01-05-2025 Anmeldelser

1,2

Virkelig mangelfuld opstartsrengøring. Vi vi opstartsrengøring i mandags og kommer hjem og ser en meget mangelfuld rengøring. Sofaen er ikke støvsuget, brusekabinen er ikke gjort ordentlig re... Se mere

Dårlig rengøring! - Paneler bliver sjældent tørret af, - skabe og døre bliver heller ikke tørret af. - De fjerner heller ikke kalk og sæberester, så efter et par måneder med CC rengøring, så... Se mere

Der er så mange andre gode og ærlige firmaer, tag et af dem. De er fuldstændige ligeglad med de skylder for en opgave de har bestilt og fået lavet. Ingen reaktion på rykker eller via deres egen kont... Se mere

Jeg mødte i morges 20/3-23 en ansat fra CC Rengøring på motorring 3. Han kørte fuldstændig hensynsløst, og maste sig gentagne gange ind i min vognbane. Da der ikke var plads til ham, måtte jeg bremse... Se mere

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

6 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Kan bestemt ikke anbefale dette firma

Kan bestemt ikke anbefale dette firma. Havde bestilt en hovedrengøring af vores nye hus inden vi skulle flytte ind. Da vi ankom til huset dagen inden vores flytning kunne vi konstatere at INGEN af punkterne over deres beskrivelse af en hovedrengøring var opfyldt. Der var hverken støvsuget eller vasket gulv grundigt. Begge toiletter var meget beskidte og kun nogle af overfladerne var tørret af. Da jeg kontaktede virksomheden beklagede de og tilbød at gøre det igen en anden dag. Men det tilbud kunne jeg ikke bruge til noget, da alle vores sager nu stod i huset. Efter en længere korrespondance, hvor kundeservicen og chefen lovede af følge op, men ikke gjorde det, fik vi nok. De sendte endda en fuld regning for deres rengøring til trods for de havde indrømmet at de ikke havde gjort et godt nok arbejde. Endte til sidst med at betale en tredjedel af regningen, da deres chef truede med inkasso. Hvis vi havde haft mere overskud og ikke stod midt i en flytning til en ny by i et nyt hus med to små børn, så var jeg gået videre med sagen. I stedet vil jeg her fraråde alle andre at benytte dette firma.

23. april 2022

Hej Louise

Vi er først og fremmest kede af at høre om din oplevelse.
Det er korrekt, at vi har været i dialog angående din flytterengøring. Vores oplevelse af forløbet har vi tilladt os at uddybe nedenfor.

Da vi modtager din henvendelse d. 30/3 angående rengøring udført d. 29/3, vedkender vi os, som du selv nævner, at der desværre er forekommet mangler i forbindelse med din rengøring. Vi leverer vores service gennem mennesker, og derfor begår vi desværre også fejl indimellem, som vi selvfølgelig vil gøre vores bedste for at rette op på. Af denne årsag bliver du i overensstemmelse med vores servicebetingelser tilbudt, at vi kommer ud og retter op på manglerne fredag d. 1/4. Dette afslår du, hvilket vi selvfølgelig respekterer.

Efter en dialog med vores direktør, kommer I dog til enighed om, at vi udfører en helt ny rengøring af din bolig, når du er kommet på plads i din flytning. Efter et par dage henvender du dig, og informerer os om, at du ikke ønsker dette alligevel, men vil have hele ydelsen krediteret. Vi forsøger at imødekomme dig på bedste vis, ved at komme til enighed om et prisnedslag, hvilket du afslår. Her gør vi opmærksomme på, at det er kutyme at overdrage sager til inkasso i tilfælde af manglende indbetaling. Vi beklager, hvis dette er blevet opfattet som trusler; det var bestemt ikke hensigten.

Sagen afsluttes ved en aftale om, at der indbetales 33 % af den fulde rengøringspris.

