01-05-2025 Anmeldelser

1,2

Virkelig mangelfuld opstartsrengøring. Vi vi opstartsrengøring i mandags og kommer hjem og ser en meget mangelfuld rengøring. Sofaen er ikke støvsuget, brusekabinen er ikke gjort ordentlig re... Se mere

Dårlig rengøring! - Paneler bliver sjældent tørret af, - skabe og døre bliver heller ikke tørret af. - De fjerner heller ikke kalk og sæberester, så efter et par måneder med CC rengøring, så... Se mere

Der er så mange andre gode og ærlige firmaer, tag et af dem. De er fuldstændige ligeglad med de skylder for en opgave de har bestilt og fået lavet. Ingen reaktion på rykker eller via deres egen kont... Se mere

Jeg mødte i morges 20/3-23 en ansat fra CC Rengøring på motorring 3. Han kørte fuldstændig hensynsløst, og maste sig gentagne gange ind i min vognbane. Da der ikke var plads til ham, måtte jeg bremse... Se mere

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

6 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

God, stabil rengøring med overenskomst

CC leverer god rengøring hver gang og er nemme at lave aftaler med. Og vigtigt nok, så lever de op til vores krav om at medarbejderne har overenskomst. Vi har haft ca. 5 andre selskaber før CC. Så vi er alt i alt rigtig godt tilfredse.

19. februar 2021

Hej Astrid
Hvor er vi glade for vi at vi kan imødekommer dit ønske, om et godt, fornuftigt rengøringsselvskab :-)

Stor ros til den uge pige som gjorde…

Stor ros til den uge pige som gjorde rent for mig for første gang idag. Kan varmt anbefale at få gjort rent fra C.Crengøring APS
Der er bare blevet gjort grundigt rent og glæder migcalkerede til næste gang😁😁🤗

19. februar 2021

Besvarelse fra 01-05-2025

Hvor er det dejligt at høre du er tilfreds med vores rengørings-service :-)

Normalt flot arbejde

Normalt flot arbejde, kommer til aftalt tid og vi er MEGET tilfredse - det er dejligt at komme hjem til et rent hjem. Engang imellem er det dog ikke det vanlige team og så er det bare ikke det samme - derfor giver jeg ikke 5 stjerner.

11. februar 2021

Besvarelse fra 01-05-2025

Mange tak for de fine ord.
Vi bestræber os på det er de samme team, dog kan der forekomme ferie, sydom mm :-)

Rigtig dårlig oplevelse

Efter måneder med dårlig rengøring valgte jeg at sige min aftale op tilbage i december. Her 1,5 måned senere har jeg stadig ikke modtaget min nøgle, og når jeg rykker for en løsning på problemet, bliver jeg holdt hen med det samme svar hver gang; at de er på sagen.

Da jeg indgik aftalen, forsikrede de mig om, at jeg fik tilknyttet et fast team, men alligevel dukkede der to nye folk op hver gang, der kun fik afsat ca. 30 minutter til at rengøre en stor lejlighed. Rengøringen var meget overfladisk, og jeg kunne næsten ikke se, de havde været her, når jeg kom hjem. På ingen måder pengene værd!

Jeg fik simpelthen så ondt af de stakkels rengøringsfolk, der får lagt en alt for presset vagtplan med for mange rengøringer og adresser samme dag, der forhindrer dem i at gøre et ordentlig stykke arbejde. Og mon ikke de også får en meget lille andel af den pris, man betaler. Jeg må indrømme, at flere af dem der kom lignende nogle stakler, og det er ikke en forretningsmodel, jeg har lyst til at støtte.

I dag bruger jeg Happy Helper, hvor jeg til samme pris får en helt afsindig grundig rengøring i 3 timer af en meget sød ung pige. Og her er det helt gennemsigtigt, hvor mange penge der går til hendes løn, og hvor mange penge Happy Helper får. Jeg kan kun anbefale andre at gøre det samme.

8. februar 2021

Kære Mette.
Først og fremmest er jeg ked af, at du har fået denne oplevelse af C.C Rengøring, og beklager hvis vi ikke har levet op til dine forventninger.
Vi levere vores ydelser igennem mennesker, og erkender også at vi der kan forekomme fejl ved rengøringen.
Men jeg vil meget gerne tilføje nogle kommentar til denne anmeldelse, da jeg ikke synes at du fremviser det korrekte billede af C.C Rengøring.

