelig besked om at de nu åbenbart ikke laver rengøring i mit område!!! På trods af at DE HAR SENDT TILBUD OG BOOKET AFTALE!!!!

Jeg har familie der kommer i morgen og er nu på den på grund af dem. Jeg spørger dem om de i det mindste ikke kan hjælpe bare i dag, da det er deres fejl -- jeg får nej! De tager INGEN ANSVAR når de laver fejl!! De er fuldstændigt ligeglade med den situation de sætter dig som kunde i!

Elendig, elendig service, de burde skamme sig!

28. maj 2020

Hej Anne
Jeg er meget ked af din opfattelse af os, og mener bestemt ikke du fremviser det sande billede af hvad der er sket. Vi levere service igennem mennesker, og derfor begår vi desværre også fejl og vi ligger os altid fladt ned når vi laver fejl.

Herfra tilbage til din konkrete sag. Du kontakter os telefonisk d. 15/5 og snakker med vores kundeservice, og Jette beder dig sende en mail til os med din forespørgsel. Denne mail er modtaget samme dag, og du skriver ikke i denne mail at du bor i Herning. Du modtager derfor et tilbud som vi giver alle andre kunder. Først da vi spørger ind til din adresse sender du den til os, og herfra begår vi den brøler at vi ikke får sendt svaret til dig om, at vi ikke gør rent i Herning pt. Det er beklageligt, men vi har ikke lovet dig at komme i dag.

Som jeg også prøvede at forklare dig i telefonen, så kan vi ikke lønne en mand for 3 timers kørsel, 2 timers rengøring for 5-600 kr., det hænger ikke sammen når man gerne vil betale sine medarbejdere en ordentlig løn. Jeg følte i telefonen at du forsøgte at true os til at komme, ved at sige "hvis i ikke kommer, så skriver jeg en dårlig anmeldelse om jer" og det finder jeg dybt ubehageligt.

Alle mennesker kan lave fejl, og konsekvensen for ens fejl skal stå målt med fejlen størrelse. Du kender ikke til vores service, du har nærmest ikke kommunikeret med os, og du forsøger at true os til at udføre en opgave som vi ville tabe mange penge på. jeg har personligt givet dig en undskyldning for, at du ikke har modtaget en mail med besked om at vi ikke køre i dit område. Det er en fejl, og den beklager jeg endnu engang. Men vi har ikke en aftale om rengøring i dag, og vi har aldrig haft det.

Thomas

Rent og effektivt

Det er bare en fornøjelse at komme hjem til et rent hjem gang efter gang. Efter snart et halvt år med en aftale hver anden uge, kan vi slet ikke forestille os at undvære.
Der er god kommunikation ved særlige forhold, om det så er ferietider eller corona, og gode muligheder for tilvalg af ekstra rengøring.

14. maj 2020

Hej Sigrid
Tusind tak for din anmeldelse, det er vi meget glade for. Det har været en tid med meget omskiftelighed, og det har givet os mange udfordringer i dagligdagen, så det betyder meget at høre din feedback:)

Stor tilfredshed med CC Rengøring’s privatrengøring

Efter at have modtaget privat rengøring leveret af CC Rengøring ApS hver uge siden starten af Januar i år - har jeg KUN en ting at udmelde: DEM SKULLE JEG HAVE VALGT NOGET FØR!
Jeg fik en meget fin opstartsrengøring, og jeg har derefter haft de samme meget søde og dygtige rengøringsassistenter i mit hjem fra start💪🏻 - de holder mit hjem så fint👌🏻✅
Jeg kan kun varmest anbefale CC Rengøring ApS til at klare rengøringen.

29. april 2020

Hej Dea
Tudsind tak for den flotte anmeldelse, den er vi uvurderlig meget glade for.
Mvh Thomas

Ville have et renere hus

Ville have et renere hus, fik et renere hus. 5/5.

28. april 2020

Hej Rasmus

Tak for din anmeldelse, vi er glade for, at du fik et renere hus :D
Mvh Thomas

Pris og service hænger godt sammen.