Glad kunde

Glad kunde
Vi har været kunder hos CC i cirka 6 mdr. nu, og alt i alt er jeg meget tilfreds.
Vores faste team er levere altid en god rengøring. Vi har dog haft afløser team 2 gange, som ikke har været helt på pletten.
God vind herfra.

22. april 2022

Hej Trine
Tak for din fine anmeldelse, den sætter vi pris på.
Vi stræber efter at yde den bedste service hver dag, året rundt -et af vores fokusområder er at benytte samme person/team på samme lokationer, da de derved kender til boligen og kundens eventuelle ønsker.
CC Facility

De varmeste anbefalinger

C. C. Rengørings arbejde har været en gamechanger for mig. At komme hjem fra arbejde hver 14 dag, til en lejlighed der bare funkler, giver simpelthen livskvalitet.
Jeg er så taknemmelig for det dygtige rengøringspersonale, og deres sindsygt gode arbejde.
Jeg har været tryg ved at bruge C. C. Rengøring, og selvom det er grænseoverskridende at overlevere nøglerne til sin lejlighed til andre, så har de kun bare leveret varen.
Jeg kan på det varmeste anbefale C. C. Rengøring til alle som er op udkig efter at få gjort deres hjem rent.
Som en lille bonus, har det også tvunget mig til at rydde op MINIMUM hver 14 dag ;)

22. april 2022

Hej Christian
Tusinde tak for din fine anmeldelse og for din reflektion.
Ja, vi sælger livskvalitet.
Vi frigiver tid, som som vores kunder kan bruge deres sparsomme tid på lige præcis dét de ønsker, og som giver dem mening.
Din "bonus" er helt gratis, den fakturerer vi ikke for ;-)
Endnu engang TAK for at du tog dig tiden til at ros os!

God kundeservice - dårlig rengøring

Vi har fået vores hjem rengjort af CC rengøring siden december 2021 - i alt 6 rengøringer. Den ene stjerne får de for kanon kundeservice og den anden stjerne giver jeg for den enkelte tilfredsstillende rengøring, som CC formåede at yde.
Niveauet af rengøring var helt overordnet ikke acceptabelt - såfremt hjemmet ikke kan gøres ordentligt rent, på den af CC fastsatte tidsramme, bør man sætte længere tid af og derfor mener jeg godt, man kan forvente at der støvsuges under sofa og tørres støv af i karme. Vi betalte ekstra fordi, vi har tre toiletter (reelt har vi et badeværelse uden toilet og to toiletter, men fred være med det) - ved første “grundige” rengøring bliver det ene toilet overset. Der kompenseres prompte herfor af CC i form af rengøring af sofa ved næste gang - men det var stadig træls at et helt rum (som vi betlete ekstra for) blev “overset”. Det var desuden ikke muligt at overholde en aftale om varsling inden medarbejderens ankomst - hvilket vi blev lovet fremover, efter vi var blevet glemt ved anden aftalte rengøring.
Overordnet har vi haft en dårligoplevelse med CC Rengøring - men er blevet mødt af hamrende sød og effektiv kundeservice.

7. april 2022

Hej Signe

Vi takker først og fremmest for de rosende ord til vores kundeservice😊
Med det sagt beklager vi naturligvis for den oplevelse, som du har haft af vores rengøring. Vi har været i løbende dialog med dig i denne forbindelse.

Vi modtager en telefonisk henvendelse fra dig fire dage efter din første rengøring. Ved klagesager skal vi som udgangspunkt modtage en henvendelse senest 24 timer efter endt rengøring inkl. billeder; vi er bekendt med, at dette desværre ikke var en mulighed for dig i denne sammenhæng.
Vi tilbyder dig i denne forbindelse, at der udføres en grundig støvsugning af din sofa samt ovnrengøring ved din næste aftale, som accepteres fra din side.

Ved din næste rengøring er der desværre sket en systemfejl, som har medført, at dit tidsinterval ikke blev overholdt, hvilket vi beklager meget. Du tilbydes i denne forbindelse ekstraordinært et 20 %-prisnedslag, som kompensation for denne fejl, og vi kommer den efterfølgende dag og udfører din rengøring.