Afsat tid: Der er ingen af vores medarbejder eller kunder, der har afsat 30 minutter på en opgave. Dette fortalte jeg også over telefonen, og ville også gerne bevise det overfor dig via. vores systemer. Men det var du ikke interesseret i.

Derudover synes jeg heller ikke det er rimeligt, den måde du beskriver vores "stakkels rengørings medarbejder" på. Vi har desuden overenskomst, og alle vores medarbejder bliver aflønnet efter dette. ALLE vores medarbejder bliver on boarded hos C.C Rengøring, med en oplæring i metoder, rengøringsteknikker samt

Mvh,
Lavdrim
C.C Rengøring

Grundig og effektiv

Det er lidt forskelligt, hvem det kommer, og kvaliteten kan godt være lidt svingende. Men i dag var rengøringen helt i top! Grundig og effektiv.

2. februar 2021

Det kan ikke kaldes rengøring

Vi har haft CC rengøring 3 måneder, og det gennemgående er at der ikke bliver gjort ordentligt rent - som i: der bliver gjort rent midt på gulvet og ikke i hjørnerne, under spisebordet mm. En gang har det været i orden, og ellers har jeg måtte igang med at tørre støv af og rengøre gulv. SÅ utilfredsstillende! Jeg har gentagende gange været i kontakt med firmaet og det bliver bare ikke bedre.
Vi har også haft rengøring gennem happy helper, og det er slående, at en studerende hør et langt bedre job end de "professionelle" fra CC rengøring.

Kort sagt: vælg CC rengøring, hvis I vil betale for en service, I ikke får!

14. januar 2021

Nullerfræsere og kommunekroner

Vi er bevilget 2 timer om ugen som kommunen betaler. der kommer 2 personer i én time om ugen, eller det skulle man forvente. De kører efter ca ½ time og der er IKKE rent hvor de har været. Vi har klaget telefonisk, men det ændrer ikke noget. Nu vil jeg bede om aktindsigt for at se om fakturaer stemmer overens med forbrugt tid, og om de har faktureret for de gange vi har aflyst. Jeg kan simpelthen ikke være mindre tilfreds.

24. december 2020

Hej Jakob.
Som aftalt over telefonen, har vi haft talt med personalet og gjort dem opmærksom på dette.
Den afsatte tid hos dig er ikke 30 minutter, og jeg beklager derfor at du har haft denne oplevelse af os.
Vi levere vores ydelser gennem mennesker, og derfor begår vi også fejl. Dog er vi ikke bange for at erkende dette, og rette op på dette. Det er korrekt, at der har været enkelte rengøringer, hvor de er gået før den afsatte tid. Dette har vi naturligvis håndteret herinde, og fortalt videre til personalet.

Du har sat din rengøring på pause grundet Corona restriktionerne lige pt. Når du ønsker at genoptage rengøringen igen, må du meget gerne tage kontakt direkte til mig via. min mail, så jeg kan sørge for at vi sætter lidt ekstra oveni ved den første rengøring, grundet overstående.

Jeg beklager endnu engang for overstående,

Lavdrim.

Utilfredsstillende kommunikation og…

Utilfredsstillende kommunikation og koordinering. Har forsøgt i et år men har måttet opgive.

11. december 2020

Kære TW.
Jeg har prøvet at gøre brug af funktionen: Find bruger, men desværre ikke modtaget nogle oplysninger fra dig. Vi har nemlig svært ved at finde dig inde i vores system via. navnet: TW.
Du er velkommen til at kontakte os på kontakt@ccrengoering.dk, så vi kan få kigget nærmere på sagen. :-)

Mvh.
Lavdrim
C.C Rengøring.

Trak flere tusinde kroner for meget over betalingsservice

Vi har haft cc rengøring gennem et halvt års tid, og er som sådan tilfredse med selve rengøringen. Alt det udenom, har dog været særdeles dysfunktionelt.

I starten glemte de flere gange vores aftaler, hvilket betød at vi måtte være hjemme flere gange, for at overdrage nøgler. De tilbød os ca. 200kr i kompensation, hvilket vi dog først fik ca. et halvt år efter.

