Virkelig mangelfuld opstartsrengøring. Vi vi opstartsrengøring i mandags og kommer hjem og ser en meget mangelfuld rengøring. Sofaen er ikke støvsuget, brusekabinen er ikke gjort ordentlig re... Se mere
Dårlig rengøring! - Paneler bliver sjældent tørret af, - skabe og døre bliver heller ikke tørret af. - De fjerner heller ikke kalk og sæberester, så efter et par måneder med CC rengøring, så... Se mere
Der er så mange andre gode og ærlige firmaer, tag et af dem. De er fuldstændige ligeglad med de skylder for en opgave de har bestilt og fået lavet. Ingen reaktion på rykker eller via deres egen kont... Se mere
Jeg mødte i morges 20/3-23 en ansat fra CC Rengøring på motorring 3. Han kørte fuldstændig hensynsløst, og maste sig gentagne gange ind i min vognbane. Da der ikke var plads til ham, måtte jeg bremse... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
I begyndelsen havde vi skiftende rengøringsfolk fra CC Rengøring- nogle gode, andre lidt for hurtige. Men nu har vi i længere tid haft den samme grundige og søde rengøringshjælp. Prisen er også i orden. Vi anbefaler gerne virksomheden til andre.
Ok rengøring.
Kvaliteten er pæn. Man skal dog selv flytte ting , hvis der skal rengøres i krogene.
Jeg er glad for at firmaet er fleksibelt , så jeg kan afbestille eller bestille ekstra rengøring efter mit behov.

Besvarelse fra 01-05-2025
Jeg oplever at modtage det, som er aftalt. Og det er jeg fuldt tilfreds med. Kan derfor til nu anbefale firmaet fuldt ud.

Besvarelse fra 01-05-2025
4 stjerner, da jeg ikke har været kunde så længe, men er sikker på at med tiden kunne de ende på 5 stjerner.
Virker som et seriøst og ansvarsfuldt firma, der tager kunden seriøst. Venlig og høflig personale. Hurtig svar ved spørgsmål.
Anbefales herfra. :)
Professionel tilgang, aldrig misset en aftale, fejlfri rengøring. Alt sammen til en yderst fair pris.
Jeg kan kun anbefale.
/Andreas
Har haft dem i ca 4 år og har været rimeligt tilfredse.. de leverer god value for money og der har kun været enkelte svipsere.
De er rigtig gode, og man kan altid få ekstra rengøring, hvis der er plads i deres kalender
Har haft C.C. Rengøring til at gøre rent i mit hjem i 10 måneder nu. Jeg er super godt tilfred. De er stabile, meget servicemindede og leverer en god rengøring. Det er dejligt at komme hjem til et totalt rent hjem hver torsdag :-)
Stabil og rigtig god rengøring. Har haft CC Rengøring i over to år, og de har altid været stabile og leveret tilfredsstillende rengøring. Og så betyder det også noget, at de har overenskomst. Så min varme anbefaling herfra!
Dårlig rengøring!
- Paneler bliver sjældent tørret af,
- skabe og døre bliver heller ikke tørret af.
- De fjerner heller ikke kalk og sæberester, så efter et par måneder med CC rengøring, så vores bad forfærdeligt ud!!
- Fandt tit støv og fnuller i hjørnerne.
- de vasker heller ikke gulv hver gang!!
Det virker som om rengøringen bare skal overståes!
Vi er rigtig glade for C.C Rengøring. De leverer en stabil og grundig ydelse.
Jeg kan godt lide at assistenten skriver sit navn på den efterladte blanket, det er rart at vide hvem der har været i ens hjem. De har aldrig lovet at det altid var samme assistent der kom (som andre firmaer lover, uden at kunne holde) og derfor er det rart at se hvem man har haft besøg af.
Er ganske tilfreds med rengøringen. Der har været en kikser, men det er ikke sket igen. Responstid og kommunikationen er hurtig og god.
Vi er rigtig glade for god og grundig rengøring - og ikke mindst god service og hurtig respons.
Havde booket dem til at ordne mit badeværelse og få det afkalket, men måtte 2 dage før rengøringen annullere vores aftale, der min mor som skulle lukke dem ind , ikke kunne komme alligevel grundet personlige årsager. Alt kommunikation er forgået via mail og de 5 stjerner gives fordi de har været rigtige gode og hurtige til at svare på mail omkring diverse spørgsmål man måtte have.
Vi har desværre også måtte opsige samarbejdet med CC rengøring.
Vi havde en klar aftale, at vi kun ønskede rengøring af samme personale hver gang, da vi ville vide hvem der kom i vores hjem.
Desværre blev den aftale ikke overholdt - og vi opdagede det kun fordi alarmen gik i vores hjem. Det er nok ikke første gang vi blev ført bag lyset - men det var den ene gang vi opdagede det!
Det er et stort tillidsbrud, at et rengøringsfirma ikke overholder de aftaler, som de laver med deres kunder.
Vi har været rigtig glade for C.C Rengøring ApS. Det er super lækkert at komme hjem til et flot rent hjem. C.C Rengøring er fleksible og altid hjælpsomme til at finde løsninger, hvis man stå i sidste øjeblik og må aflyse eller har behov for rengøring på et andet tidspunkt end først planlagt.
Vi var desværre nød til at opsige vores aftale med C.C Rengøring efter ganske få rengøringer og en del udfordringer.
Vi opsagde vores aftale på baggrund af disse oplevelser:
- Fejl og mangler efter hver rengøring
- Skader på vores inventar (hvilket firmaet dog har været og udbedre)
- Firmaet var i lejligheden uden vores accept
På baggrund af vores oplevelser kan jeg ikke anbefale andre at benytte sig af firmaet.
Fuldt ud tilfreds. Højt niveau på kvalitet, søde medarbejdere, fleksible i tilfælde af ændringsønsker og så bliver aftaler overholdt. Kan helt sikkert anbefale C.C Rengøring ApS.
Hurtig ekspedition, dejlige at kommunikere med og fremfor alt en suveræn god kvalitet på rengøringen af lejligheden - som nu er helt klar til salg.
Dårligste firma
Deres medarbejdere kommer og drikker kaffe hos sin ven og kører igen.hans ven bor svendelodden 2
Vores trapper bliver gjort rent en gang om måneden i stedet 1 gang om ugen.og der fejer kun stuen etagen i stedet går helt op på 3.sal.anbefaler aldrig