Mht. fremsendelse af sms, beklager vi meget, at dette ikke altid er blevet overholdt. Vi gør vores bedste for at imødekomme alle vores kunders ønsker på bedste vis. Desværre kan der forekomme menneskelige fejl, og vi beklager, at det har været tilfældet mht. fremsendelse af sms. Vi vil se ind i dette med tanke på forbedring😊

Rigtig fin rengøring

Rigtig fin rengøring, de er meget nemme at tale med. Nogen gange synes jeg dog de er kommet lidt for let over opgaven, men generelt OK.

23. marts 2022

Hej Martin
Tak for din fine anmeldelse.
Finder dog din kommentar bekymrende, da det ikke er en del af vores interne beskrevne procedure.
Hvis du, mod forventning, oplever lignende fremadrettet, så bedes du venligst kontakte os straks, da dette ikke er acceptabelt.
CC Rengøring

Super tilfreds med deres rengøring…

Super tilfreds med deres rengøring hjemme hos mig.

De udfører en god rengøring, også synes jeg at mit team altid er så søde. Altid med et smil på læben.

Kan anbefales herfra.

16. marts 2022

Hej Monika

Tusinde tak for din fine anmeldelse.

Vi stræber efter at være de bedste og yde den bedste service. Når vi ansætter er vi meget bevidste om at vi skal ansætte personer, til hvem, vi ville overlade vores egne nøgler til.
Derfor varmer det ekstra meget, at når du skriver som du gør -TAK fordi du tager dig tiden til at vise din tilfredshed.
CC Rengøring

Dårlig rengøring, ødelagte genstande og ingen service

Vi har valgt afslutte vores aftale med CC rengøring pga. dårlig rengøring, ødelagte ting efter rengøring og manglende kommunikation.

Efter første rengøring havde vores armatur dybe ridser og malingen var slidt af (2 år gammel håndvask). Derudover var der ikke støvsuget i hjørnerne af vores 50kvm lejlighed.

Anden gang vi skulle have rengøring (ca. 1 måned efter) var jeg ikke bekendt hermed, at rengøringen ville komme. Da de uanmeldte ringede på døren spurgte jeg, om de kunne komme igen en anden dag, da jeg ikke vidste de kom - det endte med at koste prisen på en hel rengøring ud af vinduet, uden at der blev nævnt noget herom.

0 stjerner herfra

11. marts 2022

Hej Thor.

Jeg vil først og fremmest gerne beklage den oplevelse, som du beskriver.

Vores kundeservice har været i dialog med dig i denne sammenhæng pr. tlf. og mail.
Vi modtager en henvendelse angående armatur og mangelfuld rengøring torsdag d. 17/2; dvs. 7 dage efter at rengøringen er udført. Vi gør med det samme opmærksom på, at vores servicebetingelser foreskriver, at vi skal modtage en henvendelse senest 24 timer efter endt rengøring, men at vi selvfølgelig vil håndtere sagen på bedst mulig vis.

Vores servicetekniker bliver booket ind mandag d. 21/2, hvor han får rettet op på de ridser, der er forekommet på dit armatur. Dette bliver godkendt fra din side. Vores servicetekniker vurderer i denne forbindelse, at overløbsdækslet skal erstattes, hvilket vi selvfølgelig indkøber.

Dagen for rengøring er fastlagt til onsdage hver 4. uge jf. indgået aftale pr. mail. Af denne årsag havde vi en aftale torsdag d. 10/3. Dette fremkommer også altid af din faktura.