De dukkede op flere gange, til trods for at vi havde “afbestilt”, hvilket er synd for rengøringspersonalet der måtte gå forgæves, og træls for os, fordi vi skulle bruge ekstra tid på at forklare rengøringspersonalet at de ikke skulle gøre rent.

Der blev, ved et hændeligt uheld, ødelagt et fad under rengøringen, og igen var de ekstremt lang tid om at kompensere os for dette.

Vi betalte vores regninger via betalingsservice, men over en længere periode havde de trukket os flere tusinde kroner for meget.

Efter vi havde stoppet vores aftale om rengøring, gik der flere uger, før vi fik vores nøgle tilbage, og måtte flere gange rykke for dette.

Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse. Meget af den tid vi har sparet på ikke at skulle gøre rent, har været brugt på at skrive mails til firmaet. De får en enkelt stjerne over minimum, da selve rengøringen har været i orden.

6. november 2020

Super rengøring

Vi har brugt CC rengøring i et par år og er meget glade og tilfredse. Vores faste rengøringsdame Bibi er super!

4. september 2020

Vi er super tilfredse!

Vi er super tilfredse!
Vores rengøringsdame "Bibi" overholder aftaler, er arbejdsom, gør meget godt rent. Vi giver hende og C.C rengøring de varmeste anbefalinger herfra.

4. september 2020

Positiv oplevelse fra day 1 af

Har været super glad for samarbejdet og det arbejde de har gjort i min lejlighed.
Kan varmt anbefales og giver en ro og tid til at skulle tænke på andet end den almene rengøring. Ja der har da været nogle gange hvor man måske kunne have brugt at de lige havde gjort lidt mere ud af det. Men når jeg tænker på hele den periode de kommet i min lejlighed så kan det måske tælles på en hånd. Og jeg har altså været kunde i mere end et år.

2. september 2020

Super dygtig medarbejder

Vi har brugt CC Rengøring i ca 6 måneder nu og er ret tilfredse. Der var lidt opstartsudfordringer, som nu er løst og vi har en fantastisk dygtig medarbejder, som fast gør rent hos os.
Vi er glade og giver den bedste anbefaling

1. september 2020

Kan varmt anbefale

Venlig service og imødekommende. Har hele tiden følt mig sikker med CC rengøring og det har været en stor hjælp i min hverdag.

1. september 2020

Den bedste løsning til dato!

Den bedste løsning til dato! Min mand gjorde stort set aldrig rent og jeg stod mere eller mindre med det hele selv. Efter Cc rengøring kom ind i billedet, har jeg meget mere overskud i hverdagen. Den søde dame i røret præsenterede sig som Jannie - hun gav mig den bedste kundeservice oplevelse, hun var sød , professionel og forstod alle mine behov😊 Tak til Cc rengøring.

24. august 2020

Hej Nina,
Tusind tak for den fine anmeldesen, den er vi glade for :). Og dejligt du har mere overskud i hverdagen - det er nemlig lige præcis det vi også gerne vil sørge for vores kunder får. Vi har givet de søde ord videre til Jannie :).
Mvh. Marie

Værste rengøring gang på gang

Værste rengøring gang på gang. Selv opstarts rengøringen blev ikke gjort ordentligt. Gulvet blev ikke vasket ordentligt og støvsugningen var pænt sagt mangelfuld. Støv på hylder og skabe, som ikke var over 2m høje men i øjenhøjde for nogen af os.
Efter en kort korspondanse med CC hvor der blev sendt billeder af de mangelfulde steder, så blev det ikke rettet op.
jeg kan og vil ikke anbefale CC!

Dog skal dem jeg har mailet og snakket med have ros for professionalismen.

21. august 2020

Hej Mads,
Først og fremmest beklager jeg det sene svar herpå. Derudover er jeg ked af at læse om forløbet, som selvfølgelig ikke er acceptabelt, dette er ligeledes taget med teamet så kvaliteten hæves. Vi takker for din feedback især via mail korrespondance med os, den er meget brugbar. Har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os :).
Mvh. Marie

Privat rengøring

Jeg er meget tilfreds med CC privat Rengøring. Søde og dygtige damer og hvis jeg henvender mig til kontoret er der hurtig svar. Man kan regne med de aftaler vi har indgået.

14. august 2020

Hej Christina,
Tusind tak for din fine anmeldelse, den betyder virkelig meget for os :).
Mvh Marie