Het is inderdaad nogal geldklopperij. Exames die verlopen (terwijl in corona niet afgereden kon worden en er lange wachttijden waren...). Hoge kosten voor gezondheidsverklaring... terwijl je standaa... Se mere
Se, hvad kunderne siger
1. No Accountability, you can't challenge their decisions. They behave like God. 2.Examiners find mistakes no matter how well you drive. CAMERAS MUST BE INSTALLED WITHIN THE CAR ! like VR in the... Se mere
Examen bromfiets nu 2 keer uitgesteld. Eerste keer door sneeuw (begrijpelijk, maar vandaag de tweede keer zonder enkele slechte weersomstandigheden. Gebeld en kon wel weer een maand wachten zeggen ze.... Se mere
Foarte buna experiență cu centru de daune, am dus actele (constatarea amiabila, ci, permis, talon, asigurare) m-au programat pentru reparație aripa spate stânga și bara spate în câteva zile, am dus ma... Se mere
CBR de nieuwe NSB
Echt klootzakken laten een 16jarige voor z’n t bewijs allemaal extra geld uitgegeven voor een subjectief stukje dat door een niet medische proffesional beoordeeld wordt
Klacht over communicatie en informatie
Vlgs website heb je binnen 2 dagen je verlengde rijbewijs digitaal aangevraagd. Na 3 dagen: het duurt iets langer; ‘het is druk’. Na 4 dagen bericht van CBR: afhalen op stadhuis zonder verdere vermelding van tijd. Tevergeefs naar stadhuis; ‘nee deze komen na elven binnen’. Straks weer terug.
Ik ben voor de 6de keer gezakt voor…
Ik ben voor de 6de keer gezakt voor mijn rijbewijs, en de twee laatste keer dezelfde examinator mijn laten zakken door dat ik een beetje te lief was op de weg volgens hij! Terwijl dat ik echt meer dan voldoende had gereden! Hij zij zelf tegen mij jij doet heel goed met snel wegen invoegen uitvogen, bijzondere verrichting alles is perfect👍🏻 alleen ik vind jouw een beetje te lief op de weg zegt hij tegen mij!
0 Sterren, Gezakt door verzonnen onzin!
Heb mijn praktijk examen gehad vandaag. Geen ingrepen, geen onveilige situaties. Gezakt door ''te weinig zelfverzekering''. Natuurlijk hier en daar een foutje, ''als je het maar veilig oplost''. Trap niet in deze domme quote van het CBR. Zelfs als je het perfect doet zoekt de examinator een punt waarop je uiteindelijk zakt.
Mijn examinator zat onderuit gezakt in de stoel met z'n benen zo breed uit elkaar dat zijn knie in de weg zat van de schakel poke. Onprofessioneel dus, en laat mij daarna zakken voor de meest trieste reden die ik heb gehoord. Je moet geluk hebben, de ene laat je zakken door te ver over je schouder te kijken, en de andere laat je slagen met 3 ingrepen. (verhalen van andere mensen).
Dit is schandalig, en ik heb nog niet eens de kosten genoemd. Een gezondheids verklaring met 15 ja/nee vragen voor 45 EURO! En dan ook nog die belachelijke wacht tijden. Dit moet veranderen, en zorg ten minst voor een tweede corrector bij zo'n grote prijs van 150 euro, want de examinatoren beoordelen je op hoe je eruit ziet. Echt een vuile *** organisatie!
3 keer examen gedaan
3 keer examen gedaan
En de derde keer werd mijn gezondheidsverklaring ineens ingetrokken.
Terwijl ik daarvoor na een arts ben gegaan of ik met mijn epilepie medicatie mocht rijden.
Eerste keer was het advies om anders te doen
gewoon meer oefen en dan lukt het wel
Tweede keer was het advies om anders te doen
probeer het eens in een automaat
De 3de keer word de gezondheidsverklaring ineens ingetrokken
Terwijl de de examinator vond dat ik goed reed alleen op 3 punten vond hij dat ik te traag reageerde.Terwijl dat geen gevaarlijk situaties had opgeleverd en ik gewoon veilig reed.
Nu is het nog maar afwachten of ik de gezondheidsverklaring terug krijg.
Ik moet binnenkort na een keuring.
Maar het is logisch een rijschool pland je niet in, als je zogenaamd te traag reageert.
Wat heeft een gezondheidsverklaring nu voor zin als ze hem toch heel gemakkelijk kunnen intrekken
Wat een waardeloos systeem het is duidelijk en overheidsinstantie.
Ben nu tussen de 5 en 6 duizend euro kwijt.
En veel tijd en stress voor helemaal voor niks.
CBR Theorie-examen: Twee keer gezakt, maar toch waardering voor het CBR
Ik ben twee keer gezakt voor het theorie-examen en rijd inmiddels al 3,5 maanden zonder rijbewijs – iets wat ik niet aanbeveel, want als je gepakt wordt, volgen er flinke problemen. Toch waardeer ik het CBR: nette locaties, behulpzaam personeel en een over het algemeen professioneel georganiseerde aanpak.