Vi tager i denne forbindelse telefonisk kontakt, da vores rengøringsassistent informerer os om, at hun er blevet afvist i døren. Pr. tlf. gør vi opmærksom på, at at der iht. vores servicebetingelser faktureres den fulde pris af rengøringen, hvilket vi møder forståelse for. Overløbsdækslet skulle være installeret ved denne rengøring, men da dette ikke kunne lade sig gøre, kommer vores medarbejder forbi i morgen, og afleverer dette til dig efter aftale:-)

Vi håber, at du finder en rengøringsaftale som passer dine behov:-)

C.C Rengøring

Efter et research på nettet fandt jeg…

Efter et research på nettet fandt jeg så frem til C.C Rengøring.
Vi valgte at give det et forsøg. Nu har vi været kunder hos dem i cirka 9 mdr. og er ret tilfredse.

Grunden til de for 4, men IKKE 5 stjerner skyldes at de 2 gange har skiftet teamet, uden af fortælle mig - hvilket jeg ellers havde gjort dem opmærksom om.

Det er OK at der er sygdom, dog vil jeg gerne være informeret først, før der skiftes team.

Udover dette, er vi meget tilfredse med vores faste team som kommer hver anden uge hos os. Altid et smil på læben og venlige.

3. marts 2022

Hej Christina
Tusinde tak for din fine anmeldelse.
Vi har taget din "kritik" til os.
En af vores interne målsætninger er netop, at det er samme person/team, som kommer hver gang, da de dermed kender boligen, samt eventuelle særlige ønsker fra kunderne. Det giver kunden tryghed, og det giver os tryghed for kvaliteten af arbejdet indfries.
CC Rengøring

Tilfreds og glad for min aftale.

Tilfreds og glad for min aftale.

Super tilfreds med C.C Rengøring, og det hjælper altid lige lidt, at komme hjem til et rent hjem om mandagen :-)

28. februar 2022

Hej Allan.
Mange tak for din anmeldelse, og dine positive ord.

Det glæder os, at du er tilfreds med C.C Rengøring.

CC til akutte opgaver

CC har jeg brugt til nogle akutte opgaver i forbindelse med flytterengøring, som jeg har været meget tilfreds med.
De kan anbefales herfra. :-)

21. februar 2022

Hej Idriz.
Mange tak for din anmeldelse, og dine positive ord.

Det glæder os, at du er tilfreds med C.C Rengøring.

C.C Rengøring

Overholder ikke aftalerne og opkræver på forskud

Jeg har tidligere været kunde hvor jeg var godt tilfreds. Men siden jeg blev kunde igen i november 2021, har det været temmelig utilfredsstillende:

1. Ved første aftale dukkede de aldrig op. Efter lidt pres fik jeg så en køleskabsrengøring i kompensation.
2. Andet forsøg på opstart samt rengøring nummer 2 gik fint og jeg var meget tilfreds med rengøringen.
3. På dagen for rengøring 3 aflyste de og tilbød at komme dagen efter. Her brændte de mig af igen.
4. De første regninger stod der på at de var betalt på PBS, men det var åbenbart ikke korrekt, så jeg fik en rykker med gebyr (!!)
5. Inkluderet i rykkeren var beløb for kommende rengøring, hvilket jeg aldrig var varslet om. Det er jeg ikke sikker på at de overhovedet må. Derudover skurer den praksis ekstra, når de ikke kan overholde aftalerne.

Jeg er meget tæt på at være ex kunde.....

18. februar 2022

Besvarelse fra 01-05-2025

Hej Lars. Tak for din besked.

Som skrevet via. mail, så beklager jeg for de fejl vi har lavet hos dig. Derudover er jeg glad for at du har valgt at give os endnu en chance.

Som aftalt, modtager du næste rengøring til halv pris, hvor jeg sørger for at du modtager en tilfredsstillende rengøring :-).

Ang. PBS'en så er den stoppet ved tidligere ophør ifm. din flytning.

Det er MEGET vigtigt for mig at ALLE vores kunder for en god oplevelse af os. Især når vi kan rette op på vores fejl, eller ændre oplevelsen fra dårlig til godt :-)

Absurd forløb

Kort sagt: fantastisk og hurtig kommunikation, fornuftig basis rengøring, men voldsom mangel på kommukation mellem hovedkontor og rengøringspersonale, hvilket ledte til et af de mest absurde forløb jeg har oplevet med en virksomhed.