28. april 2020

Hej Dennis
Tusind tak for din anmeldelse, den sætter vi står pris på. Hvad skulle der til for, at du ville give os 5 stjerner? Din viden er meget vigtig for os, da vi rigtig gerne vil gøre det endnu bedre i fremtiden:)
Mvh Thomas

Bedre privat rengøring tror jeg ikke…

Bedre privat rengøring tror jeg ikke findes! Altid søde og smilende rengøringspersonale, ej at forglemme et perfekt stykke arbejde - de får min bedste anbefaling :) elsker at komme hjem til et skinnende rent hjem.

Hej Jannie
Tusind tak for din anmeldelse, den betyder meget for os:)
Mvh Thomas

Vi har haft cc rengøring hver anden uge…

Vi har haft cc rengøring hver anden uge i et par år og det har kørt rigtig fint.

Hej Emilie
Mange tak for din anmeldelse, vi sætter stor pris på jeres loyalitet :) Jeg er nysgerrig efter, hvad der evt. skulle til for at vi ville få 5 stjerner. Det er meget vigtigt for os, at vi hele tiden bliver bedre, og her er din viden vigtig.

Jeg er godt tilfreds

Jeg er godt tilfreds, de har nogle sødd medarbejdere

Hej Binka
Tusind tak for din anmeldelse, den er vi utrolig glade for:)

God kvalitet

God kvalitet, og fornuftig pris.

Hej Nedxo
Mange tak for din anmeldelse, den varmer:)
Mvh Thomas

God pålidelig service til en…

God pålidelig service til en overkommelig pris.

26. april 2020

Hej Dorthe
Tusind tak fordi du gav dig tid til at anmelde os, det betyder rigtig meget. Hvad skulle der til for, at du ville give os 5 stjerner? Din viden betyder utrolig meget for os.
Mvh Thomas

Vi har brugt dem i flere år og er meget…

Vi har brugt dem i flere år og er meget tilfreds

26. april 2020

Hej Lone
Tusind tak for din anmeldelse, den betyder rigtig meget for os. Og tak for at være en loyal kunde, det skal du også vide vi sætter stor pris på :)

Fint rengøringsfirma til private

Fint rengøringsfirma til private. De har nogen standard tinge de gøre rene, og de gør det normalt med ok kvalitet med fornuftig pris.
Det er forskel mellem de forskellige rengørings holder, nogen er meget grundig og bruger den tid se skal men nogen andre går meget hurtigt i gennem lejlighed

24. april 2020

Hej Ana
Tak for din anmeldelse, det er vi glade for. Vi tager hånd om din oplevelse med de forskellige teams, da vi altid gerne vil levere en tilfredsstillende service.
mvh Thomas

Søde medarbejdere

Vi har CC rengøring et halvt år nu og er fuldt ud tilfredse. Vi har kun mødt søde medarbejdere såvel på telefon som fysisk. Rengøringen er i orden og der er ordnede forhold for de ansatte. En til prisen 'fremragende' service.

23. april 2020

Hej Jane
Tusind tak for din anmeldelse, den betyder meget for os.
Mvh Thomas

CC Rengøring leverer til tiden med aftalt kvalitet

Jeg har benyttet CC Rengøring i mere end 2 år og været fint tilfreds med CC Rengøring's arbejde.
CC Rengøring lytter til de forbedringer, vi taler med dem om og sikrer, at disse fremover bliver taget med i arbejdet.
CC Rengøring møder altid op på aftalt dag, og CC Rengøring er meget fleksibel ved eventuel behov for at ændre datoen.
CC Rengøring møder altid med et smil og god kundevenlighed.

23. april 2020

Hej Jan
Tak for din anmeldelse, den er vi meget glade for:) Kan du fortælle os, hvad der skulle til for at vi fik 5 stjerner? Vi arbejder hele tiden på at forbedre os, og derfor er din viden vigtig:)