De lange wachttijden zijn wel frustrerend, maar ik hoop dat dit binnenkort verandert zodat ik sneller mijn rijbewijs kan halen. Tot die tijd blijf ik geduldig oefenen en vertrouw ik op een eerlijk systeem.
oplichters zijn het mensen laten zaken…
oplichters zijn het mensen laten zaken om niks cbr Examinator kunnen zelf niet eens goed rijden tijd 1 grote hobby club.
Geldwolven dat is het juiste woord voor…
Geldwolven dat is het juiste woord voor deze organisatie gezondheid verklaring aan gevraagd en ik mag naar 3 artsen toe dat gedaan hebbende krijg je binnen 28 dagen te horen of je goed bent gekeurd
Nee hoor u moet nog naar 2 artsen toe dus 5 dokters moet ik zien leg mij maar uit wat die arbo arts niet heeft kunnen beoordelen of de artsen zijn dus incompetent die zij gebruiken of gewoon geldklopperij en heeft niks meer met veiligheid te maken oplichters
Ik heb mijn praktijkexamen niet gehaald…
Ik heb mijn praktijkexamen niet gehaald en die vrouw wilt laten lijken dat ik niet kan autorijden en in discussie gaan met mij, die word het weer 600+ betalen voor een nieuwe examen. Vieze geldwolven
Stelletje afzetters
Een gezondheidsverklaring kost 45 euro terwijl alles met nee beantwoord is. Dus er valt niks te beoordelen. Stelletje afzetters bij het CBR!
5de keer GEZAKT
Gezakt omdat mn zusje 75 reed op de snelweg omdat het SPITS was. Wtf dit slaat nergens meer op. Moet ze plakken aan die t* auto? Mn zusje heeft al 5 x praktijk examen moeten doen en 2 x (3 totaal) theorie examen omdat het was verlopen. Hiervoor was ze gezakt omdat ze ietsjes langer over haar schouders keek? Jullie zoeken gewoon een reden om mensen te laten zakken. tiest gewoon. Jullie zijn harteloos meer kan ik er niet van maken. Gatverdamme! Bahhh
Heb per ongeluk €10 te weinig betaald.
Heb per ongeluk €10 te weinig betaald.
Is jammer dat ze niet effe laten weten aan mensen dat ze te weinig hebben betaald voordat de uiterste betaaldatum is.
Maar naar dat de datum is verstreken kunnen ze wel brieven sturen, aangetekend sturen, iemand langs huis sturen. Dan kunnen ze van alles sturen wat meer geld kost dan iemand laten weten dat ze €10 (heb in plaats van de 7 per ongeluk 6 ingetikt) te weinig hebben betaald.
Wat een zieligers bij cbr.
Zaterdag kwam er iemand alweer een brief brengen. Die ik al drie x had ontvangen dat kost nog meer als die €10.
Dan kunnen ze wel iets laten weten.
Mensen mogen geen fout maken maar zelf wel
Bij het cbr maken ze geen fouten. Nee daar zijn ze zo goed en heilig
Wacht al 2 weken op een antwoord voor…
Wacht al 2 weken op een antwoord voor een simpele vraag, een link sturen om te betalen heb je binnen 30 minuten.
Heel erg slechte communicatie
net gezakt motor theorie leren en leren…
net gezakt motor theorie leren en leren proef examen geslaagt kom je daar gezakt .de vragen opzich zelf zijn al vragen je word gewoon in de zeik genomen. je ze nemen je gewoon in de zeik. en dit is al jaren zo aan de gaan zal wat zijn als ze dit met school examenszouden doen.4206
Pure zwendel en zuivere…
Pure zwendel en zuivere oplichtingspraktijken houden ze erop na. Alexander P verdiend asociaal veel geld over de rug van vele gedupeerden...
Als ik 0 sterren kon geven had ik het…
Als ik 0 sterren kon geven had ik het gedaan . Geld aftroggelen dat is wat ze doen. Kleine fouten waar ik zelf antwoord op kon geven waarom ik die keuze had gemaakt zagen hun als kompleete dikke fouten. Echt te sneu voor worden
Wat een rot zaak is dit
Wat een rot zaak is dit. Ze willen alleen maar geld aftroggelen. Het fijt dat ik een herexamen moet doen en pas weer plek voor mij is 3 MAANDEN LATER is absurt. Zei denken dat het geld aan mijn rug groeit en ik dood leuk 3 maanden door kan lessen. Kost mij gewoon weer 600 euro ik ben al over de 3k heen. Daarbij komt ook nog dat je theorie examen maar een jaar geldig is en die dus waarschijnlijk alweer verlopen is tegen de tijd van mijn herexamen en ik die WEER opnieuw mag gaan halen. Laat je rijbewijs maar zitten want het is het niet waard
Slechtse organisatie van heel nederland
Als ik 0 sterren kon geven had ik dat…
Als ik 0 sterren kon geven had ik dat gedaan. 4 keer gezakt. 1 keer een stagiaire die niet wist hoe het verkeer werkte en geen reden kon geven waarom ik was gezakt. De laatste keer gezakt omdat ik 1x geen voorrang gaf bij een obstakel aan de rechterkant van de weg (reed 7km/h). Klacht ook nog eens afgehandeld zonder toestemming.
Deze organisatie moet weg
Deze organisatie moet weg; ze willen je snel mogelijk je geld af naaien, Echt zonde!!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.