Jeg hvervede C. C. Rengøring til fast rengøring med 2 ugers mellemrum, herunder en såkaldt "grundig opstartsrengøring."

Den grundlæggende rengøring var fin, men helt åbenlyse spindelvæv var ikke fjernet (på trods af, at dette helt eksplicit er en del af opstartsrengøringen), ligesom toilettet ikke var ordentligt rengjort.

Efter at have skrevet min klage til virksomheden fik jeg i første omgang et godt indtryk - de ringede til mig og forsikrede mig om, at det ville være løst næste gang. God stil med et decideret opkald, tænkte jeg, det betryggede mig, at det ville blive løst. Men det skete aldrig.

Da rengøringsassistenterne mødte op til næste besøg havde de ikke nøgle med, skønt jeg havde afleveret nøgle til firmaet. Denne lille kommunikationsbrist skulle vise sig at være ekstremt kendetegnende for det videre forløb. Det er som om et sort hul sluger al information i leddet mellem hovedkontor og rengøringspersonale.

Heller ikke næste gang var spindelvæv fjernet trods løfterne, ligesom toilettet ikke var rengjort, på trods af fremsendt billedmateriale af begge problemer.

Ved et senere besøg bliver noget af spindelvævet fjernet - men det mest åbenlyse tilfælde, som kan ses det øjeblik man går ind på badeværelset, sidder der stadig. Jeg bliver træt af at vente og fjerner det selv.

C. C. Rengøring tilbyder herefter en gratis ovnrengøring som plaster på såret. Efter næste besøg er ovnen virkelig flot rengjort - men toilettet er stadig præcis lige så beskidt der, hvor jeg bad dem rengøre det, som fra starten af. Det er med andre ord absolut ikke personalets evner, der fejler noget, men kommunikationen mellem kontor og personale.

Summa summarum: efter 5 besøg, hvor jeg efter *hvert eneste besøg* skriver til virksomheden, at toilettet STADIG ikke er ordnet, og sender præcis samme billedmateriale, som tidligere, har jeg givet op. Det er komplet uforståeligt for mig, hvordan kommunikationen mellem kontor og rengøringspersonale kan være så elendig, at de ikke formår at løse en virkelig simpel opgave efter FEM besøg med tilhørende billeddokumentation for manglen.

Som kirsebæret på toppen ankommer rengøringspersonalet 1 time tidligere end det aftalte tidligste tidspunkt, som ellers er ret fleksibelt (9-16), så min natarbejdende bofælle må jages ud af sengen før tid.

Det mest mærkelige er, at jeg ikke kan klage over kommunikationen til mig. Mails blev besvaret ekstremt hurtigt med forsikring om, at NÆSTE gang ville det være ordnet. Det gør det kun mere absurd, at rengøringspersonalet tilsyneladende ikke har anet, hvad der skulle laves.

Skal man udelukkende have udført basisrengøring kan C. C. Rengøring nok gå an, ligesom jeg har følt mig godt behandlet af deres kontorpersonale. Derfor to stjerner frem for én.

Men jeg kan simpelthen ikke give flere, efter at have oplevet at en fuldstændig simpel opgave, som er blevet lovet løst i en serie på mere end 30, høflige mails, stadig står præcis lige så urengjort som efter allerførste besøg. Ligesom jeg finder det helt vildt underligt, at kontorpersonalet ikke en eneste gang over forløbet prøver at forklare, hvad det er, der går galt, men i stedet bare lovet, at næste gang er det løst.

14. februar 2022

Besvarelse fra 01-05-2025

Hej Casper. Tak for din mail.

Jeg beklager for denne oplevelse, og takker samtidig for de fine ord omkring vores kundeservice.

Efter at have læst alt mailkorrespondance mellem CC og dig, er det korrekt, at du har haft klaget flere gange omkring rengøringen.
Nærmere sagt, øverste rand inde i toilettet samt spindelvæv som du selv ordnede.

Det beklager jeg naturligvis for, og vil meget gerne give dig en god oplevelse af C.C Rengøring. Såfremt du har mod på at prøve os af en sidste gang, vil jeg sørge for at du modtager en tilfredsstillende rengøring inkl. et toilet som er rengjort 100 pct. op til randen :-)

Kontakt os på kontakt@ccrengoering.dk - og skriv Att. Lavdrim, såfremt du har lyst.

Lavdrim

Vi har haft cc rengøring i de sidste…

Vi har haft cc rengøring i de sidste par år 2 gange om måneden. Vores første rengøringsteam er efterfølgende udskiftet og kvaliteten er meget svingende. Vi har flere gange været nødt til at gøre rent selv, fordi vi fik gæster, efter rengøringen var smuttet. Det er noget rod med 2 små børn!

Cc rengørings service v klager er stærkt svingende. Ved seneste klage fik vi at vide, at vi kunne få 25 pct rabat på rengøringen, selvom vi selv skulle gøre rent efter cc rengøring var her. Årsag til, at vi skulle betale: der var gået over 24 timer fra rengøring Til vores klage. Vi brugte den ledige tid vi havde de 24 timer på st gøre rent, inden vi fik gæster. Så vi skal betale for en service, vi ikke har fået. Jeg kan ikke komme i tanke om andre brancher, hvor det skulle være tilfældet! Vores abonnement synger nok snart på sidste vers…

/Jakob

11. februar 2022

Hej Jakob

Vi beklager først og fremmest meget for den oplevelse, som du beskriver i din anmeldelse.

Vi har været i dialog med dig i forbindelse med denne sag.
Vi modtager en henvendelse fra dig torsdag d. 10/2 i forbindelse med rengøring udført fredag d. 4/2. Da der er gået 6 dage siden rengøringen er udført, informerer vores afdelingsleder dig om, at vi iht. vores servicebetingelser skal modtage en skriftlig henvendelse såvel som billeder senest 24 timer efter endt rengøring. For at imødekomme din henvendelse bliver du dog med det samme tilbudt et prisnedslag som kompensation. Dette ønsker du ikke at acceptere, hvilket vi selvfølgelig respekterer.

Du bliver derefter tilbudt, at vi sender et nyt team ud mandag d. 14/2 for at rette op på de mangler, der er forekommet i forbindelse med din rengøring. Da I allerede har gjort rent, er dette desværre ikke relevant.

Efter længere korrespondance med vores afdelingsleder, kommer vi til enighed om, at der ikke skal betales for den rengøring, som blev udført d. 4/2. Ydermere informeres du om, at vi for fremtiden skal modtage en skriftlig henvendelse i overensstemmelse med vores servicebetingelser, såfremt lignende skulle opstå, hvilket vi selvfølgelig ikke regner med.

Vi ser i samme moment ind i en løsning for fremtiden, således at vi sikrer os, at din oplevelse af vores service altid lever op til forventningerne:-)

Rengøring i topklasse

Rengøring i topklasse
Jeg har været meget tilfreds med den rengøring jeg har modtaget af mit faste team som jeg har haft i næsten 1 år.
Altid så søde, og giver altid det ekstra :-)

5 Stjerner herfra. Bliv ved med det gode arbejde.

2. februar 2022

Hej Alice

Mange tak for din positive feedback. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service - vi vil overbringe de rosende ord til vores rengøringsteam.

C.C Rengøring

Var gode - er ikke så gode nu

Vi har en lejlighed på 120 m2. Vi brugte CC Rengøring fra 2015 indtil 2019. 2 gange om måneden i 3 timer per gang. Her var vi generelt tilfredse med deres rengøring. Vi hold en pause grundet Corona og begyndte igen her for et par måneder siden. Nu finder vi at kvaliteten er ikke så god mere. Manglende rengøring af vores glas brusekabine. Manglende støvsugning. Fedtfingre på spejldøre. Generelt en sjusket rengøring. Vi betaler for 3 timer men her i vores sidste rengøring brugte 1 person mindre end 1,5 time. For 2 gange siden klagede vi over den manglende rengøring. CC Rengørings svar var: "Så må vi bruge mere tid næste gang". Så man betaler, up front, for en ydelse som man ikke får. Vi finder andre som kan gøre det bedre. Nogen der bruger den tid man har betalt for på rengøring.

31. januar 2022

Hej Bengt.

Vi er meget kede af, at du har haft denne forringelse i kvaliteten. Du har været kunde hos os siden 2015, og vi har undervejs lavet ændringer i bl.a. vores prissætning.
Vi har siden 2017 kørt med faste priser, hvor der tages udgangspunkt i det aftale rengøringsprogram. Dvs. at vi først er færdig, når hele rengøringsprogrammet er udført 100 pct.
Dette har vi også sendt en mail omkring, da det blev ændret. Kort beskrevet, blev dette ændret fordi at den brugte tid godt kan ændre sig fra gang til gang. Eks. kan vi nogle gange bruge mere tid/eller mindre tid alt afhængig hvor opryddet boligen er.

Men du har ikke været tilfreds med kvaliteten, og jeg vil meget gerne snakke med dig omkring hele oplevelsen - Hvis du naturligvis har lyst.
Vi vil nemlig gerne have, at alle vores kunder har en god oplevelse af os, og hvis du skulle have mod på at prøve os af igen, må du meget gerne kontakte mig direkte.
C.C Rengøring
Mail.: kontakt@ccrengoering.dk (Skriv gerne Att: Lavdrim)

God rengøring i vores lejlighed

CC udfører privatrengøring hjemme hos os. Det er grundigt, og det er altid et dejligt syn man kommer hjem til om fredagen.
Tak til vores faste team :-).

25. januar 2022

Hej Emilie

Tusinde tak for din fine anmeldelse, det er dejlig læsning.

Grundig og effektiv rengøring

Grundig og effektiv rengøring som aftalt!

20. januar 2022

Hej Tom
Tak for dine fine og præcise anmeldelse.
Vi stræber efter at gøre det så godt som muligt hver eneste dag, hele året rundt.
Vi er helt klar over at der påhviler os et stort ansvar, når vi træder ind i folks private hjem, derfor er det fantastisk læsning, når du skriver: "grundig og effektiv rengøring som aftalt!"
Tusinde tak.

CC Rengøring

Super søde og effektive medarbejdere

Super søde og effektive medarbejdere, både i kundeservice og de to medarbejdere der har gjort rent hos os. De kom til tiden og gik i gang med det samme. Huset skinnede bagefter. Skønt :-)

19. januar 2022

Hej GV

TUSINDE TAK for den fine anmeldelse -sidder og ærgrer mig over at TrustPilot ikke giver mulighed for at give 6 stjerner, for jeg fornemmer i dit skriv, at der er basis for den 6. stjerne ;-)
TAK.
CC Rengøring

C.C Rengøring modtager mine varmeste…

C.C Rengøring modtager mine varmeste anbefalinger. Vi har brugt dem til enkelt opgaver, og vi har altid været tilfredse.
Søde mennesker og god service :-)

Mark

18. januar 2022

Hej Mark
Tak for din fine anmeldelse, den værdsætter vi.
-Du skal være velkommen til at benytte os på fast basis :-)

God oplevelse

Jeg fik en opstartsrengøring fra CC rengøring, som jeg var meget tilfreds med. Jeg var nødt til at være hjemme og arbejde, men de to der kom formåede at løse det uden problemer, ved at ordne det ene værelse først, så jeg kunne få lov til at komme tilbage og arbejde og lukke døren mens resten af lejligheden blev rengjort.
Resultatet var en fornøjelse at komme ud til og jeg glæder mig allerede til næste gang de kommer.

12. januar 2022